Hemresa

som aldrig tar slut tror jag... 2 timmar från Falun nu "bara" iaf. Snart hemma!

Ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

Dagarna med syster i Oslo lider mot sitt slut och imorron far jag med bussen tillbaka hem till byn igen. Men hon kommer snart hem och vi kommr snart tillbaka hit igen sa! Mysig helg har det varit iaf :) <3

Oslo

En dag i ett jäkligt snöigt och slaskigt Oslo med underbart god Lasagne på Peppes.
Köpte även två bhar och så gjorde jag ett riktigt fynd och köpte två klänningar för 100 kr. Kap kallar jag det ;)
Har smällt i oss tacos ikväll så magen stod i fyra hörn eller så och nu ska jag sätta in ananaspajen i ugnen som jag så duktigt slängt ihop. Först kom jag på i bussen på vägen hem att jag glömt burken med ananas som jag skulle ha med mig hemma i byn. Förstår inte varför det blev sånt liv på Angelica om det... hur viktig kan den vara i en ananaspaj liksom? hehehe... Men duktig som jag var (efter Angelica tvingat mig) så drog jag på mig uggsen och knallade på en egen promenad nedför Haslums okända gator för att komma till coop och köpa ananas. Jag är så duktig!
Nu ska jag vispa vaniljsås och titta på melodifestivalen.
Trevlig lördagkväll!

Lördag i Haslum

Har precis ätit frukost och ska väl till att göra oss ordning för ännu en dag på stan. Igår blev det IKEA och Oslo city (ett köpcentrum) och idag var det tänkt att jag skulle få se själva stan. Känns som det mest kommer bli springande in och ur affärer med tanke på vädret... Det toksnöar och har gjort i flera dagar nu! Jag ber till vädergudarna om att det snöar mindre hemma i byn.

Det blev iaf en rätt lyckad dag igår trotts ömma fötter när vi väl kom hem. På IKEA köpte jag två små vaser och två blommor som jag ska ha i mitt rum. Vi åkte mest till IKEA för att vi ville äta lunch där, jag menar kotlettrad är ju bara för gott. Men nänä, norrmän tycker tydligen inte det så det man kunde välja på var lax (som vi skulle äta på kvällen) kötbullar, falafel och två jättekosntiga kötträtter med äckligt tillbehör. Dom må va extremt trevlig i detta land, men matsmak hade dom då inte. Våran besvikelse var stor kan jag säga. Ist fick vi ställa oss ute i kylan i 20 min och vänta på en 12 minuter försenad buss. Inte heller kul.
Väl inne i Oslo city blev det bättre. Mat i magen, mindre pengar på kortet och jag har köpt två par tights, en lång och sjukt skön huvtröja, en munkjacka  och en lång kofta. Tror det var allt men idag ska det väl till att spenderas lite till.
Kvällen kommer bestå av tacos, melodifestivalen, ananaspaj och bandy på live-uppdatering. Det här blir nog en bra dag :)

Oslo!

Syster blev precis klar så nu ger vi oss av i snövädret till bussen för en heldag i Oslo!
Ciao :)

Framme

Nu sitter jag djupt nersjunken i soffan i Bearum och Angelica ska till och ta tag i kycklingsstekning. Jag är trött och slutt och tror jag ska gå och byta lite kläder och sen dega lite mer innan maten. Är det något jag kommer göra den här helgen så är det dega. Förutom på dagarna då vi ska ränna på stan såklart! men på kvällarna blir det någ mys, prat och degning framför tvn och datan. Bussresan hit gick faktiskt bra och den kändes inte så himla lång, även om Matilda fick ont i ryggen och måde lite dåligt på slutet så det kanske blev lite jobbigt då. Men nu är jag hungrig iaf och det vankas Thaikyckling. Angelica visade nyss upp familjens "snacks" som ska föreställa mellanmål eller lunch eller så. För mig är mellanmål detsamma som typ mackor och frukt och lunch en riktigt eller lättare måltid. Det Angelica höll upp var en big size-påse ostkrokar...ojoj, Amerikaner!

We were sitting on top of the world


Helg mitt i veckan

Nu är min vecka slut och jag har fått tagit helg. Ska väl packa klart under kvällen och imorgon bitti kl 06:30 hämtar Blom upp mig och sen far vi till Falun där bussen till Norge avgår ifrån. Känns ganska skönt att Matilda bestämde sig för att åka och hälsa på sin bror i Oslo eftersom det betyder en inte fullt så jobbig och ensam restid dit och lika långt hem igen på söndag! :D Matilda, tidningar, datan och möjligen lite körkortsteori kommer vara mitt sällskap under ca 16 timmar då alltså denna helg. Resten av tiden ska jag spendera med bästa storasyster! :) Ska bli riktigt skönt.


