Lördagsmys

Myskväll med Julia och Frida med jädrans god mat och jädrans mycket klyftpotais!

Gillar att ha en veckas lov framför sig

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting
Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring
Onsdag går jag ut å vankar
Torsdag sitter jag i tankar
Fredag gör jag vad jag viiiiiill
Lördag stundar helgen till

Lördag

Gymmet avklarat för idag och har precis tagit mig en dusch. Ska väl hitta något att dona med nu någon timme och sen ska jag och Frida till Julia där vi ska laga god mat och myyysa. Två lugna helger har gjort en gott, fint man mår!
Men nästa helg är det halloween!

Lycka i den allra finaste formen

Går inte nämna för många gånger hur mycket man skulle offra för allt detta just nu.

Då tar vi lov då

Take That – The Flood
välle bra.

Morrn!

Godmorgon! Jag har inte sovit direkt bra inatt då jag inte kunde somna förrän typ 2 och sen vakna när datan av nån anledning ville starta. Så frammåt våran tre timmars långa samhällslektion senare idag kan jag räkna med att jag är död. Den lektionen är alltid jobbig, men har man inte sovit så mycket kan man nog klassas som död idag. Men inga sura miner för det, vi får ju lov!

We R Who We R

Ke$ha – We R Who We R

Snart så.

Idag har jag vi softat rätt rejält i skolan skulle jag vilja påstå. Lyssnat på massa tal och misslyckat rätt rejält på ett litet "oförberett" mattetest. Ingen överraskning direkt, så ingen större skada skedd. Värre med riktiga provet vi har efter lovet...
Dagen blev iaf ännu lite bättre när jag fick mina tights och min gosiga tröja på posten!

mysmys

Kan dom komma i billigare version tack?

Onsdag

Det är väldigt grått och väldigt vått ute. Vilket glatt och peppande väder! Plus lite skolångest på det så blir det ännu bättre. Tur det är onsdag och Grey's, veckans bästa dag bortsett från helgen.

Snart är det lov vilket jag känner är välbehövt, jag vill låta hjärnan vila. Och snart är det november, det måste vara första gången jag längtar efter tråkmånaden november! Halloween, Håkan i Oslo, Sacomässan och kusinmys i stockholm. Hoppas månaden rusar förbi så är det snar december och jul.

Tråktisdag

Jag är väldigt, väldigt uttråkad. Tänkte baka men nä, orka inte. Vill egentligen inte bara sitta här i soffan med datan men va ska man annars göra då liksom. Följa med mammsen ut mpå en liten promis är vad jag överväger just nu men det var inte heller direkt lockande. Fy fan va tråkig jag och denna dag är.
Tror jag ska göra en fas. Ska man ändå göra nå tråkigt kan man väl göra något nyttigt iaf.

Dagens citat

Maria Montazami: "Hellre lång och snäll än mellankort och elak".

Monday

Sista veckan innan lovet påbörjad. Svenska C talet är avcheckat och nu ska ja ha en skön kväll i min soffa och inte bry mig om nåt vad plugg heter. E man värd de eller e man värd de?

Söndag

Läser svenskatalet hundra gånger högt för mig själv och grimaserar åt uppgifterna i engelskahäftet. Varför kan man inte lära sig att göra undan plugg direkt? Dra ut på det så länge som möjligt är grejen liksom. En liten uppsats om Kahu och Koro är vad jag ska försöka få ihop innan denna dag är slut. Ska tvinga mig själv, det ska bli gjort. Får spendera hela dagen här i sängen med datan om det är så då. Tur man har sköna strumpor iaf! FN-strumporna var inte alls tokiga, fungerar fint en dag som denna.
Vilken värdelös söndag alltså. Herregud.
Hej.

mm...


