Onsdag var det va?

Är man ledig är dagarna en enda röra i huvudet på en. Rubriken på detta inlägg hette från början "Tisdag var det va?"... Min önskan om en inte fullt så fin dag med lite regn gick i uppfyllelse så jag utan dåligt samvete för att vara inne kan ta tag i bombnedslaget i mitt rum som stavas K.A.O.S - min garderob! Ska bli kul att se hur mycket jag faktiskt har dör inne för nu är det rena kaoset. Ska nu lyfta rumpan ur soffan och ta tag i detta! Inte utan problem dock för jag har sådan träningsvärk i mina lår att vissa rörelser är en ren plåga. Men man känner man ju att man lever iaf!

Make it happen

Vissa saker, vissa människor gör mig bara så glad.
Jag älskar livet och livet älskar mig som Elin skulle sagt.

Grängenhäng

Idag har jag hängt i grängen hela dagen och stekt, ätit jordgubbar och badat. Nu är mina flätor en enda röra och min kropp känns sådär varm och bränd och luktar sol och solkräm. Jag älskar sommaren!

Ett år sen...

Inte dåligt avundsjuk på alla som är där eller som ska dit... Men det kommer väl fler år.  Försäkrar alla om en stenkul vecka iaf. Annars gör man nå fel om man inte har kul! Men istället för att packa festivalgrejer så packar jag handduk och ananas och åker och badar med Elin och Frida istället :)

27 Juni

Heter det annandag midsommar? Om det gör det så är det just det idag. Annars är det bara 27 juni.
Har iaf haft en mycket, mycket fin midsommarhelg. Midsommarafton blev som sagt grillning och fest hos Anna och igår intog vi dansgolvet i Jössebo för första gången och satan i gatan va kul vi hade!
Sandra: Jag älskar Jössebo! Här ska ja börja hänga jämt.
Elin: Det är en gång om året sandra...


Så okejdå, där ska jag hänga mina midsommardagar framöver då.
Idag har jag och Elin och jag sovit länge, ätit jordgubbar och vaniljyoghurt till frukost och sen stekt på hennes studsmatta. Nu blir det snart jobb. Blir nog skönt för min arma kropp med en lugnt jobbarkväll.

Glad midsommar

Glad midsommar!
Sitter just nu i mitt 27 grader varma kök och försöker kyla mig med fryst jordgubbs- och blåbärspaket för det är så jäkla varmt. herrejösses!
Trevlig kväll på er alla iaf!

Grattis Emma!



Pappas data är lite konstig och vill inte lägga upp stora bilder så det blir en liten men ack så fin bild på dig Emma ändå ;) GRATTIS på födelsedagen bästa du!♥


Torsdag

Idag har jag och mamma stekt på flytbryggan för första gången för iår! Fast det blev lite väl molningt och blåsigt efter ett tag så vi fick ro in igen och spenderade resten av dagen stekande inne vid stugan istället där det blev jäkligt varmt. Ikväll har vi avverkat ett barkmarkspass med bland annat vältande och släpande av traktordäck. Förstår varför det kallas cave-mangym när man kör det för man känner sig sådär lagom kärig och skitig när man springer och grymtat och sliter... Nu ska jag snart inta sängen och få lite sömn innan det är dags att jobba imorgonbitti mellan typ 08-30-11. Väldigt hårt arbetspass alltså. Och imorgon är det midsommar med och min bästa bästis fyller18 till på köpet! Och förresten så har min bärbara dator tydligen bestämt sig för att inte fungera nu helt plötsligt vilket jag finner väligt tråkigt. Ska se till att få den lagad på stört för jag trivs inte framför den här stationära burken nu för tiden.


Onsdag

Min onsdag på flytbryggan var ju bara att glömma då jag vaknade till moln, moln och ännu lite mera moln. Solen kom lite mer under dagen iaf och nu är det heeelt underbart väder ute! Tog en springrunda hem från stugan med, jag som hatar att springa, och det var skönt! Allt gick så mycket lättare än vanligt trots att jag har haft problem med andningen flera dagar nu. Jag igonerarade den och kutade på istället och kände mig lagom mör när jag kom hem. Nu har jag bytt ut mysbyxorna från imorse till blommiga shorts, solen gasar ute på en numera klarblå himmel och just i detta nu kommer pappa in med grillat. Elin och jag skippar bion ikväll i finvädret ikväll och intar istället parken. Gud vad jag älskar sommar när den är som bäst! :D


22.19

Vädret blev inte det bästa idag så jag tog en lunch på Pelles med Ida innan jobbet och nu sitter jag här igen. De dagar jag jobbar är inte särskillt händelsefulla helt enkelt. Ska snart åka upp till stugan och sova där inatt och håller tummarna för finfint stekväder imorron för då ska jag inta ryggläge på flytbryggan. Det är inte helt fel kan ja lova. Sen på kvällen blir det bio och Sex and the City med Elin. Får se om vi får nå mer sällskap :)

stekmåndag

Svetten rinner och solen gassar. Jag, VeckoRevyn och vattenflaskan hittar ni i solen idag!

