Mina vänner är fina dom!


Onsdag

Idag har jag sovit, hostat och tittat på OC och jag har blivit sååå mycket piggare så det finns hopp för mig. Så imorgon blir det nog skolan som det ser ut i 4 timmar och sen lovlovlov. Har hört att det ska vara rätt skönt va?
HEJ!

*



See I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
Erik Hassle – Don't Bring Flowers After I'm Dead


So sick

Nyst, hostat och snörvlat. Det beskriver väl vad jag har gjort idag! mysigt värre. Och frägat håret och varit en sväng till Julia för att fixa lite inför avslutningen ikväll. Min morgondag kommer nog bestå av samma sak idag för det blir till att stanna hemma en till dag om den jäkla förskylningen ska försöka bättra sig. Gärna till helgen, till fredagen tack!

Kom precis på att det var flera veckor sen jag sist hörde låten Daryl Hall & John Oates – You Make My Dreams - Remastered 2003 som jag nötte på bra ett tag. Så poff sa det så dök den upp som nästa låt i min 731 låtar långa spellista. Tack ödet, hihi.


Dags att sova.

Jaha, allting skulle såklart bryta ut nu när jag kom hem. 3 timmar i skolan var det som krävdes för att köra slut på mig. Då satt jag bara under dom 3 timmarna. Blir hemma imorgon men på kvällen ska jag se till att vara piggare och åka med laget till Bollnäs för handbollsavslutning med pizza och massa skoj. Nu börjar det tyvärr bli dags att dra sig mot sängen. Jag HATAR att sova när jag är sjuk. Jag fryser, snorar och bara kastar mig i sängen. Det är så jäkla oskönt. Usch. Känns som att pyjamasen åker på ikväll med för annars fryser jag väl ihjäl.

Godnatt

It's Monday today, It's Monday today

Efter två och en halv timmars slit blev mitt tal klart igår. Jag är klar nu liksom! Sen blev det nog inte alls som jag ville och jag ser inte fram emot att hålla det inför klassen eftersom jag mycket möjligt kan ha missat massa viktigt, missuppfattat hela upplägget och skrivit med alldeles för onödiga saker. Men vad gör man? Jag är klar nu, och det får bli som det blir.

Har frysit som en galning inatt och hostan och smärtan i bröstet släpper inte så jag valde att stanna hemma för att sen försöka pallra mig till skolan och bara hålla talet så det är gjort. Kommer nog bli kul att lyssna på en kraxande, hostande och snorig "diplomat" som tappar rösten när hon pratar lite för högt. Sjukt skoj alltså.
Men vad gör det?? För nu räknar vi ner igen, sista veckan innan lovet. WOHO!

Grym helg

Fullt ös hela helgen och jag har ingen ledig tid alls, Handboll med A-flickorna både igår och idag. Silver i DM-finalen igår och idag slutar vi på en tredjeplats i hela distriktet efter serieslutspel mot vinnaren och tvåan från dala-serien. Och vi har inte haft en riktigt målvakt på hela säsongen! Vi har tagit oss till Dm-final och till en tredjeplats i distriktet på utespelare i målet. Det är vi skapligt nöjd med! Underbar säsong, vi är grymma ;)

Men som sagt, ingen ledig tid var det ja. Nu ska jag dra på spotify och dyka in i mitt jäkla Indienarbete igen eftersom det är tänkt att jag imorgon ska stå inför klassen, eller FN:s generalförsamling som vi ska föreställa, och på ett diplomatiskt sätt föra fram Indiens återgärder mot Al-gaida... Och jag har inte börjat med talet än! Så dags att för någon eller några timmar av ångest, stress och aggression för att få det klart.
Och förresten så har jag spelat med en vidrig hosta idag som resulterat i att jag har vidrigt ont i mitt bröst. Hoppas jag är sjuk imorron så slipper jag hålla talet... hehe.

Lördag

Jag har hosta, en silvermedalj från DM-finalen, en öm kropp och en hemkommen syster från Norge. Fin Lördag :D

Säsongen slut!

