GOTT NYTT ÅR

En vecka senare, julen är förbi.
Jag fick det jag önskade mig allra mest. En systemkamera och volummaster :D Kanoners!

Nu hoppas jag att alla har det riktigt jävla kul imorgon och önskar alla ETT GOTT NYTT ÅR! :D

GOD JUL

Ja, GOD JUL ALLA! :D



Julstädning

Rubriken säger det: JULSTÄDNING! :) Den enda städning jag faktiskt uppskattar tror jag. Känns så skönt när allt blir rent och fint överallt och man kan börja julpynta medan man lyssnar på absolute Christmas (den bästa julskivan...). JUL i mitt hjärta säger jag bara ;)

Sen blir det mat på hallen med laget och juklappsutdelning som en liten avslutning innan matchen mot Hällbo. Efter det ska jag och syster hem coh klä granen. Jag säger det igen: Jag älskar jul :)

hard work work work

Ska strax iväg och döma lite handboll på hallen. Tre st Div3 matcher= 330 kr :) Det är alltid bra med lite extra pengar. Mer pengar lär det bli under lovet eftersom jag fått jobb igen på mitt camla Arena Cafe som jag jobbade på i somras ;D Hur många dagar vet jag inte än, tar en vecka i taget. Men jag börjar iaf på måndag kl 8.00 - 13-30. Väldigt bra tide föruto att jag får kliva upp skol-tidigt :S Men det får man ta, är ju bara nån/några dagar i veckan. Och så slutar jag hellre tidigt äb jobbar hela kvällarna eller så.

Ikväll blir det mat hos farmor eftersom hon fyllt år och efter det får vi se vad jag hittar på. Om jag hittar på nåt. Om nån vill ögra nåt är det bara att höra av sig ;)

/ sandra

Jullov

Nu är det här, jullovet :)
men jag blir bra irriterad när jag cik höra skillnaden mellan BFs sista skoldag och våran. De har lekt, pysslat och delat ut julklappar hela dagen. Vad har Sp1b gjort? Jo, vi hade helt vanlig mattelektion och efter det en kort tydkalektion där vi fick göra hörförståelseprov innan vi gick på julavslutningen. Så ska inte en sista-dagen-innan-lovet-dag se ut! :P Appropå BF, Min kära Johanna gjorde nu huxflux sin sista dag i Sp1B idag och är efter lovet även hon en Boffare. Kul att hon får göra det hon vill, friluftsmänniskan, men jag kommer sakana henne i klassen :( Och på tyskan!! :( Men jag hoppas väl ändå att det blir bra för henne. Jag vet ju hur glad Emma är för det med ;D

Nu ska jag iaf åka ner på bandy med blivande boffe-Johanna :)

/ Sandra

Me and my friends

En tanke slog mig när jag läste i Elins blogg om våran klass. Att man kan tro att vi är riktigt duktiga och pluggiga av oss, men det stämmer ju inte helt. Skenet bedrar kan man säga ;) Vi göra väl det vi ska, men inte i en rasslande pluggande fart precis. Det går låångsamt oftast ;D Men ändå, vilken bra klass har vi inte. Känner hu bra jag trivs i den, Sp1B är rejält bra måste jag säga... respect tjejer ;) Hahaha! (interna skämt där...)

Men mina kompisar över huvudtaget är jag så tacksam över kan jag säga! Klassen känns som ett stort tjejgäng där jag har den största delen av mina kompisar. Sen har jag ju folk i andra klasser med, även andra skolor också. Typ Emma, Ange, Maja S... :) Men jag känner verkligen hur glad jag är över att jag har alla. Man är inte lika nära alla, men det behövs ju inte tycker jag. Alla är så bra på sitt eget sätt. Ni gör mig lycklig, det msåte jag bara säga :)




All I want for christmas...

