Off you go

konstaterade ikväll att ett nytt år kommer innebära att 3 av mina närmsta vänner flytt byn inom 1-2 veckor. En till Uppsala, en till stockholm och en till fucking USA.... och strax därefter kanske två till av de där vännerna tar sitt pick och pack och drar. De där med att bli vuxen har både sina för- och nackdelar kan man säga. Alla vill vi flytta! Men det är jobbigt när man inser att det kommer dröja innan vi kommer ha en vanlig lördagskväll nedsjunken i soffan och snacka skit. När alla bor i olika delar av Sverige, och vissa även på andra kontinenter(!), är sånt lite småknivigt att få ihop. Men man får se de positivt och se fram emot alla roliga besök man kommer kunna göra hos dessa människor i sina nya städer och hem. Allrahelst för mig som med all säkerhet bli kvar till hösten, jag kan spendera året med att flänga. Förresten har jag ju tre kurser att ta mig ann jag med nu i vår. Time to get serious!

Min jul i bilder


dan efter dan efter dan efter dopparedan

Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
Musik är oftast det som matchar vad man känner bäst.
Julhelgen är över och nu väntar bara en nyårshelg i fjällen med goa vänner och det känns som ett fint sätt att avsluta detta år innan det är dags att ta sig ann ett nytt.
Så fåre bli!

God Jul från oss!


Dan före dan - Uppesittarkväll!


Gefle

Uppe med tuppen denna morgon. Eller troligtvis före, jag vet inte när den jäkla tuppen kliver upp men jag var då uppe kl 6 och var han också det får han skylla sig själv för han skulle knappast till Gävle.
Massa shopping, lite julklappar och två par fruktansvärt ömmande fötter (mina och Angelicas) senare var en lång dag i Gävle och Valbo avklarad och vi kunde rulla hemmåt mot Byn och knåda för att få stilla hungern med världens bästa pannkakor hos farmor. Hon påstår att man bara kan grädda pannkakor på ett sätt, trots att hon själv uppenbarligen bevisar motsatsen med sin pannkakskonst.
Resan hem var förresten en trevlig historia i sig då angelica köpte ett tv-rumsbord till sin lägenhet som bara gick att få in på ett sätt i bilen och därmed sattes en stor mur upp mellan mig och angelica i baksätet som räckte ända upp till taket. Skulle jag se henne fick ja klättra fram till mamma i framsätet. Vilket jag förstås inte gjorde. Så vi sa inte mycket under resan hem utan knackade lite lätt och morsade på varandra emellanåt.
.
Men förrutom fotsmärta har det varit en fin dag! Imorgon jobbar hela familjen förrutom jag och Bella då mitt jobb (högstadiet) gått på jullov och Bella är en hund..... Vi får lattja runt hemma imorgon med julbestyr. Städa lite till, slå in julklappar, fixa lite här och fixa lite där. Finns alltid nåt att göra.
Godnatt!

Room is swaying, records playing. All the songs, we love to hear. All I wish that everyday was christmas. What a nice way to spend the year

Idag har det städats, bakats julgodis, pyntats, klätts julgran och så avslutade vi med lite glöggmys.

Nöden har ingen lag. Julen har ingen åldersgräns.

Två tecken på att du verkligen är 19 år:
1. Du blir besviken när du får veta att din storasyster måste jobba söndagkväll och ni måste vänta en dag med att klä granen.
2. Du tittar på julkalendern innan du somnar och längtar tills nästa morgon eftersom det slutade så spännande.
.
Min mamma sa "var det 92 eller 02 du föddes?". Jag säger att sann julglädje inte har någon ålder.





Glada i hatten!

Hittade den här bland mina mobilbilder. Tagit kl 02.32 efter långgatan natten till Lördag när vi nyss släntrat ut ur Camilla och Andreas lägenhet glada i hågen. Skärpan blev sådär känner jag nu i efterhand. Kanske inte den bästa jag tagit. Men dom ser glada ut iaf! Inte konstigt efter den kvällen.

Fjärde advent


Helgen

Kan inte annat en tacka de inblandade hos Camilla och Andreas igår för en kompiöst rolig kväll. Kan inte minnas sist jag hade så kul tror jag. Efter nio timmars sömn är jag nu tillbaka på banan känner jag och mår prima! Nu ska jag ägna dagen åt den roliga sysslan dammning...Men är det julafton om en vecka så är de! Då kan jag gott offra mig. Imorron ska det kläs julgran och min barnsligt stora kärleken till jul bara växer de här veckorna och dagarna. Är jag den enda 19-åring som längtar efter att få klä julgranen tro?
.
Ikväll ska jag käka plankstek och sen tror jag att jag ska dunka ner mig i soffan med B&J och kolla på en av alla filmer som tydligen går ikväll. Känns riktigt bra.
Skön helg detta.

Sved hårt på kontot den storshoppingen



Rotade i Gamla statusuppdateringar. Ändrade planer kallas de.

Sandra Nilsson
Tågbiljett och boende i present - i september ser jag håkan på hemmaplan i göteborg!
·  · den 28 juli kl. 20:06 via mobil
Okej Julia, ändrade planer. Jag hoppas det blir min hemmaplan och att jag får göra dig nervös! De visste jag inte i somras bara.

Julfest, förfest och sedan frös vi ihjäl.

