We got koka-kola veins - we don't know our names

And we don't care
We never feel as good as when we make believe
And we don't dare
We tell ourselves there's nothing to achieve
And we don't care
Just wanna have some fun before we leave
Trevlig sista april på er!

piss och pest och senapsgas

Rackarns krångliga engelskafraser att få in till imorgon och tyskaöversättningen. Örskar inte bry mig känner ja. Imorgon blir helg, imorgon är det sista april och tänker därför inte ägna mitt tyska horoskop en tanke till. Nu ska jag lägga mig. Godndatt!
Magnus And Brasse – Svordomsvisan mhm!

solen är varm solen är toppen

hade det inte varit för de lövfria träden och mina bleka ben hade jag kunna svurit på att det var sommar när jag låg ute nyss! 18 grader+ liksom.

Vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Vi borde låta det explodera i skyn!

Sandras pluggkväll

Innan jag lämnar detta rum ska min 6 månader gamla geografi-rest vara gjord.

Tisdag

Ska ska Frida och jag åka till Elin och sen vidare till Bollnäs för att titta på Carmen ute på heden, nån teater eller musikal tror jag minsann va? Måste bara kommentera att jag satt och läste VeckoRevyn nu när jag åt och de hade listat sveriges 69 sexigaste män eller vad det var. Att Joel Kinnaman hamnade på en andraplats var ju inte direkt oväntat men att Darin ska ligga på fjärdeplats bland Sveriges sexigaste män va väl att ta i? eller? Liten tanke jag fick bara. Ser han fortfarande som fjunig 17-åring från idol...

Jag har varit vilsen

Mitt huvud kommer den närmsta timmen vara vilset pga av den jäkla naturprovet. Natur går bara inte in i mitt huvud! Inse det. Men och egentligen? Ska göra provet så är det gjort sen och så var det problemet ur världen! Inte noja och oroa sig för småsaker här inte, det har man inte tid med!

Dödagen

Måndag alias Dödagen är avklarad och då känns allt så mycket lättare. Det är inte klokt vad lång dagen är. och hade ett två timmar långt hål såhär trevligt på eftermiddagen för att Tobbe hade gått och fått barn i lördags! eller hans tjej då såklart... grattis till dom.
Halvslumrade mig väl igenom körkortsteorin sen som vanligt och nu är det äntligen äntligen äntligen dags för M-A-T! Sen kommer Emms hit och umgås.
Nu är det bara resten av veckan kvar, hej och hå!

21.31

Jag blev dissad för Emma kom hem så sent. jahapp! Bäst för henne att hon kommer hit imorron då som hon lovade.
Naturen fastnar lika bra i mitt huvud som typ en magnet på...trä? inte bra alltså. Fördriver kvällen genom att prata med syster och emma och lyssna på musik istället då. Musik är bra sällskap.

söndag

Jag kommer aldrig någonsin bli en trädgårdsmästare iaf. Jag tror jag i framtiden kommer anställa någon att ta hand om sånt... Får gifta mig rikt helt enkelt. Hjälpte mamma och pappa i stugan idag med att klippa ner torra buskar och blommor och bära tunnor med löv dom krattat ihop. Inte min grej att ligga på knä i rabatterna med en häxsax. usch och fy. Jag la mig i baksätet på bilen tillslut för jag blev så trött så jag nästan somnade. Vaknade till liv och tog en liten powerwalk hem från stugan med mami så mina ben stumnade. Men skönt är det. Nu ska jag läsa lite mer natur till provet på tisdag och sen kommer Emma hit en sväng :)
Imorgon är det en ny vecka. låt den gå lika fort som den förra tack!
lånade bilden av elin :)

natt

kl är 02.21. I min mage finns ett lyckorus. och en viss hunger. Jag älskar att leva. Livet är fint.