Slut på helgen

Helgen blev händelserik som jag sa och väldigt, väldigt rolig! Fredagskvällen blev väldans trevlig med mat i Bollnäs, glass på max och sen race i Alfta resten av kvällen i princip och Frida kissade bland lösgående kor och en gammal brasa.

Igår var det som sagt 30-årsfest för kusin Joel och kvällen och natten var jäkligt fin alltså. På det öl- och vindränkta dansgolvet höll vi igång till kl halv 4 imorse då även vi som var sist kvar, Eliten som Ida kallade oss, packade ihop och begav oss hem. Toppen afton så tack alla för det!
Nu är det söndagkväll och imorgon ska jag upp kl 7 och jobba igen...

Störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så.

GAAAAH! tårarna sprutar. Herrejävlar va fint!

Var det 18 ja hörde??

GRATTIS! :D

30-årsfest

Kusin Joel har fyllt 30 och ikväll vankas det fest i hällstugan. José e me!
Trevlig kväll allesammans!

Fredag

Sov till klockan 12 och sen har ja mest bara varit. Soft dag. Ikväll blir det mat i Bollnäs med tjejerna :)

00.23

Att blogga om nånting nu känns mest bara överlödigt. vad har jag liksom gjort den senaste veckan? Jo jag har sovit, jobbat, ätit, sovit, jobbat, ätit, sovit, jobbat....Typ. Slängt in lite träning, lite solning och en film däremellan med. Stenintressant. Men nu är jobbarveckan slut och det väntar en helg med festligheter. Middag med tjejerna imorgon för Matilda och Sanna som tar sitt pick och pack och drar till Italien i en månad. På lördag väntar en 30-årsfest för kusin Joel och på söndag ska jag som det ser ut umgås med Emma på dagen och sen träna. OCH så fyller ju Elin 18 år då! Festlig helg som sagt :)
Olé!

12.05

En solig och skapligt varm dag och man får helt plötsligt hopp om livet. Frågan är om man är för optimistisk om man drar på sig bikinin?? Måste ut och känna efter. Tyvärr är väl det soliga lika långvarigt som vanligt och det ser ut som om fredagen kommer med riktigt skitväder, lagom till kusins 30-årsest och allt. Jäkla svenska sommar, får aldrig glädjas nån längre dit.
Men man som sagt, njuta av idag iaf då!

Jag får liksom ingen ordning

Var är mina vänner?? Den tanken slår mig när jag loggar in på msn kl 23.10 efter en lång arbetsdag och förväntar mig att se dom välbekanta namnen lysa grönt. Som de brukar göra mest hela dagarna, och även denna tid på dygnet. Sommarlov eller ej. Nu vare minsann dött! Hoppas ni lever och mår bra.
Har precis krupit ner under täcket och lyssnar på Lasse W litegranna och tänkte kolla på några avsnitt av Cougartown innan jag somnar iaf. Har ju hittat mig en ny serie att titta på de senaste dagarna så man kan säga att den nöts.
Imorgon får ja sova. Tack för det!
Godnatt

Kan en dag vara mer ointressant?

Min tisdag har bestått av:
- Jobb imorse
- Sov när jag kom hem
- Tränat nu
- Jobb om en timme

I'll be right here

Min måndagskväll tänker jag spendera i soffan allternativt sängen med Ben&Jerry's, Grey's anatomy och Cougar Town. Slappt? Ja. Skönt? Ja.

Måndag

Första riktigta dagen på sommarlovet. Uppe kl 7 och iväg till jobbet, så någon sovmorgon idag var inte att räkna med. slutade dock 10.45 så man ska klaga. Nu ska ja ta en tripp till Bollnäs med pappa och lämna in min mobil och vad son händer resten av denna dag återstår att se!

Söndag

Min arma lilla kropp är fortfarande jättetrött. Tur jag har ett sommarlov att ta igen den på!
Ska nu försöka tvinga på min trötta kropp lite träning eftersom jag missar träningen ikväll pga av jobb. Har varit dåligt med träning på sista tiden nu med eftersom vi haft brödutdelning och grejer så man får väl ta igen lite nu då.
Förresten så har min mobil bestämt sig för att packa ihop så nu är ja back med my old one så länge. Ska försöka få in den på lagning imorgon så det kanske donar upp sig snart. hoppas jag.
Vilket makalöst värdelöst inlägg. Men det är ändå en trött söndag i början på sommarlovet. Att bara ligga hemma är rätt värdelöst.

Natt

Nybäddade sängar kan vara bland det absolut skönaste som finns. Jag bara myser i hela kroppen för det är så skönt! Nu ska jag titta på nåt avsnitt av Cougar town och sen sova. Välbehövligt kan jag säga. Min kropp saknar sömn.
Godnatt.

Det kan va så förfärligt, det kan va så bra


Sommarlov

I regn och rusk firade vi vårat sommarlov! Äntligen är det här.

