Finally!

Vad har det varit med bloggen dom senaste dagarna. är det bara jag som har problem? segt att logga in och när man väl kommer in kommer man inte in på nått på sidan, mysko. men nu verkar allting vara som vanligt iaf :)

Torsdag

3 dagar kvar av lovet... det är inte mycket det. varför måste loven rusa ifrån mig snabbare än Michael jordan tar en hundrameterssträcka? Lov är skönt skönt skönt, kan det inte bara stanna där för ett ögonblick?
...Nänä, skit i't då! Nu är det några få lovdagar utspridda kvar innan det stora lovet kommer, SOMMARLOVET! målet, slutet...GE MIG!

Att ett år kan gå så snabbt är sjukt. Det var nyss vi satt i cafeterian första dagen efter sommarlovet 2007 och kände oss riktigt stora, vi var (och är förstås fortfarande) störst. Och utan förklaring kan man säga att det har märkts, för under året har vi stått ut med ytterst många dryyyyga personer som tror dom är så jävla mycket bättre än alla andra och verkar se sig själv som jävligt stora. Åh nej, ni kan få sommaren på er att växa upp så får ni vara störst och mognast då, utan att någon stör sig på er. för då är det eran tur att störa er på dem som kommer underifrån.
Så går högstadiet till, det vet alla ;) Alla har sitt sista år då man får vara störst, veta bäst och vara bäst innan man lämnar celsius lokaler.

några månader kvar till sommarlovet, vi lämnar högstadiet och i Augusti kommer vi tillbaka och ska kliva in på gymnasiet. Kommer man fortfarande vara de största och bästa som vet allt?
HELL NO! nu är det tillbaka på ruta ett...

i ettan började jag på Lillboskolan. då kom jag från en lekisklass på Norr och resten av mina klasskompisar flyttades till rotebergsskolan då Norr lades ner förutom två tror jag som börjae på Celsius. Och så var det då jag, som flyttade med min familj till Lillbo ett bra tag innan jag gick ut lekis och därmed skulle gå på Lillboskolan. Ja, där stod jag i en ny klass. men är man liten brukar det inte vara några som helst problem. jag kom in bra i den klassen och fick snabbt kompisar. så där gick jag i 6 år och samma dags som vi skulle få åka till högstadiet för att hälsa på så satt vi i klassrummet och lyssnade spänt när vår lärare Anki läste upp våra nya klasser.
- i 7A2 ska Richard, Hampus, Lisa och sandra gå. i 7A3....

I det läget trodde jag att jag helt ärligt skulle ramla av stolen och tvärdö. jag kommer ihåg hur jag riktigt vrålstirrade ner i bordet med tårar i ögonen medans jag hörde alla mina kompisars namn bli uppropade ett efter ett. Klasserna från Celisus, voxna och Lillbo skulle delas och bli nya klasser och i min klass skulle bara fyra ifrån lillbo gå. Det hade med allergier att göra så där hmnade jag i min allergiklass medans alla de andra hamnade i 7A3. Jag hade inget emot de jag skulle gå med, men det var inte dom jag brukade umgås med. lite samma sak gällde väl för dom. Under hela sommarlovet var jag ledsen och sur över min klass, vem skulle jag nu vara med?
Men det var inte så himla svårt faktiskt, saker löser sig. Några lektioner hade vi andra klasser med, det var blandat från alla av någon anledning. så då hamnade jag med några av mina kompisar. Men saom sagt, saker löser sig. det tog inte lång tid innan jag hade kompisar och nu är jag jävligt glad för att jag inte en gång i början av högstadiet bytte klass som jag hade tänkt :) Jag har nya kompisar nu, men även några av dom gamla kvar.

Så det där har jag varit med om två gånger och kommer nu få göra det ännu en gång, lämna en klass för att gå till en ny. man vet inte hur den kommer se ut, men va fan. det lär väl bli bra. man lär ju känna folk med tiden. plus att allt hänger ju inte på lektionerna. man träffs väl före och efter :) Så efter sommarlovet ska jag kliva in på gymnasiet som en liten liten samhällsvetare och vara mer nervös än någonsin. Då är man tillbaka, där allt börjde, som en liten ettakladare :D

Nu ska jag packa min väska och åka och träna. See yaa! :D


Lov lov lov, jag gillar det där...

Gåradagen spenderades delvis i stugan i Åsen med korvgrillning och irländskjulafton. INGEN bra kombination! jag måde pyton efter att ha kört det typ 6 gånger och var ytterst nära att dpy på när jag kom hem. Irländsk julafton är alltså när man står böjd med en pinne i bannan och snurrar och sen ska försöka gå.

Sen var jag hemma under eftrmiddagen, åt tacos runt kl fem och sen var det dags att duscha och göra sig iordning. För sen bar det av till Emmas lägenhet där hon, jag och Angelina "hocken zusammen" för en stund :) sen drog vi ut på byn, till Peters lägenhet. sen iväg till barnängen och sedan åter tillbaka till peters lägenhet. kvällen avslutades runt 2 då pappa hämtade upp oss och vi åkte hem och söv.

 

Idag tog jag och syster en liten promenad och hämtade mina grejor som jag lämnat hos Emma. Sen raka spåret hem och tvätta håret och ännu en gång göra sig i ordning för nu är det strax dags att fara till farmor för en liten påskmiddag :) MUMS säger jag. farmor mat tackar man inte nej till. Inte Sonja strandells heller, den som vi fick på kalaset i förrgår ;)

Frohe Ostern

Glad påsk allesammans!

Påskafton idag och min första påsk utan påskägg! :O vi körde den enklare varianten och la allting i våran godishöna på borde istället. men varsin chokladhare fick jag och syster. Haren och tomten är måsten, de ät ju så goda!

Igår var det kalas i Knåda. Kusin Ida har fyllt 19 (eller 18 igen som hon vill) och det firades med påskmat och god fruktefterätt. Tycker man borde besöka Idas blogg med och så ska man kolla in videoklippat på våran egna gummibjörn Axel Ludvig Kiltorp. Han har fått det där lilla showandet i sig som ligger i våran bästiga släkt. han får föra vidare det! :)

Grattis till älskade lilla söt Liv Evangeline som fyller 1 år just idag. ett år redan, det är sjukt! :)

 

Som Romeo älskar Julia och som jag älskar dig


Han har något speicellt. Det är ju bara att lyssna och njuta... <3






Vi är oslagbara mästarna

Det är kärlek, ÄKTA kärlek! <3

Trycket, trängseln, känslan, stämmningen,  laget, klacken och sång = SM-FINAL på lördag!

kan man göra annat än älska det?

image2


Dagens låt: Vi ska till Uppsala la la la
(utan tvekan :D)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0