Lördag

Gårdagskvällen bestod av fotboll en halvlek på ön först och sen hem till Josse och titta på film. En halvlek är det man klarar typ innan man frusit ihjäl.
Idag har jag gymmat med Julia och Frida som vanligt och sen ätit glass och pratat om allt mellan himmel och jord med kusin-Ida på pelles alldeles nyss. Ikväll ser jag ut att bli övergiven och får spendera kvällen hemma med mor och far... Datan är iof än av mina bättre vänner med så det är tur han finns där!
Trevlig kväll.

Genom alla mörka stunder

Jag kommer nog alltid gilla den här låten. Och Mojje var minsann rätt ung och långhårig här... söt kille.

12.11

Av någon anledning kändes det inte lika kul med en svenskauppsats när klockan ringde imorse som det gjorde igår...
Men nu är den gjord iaf! En krönika och nätdejting är skriven och inlämnad och det finns inget mer jag kan göra. Så nu tar vi helg, tack och hej!

OCH!! Grattis till Aggan som blir 18 idag :D Blir till att fira henne ikväll som det ser ut :)

Inget vettigt att säga

Torsdag. Som vilken torsdag som helst. Förrutom att det var vidrig äckelmat till lunch - leverbiff. Även känt som maten från helvette. Det blev pelles...
Imorgon är det fredag, IGEN! Just denna fredagen innebär endast en sak i skolan och det är en nationella-uppsatts i svenska från kl 8-13:30. 5 timmars uppsatts alltså. nationella t om. Det som får alla att stöna högt, utom vi...
Lärar-Jens: jaa, hur känns det inför imorgon nu då?
Sp2B: lugnt. Det ska bli kul faktiskt.
Suck... vi är sånna nördar.

21/4

Älskade sköna onsdagskvällen är här. Nyss kommit hem från skola och gym och nu ska jag ta mig en dusch, käka lite middag och bara vara. precis som man ska på onsdagar. Om jag inte möjligtvis tar mig i kragen och gör lite religion men den risken lär väl vara liten. På naturen idag gick vi igenom hur mycket vi har kvar av kursen. i princip ingenting! Jag börjar se ljuset i tunneln, sommarlovet är inte långt borta!!

Livet blir bättre när man vet var man ska

Ken Ring – Nu måste vi dra
Fin dag idag. Mitt humör är på topp, vattenmelon och hallonsmoothie till frukost. Och Ken Ring gjorde det precis ännu bättre!

It's monday today

Ny vecka, nya möjligheter! Eller nåt sånt...
Låååång dag idag. Skola till kl 17 och sen gym. Måndagar är inte att leka med, det märker kör-Johnny. Nu sitter jag och äter nudlar och kyckling så det brinner i munnen på mig av sweetchilisåsen jag slängde på. Nudlar är underbar mat. Kyckling med. Ikväll blir det kladdkaka och fotboll hemma Hos Matilda :)
Bra slut på måndagen.

På bilstereon igårnatt

Frida: Glädjetårar istället för depptårar!
Alla: Jag älskar er!

livet är ett disco.

Grillkväll


Söndag

Helgen passerar som vanligt med en rasande fart. Jäkla typiskt ändå. våran grill/mys/grabbkväll igår var väldigt trevlig och innehöll allt från James Bond till trippar med discobilen. Tänkte slänge ut lite bilder när jag kommer hem sen. Nu blir det ut och spring och sen ikväll ska jag jobba. Blev  inringd nyss för någon var sjuk, det är ju inte helt fel med någon hundring extra i plånboken :)

have a nice day!

Lördag

Älskar lördagar. Vädret börjar bli bättre och nu är det dags att ta en dusch och göra mig ordning och sen ner på ICA och träffa tjejerna. Vankas grillat och mys hemma hos Anna ikväll. Kommer bli en toppenkväll.