Nu är skolan slut

Har precis ätit upp en skål med vaniljyoghurt och jordgubbar och nu ska jag snart hoppa på cykeln ner till skolan. Lyssna på Rektor-Crille och sjunga en och annan sång. Efter det har vi sånt därnt sommarlov ni vet. Vi tackar och tar emot och går ur byggnaden och kommer tillbaka om någon månad för vårat sista år. Hallelujah!

Jag älskar myggor

Resultat efter igårkväll/natt. Lovely.

Student!

Om ett år är det våran tur! Längtar redan och fy fan va bra våran student ska bli :D
Grattis till dom som går ut i år :)

Spanien x2 och jag längtar redan!

Nerja  10-17 Augusti med tjejerna!



Costa Brava med handbollslaget 2-7 september!
Jag vill åka nu nu nu!!

Tisdag

Hemkommen efter en natt och dag i Bollnäs. Josse åkte till skolan, Anna på halkbana och jag och Elin tog en lunch på Roys :) Ett vitt nagellack har jag införskaffat med och mina naglar när ovanligt upplysande. Ska väl snart få i mig mat och sen upp på Borgen och samla in sista brödlapparna.
Imorgon är det student och på Fredag skolavslutning. Nice!

over and out

Jag har härmed rott i land årskurs två i gymnasiet. Tack och bock!
Nu ska det samlas in brödlappar och sedan spendera natten i bollnäs med Anna och Elin.
Peace.

Morrn morrn!

Riktigt jäkla nyvaken. Ska gå upp och trycka i mig lite jordgubbar och mjölk till frukost och så på med kläderna för att sen åka och göra min allra sista skoldag i årskurs två på gymnasiet! Lagomt anträngande sista dag med:
Sångövning med musiken inför avslutningen, betygssnack med Jens och sen skriva på en resolution  på samhällen.
Nä, nu måste jag upp och hoppa!

Till dig Ida!

Min kusin fick mig att lova ett inlägg tillägnat henne när jag kom hem inatt. Dock funkade inte mitt internet så då sov jag istället eftersom jag nu är uppe i ottan och ska iväg och jobba!
Kvällen började i parken där jag och Elin stötte på min kära kusin och hennes kompisar. José bland annat, han hängde med oss hela kvällen. Min kusin bar inåt småtimmarna en mantel och höll José i handen. Men hon stod banne mig inte för det. eller något annat heller för den delen. Men den 19 Juni smäller det igen. Då ska du dras med mig en kväll till. Kan du stå för det? ;)
PUSS!!



Fredag

Om en vecka har jag sommarlov. På riktigt. Klingar sanna fint i öronen!
Det jag har kvar nu är att skriva på en resolution på samhällen och ha betyggsnack med Tobbe där och med Jens i svenskan. Idag hade jag min sista tyskalektion och Kurt meddelade så snällt att vi alla är godkända! Det G:et var man ack så lättad över, hahaha. Aldrig mer deutsch.
Ska snart hoppas på cykeln och åka till Elin tillsammans med Josse och sen blir det fotboll på ön.
Trevlig kväll.

12 November

"Jag har varit i alla städer och letat efter dig"

P&L Borlänge sommaren -09
Grönan Stockholm sommaren -09
Oslo November -10!!

16.10

Julia och jag har avverkat hela borgen och vägarna nere vid voxnavägen och rävarbergsvägen på drygt 1 timme och en kvart med våra jäkla brödlappar. Vi tog en glass på pelles sen för det var vi så värda! Bra jobb av oss i dom där rackarns backarna alltså.
Peace!

23.08

Kan börja detta inlägg med att påpeka att jag höll mitt humör på topp genom hela bowlingen och att mitt lag vann! Jag har ju annars en förmåga att bli så tävlingsinriktad på just bowling och det slutar alltid med att jag blir sur eftersom jag tyvärr inte är så himla bra. Vill tro att jag är bättre än jag är varje gång men nä, kommer till samma tråkiga insikt gång på gång. Men idag kom jag inte ens sist i vårat lag och jag slog 5 strikar vilket är bra för mig!

Så var det balen ja. Alla var jättefina och det mest använda ordet från vårat håll under tiden de åkte in var "ååååh". Alla fick vi lite smått ångest över vad vi själva ska på ha på oss nästa år. men inspirationen flödade kan jag säga ;) Men gud så jag längtar till jag får stå där och ha gått ut trean. Ett år kvar. Ett år går snabbt!
Nu ska jag dra mig mot sängen för nåt OC-avsnitt innan det är dags för sömn.
Godnatt.

Onsdag

Har precis haft min sista sånglektion för året och sitter nu på skolan och väntar på min sista (??) samhällslektion för året. Har man tur är det den sista iaf. Efter det hem och sen ner på IP för att bowla och äta med handbollsgym som avslutning och senare kl 17 blir det bal i voxna :) 9 dagar kvar nu och jag undrar minsann om inte jag har min sista lektion nu på fredag? Skulle vara väldigt trevlig om så var fallet!

Trevlig onsdag :)

Grattis ♥


Du är bäst och jag älskar dig. Grattis på födelsedagen storasyster


Det gör inte ont så länge du är med mig
Håkan Hellström – Så Länge Du Är Med Mig

RSS 2.0