Keane


Tisdag

Piggare idag och min hals är inte helt bra men ca 100 gånger bättre och det är så skönt! Sitter hos mama och fördriver tid nu eftersom jag inte vill gå hem från skolan i denna kyla när jag är lite småsjuker. Ikväll blir det en lugn hem hemma i soffan eller så åker jag ner och tittar på träningen, inte bestämt mig riktigt än. Imorgon är det min sista dag för den här veckan och ddet k'änns extremt skönt! :D

GRATTIS JOSSE!

Körkortet är ditt!!!! :D  TJOHO!

Mysmiddag



Sjuk

This sucks. Jag tror jag har halsfluss. och jag sitter och tuggar på alvedon. This sucks.

Söndag

Dags för bortamatch mot Borlänge idag. En förkylning är på ingåg här med sådär lagom till jag ska tillNorge, inte så värst kul.


I målartagen!

Målar för första gången i mitt. Min röda fondväg är nu gone!

Any other world

Denna fredag kan beskrivas med ett ord: ISKALLT!! Fy fan va vidrigt kallt det är, att man lever är ett jäkla under. Men som sagt det är fredag och helg igen och hallelujah för det. Nu ska jag snart gå upp och äta lite Thai-kycklingwok, mumma. Sen blir det en fredagskväll hos Ange och titta på bandy i värme. Kan var skönt det med, speciellt en dag som den här! Imorgon blir det bakning och målning under dagen, mitt rum ska ju få lite ny kulör. Iaf delar utav rummet. Sen ska det bakas efterrätt åt mitt trevliga sällskap som dyker upp senare på kvällen. Mysmiddag är detsamma som en bra lördag!

Trevlig helg.

19.10

Sitter och tar mig igenom min tyskaläxa. Det är inte så kul. Vi har gått från att inte ha nån läxa alls nånsin typ till att nu göra 4 sidor i en rackarns gramatikbok i veckan. För att citera Sanna: Vart fick Kurre helt plötsligt luft ifrån?

Fick förresten hem min efterlängtade klänning och bikini idag från hm. Bikinin tog jag på mig med ett asgarv... den var rätt så liten kan jag säga. Såg allt annat än bra ut. Klänningen samma sak, satt bra överallt men minsann att det inte skulle gå dra igen vid tuttarna... Bökigt å va tjej ibland! Men den ska jag ha i Sommar och i Nerja så den får ja byta! :D shit vad jag längtar till sommaren. och våren först. Sommarkläder gör inte saken bättre precis.

T's the shit, T's, Yeah

Hohoho. I like it :D

Idrottslektion

Fritjof och jag tog en skidtur på idrotten i det fina vädret :)

We are the world

Gör som flera andra och lägger upp den här videon. Den är bra.

17 Februari

Kvinnonamnet Sandra är en kortform av Alexandra som är en feminin form av Alexander.
Namnet har använts som dopnamn i Sverige sedan slutet av 1800-talet.
Namnet var ett av 1980-talets stora modenamn.
Sandra betyder "människornas hjälpare"
(eftersom det kommer från Alexander som är uppbyggt av alexo "att försvara, hjälpa" och aner "man")

Namnsdagar... så oviktigt men ack viktigt att bara påpeka ändå ;)
Nu ska jag dra mig två rundor bort till Lindhan och fika och mysa lite med henne, Elin och Frida. Som btw har namnsdag imorgon! Ska jag minsann komma ihåg.

May angels lead you in


måndag

Dödagen avklarad! S-K-Ö-N-T! nu är det bara resten av veckan kvar. inte lika skönt. Jag måste lära mig att sova tidigare på kvällarna, jag går ju som en jäkla zombie i skolan för jag är så trött! Jobbigt när man får anstränga sig rejält för att ens orka hålla ögonlocken uppe på körkortsteorin.

Nu ska jag sträcka ut mig skönt i soffan och titta på halv 8 hos mig!