Kvällen igår började jäkligt bra, slutade dock kall och tråkig. En mysig julfest och en svinkul förfest för att åka till Bollnäs å vänta på bussen hem är också kul! Eller inte. Det där med tranan känns rätt överspelat i min värld.
Tänkte hela kvällen under timmarna vi väntade på den jäkla bussen på allt som väntar nu framt till jul och blev helt glad i magen. Julbak, julgodis, ljus, glögg, myskvällar, julmusik...Det gör mig glad! Snö har de ju kommit med så nu ser de jävligt lovande ut. Mindre än två veckor kvar till julafton. Tiden rusar fram.
But I like it!

Julfest och utgång!

Skulle se glad ut. Ser mest besatt ut.
Men jag är glad! och nu ska jag åka på julfest med handbollen och sen blir det utgång med tjejerna!
Whoppie hey!

Inviger björnfittan

För nån månad sedan skrev jag om att jag längtade efter att promenera med Bella och höra knastret under stövlarna. Det gjorde jag ikväll. Snön hängde från träden och snöflingorna glittrade i skenet från gatlyktorna.
Det är sådana syner som gör mig lycklig i hela kroppen och vad jag vill komma hem till den dag jag flyttar.

Trevlig syn man möttes av när man drog upp rullgardinen!


Kan vara en utav de bästa felskrivningar som finns

Snuskis....

Antagning

Idag är dagen då man får veta om man kommit in på sina högskolor, universitet, kurser och så vidare...
Jag hade sökt en bildbehandlingskurs som jag skojigt nog blev antagen på så nu har ja nå skoj att göra i vår med! Dock har oron i min mage börjat växa redan nu inför antagingarna till hösten. Mitt enda mål och det enda jag ser i min framtid är att jag SKA in på Göterbogs universitet. Men idag slog det mig riktigt för första gången när alla andra fick sina besked att tänk om jag inte blir antagen? Ett halvår av att oroa och gruva sig. Usch, kommer bli ett jobbigt halvår detta ändå kanske.

onsdag...

Vilken dag. Jag är helt slut.
Ikväll ska jag iaf glöggmysas med mina vänner. Kanske kan få mig piggare efter det lilla kaoset till högstadieklass som avslutade min dag. Käre värld.
Say no more.
Adjö.

Dagisjobb

Här går man jämt och hoppas och hoppas på att få hoppa in och jobba på dagis någon mer gång så ringer två stycken med 5 min mellanrum imorse...Typiskt. Har precis kommit hem från Backa där jag jobbat idag och bakat pepparkakor med barnen, myspys. Dock mindes jag inte att vi var ute så länge och lekte när jag gick på dagis! Jag kommer bara ihåg rasten på låg och mellan som var 20-30 min. På dagis leker man minsann ute i två timmar och mina tår som inte har mycket till blodcirkulationen värkte bra på slutet i mina tennisskor. Men barn är kul!
Imorgon ska jag öka på åldern lite och jobba på högstadiet igen. Tacksam är jag, tar alla jobb och alla små penningar jag kan ja!
Något jag också är tacksam över är att mamma inte kunde komma på vad vi  skulle äta ikväll så då blev det minsann fläskfilé och klyftpotatis! En tisdag sådär...Sånt som kallas vardagslyx.

Brrr

Fy fan vilken kall dag. Det snöar och det är minusgrader så det är ju faktiskt bra, ju kallare desto större chans till mer snö. Men när man har hund blir det jobbigt igen. Jag vill se snön genom fönstret och bara konstatera av termometern att det är kallt. Inte behöva ut i skiten... Usch. Det är en sådan där småless dag i Sandras värld.

Helgen

Hammarbys damlag, det lag som jag och Frida hade praktik i i våras, kom hit över helgen och för en träningshelg. Så efter trevlig kväll på IP igår med tacos och bowling, som Edsbyn vann, och två stycken rejälta tuffa träningsmatcher idag är min kropp glad för lite sömn. En toppenhelg med handboll på en hög och fruktansvärt kul nivå. Önskar att vi kunde möta lag som detta oftare.
Godnatt från döda mig.

The Nike Blast 2012!

Taggad eller vad? Fruktansvärt jävla surt att Paolo Robertos föreläsning hann bli fullbokad innan jag anmälde mig eftersom han var den jag verkligen såg fram emot, som verkligen övertygade mig om att åka. Men va fan, allt annat verkade kul med så jag kör ändå och hoppas på att springa på Paolo i någon korridor och hålla tummarna för en föreläsning någon gång i framtiden ist. Full fart hey ho let's go! Kommer bli awesome. Nu har jag nåt att se fram emot i tråkia februari med!

Lördag
8. 10:30- 11:30 - SAL 2 - Ultimate D
18. 11:40- 12:40 - FÖRELÄSNING - BLUEBERRY LIFESTYLE!
19. 13:00- 14:00 - SAL 1 - BODYSTRIKES by Powerstrike
25. 14:20- 15:20 - SAL 1 - Latin VS. Ragga
37. 17:00- 18:00 - SAL 1 - BODYCOMBAT® 51
Söndag
44. 09:00- 10:00 - SAL 1 - MTV@NB 2012
50. 10:20- 11:20 - SAL 1 - NTC Get Lean
60. 12:00- 13:00 - SPINNING - Climbing to the Top
62. 13:20- 14:20 - SAL 1 - Femme Fatale
75. 16:00- 17:00 - SAL 2 - BODYPUMP® 81

Jultider



RSS 2.0