3 dagar kvar till lovet, 8 till julafton och alltså 15 till nyår :)

Detta är vad min önskelista innehåller i år:

Systemkamera
Volummaster
Gossip Girl-böckerna
Pengar
en stor plånbok
örhängen


Finns inget mer jag precis önskar mig, men man vill väl alltid ha något utöver det :D

datakunskapen inställd idag och svenskan flyttad, så jag gick hem strax efter 1 :) Skönt, istället för att sluta 4.
Sen jag kom hem har jag tittat på film, American Pie naked mile. Haha, jag tycker dom filmerna är skitrolig jag :D haha
Och jag tycker nästan bättre om dom två sista filmerna än dom "riktiga". ;D

Nu ska jag titta på top model :)

/sandra


every day breathing your love

Har gjort klart sista inlämningen för iår. Känns skönt :) Analys av Egypten-Antikens Grekland med skillnader och likheter, uppgång och fall och källkritik och massa ;D Skulle inte vara så låg skönt nog, bara en sida. Känns som den blev sådär...som vanligt. men men, klar iaf :) Imorgon blir det fika på klassrådet, Josses föräldrar ska baka och det brukar dom ju vara ganska bra på så det ser vi fram emot oh ja oh ja.
Skulle bara jobba halva svenskan imorron med och sen göra nåt roligt sista tiden. BRA JENS! smart drag Mr Christer som slagsmålsklubben hade sagt...och om Jens hade hetat Christer då.

Lite låttips ska jag komma med nu tänkte jag.

The Verves - Drugs don't work
Joan Osborn - What if god was one of us
Oasis - Don't look back in anger
Darin Ft. Kat DeLuna - Breathing your love
Britney Spears - Radar
Rihanna- Breakin' Disches

Dom tre sista är sånna som gör mig på riktigt bra humör. Allrahelst nu när jag ser fram emot jullovet, julafton och sen nyår :D

(kan säkert bli lite upprepningar av låtar när jag lägger in lite tips, men det är för att endel låtar lyssnar man åpå länge och jag orkar väl aldrig titta vilka jag redan skrivit en gång...)

Puss i vinterkylan /Sandra

Måndag 15 december

bara 9 dagar kvar, tiden bara rusar iväg!



Idol var iaf helt underbart roligt! Fy satan va kul det var :D Och Kevin vann, even better!
Kul att se hur allt gick till när det var reklampaus på tv med. De spelade in klipp som visades sen i sändning och så sjöng några utav de gamla idolerna. Robin E, Robin B, Johan och Anna sjöng :) jättebra dom med! Johan är bättre live också. Robin E har alltid varit riktigt bra, och var det även nu. Robin B blir man kär i varje gång han öppnar munnen ungefär. han sjöng "bring it on home to me" från sin första audition och det är bland det bästa jag hört han sjunga. Och han är jääävligt snygg i verklightene med.
Anna B sjöng "have a heart" från sin första audition och jag fick rysningar! Shiiiiet vad hon gör den låten bra.
Både Kevin och Alice är ju skitbra, men Kevin är ändå en klass för sig. Bästa idol någonsin tycker jag, vilken artist! :D

Flera utav de gamla idolerna var där och sjöng med, det var jättekul att se. Min 11-årsdröm gick i uppfyllelse när Darin kom in på scenen ;) Jag lyssnar abslut inte på hans musik längre och tycker väl som alla andra att han har ganska fjantig musik :P haha. Men när de gamla idolerna kom in en efter en så hoppades jag så mycket på att han skulle komma. Bara för att ha sett han. Darin, som jag var så fruktansvärt nere i under en lååång tid :D Nu har jag sett han ;)

När allt var slut och folk började försvinna gick vi närmare för att knäppa lite kort. Vi slutade längst fram vid stängslet så nära scenen man kune komma :D haha. inte helt fel ;)



ha det /Sandra

Spex + stockholm

Kort och snabbt inlägg ska det här bli.

Ikväll ska vi iväg och titta på 9ornas spex. Måste ju se om dom tänkt bräcka oss... ;) Hehehe, nejdå. Ryktas ju från deras egna håll att det ska vara skitdåligt, så vi får väl se :P haha. Kul att se ändå tycker jag då.

Imorgon åker jag och syster som sagt till stockholm och julshoppar och går på idol-finalen. Ska blir riktigt, riktigt kul :D Jag längtar. Tillbaka igen på lördag.

