Nä ja e int bitter

Statusuppdatering på statusuppdatering från facebook-vänner som befinner sig i Borlänge. Volbeat spelar ikväll, Maggio spelar ikväll, Linnros spelar, Håkan på lördag, kings of leon och gud vet allt. Och här sitter jag och väntar på mat och träning och 5 långa jobbdagar framför mig. Livet är bra orättvist ibland.

Jajjemän!

Lady Gaga – The Edge Of Glory
Cir.Cuz – Radio
Timbuktu – Resten av ditt liv

kvällspicknick


De e fint

Ikväll skulle jag ha jobbat och då skulle vi ha gått på cirkus. Men ibland lönar det sig att ha clownskräck så ja fick byta tur med Angelica och fick därmed denna underbara sommarkväll lediiiiig! Inget jag sörjer, cirkus är inte direkt det roligaste jag vet annars heller om man bortser från clownerna. Istället ska jag picknicka med några vänner ikväll som det ser ut, det är bra mycket finare det måste jag säga. Stter här i min säng med en fläkt som blåser skönt, brända axlar så jag inte kan ha bh-band, nyduschat och i klänning. Det kallar jag riktigt skön svensk sommarkväll!

Idag var dagen då jag tog mitt första dopp och den dagen då mina baksidor skiftade färg

'
När rumpa och lår matchar de knallrosa trosorna har man bränt sig. Aj.
Imorgon ska jag sola framsidan hela dagen.

snälla neee

Det kliar i näsan och i halsen, jag börjar snora och jag började helt plötsligt frysa. Och tidigare kände jag ett sting av halsont. Av rädsla att det är någon helvetisk förkylning som lurpassar på att bryta ut stänger jag datan, drar täcket över huvudet och försöker sova och låtsas som ingenting. Imorron ska jag åka och bada om vädret håller vad det lovar. Mitt första dopp för i år.
Godnatt.

❝...❞


Va saru saru?

Den något underliga konversationen mellan mig och Elin på lördagsmorgonen när hennes alarm ringde:
Elin: Kan du skriva ditt namn själv?
jag: va...?
Elin: Kan du skriva ditt namn själv, jag har snoozat två gånger ja redan.
Jag: Va, vad menar du??
Elin: Äh, skitsamma...

(typ 5 min senare när alarmet ringer igen)
Jag: Alltså vad menade du nyss med det där om att jag skulle skriva mitt namn själv?
Elin: va??
.
När folk pratar i ett läge mellan det att de är vaken och sover sägs de mest obegripliga saker...

Midsommarhelgen

Efter lite småstrul kom vi fram till Uppsala på midsommaraftonskvällen. Väl på tåget säger de nämligen att det saknas att personal så tåget stannar i Tierp. Efter lite snicksnack bland alla resande och en arg barnfamiljspappa visat sig irritation för de som  jobbade på tåget fick vi tips om en buss som skulle ta en timme till Uppsala istället för ersättningsbussen som skulle åka runt hela Uppland och skulle ta dubbelt så långt tid...Älskade tågtrafik, vad krävs för att den ska fungera?? Ingen personal, bra ursäkt för alla som vill ta sig någonstans på midsommarafton.
Väl framme har helgen varit väldigt bra! Picknick på kvällen vid Fyrisån som invarderades av änder och måsar och igår en riktig heldag på Gröna Lund i väldigt varierat väder. Ena timmen stekte solen, nästa vräkte det ner. Tur man kan köpa coola regnponchos. Och så helgens viktigaste händelse: Jag åkte Insane och tyckte den var kul!! Trots det faktum att jag skakade och aldrig varit så rädd för som när jag och Angelina stod i kön.
Kanonhelg och en midsommarhelg utan bakfylla. Bra de me!
Observera skylten i bakgrunden. Välkommen till Tierp...Jo tack!
Sommarkrysset-rep hela dagen och Eric Saade – Hearts In The Air satt fastnitad på hjärnan efter ett antal repetitioner. Nån gång till och vi hade säkert kunnat dansen utantill med.

