Svenneland igen

Befinner mig just nu i bilen i Mora. har väl drygt en och en halv timme kvar hem och jag längtar för i knåda väntar farmors mat! Slår ju vilken lyxmiddag som helst. Har alltså dumpat av Angelica i Norge hos sin familj nu som verkade jättebra. Var inte så jobbigt faktiskt, förutom för mamma. Men det är så mammor är. Hon är ju hemma igen till påsk om 8 veckor. Även om det längst hon varit borta förr är typ 2 veckor ;D haha. MEn man vänjer väl sig. Blir fint det här. Ikväll ska jag sova i hennes säng eftersom den är något större än min, hihi. Enda fördelen med att hon flyttade faktiskt om man får säga så :D
Nu slår nog datan av snart så ha en fortsatt trevlig söndag!

Norge nästa

Då far vi snart då. Syns att Angelica ska flytta för packningen är enorm. Nu blir det väl en 78-timmar i bil till Oslo och så skulle familjen bjussa på Pizza när vi kom dit. Dags att återuppta engelskakunskaperna igen då, amerikansk familj nämligen. Kommer hem någon gång imorgonkväll och då fick vi komma till farmor och äta, man tackar ja!! :D Mums är det enda ord som kan beskriva det.

Trevlig helg allesammans.

Fredag

Jag får ansluta mig till den här stora skaran som gillar Melissa Horn. Jag bara myser, vilka låtar! :)

Ikväll blir det en hemmakväll med family eftersom storasyster imorron tar sitt pick och pack och flyttar till Norge. Jag har liksom inte ens fattat det än, att hon ska flytta liksom. Bara konstaterat att hon fått jobb där, ska bo där ett år och att jag kommer kunna sova i hennes stora säng numera ;) Men det faktum att just HON flyttar har nog inte kommit in riktigt. Är ju så van att ha henne här hemma, hon har ju inte gjort nå annat sen i höstas nu än att gå hemma. Sen dom resterande 17 åren som vi alltid bott under samma tak, alltid har hon varit där.  Snart är hon typ 7 timmar bort i Oslo. Samtidigt som det kommer bli så äckligt tomt och jag kommer sakna henne ofta, så skulle jag inte vilja att hon skulle stanna nu om hon fick för sig det. Jobb i Norge och flytta hemifrån, det ska hon inte missa. Fattar hon inte hur kul det här kommer bli ska jag banka in det i skallen på na! Ikväll blir det det alltså grillat och marängsviss, som Angelica önskat sin sista måltid här hemma. Jag klagar inte :D Imorgonbitti åker hela familjen till Norge och flyttar dit na och sover även kvar hos familjen hon ska jobba som Aupair hos. Blir nog kanon. Lycka till bästa syster och ha det så jäkla bra! 7 timmar är inte så långt vettu, som att nåt stoppar mig att hälsa på i Norge?! Så lätt blir man inte av med mig :D <3


Jag gav upp för längesen


.


Onsdagsmys!

Det blev solning och gympass på IP istället med syster. Riktigt skönt. Nu ska jag dra mig till Blommis på Barnängen där mysmiddagen och mystjejerna väntar. Kan en onsdag såhär i Januari bli så mycket bättre?
Jo, kanske förresten. För biljetterna till Spanien är bokade och det är inte dålig känsla i magen av att veta att man om några månader verkligen är där. Lång tid kvar, men dom är bokade! :D underbart.
Ha en skön kväll!

Onsdag

Sitter och häckar på hallen och väntar på skjuts hem. Skulle ha handbollsgym men hann bara komma hit så ringde robban och sa att han inte fick igång bilen, så det blir till att åka hem och träna själv istället då :-P sen ikväll ska vi till matilda och äta enchiladas och mysa :) det gäller att lyxa till den kalla, tråkiga vardagen såhär i januari. Nåt ska ju få tiden att gå! :)