Höst

Skön dag detta! Började dagen med att gymma med Julia, alltid lika skönt på lördagsmorgnarna. Sen har jag krattat löv (och snö...) med mamma nu så friskluft har man också fått en hel massa nu. Ska ta mig en dusch, äta lite mat och senare umgås med Elin och Matilda. Det är vad jag vet än så länge iaf, kvällarna brukar få utvisa själva vad det blir av dem.
Imorgon ska jag ha en sån där trevlig pluggdag tror jag. Engelska och faser. De där jäkla faserna alltså, suck och åter suck.
En till idollåt förresten. Minnah har aldrig varit en favorit hos mig men den här låten gör hon riktigt jäkla bra.
Minnah Karlsson – I'm Not Ready To Make Nice

Eftersom jag aldrig förr sagt hur bra Olle är...

Olle Hedberg – The Scientist

Damlagets blogg

http://eifhandboll-damlaget.blogspot.com/2010/10/hallbo-edsbyn.html

The end

Fn-veckan slut och så illa var den inte som jag tyckte i böran. Första dagen var hemsk, andra var jag inte där och sen har det varit okej. Rent utav kul i vissa lägen. Och de blå fina strumporna jag vann var ju verkligen gräddet på moset och pricken över i:et så att säga! Men nu är det minsann helg och det ska jag njuta av.
Ska byta om och ta en promenad med mamma min i finvädret. Ikväll blir det hemmagjord pizza och sen idol hos Emma. Bra fredag detta!

Är vi bra eller är vi bra?

vinst med 24-25. Kanske den skönaste någonsin. Ja, vi är bra!
Nu ska jag njuta av segern och dricka te med mor och far innan det är sovdags. Sista dagen på FN-dagen imorgon och sen är det helghelghelg. Ska träna småflickor och mysa med bästis som ja inte har träffat på oförskämt länge nu.
Nu kallar (eller kallnar?) mitt te!
Godnatt omvärlden.

ingen bra dag.

-6 grader ute. Frös halvt ihjäl när jag klev ut sängen. Ska hålla det jäkla öppningsanförandet inför skolan.
Är det tillåtet att bara krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och gå i ide eller nå?
Det borde det vara.

.

Kärlek tar tid. Precis som sås.

I rymden finns inga känslor var mysig och riktigt kul om du frågar mig.

I rymden finns inga känslor

Ännu en FN-dag avklarad. Bara två kvar nu, hejaheja snart slut. Har hunnit med ett gympass efter skolan med Elin och även varit iväg och pratat balklänning med Elisa. Balklänning och studentmössebeställning, nu märks det att det faktiskt är vår tur!
Ska göra lite mat nu innan min mage dör och sen åka på bio.
Tjingeling.

One mind Sis. One mind. ♥

Lepapa:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=442594766401&set=a.299815171401.154967.241331861401&comments&alert&notif_t=photo_comment_tagged


.

Bruno Mars – Just The Way You Are
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for awhile



Måndag

FN veckan är igång och det känns ungefär såhäääääääääär okul. Varför har dom trängt in denna vecka när man har så mycket att göra redan? Stor suck.
Har precis kommit hem efter en Bollnästripp med Frida och Elin och nu sitter jag och väntar på god mat. Fläskfilé och klyftpotatis på en måndag liksom, hur ofta händer de?!? Jo, de gånger storasyster kommer hem. Trevlig måndagslyx tycker jag.
Senare ska nog jag och den storasyster lägga oss tillrätta i sängen och titta på Eclipse, jaa de ska vi! Har ju inte sett den sen bion i somras så det är väl på tiden att friska upp minnet. Vad friskar upp minnet mer än snygga vampyrer liksom? Varulvar med för den delen. rawr.

*

Jag gillar inte att många låtar inte finns på spotify.

Men kul hade vi!


..

Ser fram emot några lugna helger nu innan halloween.
Mitt huvud och min kropp ser dock inte fram emot träningen ikväll.

DJ got us fallin' in love

Jobbardagen avklarad och håret färgat som nu är lite mörkare, lite fräschare. Check check!
Nu ska det donas och ätas mat och sen vidare till Therese på förfest. Jag och mina vänner tillsammans med syster och hennes vänner, kommer bli fint! Det kommer bli trångt i den ettan...Men vem bryr sig liksom??
Äre fest så äre!
Skål å trevlig lördagkväll!

