18 år (äntligen...)

GRATTIS finaste du! :)

Hösten

Lite text och mycket bilder de senaste inläggen nu men en bild säger ju mer än tusen ord så jag låter dem väl tala för sig själva helt enkelt. I förrgår tog mamma och jag en sväng i skogen uppe vid stugan, mysigt värre. Skitfin höstdag så du åkte kameran fram som tyvärr ståt och dammat igen lite på sista tiden tycker ja.

Fikafikafika!

Imorgon fyller Matilda 18 år så ikväll blev det födelsedagsfika på Barnängen. Ricecrisptårta, bullar, kakor och saft har glidit ner i magen ikväll och det smakade jäkligt gott. Nu sitter jag med en kopp te och tittar på efterlyst med mamma. Dom pratar om det som hänt i Bollnäs. Hua....
Snart är det röstningen i Idol och jag håller mina tummar för Jay, ikväll var han så bra så ja dog lite smått där i soffan. Sen är det att inta sängen och få sin skönhetssömn inför skolkortet imorgon! ;)
Och imorgon är det tacos! Och oj, vad det här inlägget handlade om allt!
Godnatt.

Idolmys


*

Cee-Lo Green – Fuck You
Johnossi – What's the Point

Igårkväll tog vi över stan



Packet på tranan!

Min lördagkväll på tranan. Jippie!
Perssons Pack – Vårens ljumma vind
Perssons Pack – Tusen Dagar Härifrån
Perssons Pack – Äkta Hjärtan
Perssons Pack – Ikväll Tar Vi Över Stan

These shoes are made for walking

Mina efterlängtade är här! Dom ska ja sova, gå och leva i nu i höst. Typ iaf. Jag må älska tygskor, men dom matchar inte riktigt höstens meterdjupa vattenpölar så bra.

Fredagsmys

Storasyster är hemma, det är fredag och då kan det inte bli så mycket bättre. Ska snart träna lite småtjejer i handboll och sen blir det god mat, äppelkaka och idol och riktigt hemmamys! Jag gillar att ha storasyster hemma :D Imorgon blir det först seriepremiär, god mat hos farmor och sen perssons pack på tranis.
Vilken helg!

A monkey needs to dance so do you

Ledig idag imorgon och körlektion på morgonen, men ikväll hoppas ja på en trevlig kväll.
Ikväll tänker jag trotsa dig Magnus Uggla och dansa nykter!
Hej å hå, trevlig Onsdag.
Sean Kingston – Eenie Meenie

Yrar i nattmössan

för 19 långa timmar sen klev jag upp och nu ligger ja åter i min för tillfället övergosiga säng och bara väntar på att få sluta mina ögon å bara sova. Jag är så jobbigt trött och slut så ja vill grina för minsta lilla. Men ja ska bara sova. Jag har legat på rygg på en iskall asfaltsparkering och tittat på stjärnorna ikväll med huvudet på en träningsväska med Julia bredvid mig och funderat om man ska tro på karma och deppat över vissa handbollsproblem.
Det kan man kalla en riktigt fin stund! Om det inte vore för att min svank blev så kall.
Godnatt.

Halkis!

Har halkat och skrattat mig igenom denna dag. Synd man inte får göra halkbanan mer än en gång för det var jäkligt kul alltså! Som vi har sladdat och som vi har skrattat Matilda och jag.Ibland låg jag hopkrupen i halv fosterställning för ja skratta så mycket. När Matilda satt vid ratten då alltså! Hade jag gjort det när jag körde undrar ja om jag hade blivit godkänd...
Kul dag iaf som sagt! Imorgon blir det riskettan. Det känns inte lika kul.

..