Ha't bra! /Sandra

idag tog vi knäcken på varandra...

hehehe, ursäkta den dåliga ordvitsen. Jag och Angelica var såklart och gjorde knäck (för första gången) hos farmor idag ;D Riktigt lyckae blev de tycker jag, jättegoda. Men det är ju knäck så... Julmust och knäck, det är nå speciellt med dom. Jag börjar få riktiga julkänslor och jag längtar som en liten tok. Julen har, som jag säkert sagt förr, något speciellt. Den är ta'me sjutton magisk! :) Pepparkaksbak på onsdag med syster tror jag, funderar på att stanna hemma och göra det istället för att gå på bandy. Gripen lät ju lagom lockande... Allrahelst när vi inte har så många chanser att baka på så får man ta dom få man får.

Något mer jag längtar till är nu på fredag. Då blir det Stockholm och julshopping och idolfinal :D Det kommer bli en kanionhelg gissar jag på... är ganska säker på att jag kommer få rätt med faktiskt. Heja Kevin iaf, han är en klass för sig! Alice är bra, men Kevin är Kevin. Han är redan färdig artist, han har ju serisöt inte gjort något dåligt än. Klarar av allt :) Jag ville ju hellre se två killar i finalen, alltså Kevin och Robin B. Men han kommer ju vara där ändå, får nöja mig med det ;)
Förresten, appropå Kevin, så vore det väl en skapllig skräll om han inte vinner? 8 månader har han varit i Sverige och 6 av dom har han spenderat i Idol, det är sjukt coolt. Då lyckas man ganska bra direkt när man kommer hit...

Nu ska jag iaf lägga mig och läsa. Natur VS Tyska VS GossipGirl.
hmm....? Alla vet nog vad jag borde välja och vad jag inte borde välja, men samtidigt förstår jag själv vad jag nog kommer välja ändå ;) hehehe. Vi får väl se....


Puss och godnatt /Sandra

7 december 00.26

Helgen har bestått av handboll, handboll och åter lite handboll. 4 matcher igårkväll och idag har jag dömt från kl halv 10 till halv 8 på kvällen. Behöver jag säga att jag är trött? Men det gav 825 kr som klirrar gott i kassan. Ännu lite ökning till den blivande kameran :)

Efter handbollen åkte jag hem och åt och letade snabbt fram varma kläder, alltså täckbyxor, täckjacka, vantar, mössa osv...För nu var det pulkadags. Blev inte så mycket åkande för min del efetrsom de åkte ett tag när jag kom. Så jag åkte bara några gånger, sen byggde vi in emma i en snöhög, fikade och gick till statoil och hyrde film. Filmen är inte slut än, men det är jag, så jag valde att åka hem. Jag låg och blundade över halva filmen ändå för jag avr så trött, så jag var inte så innei den. Men den var tydligen bra, för dom andra skrek och skvatt som galningar.

Imorron blir det en luuugn och skön dag tror jag. sova länge ovh skönt. Känns brao!
kl 17 blir det träning, men det är då det. Har hela dagen på mig att ta det lugnt före :)

Puss /Sandra


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

December är den mysigaste och godaste månaden på hela året tror jag. Men det är småätandets högtid det här med jul!
Direkt det blir december så är det pepparkakor, lussebullar, skumtomtar, knäck och allt annat. Man småäter ju som aldrig förr. Har kommit på att man egentligen borde fasta fram till jul och efter nyår banta fram till midsommar ungefärt. Usch, man får ju ångest! haha :D Jag har tjatat om det här till Johanna igår kväll och under dagen idag :P haha.


Så när julafton närmar sig så lär jag nog se ut typ såhär...


bara för att det var så längesen...