Glad midsommar

I år skippar vi snapsvisor, midsommarkransar, grillat och alkohol. Istället väntar jag och Angelina ut den arbetande Elin och sätter oss senare idag på ett tåg till Uppsala. Picknick ikväll om vädret tillåter och imorgon en heldag på grönan. Man måste ju variera sitt midsommarfirande.

Födelsedagsfika

Tog med oss våra fina presenter bestående av en ananaspaj och en pelargon och for till barnängen för lite födelsedagsfika hos Elin igår. Den fina blomman går att beskåda mitt på bordet. Framför den andra fina och mänskliga Blomman. Vi kom någon dag innan fram till att Pelargon måste vara den tantigaste blomman som finns då Elin önskat sig en orkidé i present. Klart hon skulle få en röd fin perlargon med då liksom tyckte vi.

Eye to eye, Cheek to Cheek

Låtar som är bra annars blir av någon anledning ännu bättre när man ströläser bloggar mitt i natten trots att ögonen vill falla ihop och musiken flödar ur hörlurarna. Man ligger och bara filurar och filosoferar för sig själv. Ingen människa tänker nog så mycket som på natten, det är jag helt säker på. Eller ja, förutsatt att man är vaken alltså.
.
Som Dagge i Richard Scarrys äventyrsvärld alltid sa: Nåt att tänka på!

Vems födelsedag är det idag??

GRATTIS ELIN!

Kreta Kreta Kreta!

Resa bokad. Den 27 augusti flyger jag och sis till Kreta. Woop woop!

Kan det bli så mycket tråkigare nu?


Som vanligt...

Tittade på något program på tv i onsdags - Stor Gandhitavla i bakgrunden.
Strötittade på Hell's Kitchen igår - Dom började jamla om Gandhis sandaler och var han bodde.
Läste precis i en av mina vänners loggar på facebook - Han har flera gånger komenterat statusen för någon som heter Gandhi.
.
Seriöst?? Är jag dömd till att bli förföljd av den indiske lille gubben för resten av mitt liv eller vad är det här? Innan mitt historiaarbete hade jag enbart hört talas om namnet, nu är han banne mig överallt. Arbetet är inlämnat, skolan slutförd så gere av.

mmm...

Rihanna – California King Bed

Domen

okej, det gick vägen! Håret är rött och jag är nöjd, förutom att det var lite för lte färg så allt hår in mot rötterna inte är täckt så vi måste färga om det lite. Bara jag får tag i färg... Annars blire problem!
Nu ska jag ta tag i min roliga vardag och föra sallad inför grillkvällen med laget!

Sandra goes rödluvan.

Att färga håret är rätt spännande. Lite väl spännande ibland. Jag är just nu på god väg att testa lyckan som red head och den knallröda färgen som just nu befinner sig i mitt hår och på Angelicas handskar gör mig rätt nervös...Hur ska detta sluta? Återkommer med domen.

Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Nu är det bra dött. Det har regnat de flesta dagarna, jag har jobbat och förrutom det inte gjort mycket alls. Längtar efter finväder för att få den här riktiga sommarkänslan. Jag och Angelica tar oss igenom Vänner-säsong på vänner-säsong och idag gjorde jag den något märkliga upptäckten att om man tuggar Extra professional strong mint efter man borstat tänderna får man en snabb smak av Rom och Cola...
Efter att ha levt uppskruvad i studentveckor under en bra tid så är tiden efter studenten inte lika händelserik och kul. Tyvärr. Ser fram emot midsommar och Jössebo! Nu ska jag laga god mat så har jag nått att göra!
Adjökens.

Sjung om studentens lyckliga dar!

Bildbomb från en av de bästa dagarna någonsin! :)

I min bubbla

Det är när man ser alla underbara bilder och läser om allt fantastiskt vi varit med om under alla de här åren man inser vad det är man blir tvungen att lämna bakom sig i samband med studenten. Vilka man lämnar bakom sig. Det är när man läser om den bästa dagen med stort D i ljusnan. Det är då man gråter hejdlöst. Det är underbart, men samtidigt en saknad som inte är utav denna värld. Det är nu livet börjar, det är nu vi ska börja leva. Det är nu vi ska "stå på våra egna ben" som Richard sa i sitt avslutningstal och jag viskade till Anna och frågade om jag inte kunde få stå på hennes iställlet. Det kändes då fan så mycket lättare än mina egna.
.
Studenten är en av de bästa dagarna i livet. Det är helt jävla otroligt! Sen vad det innebär är bara att acceptera, suck it up och börja leva. That's life, dags att spräcka bubblan.
Godnatt.