Måndagen avklarad. Vilket betyder att ja i princip bara har en dag kvar i skolan denna vecka. Halkbana imorron, risketta på onsdag och studiedag på torsdag. Hoppsan, bara fredag kvar där!
Nu ska ja dona med en annons och sen blire film!
Carpark North – Just Human

Måndag

Jag sitter och blir förbannad framför datan det första jag gör här på måndagsmorgonen. Reaktionerna på facebook och allt valsnack på tv kan inte få en att undgå den jäkla valskandalen igår. Jag har alltid sagt att man får rösta och tycka vad man vill, eftersom det är vad politik går ut på och ingen ska kunna säga att jag har fel. Men när det gäller SD har ja inte samma åsikt. Den som hjälpte till att rösta in SD i riksdagen är jävligt liten i mina ögon just nu! Man får skämmas för att vara svensk. Usch!
Jimmy Åkessons tal igårkväll: "Vi har inte blivit behandlade som det politiksa parti vi är."
Nä, för ni behandlar ju verkligen människor för vad DOM är!! Så jävla stört detta är alltså. Inget regeringsskifte heller till på köpet. Skitval.

Hit the light

Varför går veckorna snabbt men helger ännu snabbare? Det skulle vara trevligt om det vore tvärtom. Ska man bli tvungen ha jättetråkigt en helg bara för att få den att kännas längre? Känns väl sådär det å va.
Spenderade lördagskvällen med trevligt sällskap hemma hos Josse och nu står ja här och fräser wokgrönsaker för glatta livet. val, träning och ensam mamma söker står på schemat idag och sen är det till att ladda om för en ny vecka. Som dock inte innehåller många skoldaga för mig har ja insett. Halkbana, risketta och skolutvecklingsdag gör att ja går typ 2 och en halv dag i skolan denna vecka faktiskt. På onsdag blir det revlig utgång som det verkar, på torsdag kommer Angelica hem och på Lördag är det perssons. Fy vilken bra vecka!

H.

Håkans nya finns på spotify!
Håkan Hellström – Saknade te havs
Håkan Hellström – River en vacker dröm

Fredag!

Morrn!
Nu är det fredag, vilket innebär snart helg. Mitt humör är rätt bra just nu måste ja säga men en två timmars lång filosofilektion kan säkert ändra på den saken. Det är inte helt, helt omöjligt alltså.
Nu ska ja borsta klart mina tänder, blåsa mitt hår och sluta skriva skitinlägg. Jag ville liksom bara nämna att det är helg :)

Spotifys lugna lista bjuder på mys

Hurts – Stay
Kelly Clarkson – Beautiful Disaster - Live

00.24

Börjar väl bli dags att sova snart. Det är ju ändå en rätt lång dag kvar innan man får helg. Men det ska bli skönt värre. Sova ut tänkte ja säga så kom ja på att jag minsann jobbar på lördagmorgon! Inte supertidigt dock så det går ju ann. Och det blir ju en söndag med.

Idag har jag suttit vid datorn så jag har så äckligt ont i högra delen av mitt axelparti. Som vanligt då ungefär. Det har varit annonsdonande och projektsarbetsdonande på hög nivå. Mitt projektarbete är en insamling till cancerfonden så jag kan ju passa på att länka till sidan här också då:
http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=3754
Jag håller mina tummar för att det blir så bra som ja vill!
Nu ska ja få lite värdefull sömn innan det är upp för veckans sista skoldag. Godnatt världen.
Pappas tattuering som han gjorde i Spanien som en liten present till mamma för vad vad som väntar oss :)

It's just human

Letar balklänningsmodeller hit och letar balklänningstyger och färg dit. Då är det inte ens oktober! Tur vi tjejer är ute i god tid minsann. Men ska man lyckas bestämma sig någon gång krävs det tid för funderingarna går som en jäkla berg-och dalbana. Och nu är kalla hösten här och jag och elin ska väl till att ha våra små depp-race på kvällskvisten över msn. Det börjar liksom höra till de här mörka årstiderna det. Vem deppar på soliga glada sommaren liksom? Det har man inte tid till! Men nu när man är höst blir allting helt  plötsligt tyngre vilket inte är så konstigt. Det är kallt, det är mörkt och det är skola. och lite väl ensamt ibland kan man tycka...
Nä, slut på deppet för kvällen. Nu ska det läsas VeckoRevyn!