..sen jag sist gjorde en lista så ska jag här bjuda på en :D

1. Vad är klockan: 20.40
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Sandra Christina Nilsson
3. Smeknamn: Hasse :D haha (inom handbollen)
4. Vad heter dina föräldrar: Pia och Stefan
5. Antal ljus på din senaste tårta: 16
6. Husdjur: inga alls och det klarar jag mig fint med :)
7. Hårfärg: brun
8. Favoritfärg: har ingen speciell, brukar tycka om det mesta. ofta vid olika tillfällen. Men svart funkar alltid :)
9. Piericing: öronen bara
10. Tatuering(ar): nixpix
11. Födelseort: Bollnäs. alltså BB där, annars Edsbyn :)
12. Bostadsort: Edsbyn
13. Nuvarande bostad: Villa med familiaa
14. Har du varit kär: jo men visst, vem har inte det? fast nu var det längesen...
15. Har du varit i några andra världsdelar: näe
16. Har du varit med om en bilkrasch: nej, och glad är jag väl för det.
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4. 2 om man åker med Syster i mini-måns (en golf)
18. Kaffe eller glass: Men glass! hatar Kaffe....
19. Snuttefilt eller kramdjur: inget har jag nu, men har haft gosedjur längst förr.
20. Antal syskon: En storasyster
21. Färg på strumporna: vita
22. Lyckotal: 7
23. Favoritfilm: Många! sagan om ringen, a walk to remember, dirty dancing, the notebook.... finns för många.
24. Favoritcitat ur en film:  Förolämpa inte miffot - Madagaskar
25. Bästa semestern: Nåt varmt ställe som typ Thailand eller Grekland. Annars USA
26. Favoritmat: Grillat, kyckling och tacos
27. Bästa veckodagen: fredag och lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: Julen är här
29. Tandkräm: Collgate eller pepsodent
30. Favorit TV-program: Vänner, OC, Grey's anatomy, cashmere mafia (när det nu tänkt böja igen...)
31. Favoritrestaurang: Kungshallen i Gävle.
32. Favoritblommor: har ingen favorit.
33. Tycker inte om: Clowner, mörker, döden och massa annt dumt.
34. Sport att titta på: Hanboll, bandy, fotboll.
35. Ögonfärg: mörkblåa
35. Senaste sjukhusvistelse: oj...följt med Angelica till tandläkaren på gävle sjukhus :P haha
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita plus en röd fondvägg
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: ingen eftersom jag bara är 16.
40. Vem/var är du om 10 år:  ingen aning. Bor troligtvis i en större stad och har ett jobb jag trivs med. Kille och kanske börjat fundera på barn?
41. Vem fick du senast e-mail från: Hans Nilsson, en domarlista 
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Njet
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Gina tricot då kanske.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Försöker hitta på nå kul. Sitter vid datan, sjunger, tittar på nå kul på tv eller nå.
45. Fras/ord du använder ofta: Alla möjliga svärord, eller ord istället för svärord som typ rumpa, baja osv.
46. Födelsedag: 28 Juli
47. Vad retar du dig på: otroligt dryga människor. Ofta de i den förlorade generationen ;D
48. Det bästa du vet: familjen, kompisarna, handboll, musik och att sjunga.
49. Läggdags: under veckorna typ mellan 22.00-00.00 och på helger efter 00.00
50. Stjärntecken: Lejon
51. Värdefullaste ägodel: hmm...vet inte. Familjen :D  
52. Vad är klockan: 21.29
53. Vad har du för kläder på dig just nu: strumpor, trosor, bh, mysbyxor, linne, t-shirt och en huvtröja
54. Favoritland: Ja, sverige får väl det bli då.
55. Favoritfilmmusik: Mycket. Men Håkan Hellström i mitt hjärta :D
56. Skostorlek: 38-39
57. Fobi: Clowner
58. Favoritpålägg: messmör oftast :) Annars är typ gurka, ost eller skinka gott. Allrahelst tillsammans. 
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Aidssjuka skulle jag tro. Eller svältande barn. Har själv fadderbarn så man vill väl kankse att det skulle gå lite dit.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Sommar, julafton och jag älskar dig.
61. Bästa bok du läst: Gossip Girl-böckerna jag håller på att läsa nu. Alldeles lagom för mig.
62. Vad är du beroende av: musik och träning.
63. Favoritdjur: hundar. Fast jag är lite rädd för dom med, endel iaf.
64. Gillar du snö: Jadå. På vintrarna SKA det vara snö. Men jag gillar det mindre när den aldrig vill försvinna.
65. Favoritglass: Ben&Jerry's Fudge Brownie är grym. Billigare variant så är krossadchoklad-glad från GB bra :)
66. Vad la du dina sista pengar på: Tvål och lypsyl igår tror jag.
67. Är du långsint: nej, det tror jag inte iaf.
68. Favoritgrupp/artist: gillar mycket musik, men säger Håkan igen :)
69. Vilken är din bästa egenskap: Glad, positiv och pålitlig
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: vet inte. Att göra något jag vill göra efter gymnasiet och stärka mig själv så jag vågar det.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: nej
72. Vad gör du i sommar: det får vi se då. Semester kankse. umgås med mina kompisar. Jag spelar inte fotboll, det är nytt. Så jag ska träna bra själv hela sommaren, där har jag något att bita i.
73. Mest intressanta stad du varit i: Falkenberg. intressant och intressant, jag älskade den.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: en apa. En sprallig sådan :D
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Att folk vågar prova på så mycket, och hur folk lyckas med allt som jag själv vill kunna göra.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Har inte haft någon seriös. bara på låg och mellan, det räknas knappast ;D
77. Favoritgodis: choklad i alla olika former. Ljus som mörk.
78. Spelar du nåt instrument: Nej, men jag sjunger.
79. Snyggaste kändisen: Ashton Kutcher har något speciellt han.
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Morfar och farfar tror jag.
81. Vilken film såg du på bio senast: High School Musical 3 i förrgår
82. Senaste köpta skiva: oj, jag köper aldrig skivor längre. jag är olaglig av mig...
83. Roligaste konserten: Gyllene Tider kanske? Westlife med, fast då var jag ganska liten tycker jag. typ 9-10 :P
84. Bästa känslan: När man är sådär otroligt lycklig och glad! ofta under sommrarna. Eller julafton
85. Samlar du på något: Njet. eller jo, jag spar pengar nu :D
86. I sånt fall, vad:  jaha, ja pengar då.
87. Är du feminist:  nja, till en viss del. Men inte överdrivet.
88. Favoritminne: Men jag har väl massor av bra minnen!
89 Favoritskiva: lyssnar est på datan, annars är det brända skivor bara som är blandade.
90. Bästa kompis/ar: Emma Brindholm. Men sen har jag ett stoooort gäng med massa bra kompsar!
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: öhm, ingen aning :P folk har uppfattat mig som väldigt snäll och alltid glad, fast det är väl inte just på stan utan mer i skolan och så :P
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: ingen speicell
93. Favoritlåt: Som allt annat, finns för många. Men just nu för en lång, lång tid - Håkan Hellström
95. Har du en mobiltelefon: självklart
96. Vad är det vackraste som finns: Vet inte. finns 'la mycket vakert.
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: USA
98. Är du homo- eller bisexuell: nej
99. Vad är klockan nu när du är klar: 21.54