Säsongen slut! Avslutade med en vinst mot Sandviken igår kväll och slutade på en andra plats i serien. Grym säsong :) I helgen är det DM-final och DGHF-slutspel med a-flickslaget som gäller och avslutning på Tisdag. Fast vi slutar inte, det vore ju trist ;D

SHF

Maria Montazami snackar könsroller: Jag skulle aldrig kunna ge Cameron dammsugaren och säga sug...

Hörde precis den här kommenataren på reklamen för Petra Mede show. Det är inget nytt att jag tycker människan är svinrolig. Men är ju inte mitt fel att allt som kommer ur hennes mun är klockrent!

14.35

Fick precis ett mail där det stod att min sommarjobbsplats är klar för i sommar och nu är jag såhääär glad! kommer jobba med samma ställe som förra året och vara personlig assistent, det kommer bli fint :)
Nu ska jag dra upp musiken lite högra, trycka i mig en kiwi och dyka in i mitt tal till FN:s generalförsamling som ska vara klart till på måndag. Heja heja. Och ikväll är det sista damlagsmatchen för i år hemma mot Sandviken. Dom två sista poängen ska vi då ha!

Torsdag

Har precis skrivit klart mitt PM till svenskan och om 5 minuter får vi äntligen gå och äta! Det vankas orientalisk färsgryta till lunch och det gillar vi skarpt!

HEJ!

Ledig Onsdag

Sova ut fick man göra imorse, kändes riktigt skönt. Kvällen igår blev inge vidare efter först förlust och en dålig insats från oss och min egen ska vi inte prata om. Så efter att ha varit på dåligt humör efter det har jag sovit det av mig och är lika glad som vanligt. Bara att ta nya tag till imorgon i sista matchen mot Sandviken och se till att göra en bra match då!

Har precis kommit hem från IP nu där jag gymmat och solat med Frida och Julia och nu ska jag ta mig en dusch och göra mig klar för att åka till Bollnäs med mor min. Har jag tur kommer jag hem med en skinnjacka! Har jag otur gör jag inte det...

Tisdag

Vidirgt väder! Jag kunde inte ens ha ögonen öppna riktigt på vägen hem på grund av att det blåste osh snöade rakt i ögonen på mig. Usch! Inte sånt väder jag vill ha nu. Matteprovet avklarat nu iaf, imorgon är vi lediga och nu ska jag fortsätta titta på tv och ha det skönt här i soffan. Ikväll blir det näst sista matchen för säsongen med damlaget som sagt. Taggat!

09.11

Tisdagmorgon och jag ska snart ta cykeln till skolan för första gången i år. Hoppas på noll is på vägen.
Drogsnack med drogkillen idag med, matteprov och match mot Alfta ikväll. Det var tisdagen det! Drar upp volymen på högsta och lyssnar på Noll Disciplin – Idiot. Okej, jag totalsågade dom i melodifestivalen men så länge man slipper se dom så är ju faktiskt låten rätt så kul, haha. Sen hur BRA den är, det går väl att diskutera med tanke på texten.
Och btw så har jag nu (eller pappa snarare) fått upp texten på min vägg över sängen.
Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig
Håkan Hellström – Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig

Måndag

Så var vi igång igen! Solen sken idag och allt kändes inte så hopplöst. Samhällen börjar (till min stora chock) falla på plats lite och efter diskussionen idag på svenskan har jag rätt klart för mig vad jag ska prata om i mitt nationella tal och det känns bra. Läste nyss på Elins blogg att det var 7 skoldagar kvar till påsklovet, det känns också bra.
Nu ska jag titta lite mer på skinnjackor som jag är i stort behov av nu till vår och sen titta lite på matten inför provet imorgon. Studiedag på onsdag med, tack tack!
Godnatt

snö?

Vaknar och möts av mera snö utanför fönstret. Kan en dag börja sämre? Nu ska jag städa bort lite kläder från min säng och sen få lite lunch i magen kanske.

Och förresten tycker Elin att jag har grym humoristik. Hon lever längre på grund av den. Tur jag håller mina vänner vid liv, det glädjer mig. 
 