Fredagsmys

Insåg nu när Alice sjöng på idol hur bra Kelly Clarkson är.
Kelly Clarkson – Beautiful Disaster - Live
Kelly Clarkson – Breakaway

Fick en fin bok på posten idag


Torsdag

Engelskauppsats avklarad, svenskatal snart klarskrivet och idag fattade jag vad logaritmerna i matte C handlade om. Vilken torsdag. Nu ska jag snart åka till hallen å ta ut mig på ett träningspass.
Imorgon är det återigen fredag och heeeelg. Syster kommer hem imorgonkväll och på lördag blir det först jobb och sen utgång, kommer bli en riktigt bra helg tror jag! Nästa vecka är det en jäkla FN vecka och jag ska sätt mig in i Australien under en vecka rillsammans med massa andra från hela skolan.vilket känns som ett sådär lyckat påhitt va? På nästa veckas schema står annars systermys, bio och håll i hatten - gaddning! :O
PEACE

Välkommen hem!

Efterlängtad är du och en spricka hade du på baksidan. Men vad gör väl de??
Två steg från paradise är här och om en månad är jag DÄR!

I'm running out of desire

Albumet Mavericks går på repeat hos Sandra Nilsson just nu.
Johnossi – Bed on Fire
Johnossi – What's the Point
Johnossi – No Last Call
Johnossi – Sickness

t.r.ö.t.t.

De timmar jag spenderade på att ladda hem låtar igår var onödig tid. Laddade hem fel format och efter att ha spenderat eftermiddagen att hitta ett bra konverteringsprogam gav jag upp. Jag började om! Snabbare gick det som tur var... Nu är jag allmänt less och fruktansvärt trött och måste få sova. Imorgon är det en dödag i skolan. Skitdag. Trökdag. Tur jag (förhoppningsvis) har ny musik på mobilen imorgon så kanske även den tråkigaste lektionen framför dataskärmen blir uthärdlig. Nu vill jag ha fredag.
Godnatt.

Once when I was little

För 8-9 år sedan gick den på repeat och när man då hittar den där bland låtarna på spotify riktigt myser man,
Det kommer alltid bo en liten boyband-lover i de flickor som en gång i tiden dyrkat Westlife.
Som jag älskade dig Nicky Byrne, som jag älskade dig ;)
Westlife – You Make Me Feel

*

Bruno Mars – Just The Way You Are
Lars Winnerbäck – Stackars

Om två dagar är den här. Jag är två steg från paradise ♥


If it makes you happy

Har suttit och laddat hem musik i några timmar nu typ och börjar få ont i min högerarm nu. Måste fan stretcha sen...
Men snart har ja massa ny musik så det får det minsann vara värt. Och när jag gick igenom alla dessa musikvideor på youtube ser jag den här och jag måste bara säga att jag har aldrig varit någon Enrique-älskare direkt och tyckt att han varit alldeles för pojksliskig för att vara snygg. Men va sjutton, i den här videon har det ju blivit lite man av han och han var het! Tänka sig...

dagen efter Lördag

Hade en fruktansvärt rolig kväll igår ute och idag har man en sån där riktigt lugn dagenefter-dag. Bakisdag kan man också kalla det men eftrsom jag inte är det så tänker ja inte kalla det för det. Dagen går iaf ut på att ligga i sängen och titta på nya avsnitt av Cougar Town innan det är dags att masa sig iväg på träning. Så riktigt lugn blir ju aldrig söndagarna.
Imorgon är det ny vecka, hej å hå.

Nu är det helg.

SKÅL!