För jag har tagit studenten å fy fan va jag e bra

Igår var dagen när dagen med stort D äntligen kommen och jag drack champagne och skrek mig igenom dagen av lycka. När jag vandrade hem klockan 5 imorse och kände bilarnas blickar slog det mig att allt var slut. Kan man inte få göra det igen liksom?? Underbar dag, underbara studenter! Bilder kommer, nu ska jag duscha och göra mig iordning för att på något sätt knyta ihop dessa festveckor med ännu en utgång. Sen ska min kropp ta semester från alkohol och återfå livet i sig nåt tag. Men tills dess - SKÅL!

Dan före dan...

För några månader sen dansade jag, Anna, Frida och Elin runt i klassrummet till Kobojsarna – Studentsången. Det spratt i benen och tanken på att en dag kunna mena det vi sjöng gjorde oss hysteriska. Då kändes Juni nära, men ändå så långt bort. Nu sitter jag här i min soffa och ser ut över ett bord dukat med servetter med studentmösse-tryck och blåa och gula ballonger pryder lampor och bord. Alla rusar omrking och donar för att få klart allting och ute luktar det grillat. Imorgon tar jag studenten och det känns helt jävla sjukt!

Det bultar och det bankar

Jag har ett brännsår på armbågen, ett blåmärke på mitt lår och ett på mitt smalben plus en liten uppsvullnad. Det är vad jag fick med mig hem efter kvällen igår på IP. Var jag jättefull? Nej. Hade någon spillt öl som jag råkade springa i? Ja...
Annars ska jag inte klaga på gårdagen, den var rätt trevlig!

Uppsnärjd i det blå

Det var söndag, det var Furuvik och det var Håkan!

Mer balbilder


Vad är väl en bal på slottet?

Jo, alldeles alldeles underbar!








4 juni

Dagen efter balen och en otroligt rolig kväll! Vaknade utan allt vad illamående och baksmälla heter men däremot en förkylning som sakta men säkert kryper sig på mig. Halsen och näsan är inte okej. Så den eventuella utgången ikväll har jag redan ställt in och tänker ligga hemma och kurera mig i soffan med en godispåse och bara vara för en gångs skull. Längesen jag gjorde det en lördag känns det som. eller fredag, eller onsdag eller vilken dag som helst. Jag riskerar inte att vara sjuk imorgon! Imorgon är det ju Håkan! Nu ska jag dona ordning och hämta upp Elin så ska vi brassa iväg till Järvsö för nu är det Angies tur att gå på bal.
Slänger upp balbilder lite senare tänkte jag, när jag har ork och tid.
Hej svejs.

Baaaaaaaaaal

Sitter och diggar med i Eiffel 65s gamla dänga Blue som spelas på MTV och låter fjärilarna flyga fritt i magen. Sminket är fixat, klänningen framhängd och snart bär det av till Bollnäs för doning av frisyr. Ikväll går vi på bal i Voxna, hur sjukt det än låter. My goooood! Men alla säger åt en att njuta, så det ska jag väl försöka göra då!

I've got sunshine

Vädret är på topp. Fåglarna sjunger och det vankas smörgåstårta i solen snart när Farmor och Torgny kommer för att fira Angelica och ikväll väntar några timmars jobb. Fin dag. Vad händer imorgon då? Jo, bal! Sjukt alltså, riktigt sjukt. Det ska liksom vara några månader kvar tills dess, det har det ju varit hela tiden tidigare... Tiden hinner ikapp oss. Imorgon ska den flängas och fotas å donas och jag kommer vara uppe i varv och småstressad från den sekund jag öppnar ögonen imorgonbitti. Men inte klagar jag, de visar finväder och jag hoppas på en kanonkväll!
Hej hopp!

Grattis Sis!


RSS 2.0