I've got sunshine

termometern visar 9+ och jag sitter ute på baksidan och kisar mot solen. Soul Asylum – Runaway Train går på spotify, fåglarna sjunger och runtom mig rinner vattnet i alla hängrännor och det enda jag i princip ser på skärmen framför mig är min egen spegelbild pga av solen. Det kryper även en myra här bredvid mig på trappan. Har jag sagt att det är gött att leva? Om någon timme ska jag pallra mig ner till IP och gymma med Julia och Frida och ikväll blir det att äta planka med mamma och pappa och sen mysa med dom bästa. Den här dagen kommer bli bra, det känner jag.


.

Helt plötsligt dök detta lilla klipp upp i min hjärna när jag försökte hitta var jag hört en av dessa låtar förr. Är den inte bra så säg?!

Cuz' winning really is the only thing

Edsbyn - Arbrå 40-11 (!!)

Sista matchen och vi slutar två i serien med en målskillnad på prick 100 mål. Fett bra eller vad?
Och P20 tog SM-guld ikväll. Jäkligt kul!
Bra start på denna helg och nu ska jag ta det så satans lugnt resten av kvällen och bara ha det skönt.

Fredag

HEJ fredag! slutade kl 12.45 och har spenderat all tid i soffan sen dess. Är det helg så är det. Och det sköna är att jag bara kan ta helg, inte har nå superviktigt att göra till skolan.
Ikväll väntar match mot Arbrå.
Trevlig fredagkväll :)

Torsdag

Torsdagen avklarad. Bara fredagen kvar så har vi klarat av ännu en vecka. Ligger och tittar på OTH nu och sen ska jag väl till och göra lite mat och fara på match till Borlänge. Imorgon kör vi på hemmamatch istället mot Arbrå. SEN tar jag helg. Snacka om händelselös dag måste jag säga. tråkigt.
Laddar upp med lite Jason Derulo.
Jason Derulo – In My Head
Jason Derulo – The Sky's The Limit

Elin, Jag och Yegor


Elin och jag ska skaffa kyckling. Yegor ska han heta. Vi kommer få det bra tillsammans i Elin lekstuga i sommar :)

Pluggmusik

Har precis hittat vad jag skulle kalla perfekt pluggmusik: Kent!
Kent – Det finns inga ord
Kent – Chans
Kent – Utan dina andetag
Kent – Socker

Onsdag

Har nyss kommit hem och är trött, slut och mör. På geografin höll jag på att somna för ovanlighetens skull. inte så att jag bara var trött utan jag råkade nickade till och kände mig sådär yr man bli när man slumrar till, haha. Alla kan ju inte vara lika intresserade av kartor som Borg liksom. Efter det blev det handbollsgym innan jag, Frida och Julia drog oss till IP för att gymma och det resulterade i just det jag känner mig nu. Trött, slut och mör. och utpumpad. Har precis dragit i mig en macka, smoothie och ett äpple och ska kasta mig (mot min vilja) in i Indien, FNs och al-qaidas värd. Skjut mig snälla...

En liten sak bara...

Ska precis till att släcka lampan och sova eftersom
1. kl är 00.14 och det är skola imorgon.
2. Mitt batteri på datan är snart slut.
3. Jag är trött...
Men för att visa min uppskattning måste jag skriva några ord om man vän Frida. Min kära vän Frida Fritjof Konkas är en sjuhelvetes skön människa! hahahahaha, tvivla aldrig! :D
Godnatt!

Tisdag

I mitt huvud är en röra av grejer. Att det kan finnas så mycket där inne och i sånt snurrigt tillstånd. Man blir ju inte riktigt klok. Känner mig plötsligt less och vill bara ha varma sommarkvällar och lite frihet och leva litegranna sådär.