Måndag

Måndag igen. Jobbiga, tunga måndag som vanligt :) Vi drömmer oss bort bland sommarkläder, sommarminnen och ser målet i Nerja framför oss i Augusti. Måste ju ha nåt som driver än, även om det här är det som påminner en om hur långt det är kvar till sommaren och att det fortfarande är Januari. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt! På lördag far jag till Norge och Oslo och flyttar dit syster. Har inte riktigt förstått att hon faktiskt ska flytta och hur jag kommer känna sen vet jag inte heller. Tomt kommer det bli, det är en sak som är säker. Men då kommer det bli ännu rologare att träffas sen :) Så kul för henne med så. Och jag kan börja sova i hennes stora säng ;D

Nu ska jag ta en apelsin och fortsätta titta på tv.
/Sandra


Söndag

Matchveckan avklarad. Slutade med 3 vunna av 4, och då var nog den förlorade en av våra bästa insattser någonsin så den var jäkligt bra och kul ändå. Den idag går väl ändå till historien, ett skämt helt enkelt. För det första är hallen en förfallen håla typ, haha. Enda hall dom får tillgång till så vad gör man.  Kort och trång hall så man känner sig helt i låst i spelet. I vårat första omklädningsrum (som vi sen bytte ifrån) låg det typ färgdam över hela jäkla golvet, och 4 ginkar som fångade upp bitar som rasade från taket som började mögla. När vi bytte så gick någon på toa och där var det minsann stopp i avloppet. Vi visste även att domrarna, iaf den ena utav dem, skulle bli en katastrof och det kan jag lova att det blev. Men vi visste det före och han var katastrof åt båda hållen så. Men vi  skulle ju liksom spela, skita i allt bajs runtomkring så pappa och Marie sa åt oss att fokusera på rätt saker. Vi ska precis till och byta om när pappa kommer in och säger: Nu sa jag ju att ni skulle hålla fokusen på rätt saker, men bara så ni vet så finns det bara lyse i halva hallen just nu... och ni får börja värma upp utan boll för hon som har dom har inte kommit än...

Kan man göra annat än skratta åt situationen?  hahaha :D Efter slit fick vi med oss två poäng hem iaf, skön seger!

Nu blir det en slappsöndag som alltid. Ha det!

Lördag

Match mot Avesta och vinst med 21-6. Underbart. Två poäng till imorgon ska vi plocka mot Sandviken! Ska springa skiten ur tanterna!

Ska dra mig mot sängen nu eftersom jag ska upp tidigt. Måste säga att jag har svårt att slita mig från datan bara. Sitter nämligen och pratar om dittan och dattan med Elin, mest dittan som vi alltid pratar om ;) Vi är skadade och skulle behva vård för vi gör varandra knäppa, men man ska ju drömma med. Elin är nog en av dom som förstår mig allra bäst. Våra konversationer liknar inga andras. Tro mig. Hon är toppen!! :D Ta åt dig när du ser det här Elin, du är verkligen så bra ;)

Puss och godnatt.

Fredag I'm in love

Vem älskar inte fredagar liksom? Har precis tryckt i mig mer tacos än  någonsin, och det menar jag verkligen. Ligger i sängen och sträcker ut mig för att jag ska kunna andas riktigt snart igen. Ett tecken på att jag kanske åt liiite för mycket?? Tror det va. Men det var så göttans idag ;)

Nu blir det Avatar på bio med tjejerna, hoppas på att den är så bra som alla säger.
Imorgon blir det match borta mot Avesta och på söndag borta mot Sandviken. Vi ska fan ha tå poäng i båda dom två matcherna!

Trevlig helg :)

Torsdag

Alltså, hur händelselöst är inte livet för tillfället? hahaha. På riktigt. Jag går i skolan, jobbar jäkligt dåligt när jag väl är där, kommer hem, tränar och så ser mina veckor ut. Men visst, dom är rätt skön ibland... Imorgon är det helg iaf. Yey! Då blir det Avatar på bio med Tjejerna :)

Nu match!

Onsdag

Har ingenting att skriva. Det är Onsdag och jag älskar onsdagar, skön hemmakväll väntar som vanlig den här dagen i veckan :)

Matchen igår förlorade vi förresten med 24-28 tyvärr. Följdes åt hela vägen men tappade fyra bollar på slutet. Surt, men nöjda ändå eftersom matchen var grym och så jäkla rolig! Imorron är det dags för A-flicksmatch mot Hällbo och jag ska in mellan stolparna igen... börjar bli en vana mot Hällbo :P

Puss och hej 


Edsbyn - Borlänge!