Alla hjärtansdagsmuffins

Tänkte baka alla hjärtansdagmuffins till bästis som kommer hit imorron efter skolan och det hade ju kunnat gå bättre kan man säga... hahaha. Veka muffinsformar.se! Jag har provsmakat en av dom misslyckade och dom går äta Emma, oroa dig inte :) Dock mår jag illa nu... men det var nog pga av att jag var mätt före och muffinsen var ganska så stor.
Misslyckad muffins!
Lyckad muffins! (dock bränd i kanterna, hehehe)


Ibland förstår jag bara inte.

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Glad alla hjärtans dag!

Även om det är som vilken dag som helt så kan man väl ändå vara trevlig och önska alla en bra dag. Tog nyss en promenad i det underbara vädret (lite vårkänsla där) tillsammans med mamma och pratade en hel massa. Eller jag pratade, mamma lyssnade mest :) haha. Sånt är skönt det med.
Ha en bra dag allesammans och var lite extra snälla ;)

Skönaste segern i år!

Piskade Rättvik med 22-18 och det käns såhääääääär skönt! Vi hade blod, svett och tårar som ledord och det slutade med mycket svett, antydan till näsblod och en av deras spelare i tårar efter. Dock inte efter något fullt spel från våran sida ska jag minsann påpeka. Vi är nöjda. Revanch är gött! :D

Matchdags!

Hemmamatch mot Rättvik idag kl 16 och nu är det revanch som gäller. Vann första hemma och förlorade andra borta. Något som inte borde få kallas för match utan ett stort jäkla skämt pga av allt möjligt. Blev det inte slagsmål på den matchen kommer det nog aldrig att ske heller, det kan jag lova. haha. Så idag är det kämpa som gäller. Nu jäklar ska det dödas! :D mohahaha.

Hoppas på att få en rolig fortsatt lördag med. Fest kanske om man har tur?
Ciao!


På bio snart. Vill se!


hemmakväll

Blev en hemmakväll, det händer inte ofta. Men lite skönt faktiskt. Hittade Moulin Rouge på en kanal här och det var verkligen längesen jag såg den. Älskar musiken i den filmen!
Så fort "Sex and the city the movie" är nedladdad ska jag bränna ut den och "Sommaren men Göran" och ha en kanonkväll framför tvn!


Fredag

Lika jäkla skönt som vanligt. Veckan avklarad och talet avklarat och det gick så bra så. Känns skönt :) Jag har förresten spelat bas för första gången i mitt liv idag och upptäckt hur rackarns ont det gör fingrarna och hur trött man blir i armen. Men man lär sig nåt nytt varje dag. Jag har även upptäckt att Paradise-Cimon har hål i tungan. Det går inte ljuga, han är het den killen. Jag erkänner mig som paradisetokig, synd bara att det är slut.
Ikväll blir det fredagsmys. Precis som en fredag ska vara.
Trevlig helg!!

you've gotta make your own kind of music

Sing your own special song!

Vanilla Twilight

Jag har ingenting att skriva. noll. zero. Imorgon är det fredag som jag tar emot med öppna armar och jag håller tummarna för en roliga helg med lite fest om vi har lite tur. Lite match ska vi också hinna med.
Men här, håll till godo med en mycket bra låttext.
The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere
'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you dear
'Cause I wish you were here

onsdag

Nu ska Sandra Nilsson ta sig i kragen och göra klart sitt argumenterande tal till imorgon annars kommer det minsann gå helt åt skogen!! Torsdag imorgon, snart är det helg. Livet leker. Och igår vann vi över Sandviken med 27-11,  det lekte också bra nog!
Ciao!

Edsbyn - Sandviken

Ikväll ska det smiskas Sandvikstanter minsann! kl 20.00 på hallen, nu kör vi!!


Ledig måndag

Jag är helt slut. Av någon anledning är jag helt slut. Det jag gjort idag är sovit, tittat på OTH, tränat, gjort matte i 5 minuter innan jag konstaterade att jag inte fattar ett piss och nu sitter jag här och tittar på sex and the city. Grymt jobbigt att vara ledig alltså! ;)


Söndag

Vem bara älskar inte att sitta en söndagkväll och veta att man imorgonbitti får sova hur läge man vill istället för att gå i skolan mellan kl 8-17. Detta stavas S-K-Ö-N-T!!! Åkte hem till Elin och myste lite med henne och matilda efter träningen och smakade Elins mumsiga ananaspaj och tittade på en annan del av köping.
Och på tisdag är det hemmamatch mot Sandviken. Taggad som fan! Att en vecka kan starta så bra... jösses.
Godnatt!