Denna rosa månad

Det mesta i mitt liv går väl i rosa just nu. Mitt projektarbete, min facebook och hela min mamma kan man säga :) haha. Men det är viktiga grejer så ja ställer gärna upp och stödjer på alla vis jag kan. Man kan inte stödja för mycket enligt mig i en sån här sak. Så nu är även min blogg lite rosa där uppe i hörnet :)

klistra in den här koden under "kodmall - header" så är även din blogg rosa under den här månaden:
<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>

I'd have all the money in the world, if I was a wealthy girl

Leo Party Tunic SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM Angus Dress SEK 109, Vila - NELLY.COM
Det kliar i mina shoppingfingrar. någon eller några av dessa ska bli mina. Hösten har fått mig så shoppingsugen så jag vet inte vad! Om man ändå vore eknomiskt oberoende liksom. Man skulle varit storbloggare...

Fredgaseftermiddag

Vi ska skriva om politik. Om jobb- och skattepolitik för alliansen och oppositionen och vi ska argumentera. Det gör vi lite granna sådär. Mest söker bi på google och rankar de hetaste männen i världen och trånar över Olle Hedberg.
Fredagseftermiddagar är verkligen effektiva...
Men om en halvtimme är det helg och då ska ja äta mat hos farmor ikväll och sen ha en fortsatt trevlig helg.
Tjingeling!


*

Sheryl Crow – If It Makes You Happy

Frida 18 år!

Ringen är sluten, Hajmen är komplett - Grattis Fritte!


Can't keep it in

Onsagdsmorgon. Frukosten i magen så nu ska man få ordning på resten med var det tänkt.
Lång dag i skolan och jag känner att jag inte riktigt orkar egentligen. Men vad gör man?
Ikväll ska jag mysa upp mig i soffan å njuta av den lediga onsdagskvällen och vara glad i hela mig för att Grey's anatomy börjar ikäll! Onsdagar i skolan är piss, men onsdagar hemma är lite av det bästa som finns.
Ha de!

Klanttisdag

Börja dagen med att tömma ut min nygjorda smoothie över hela mig och köksmattan. Sen är jag lite allmänt småklantig och tappar saker hit och dit under resten av morgonen och förmiddagen. Så på historiann upptäcker jag att tightsen har fått ett fett hål på insidan av låret. Nya tights. Och så hade jag inga vantar så det var kallt åt händerna ute. Och så var det fisk på Lunchen. Vilket skittisdag. Tur det var chilldag.
Nu ska ja hänga tvätt och sen åka och jobba. Utan att typ lyckas cykla kull eller nå annat trevligt på vägen.

Take me back



Walk of life

Skönaste och fulaste mysoutfiten på. (Jag har lånat din fula blå tröja Angelica...)
Trevlig musik ur högtalarna och nu ska jag plugga faser!
tjing

Me like. Me like.


Inser han själv hur bra han är? jäklar alltså...

Där kom den ja...

Min förkylning som hängt i luften så länge har nu brutit ut. Var nog matchen som gjorde det.
Nu ligger jag i sängen med en vattenflaska och är stentrött. Liten fryssen blir ja med när armarna är utanför täcket. Ska stoppa in dem på den varma sidan och sova.
Godnatt från en snorig Sandra.

Lördag

Första bortamatchen för i år avklarad och vår första vinst i div 3 även så. Catchiiiing!
Nu ska jag snart äta lite god mat och sen spendera kvällen hos Emma. Imorgon ska jag ha en pluggdag. Jag SKA ha en pluggdag. Inga undanflykter...
Hej!

Fredag

En fredag med en lektion mellan 12.30 och 13.30 som den enda på schemat är en fredag ja gillar. Har fått sovit ut så nu känner jag mig pigg men snorig. Jäkla förkylning som snart bryter ut tänker ja. Och jag har fått en jävligt liten vagel i mitt öga som gör ontontont. Nu är det lite jobbigt för mig minsann.
Ska väl rycka upp mig ett tag och bege mig till skolan runt 12 för lite lunch. Sen står Syosamtala, gym och handling på tur senare på dagen. Vad som händer ikväll är sånt man får se, det är ju ändå fredagkväll. Och imorgon kl 11 drar vi mot Mockfjärd för match. Som jag längtat alltså!
Trevlig helg!

RSS 2.0