I just can't get enough

Kan inte få nog av denna låt. Bara att lyssna, njuta och rysa. Otrolig!
Brandi Carlile – The Story

Måndagmorgon

Morrn morrn! Vaknade av att någon klippte en häck utanför vårat hus kl 07.30 på morgonen sådär. Verkligen jättetrevlig. Trött som ett litet as men det är väl bara att kravla sig upp. Har hunnit skicka in första logginlägget till projektarbetet, idag ska arbetsplanen skrivas klart och efter skolan drar ja med pappa ner till Bollnäs för ännu en körlektion. Vilken idag kan innebära att det blir lite parkering... Tänk om det bara kunde räcka med att köra den jäkla bilen och inte backa runt hörn och parkera och dona. Får väl hoppas det går bra iaf då. En fas SKA ja hinna göra idag med.
Jag börjar verkligen förstå stressen vissa hade inför körkortet. Faser och lektioner i kombination med skolan är inte den allra roligase känner ja och vill bara ha det gjort.

I crossed all the lines and I broke all the rules

Jag älskar hösten! Det är då alla bra tv-program börjar och man slipper sommarrepriserna. Hela sommaren har ja längtat efter det bäste av det bästa och det mysigaste av det mysigaste och det börjar ikväll - Ensam mamma söker. Det förgyller väl verkligen söndagskvällarna under mörka hösten det. Och idol! Undra hur många gånger man sitter och tittar igenom alla tokbra auditions på tv4:as hemsida. Jag älskart! Och eftersom man idag känner sig lite lagom trött och mosig så är det ryggläge i soffan och repriserna av hela veckans idol-avsnitt.
Det här gillar ja. Riktigt jäkla bra.

I came to dance

Huvudvärksstatus - hög. Blåmärken på min ömma kropp - två. Dansgolv kan vara förödande. Men ack vilken rolig kväll jag hade!


tjo tjong utgång! :D

Once you party with us 
You'll be falling in love 
Oooooh oh oooooh

Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)



Lördag

Sovit ut vilket kändes behövligt för den trötta skolkroppen man numera släpar runt på. Macka, melon och en skvätt efterlämnad B&J till frukost och man är på banan. Nu ska jag dyka in i min trevliga körkortsbok och försöka få en fas till gjord under dagen. Klarade min andra igår och jag känner att det börjar bli dags att ligga i lite, jag är lite smått stressad för det där. Så nu slår jag igen datan för annars vet ja hur det kommer gå med den fokusen...
Faser idag, fest ikväll. Detta blir en bra lördag.

I think I'm still tryna figure this crap out

Eminem – Not Afraid - Explicit Version
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road

Håkans nya singel

Snart är det oktober och då ligger skivan i min postlåda och efter det är det november och då ska ja stå glad i hågen i Oslo och se världens bästa man inta scenen!

Torsdag 23.07

Riktigt trött Sandra i skrivandets stund. Det är mycket just nu. Skola, körkortsfaser, annonser och det viktigaste då - mamma. Tar på krafterna, man är lite smått stressad. Ska se till att ja inte skjuter på massa utan ta tag i saker och ting i tid, det brukar ju liksom krävas skaplig ansträngning för att lyckas med det. Att det kan vara så lätt att skjuta på saker... Synd det inte är lika lätt att göra dom.
Men der sagt ska jag släpa min gäspande kropp till sängen och läsa lite historia innan jag slocknar. Imorgon är det fredag och fredag innebär helg. Me like!

Alice Hagenbrandt - Samson

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1803430&selId=1.924472&currPage=0
Rysningar.

Träningsläger i Spanien

Underbar vecka med bästa laget. Ni är helt otroliga :)
Mer bilder på facebook.

España

Om lite mer än ett dyng är man framme då! Idag kl 14 lämnar vi byn och beger oss till Skavsta för övernattning och sen flyg till Barcelona och Costa Brava. Kommer bli en kanonvecka med laget!
syns om en vecka.

RSS 2.0