Lördagnatt

Dagens önskan: Att det bara kan bli sommar typ nu direkt!
Dagens goda gärning: öhm...plockat ur diskmaskinen och vikt lite tvätt.
Dagens tanke: Undra om vi kommer festa ikväll?
Dagens mål: Hitta fest! (det misslyckades tyvärr)
Dagens låt: Ruth - Fix you
Dagen surprise: ett oväntat par jag fick reda på.
Dagens fråga: Varför är det vinter typ åren om i Sverige med ett alldeles för kort avbrott för sommar?!?
02.23 står klockan på. Sova eller vad ska man göra? Jag älskar tanken på att jag får sova länge två dagar till.

Mycket bra musik nu!


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


Lördag

Jag har gått från topphumör till depphumör. Kul lördag... haha.
Min lördag är ingen riktigt lördag. Jag vill också vara 18.

Appropå 18, Grattis Josse som fyller år idag! Hoppas du får en bra födelsedag. :)


Fredag

Jag har gått igenom denna dag med ett leende på läpparna för det är freeeedag! Tack för det och tack för studiedag på måndag! Ikväll blir det go mat hemma, sen trevligt umgänge och B&J. Great kväll :)

Trevlig fredag.

23.15

Torsdagskväll kl 23.15. Jag börjar bli jättetrött men det tar emot att lägga sig för där väntar en engelskabok jag inte är klar med. Kan jag inte förstå själv att jag bara kommer läsa mindre för varje minutjag drar ut på det? Jag har liksom tappat boken i ansiktet för att jag somnat varje kväll den här veckan när jag försökt komma nånvart i den. Geografin blev iaf klar idag, duktigt Sandra! Dags att ta tag i Ovanåkersarbetet då som skulle vara inne för sisådär 4-5 månader sen... Bättre sent än aldrig. Eller det var nog ABOs tanke. Aldrig var det bästa alternativet enligt mig.
Imorgon är det fredag fredag fredag hela dagen och det värmer mitt annars så frusna jag! Jippie!
Två skojiga saker som hände idag förresten. Hade nyss ett långt samtal med storasyster i Norgbaggeland, trevligt värre. Och på träningen så använda Frida min body lotion i duschen ist för tvål och förundrades över att det inte löddrade. Mehehehe. Tur hon är söt ;)
Dags att tappa boken i ansiktet ännu en gång nu. Godnatt.

Moving on

Idag har mitt humör verkligen gått upp och ner. Först var jag så trött så jag på fullaste allvar somnade på bordet under ABOs genomgång om demografi. Ämnet var ju liksom  ingen fördel när man redan var trött som ett as...Sen fick jag mat och blev piggare, men sen fick något mig att helvända igen. Irritationen är hög, det säger jag då bara. Men väl hemma är väl humöret okej. Måste ta tag i plu gg så då är man aldrig på topp! Tur det är fredag imorgon och att vi har studiedag på måndag, stärkande! :D
Men som sagt, plugg nu. Fy fan.

You make my dreams come true - Hall & oates

Krävs inte mycket för att göra mig glad. :D

.

Mitt hår är nästan en dm kortar och ungefär 10 kg lättare. Ack vad skönt! Jobbigt att man alltid måste ta så mycket på längden, men så jäkla slitet som mitt var så kunde det behövas.
Snart ska jag laga mumsig mat - pestokyckling, mmm. Sen blir det träning och när den är slut ska jag storma hem och bänka mig framför Paradisefinalen! Så tråkigt att det är slut nu. Jag älskar rolig tv på vardagarna. :(
Läste nyss Elin och Annas blogg och båda hade lagt ut sommarbilder. När jag gick till skolan imorse tappade jag känseln i mina lår. Är det konstigt att man längtar??

Och jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


Måndag

Skulle även kunna kallas dödens dag. Vi går från kl 8 till kl 17. Döden som sagt. Och kl 18.30 har jag styrelsemöte men funderar starkt på att skippa det ikväll. Kan behöva plugga lite... och ta det lugnt. Mest det som känns viktigt med träningsfria kvällar. Men jag får väl passa på attt jobba bort nåt litet då, om jag kan. Försöker just nu få ihop min argumentationstal om abort och det går la OK. Haft värre saker kan man säga. Tur man håller humöret uppe fastän:

1. Det slutar aldrig snöa och det är typ -100 grader ute.
2. Jag börjar bli hungrig som sjutton och det är en kvart kvar till lunch.
3. Vi går aplänge idag.
4. det är måndag...


RSS 2.0