Mat i magen och träning väntar.

kall måndagskväll

Kvällen på ön blev väldigt, väldigt kall. Värmde mig gjorde jag inne i arenan liksom och det är en bandyhall?
P20s match var spännande och de vann och gick till sm-final så det var ju kul. Byn vann sin träningsmtach mot bollnäs med, fotbollen alltså, med 3-0. Inte lika spännande, inte lika viktigt men det är la kul när dom vinner ;)
Nu har jag värmt upp mig med en stor mugg varm choklad och ett avsnitt svenska hollywoodfruar. Lite av ett favortiprogram och Montazami lite av en idol. Inget nytt det.
Go' kväll!

Ja tack, den vill jag se.


Måndag - back to buisness

Tacksam tacksam för att samhällen blev inställd och vi slutade halv två istället för kl 17! Även om samhällslektion med Tobbe är vad jag behöver mest men vill minst. ångesten var det där ja.
Det som väntar oss nu framöver i skolan är ett engelskt tal, ett svenskatal och en 5 timmars uppsatsskrivning på svenskan. Tjohosan.
Ikväll ska jag fara ner på ön och titta lite på damernas träningsmatch mot Bollnäs och så ska jag springa in och kika lite på bandyn och P20s semi. Det blir förresten första gången jag ser konstgräsplanen på byn. Jag känner mig efter.

Söndag

Har hunnit med en promenad med mamma och lite övningskörning med pappa. Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller. Det enda som tynger ner mig just nu är vårat jäkla samhällsarbete som ger mig riktig ångest. Fy sjutton. Men förutom det kan inte mycket störa mitt humör. Vi har inte så mycket i skolan, våren är på väg, jag mår fint, jag är lycklig och man kan inte göra annat än le :D livet leker!

Grattis Kusin! :)

Bästa kusin Ida blir 21 år. Grattis Grattis Grattis! och jag lånade bilden från dina facebook Ida...

Happyland

Trevlig kväll med Elin, Blom, melodifestivalen och och filmen Yes man. Jag ändrade åsikt och hejade på Ola och Eric Saade, enda med lite show ju. Men Anna vann och det var ju helt okej, rätt coolt att hon är 92a och rätt okänd.
Tack och godnatt.

kl 14.08

Riktigt tung början på min analys, men med lite mat i magen sa det bara tjoff tjoff så var jag klar. Känns jäkligt skötn. Det lär nog va skitdålig eftersom det inte är min starka sida att analysera bilder men va sjutton, nu är jag klar iaf. NU ska jag njuta av sita lördagen innan lovet.

La till spotifylistan från P&Ls hemsida med alla bokade artister hittills och jag längtar som bara den. Nog för att man spenderar typ all tid på campingen, mend et verkar faktiskt bli bra artister i år även om de flesta är okända för mig. Jag har bara under timmarna vid datan nu upptäckt lite nytt så det kan bli en bra festival i år med. Tänk om håkan kunde bestämma sig för att kanske göra en liten spelning där i år igen. Då vore ju lyckan riktigt gjord. Och även om jag inte lyssnar sådär jättemycket på Jay-z så kan man inte neka till att det är coolt att han ska dit!

Får snart börja räkna ner. Våran Tour 2010 är ju som sagt redan i gång, detta ska bli ett av våra stopp! :D
Moto Boy – The Heart Is A Rebel - Radio Edit
Melissa Horn – Långa nätter
Lasse Lindh – Jag Ska Slåss I Dina Kvarter
The Kooks – See The Sun
Kent – Pärlor
Jay-Z – Empire State Of Mind [Jay-Z + Alicia Keys] - Explicit Album Version
Hardcore Superstar – We Don't Celebrate Sundays
Europe – New Love In Town
Donkeyboy – Ambitions
The Ark – Clamour For Glamour
Amanda Jenssen – Happyland
A Day To Remember – If It Means A Lot To You
Troublemakers – Vild & Vacker
Robyn – Be Mine!
NOFX – The Longest Line
Name The Pet – Falling
Mando Diao – Dance With Somebody
Markus Krunegård – Jag är en vampyr



She's just so unstoppable

Lördag den 13 Mars innebär mellisfinal och mys ikväll. Deltävlingarna må va ruskigt dåliga, men finalen är desto roligare. Heja Darin – You're Out Of My Life och Anna Bergendahl – This Is My Life . Spelar ju liksom ingen roll vilken som vinner för vi har ändå noll chans i Norge och den tävlingen är ju t om tråkigare än eltävlingarna i Sverige...