Första adevent och 23 dagar kvar till jul

Okej, första advent var igår. Men räknas bara dagen eller hela veckan fram tills andra advent?
Hur som helst så börjar man få julkänsla nu, och det är inte helt fel. Jag älskar julen, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Den är ju bara hur mysig som helst! :D
Besviken på julkalenderna förresten, såg första avsnittet på internett nu. Ingen snö och så ska det förreställa någon sorts stad som ser ut som "framtiden" eller något sådant. Nej, riktiga julkalendrar med snö ska det vara!
Som te x
Sunes jul
mysteriet på Greveholm
Pelle Svanslös
Ronny och Julia
Kaspar i Nudodalen (eller vad den hette)
Julens hjältar
Lasse-majas detektvibyrå o s v....


DET är riktigt julkalendrar det! Dom skulle egentligen börja om med alla dom bra sen man var liten, för dom blir ju faktsikt bara sämre och sämre för varje år... nästan iaf. Förra året var den faktiskt ganksa bra tyckte jag, men det var ju också en riktig. Den handlade om jul och det var snöööö.
Inte som den i år, eller allra värst, den där jävla kalenderna med allram est! Sånna där tråkiga dockor som dras i snören och pinnar typ, och så var det sommar! :S hur tänker man då undrar jag...?

Ha en bra första advent :)

Puss /Sandra

RSS 2.0