We're gonna win
Don't wanna be a loser - gonna win
Cuz' winning really is the only thing
Get out of the way we're comin in
If ya wanna fight just step inside the ring
Does anybody wanna take a swing?
It's gotta be all or nothing
Oohh! We're gonna be the champions! Yeah!
Were goin all the way - we're gonna win, win


Måndag

HEJ, mitt namn är trött och slut! Gick och beställde en välbehövlig klipptid efter skolan och därefter knallade jag hem. Åt lite och drog på mig varma kläder och tog en riktig powerwalk med Angelica. I efterhand är all träning alltid så värt det. Mina ben är helt slut av någon anledning. Eller hela kroppen är trött, och det är väl en underbar känsla? Det är ju en sån här skön kväll då man kan ligga hemma och dega hela kvällen, så skönt! :D

Vila kan behövas, för den här veckan kommer nog bli jäkligt kul men ungefär lika jobbig med.
4 matcher på en vecka är vad som står på schemat, med start imorron.
Tisdag: Edsbyn - Borlänge (hemma kl 19.30)
Torsdag: Hällbo - Edsbyn
Lördag: Avesta - Edsbyn
Söndag: Sandviken - Edsbyn

Mör kommer man vara på söndag, men det är ju skönt det med :D

Me and my friends

Sitter och tittar igenom bilder från i somras och kan bara konstatera att jag och mina vänner är totalt skadad... Och det är det som gör dem så jäkla bra! :D hihi. Lite sommarlängtan man har nu!!! eller okej, mycket!




I don't know where I'll be without you here with me

Det finns en anledning att det kallas BÄSTis :) Väldigt, väldigt bra och mysig lördagskväll med Emma!


Bollnäs

Har tagit en tripp till bollnäs med syster för lite shopping och handboll senare. Har lyckats hitta en tröja, två par tights, ett par örhängen, två par trosor och nå stärkande för ögonfransarna :) nu blir det en tacotallrik! Ikväll blir det pizzabak och mys med emma :)

Fredag

Nu är det helg helg helg! :D Och den kommer bli lugn och mysig :)

Ha det så skönt!

jag??



ge mig V-Ä-R-M-E!! Vantar och sockor ska man inte ha inomhus...

Torsdag

Jag har inget att skriva. Inget alls. Imorgon är det helg och jippie vad skönt det är! Verkar som det blir mys imorgon med varm choklad och spel eller något, det lät inte helt fel. På lördag ska jag till Bollnäs med Angelica på dagen och senare ska jag och min bästilibästis göra mat, mysa och prata kvällen lång :) Lutar åt en bra helg.

Puss och kram!

steamy!


Måndag 11/1

Första dagen i skolan avklarad och jag gäspade mig igenom den. Jag är trött, har fått ögoninflamation och jag har även fått en turkisk stalker som heter Ahmet och påstår att han älskar mig. Härlig start på vårterminen.

Dagens stora fundering:

Hur fan ska jag orka ta mig upp imorgon?!

Nån som känner igen?



Låter otroligt om jag säger att jag bott precis på denna plats. Svårt att tro, men det är faktiskt samma parkering och samma plats som vi bodde på men våran kära Barty under P&L :D



Lördagkväll i Alfta



Det blev 18-årsfest För Joel i Alfta och det blev en riktigt kul kväll, enligt mig iaf. Slutade dock använda min kamera direkt när vi kom dit typ, haha. orkade inte knäppa nå. Elin har lite mer bilder iaf på sin blogg http://eelinyouknow.blogg.se/

Twilightnörderi!

"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig. Och det skäms jag inte för."

Och där dog man lite igen ja...


Lördag

Jag går och lägger mig och somnar (om jag har tur) runt 2-3 på nätterna. Försöker ta mig upp lite tidigare dom här dagarna men slutar med att jag snoozar i typ en timme. Utan klocka sover jag till kanske 12. Hitta felen? Jo, allt! Det är skola på måndag och första veckan kommer stavas D-Ö-D-E-N! Vända dygnen är jag inge vidare på måste jag säga. Imorgon kväll borde jag sova typ 3 timmar tidigare för då ska man ju upp typ 5-6 timmar tidigare! Skillnaden är inte dålig... Jag längtar inte.