Nu ska jag njuta av den sista lördagen på lovet. Ta och skriva en analys av denna bild från The Green mile till svenskan. Jippie.
Trevlig lördag!






Min fredagskväll

Min fredagskväll har jag spenderat med pappa i en bil till Furudal och vänt. Nu tar jag tag i min övningskörning!

Fredag

Sitter och pratar shopping med syster och skickar febrilt länkar mellan varandra med bikinis, klänningar, skinnjackor och allt möjligt. Behöver jag säga att mina händer kliar?? Så mycket fint, och så begränsat med pengar på Sandras lilla kort tyvärr. haha. Jag skulle ju ta det lugnt med shopping nu ett tag men det går bara inte!
Ska släppa alla shoppingtankar för ett tag nu och pallra mig ut och gå. Måste få lite frisk luft. känner mig så instängd.

Ha en bra fredag coh bra avslutning på lovet!

The sky's the limit

Jason Derulo – The Sky's The Limit - Gör mig på bra humör :)

Ännu en dag av lovet går förbi och man häckar hemma i vanlig ordning. Ska ta och lägga in alla mina bilder på ett stort USB-minne nu för att vara säker att dom inte försvinner. Våran data är grymt seg i vissa lägen och om den kraschar igen som för några år sen och alla mina bilder försvinner, då dör jag. Det säkra före det osäkra alltså ;)

Igår var det Tacos och mys hemma hos Matilda och ikväll blir det träning, första träningen för mig på typ 2 och en halv vecka nu kom jag på. Har varit sjuk och sen bara spelat matcher :P Men ikväll är vi igång igen!

Nu är det på gång!



Inga tvivel, våran är på väg!! Asfalt, fågelsång, 7 grader plus, takdropp och promenad utan långkalsonger. Nu lever lyckan! Och om 2 veckor är det påsk och då kommer storasyster hem :D

Onsdag

I feel it in my fingers
I feel it in toes
Spring is all around me!

Nu ger jag mig ut på en vårpromenad med Elin och ikväll blir de tacos hos Matilda :) Trevlig onsdag!

Hellström och jag

Jag fördriver dagarna med min vän Hellström och OTH. Båda två är jäkligt bra grejer.

Vad jag bryr mig om är mina armar om dig även om jag vet att jag måste glömma dig...

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn


Måndag

Fågelkvitter, takdropp och 5 grader plus. Vågar man hoppas på att våren är på gång? Jag pallrar iaf min halvdöda kropp ut i det sköna vädret nu och går och tar en fika med trevligt sällskap. För det är verkligen det jag är, död. Att titta på OTH och prata med mamma i telefonen är vad jag gjort denna dag och båda har, på fullaste allvar, känns ansträngt!

Dags att vakna till liv. Godmorgon!

En lördagkväll

Jag har en stor, röd vinfläck på min matta, ett numera städat hus som tidigare var täckt av chips, en bakgrundsbild på en hockeyspelar från Mora på min dator och en hel jävla massa pantflaskor och jag och Elin avslutade kvällen med ett bad. En trevlig kväll? Absolut!

gästblogg

Hejsan! här är jag, gästbloggaren.
sandra har bett mig att gästblogga lite här på hennes blogg. Så jag gör väl som hon säger helt enkelt.
Idag så inviger vi lovet eller hur man ska säga. Vi har fett roligt faktiskt. Dricker vin och pillar på varandra. Nej okej nu överdrev jag. men vi dricker vin i alla fall och det är Gott och roligt. Musiken är helt grym. Sandra sprang iväg nu för nu måste hon dansa tror jag. Sandra är världens bästa festfixare. Det är så himla roligt att vara här med alla mina bästa kompisar. Sandra och Frida är bäst i skolan, det säger jag då bara. det är sant!!!!
Vi har så mycket roligt för oss. jag är så hemskt glad att jag har mina kompisar. Vad vore livet egentligen utan grymma kompisar?
jag vet inte. jag har liksom inget svar på den frågan.
nu ska jag dansa hela natten och förmodligen ta ett bad med min vän blomman. om inte hon ska ha maraton vill säga
puss kram hej och jag älskar er! kram

Nu är det helg...!