Bob är klok


Runaway train never goes back

Ligger lite halvt utslagen i min säng just nu. Blev dötrött och somnade i fåtöljen nyss och kände att lite vila i sängen är ju inte helt fel. Tänker ta en lugn fredagkväll hemma med mamma ikväll då jag känner att jag inte orkar göra så mycket. Vi ska ut och gå lite om ett tag och sen blir det ryggläge i soffan resten av kvällen kan jag då säga. Nu är det helg igen, veckorna kutar förbi! Och jag har inget plugg i helgen, lycka säger jag.
Har under de senaste dagarna nött Mariah Carey – I Want To Know What Love Is av någon anledning flrresten. Varför den låten? Men aja, det är rätt så mysig. Nu blir det att trycka ett avsnitt av OC!
Trevlig helg :)

Raindrops is falling on my head

Solen är som bortblåst och hela himlen är knallgrå och regnet piskade mig i ansiktet på vägen hem från skolan. Hua, inte roligt. Hoppas på sol i helgen då vi tänkt grilla och mysa, det är liksom lite roligare i sol än i regn det. Imorgon är det fredag och veckan har flugit förbi. Gör det mig nåt? Inte ett jävla dugg!

lite kläder

Kunde ha två av tre saker iaf som kom idag :) älska sommarkläder alltså. Rackarns skön kjol och min andra tröja med mega ärmar inför den här sommaren, haha. Men sjukt skön är de så de får stanna!

18.00

Jag gillar att jag varit ute i cykelbyxor idag utan att frysa. Det är ett jäkligt gott vårtecken måste jag säga, trots att det inte var mycket till sol som värmde idag tyvärr. Efter skolan blev det handbollgym, sen vidare och gymmade på ip och nu ligger jag skönt tillbakalutad i min säng och funderar på en dusch. Sen är det dags att ta sig an dom sjukt svåra engelskafrågorna. OCH idag kom lite av mina kläder från Ellos! Det är ett sånt happy moment varje gång kläder man beställt landar hänne hemma. Om man kan ha dom vill säga...Annars är det inte lika happy längre.

Tisdag

Svenskatalet är nu avklarat och allting känns en aning lättare. Firade avklarandet med årets första mjukglass och sedan mys i solen. Det steker på gymnasietrappan kan jag lova, schönt värre.

Let it shine on you

Laura Izibor – Shine
The Kooks – See The Sun
Trevliga glada låtar som passar en solig dag som denna.

Ligger i sängen med datan i knät och SKA få mitt tal klart ni eftersom det ska hållas imorron. Utanför fönstret är det klarblå himmel och termometern visar 13 grader. Det stavas U-N-D-E-R-B-A-R-T! För första gången det här året kunde man idag sitta ute på gymnasietrappan och njuta i värmen. Det är lite av en höjdpunkt på skolåret måste jag säga. Vill man se hur mysigt det är ute i vårvädret idag så kan man kolla på www.eelinyouknow.blogg.se ;)
Nu ska jag sätta mig in i talet!

I'll do you like a truck

Jag, Elin och courtney. Och en skoter. Det var en nice lördag så att säga!
Somnade 4 i Fredgas, somnade runt 5 igår och imorgon är det alltså meningen att jag ska upp kl halv 7?
Jo men tjena tjena. Det här blir spännande. GODNATT

Godmorgon

kl är 13.06 och jag har precis tryckt i mig lite pastasallad till frukost. Aningen trött känner jag mig idag och det tog branog lång tid att komma ur sängen. Kvällen i Alfta igår var iaf väldigt kul så det blev väl ett bra avslut på det här lovet. Nu är det tillbaka till skolan och nationella som gäller. Jippie.
Först ska jag och min morgonfrilla lägga oss i solstolen och njuta för fan va varmt det är. Hade det inte varit för snön framför mig hade jag tippat stenhårt på sommar!

Vi gör det igen

Humöret är på topp topp topp. Har umgåts med bästis här på förmiddagen och nu är det dags att hoppa i duschen. Dags att ladda om nu för kvällen. Kör en dubbel, hej och hå. :) Trevlig kväll mina vänner!

Fredag

-Gymmat
-Gjort samhälle
- ikväll?
Hade gärna hittat på nå riktigt kul men ser inte ut som det blir nå av med det. Får väl se vad som händer, blir väl en vanlig fredagkväll tänker ja.