Idag ska jag och Josse Lindh till Alfta och döma lite handboll och sen blir det mest bara hem och vända och göra sig iordning för sen blir det 18-årsfest i Alfta för Joel :) Grattis grattis.

Imorgon ska jag och syster förrste till Borlänge och döma. Då är det nästan skoltidsvarning på uppstigningen. Shit.

Fredag

Lovet börjar gå mot sitt slut och det suger ju hårt. Men vad kan man göra? Snart dags att ta tag i allt igen, nedförsbacke nu! Halva gymnasiet gjort, halva kvar.
Nu sitter jag här och tittar på OTH. Angelica har skickat efter några boxar och idag kom dom så äntligen kan vi fortsättatitta! Inte dåligt det programet alltså.

Ikväll blir det mat med några av tjejerna innan dom ska på bio och jag tror jag drar mig till Emma om hon ville hitta på nåt med mig :)

 


Den 7 januari

Jaha, torsdag. Lika händelsrik dag som alla andra det här lovet eller? Om det är så så kommer det alltså bli tråkigt, för jag har då aldrig något att göra. Träning ikväll -  NÅT att göra iaf!

Något posetivit är att jag inatt sov bättre än jag gjort på ett tag nu och hade inga problem att somna, som jag också haft lika länge. Att reda ut saker är bra, det känns jädrans mycket bättre då. Jag ska börja leva efter uttrycktet "allt löser sig" för jag tror ta mig sjutton att det alltid gör det! Bara man vågar ta tag i nåt så och ge det lite tid. Något jag däremot aldrig kommer klara av att leva efter. Jag är nog den mest otålig människan någonsing. På riktigt!

Nu ska vi se vad jag kan göra av dagen...
Hej!

Handboll i Nyköping









 
Bildbevis på övertramp på Doder... Men mål blev det så Sverige tackar och tar emot! :D


Mitt lååånga 2009! (Som ändå gick så snabbt...)

När jag tänkte samanfatta mitt 2009 i bilder och började gå igenom mina mappar så upptäckte jag att de flesta bilderna från det här året kommer från sommaren. Inte så förvånande. Jag är faktiskt ganska dålig att använda kameran när jag hittar på saker, förutom på sommaren då. Då är det en trogen vän.

Mitt 2009 har varit detsamma som ett bra 2009. Det mesta har cirkulerat runt mina kompisar, glädje, sommarjobb och fest. Jag jobbade mer än tidigare, jag levde mer än tidgare och jag var lyckligare än tidigare. Det måste jag nog säga. Även om all lycka stöter på lite hinder ibland, men så är det väl.
Första delen av halvåret kommer jag knappt ihåg, den är liksom aldrig nånting som jag lägger på minnet något år. Det är ju bara kalla, grå månader utan någonting speciellt innan våran kommer igång och därefter sommare och man känner lite livsglödje igen :D haha. Eller i April var jag ju till stockholm och stod i en 12 timmar lång Auditionkö till idol. Bland det värsta jag gjort, men jag skulle ju göra det. Och det är jag jäkligt glad för! :D

Sommaren var det ja. Jag jobbade väldigt mycket mer än tidigare sommrar men tjänade därefter också och stod som nöjd tjej i slutet då allt jobb var värt slitet. Även om jag faktiskt inte slet så hårt på mina sommarjobb. När jag inte jobbade så spenderade jag nog 95 % av tiden med mina underbara kompisar, dom har kommit att betyda allt för mig det här året. På riktigt. Vissa har jag kommit närmare, några har jag glidit ifrån lite och så har jag även fått nya kanonkompisar! Tillsammans med mitt lilla tjejgäng levde jag loppan och åkte på P&L och hade en av de bästa stunderna i hela mitt liv. Jag såg Håkan hellström en Juninatt i Borlänge och livet var nog i det läget så bra som det kunnde bli. Förutom att min mobil var stulen, stort minus! Sommaren gick och jag fortsatte med jobb, fest och stugmys med samma gäng.