Trevlig helg på er alla! skål!

HAHA! Klockrent min humor.


Var det lov jag hörde?? :D



Lovet hade gärna fått tagit med sig våren med... menmen! Får väl längta lite mer då.

Mitt hjärta är rött... och blått.

1-3. Tack för en imponerane säsong med ett ungt lag som blivit näst intill hemsökt av skador. Att en sport kan väcka sånna känslor kom jag Elin fram till, är rätt sjukt... Ska lappa ihop mitt hjärta och rycka upp mig. Imorgon.

The sky's the limit

Torsdag idag och jag slutade kl 11.20 och imorron är det fredag och vad är det sen? Jo, LOV! Välkommen välkommen!

Idag ska jag bänka mig i soffan med en stor jäkla kudde att gömma mig bakom. Ingen skräckfilm, men däremot femte avgörande i bandyn Edsbyn - Villa. My god. Mitt hjärta kommer inte klara denna kväll...

Atjoo

Vill tro att jag blir piggare. Det blir jag nog med. Men näsan är igentäppt, men det får man väl leva med. Och så nyser jag så in i bomben. Varför känner man sig ca 1000 gånger sjukare direkt efter att man nysit? eller är det bara jag? Ska iaf snora vidare och titta på halv åtta hos mig och kl 21 börjar Grey's igen!! Som jag och Frida har väntat.

You're out of my life

Hemma fortfarande och det betyder ju att det händer i princip ingenting. Att vara hemma och vara sjuk är ju inte det mest spännande som finns liksom. Men bättre mår ja! Så imorgon blir det nog skolan, men ingen träning dock. Ska inte riskera att nånting förvärras eller tar om.

Morgondagen:
minus = Jag kommer inte få träna för andra veckan i rad, bara spelar 3 matcher.
plus = Jag kommer kunna se Edsbyn - Villa! Jag kommer vara ett vrak av nervositet... tro mig!


Jag tröttnar aldrig på denna låt. Bara älskar den.


*

Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa
Det är dags att dra

För vi faller, faller, faller

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp

Sjuk igen

Det var ju skojigt att jag ska gå och bli sjuk igen. Kände att det började komma imorse och valde att stanna hemma och det är nog tur för jag har bara blivit sämre under dagen. Men så illa är det inte, men förkylningar är alltid jobbigt och tråkigt. Men hellre nu än senare i veckan, i helgen ska jag vara frisk! punkt!

Dagens...

Dagens humör: Väldigt väldigt glad hela dagen igenom!

Dagens mående: väldigt hungrig innan lunch, resten av dagen fint.

Dagens borde: Ta tag i min övningskörning.

Dagens frisyr: tråkigt och vanligt.

Dagens smink: Vanligt "vardagssmink", haha.

Dagens klädsel: tights, vitt linne och randig munktröja.

Dagens planer: Nu? sova...

Dagens materiella vill ha: Räknas en handbollsseger som nåt materiellt? Annars säger jag det ändå!

Dagens fundering: Hur fan ska jag klara av samhällsuppgiften?

Dagens beroende: skratt och drömmar.

Dagens tråkigaste: Lång skoldag och nu är jag snorig. annars en underbar måndag!

Dagens längtan: helgen.

Dagens superlängtan: Sommar och Nerja!!

Dagens tidning: Ingen alls.

Dagens låt: Tja... Scooter - fire som spelades innan matchen. Gammal goding :D


Underbar Måndag

Vinst mot Alfta med 34-15 och sen vann byn med 6-3 mot Villa och fixade därmed en femte avgörande på Torsdag.
Lyckan lever i mig just nu! Fy fan vad gött det är att leva!!!

RSS 2.0