Säsongen

Helt okej. Bästa säsongen någonsin! :)

Jag vände mig om för att se mig själv i ryggen


Senast bokade till P&L. Oh yeah! :D



Torsdag

Dagen hade kunnat börja bättre. Fick brev från skatteverket och nu är jag tydligen tvungen att skatta på pengarna jag tjänade i somras. Där dök mitt humör! Att betala skatt på de få pengar jag har är liksom inte det jag hade hoppats på. Underbart. Nu ska jag plugga, sjukt kul! Kul dag. OC är det enda som kan hålla mig uppe lite. Älska Älska första säsongen!

Ciao!

Onsdagskväll

Lovet flyter på i vanlig takt. Jag sover ut och fördriver dagarna med lite olika saker. Idag gym och lite OC och ikväll skräckfilm hos Frida. Imorgon kanske det är dags att ta tag i lite plugg ja. Skojiga grejer, can't wait!
Apropå skräckfilmen. Vi såg Sorority Row och den var rätt bra faktiskt, dock får jag panik av att skvitta så när nåt är på gång erkänner jag att jag gömmer mig bakom filten. I filmen har dom även sjuk syn på vad som är ett kul skämt, det måste jag säga.
Nu sängen och lite OC tror ja!

I really need a sunny day

7+ på termometern och jag har legat ute i solstolen och bara myst. Jag älskar värme och vår. Tänk om den bara kunde snabba på så vore det snart sommar med. Humöret är på topp och himmelen är blå. Kan det bli så mycket
bättre? Jag tänker då inte klaga. Har ett tal jag måste ta tag i med men det stör mig inte i denna underbara dag.
Ut och njut!

00.55

Jag ljög, vi hamnade hos Frida till slut och inte Hos Elin. Tittade på "American Virgin" och Frida lekte runt i google maps, Make Borg proud! Ska även poängtera att jag körde Elin, Ange och Matilda från Elin till statoil till Frida utan några misstag. Angelina berömde mig även för att va bra på det där med dragläget...Tack, det värmer :)
Nu ska jag borsta mina tänder och sen knata ner till sängen. Syster är utflugen igen och det innebär att jag är back i hennes stora säng igen.
Go'natt

Måndag

Har varit till Bollnäs och dumpat av storasyster på tågstationen för hon ska tillbaka till Norge och om 6 veckor åker vi dit för att fira mamis födelsedag :)
Lovdagar är sköna, men rätt händelselösa. Jag har varit till Bollnäs och pluggat lite och nu ska jag åka till Elin och titta på film. Väldigt intressanta händelser. Säger till när mitt liv blir intressant!
Hej!

Trött söndag

Igår blev det påskmat hos farmor och MMM vad gott säger jag bara. Kan dom inte komma på en till högtid då man får en ursäkt för att trycka i sig farmors prinskorvar hejdlöst? Efter trevlig umgänge med lite släkt där så åkte jag till Emma på nattkvisten där och sov. Och nu är jag sjukt trött känner jag. Och så har jag nog fått ögoninflamation och ligger med solbrillor på mig inomhus som en annan stekare. Varför ska jag jämt va sjuk på något sätt?

Nu ska jag titta lite på OC tror jag. Har återupptäckt min gamla kärlek ;)

Påsk afton

Glad påsk önskar jag och Yegor.

Kvällen igår blev väl inte så mycket att hurra över. Roligare kvällar har jag väl haft :) Men tråkigare med så ja...
Ska snart dra mig till ip för att gymma med Julia. Skönt att röra på kroppen efter kvällen igår. Ikväll blir det påskmat och bara ta det lugnt hos farmor. Åh vad det känns lockande nu. Och det slog mig precis att vi har lov. Ibland blir man ju lycklig alltså.

Nu har jag lova ja nu har jag lov

Nu har jag lov å nu har jag lov!! Jippie. Det firar vi med att titta på män som hatar kvinnor med storasyster och vara tacksam att jag slipper hänga ute i regnvädret :D
Hare gött, för nu är det lov!

RSS 2.0