Så kom hösten och skolan började. En tung skoltermin. Tvåan är döden, det måste jag säga. Jag, Frida och Elin har fördrivit hälften av våra samhällslektioner med Facebook och klagat på att vi inte fattar uppgiften vi håller på med och i ren desperation pratat om att byta klass. Sen införde vi facebookförbud och vips, så kom även vi igång. Konstigt... Annars bestod hösten av både glädje, förvirring och sorg. Vi fortsatte att ha kul med gänget, myste och festade. Man måste ju göra nåt för att orka med! I hjärnan var det kaos p.g.a skoljobb, människor och problem. Så kom sorgen. I slutet av augusti dog min söta, lilla mormor. Hon var gammal och sjuk, så det var nog det skönaste för henne. Vi saknar henne ändå :(
Jag såg även Håkan för andra gången det här året! På grönan denna gång då Jag och Angelica tog en mysig helg och hälsae på kusin Ida i Stockholm.
Höjdpunkterna på på hösten blev Tysklandsresan och handbollen. Äntligen fick Edsbyn ett nytt damlag, som vi har väntat på det! Vi gick upp i Div 4 och där har vi jäkligt roligt kan jag säga och det går ganska bra. Handbollen är lite av mitt liiv, eller iaf en jäkligt stor del.
Sen var det då Tyskland. Underbara tysklandsresan! Så fruktansvärt roligt vi hade och att stiga på flyget hem till Sverige tog emot. Vi ska tillbaka nästa år. Det svor jag, Sanna och Josef på på nyår, så då blir det så!

Vintern då? knappt jag minns för den gick så fort. Snön kom, det blev jul, det blev nyår och där var året slut!

Jag tänkte skriva någon rad bara om året, det blev en hel jävla årsresume, haha. läs det, eller inte läs det. Upp till er ;) Nu är det 2010, nya tag och nya äventyr. Förra året var grymt, det här ska bli ännu bättre. Ska vi lova det?? :D

KRAM ALLA!


                                                                                         

Ordningen under sommaren är helt åt helvete, mend et bryr jag mig inte om ;D

.

 



I'm the one who wants to be with you
Deep inside, I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

Måndag

Tråk-måndag. Seg-måndag. Händer inte mycket.

Imorgon blir det Nyköping för att se två herrmatcher i handboll. Sverige-Norge och Slovakien - Egypten. Jävligt mycket roligare dag!! :D längtar.


Söndagkväll

träningen gjort på sega ben. Nu tänker jag stanna hemma, fixa mina naglar och bara vara och inte bry mig om nåt annat för tillfället! Så det så.

På tisdag åker vi till Nyköping och tittar på handboll. Fett med kul, vi längtar mycket.

Jag vet inte vem jag e'

Varför måste allt vara så rackarns svårt? Allt är som ett jäkla spel, suck och stön. Låt allt vara enkelt tack!

Snart kommer kusin ida hit och äter kladdkaka och tittar på min kära och älskade Håkan-DVD. Kan ju inte bli nåt annat än en bra eftermiddag. :) Ikväll blir det träning och efter det får vi se vad som händer. Vill ta tag i lite saker, om jag gör det och hur det går är väl något som visar sig....

Ha det..

2010

Nytt år, nya möjligheter. Eller vad är det man brukar säga? 2009 var ett kanonår, självklart med både upp- och nedgångar, men så är det ju alltid. Kan man inte komma ifrån. Nu ska vi göra 2010 till ett ÄNNU bättre år har vi sagt. Den andra Janurai, 2010. Tycker det är lite småcreepy med nya år. Det ser så fel ut. Det nya året har iaf varat i två dagar och det har börjat bra, lugnt men samtidigt totalt förvirrande... Allt löser sig. Det gör det alltid :)

Nu åker jag till Emma och myser, det gillar jag så otroligt mycket.
puss och hej!

Happy new year



Nyårsafton av toppklass. Lite förfest hos Anna med badtunna (jävligt varmt!), paketutdelning och mat. Sen bar det av mot Alfta. Tack alla för en kanondag/kväll/natt!

RSS 2.0