Good morning Tuesday

klockan på 07.05. Släpar sig upp för att ta sig till hallen kl 8 och första handbollsgymsträningen men nänä, väl där så dyker ingen upp och vi har ingen träning. Hemma igen nu och börjar inte förrän 10.40... Skaplig sovmorgon man hade kunnat fått. Kan trösta mig med att jag endast har två lektioner idag
Bra start på dagen. Verkligen.

21.27

En måndag som kändes rätt lång är avklarad. Nu har ja backat runt hörn med pappa så hela jag är svängig och imorgon är det dags för andra körlektionen. Jag gillar inte att backa runt hörn alltså, sjukt tråkigt att träna på! Nu ska det packas mera till Spanien och sen leta mig i säng och läsa lite teori. Känns som ja kommer bli som dig Elin och leva i mina faser ett tag framöver ;) haha.

Ja för en doft av sommarens sista dagar

Lars Winnerbäck – Hugger i sten

10.43

Nya höstkläder och höstskor hemklickade och så blev man i samma veva nästan 2000 kr fattigare... Allt har ju sina nackdelar. Men höstkläder! Som jag längtat ändå efter att få göra de där klicken ändå, värt varenda öre om allt passar! :) Men man ska ju få lite mer sommarvärme med för på Onsdag far vi igen. Spanien, snart kommer ja tillbaka!

Lördag

Klockan ringde 07.10 imorse. En lördag liksom. Mina tankar var nejnejnej och sen blev ja tvungen att fundera om ja skulle på skolan eller inte... Men nä, det var jobb i cafeterian på campingen på hallen som stod på schemat. Har även hunnit med årets först träningsmatch mot Borlänge och det känns skönt att komma igång och det märks att det har hänt saker i sommar med laget kan ja lova. Såhär i efterhand kan man verkligen känna att alla jäkla intervaller var värt det, för det har gett resultat! Efter matchen väntade mer jobb i cafeterian som var mer död och tom än vanligt så jag fördrev min tid genom att slå Emelie Lundh i de flesta kortspel som finns.
Nu har ja tagit mig en dusch och ikväll mat hos farmor. Surströming till dom, MAT till mig.

Sanna 18 år

GRATTIS! :D

När rädsla blir verklighet

För prick två veckor sen satt jag på en säng i Nerja och fick beskedet att mamma hade bröstcancer.
En vecka och en dag senare står jag och stirrar ut genom fönstret på toaletten i ett tomt omklädningsrum på hallen. Pappa ringer och är på väg från sjukhuset och säger de bästa ord ja nånsin hört: "dom fick bort allt och det finns ingen spridning. Mamma är frisk". Där och då rullade tårarna ner för mina kinder av en sån lättnad jag aldrig känt för. Jag undrar om jag verkligen visste vad riktigt lättnad innebar förrän i det ögonblicket.
Min mamma är stark och har under två veckor gått från cancerpatient till föredetta cancerpatient. Och jävla cancer, du vågar fan inte komma tillbaka! Min mamma ska ingenstans, min mamma slog knock out cancern i första ronden! Älskar dig

Våra två långa veckor beskrivna i en längre form av min storasyster.
http://angelicachristinanilsson.blogspot.com/2010/08/nar-livet-tar-en-ny-vandning.html

dan före dan

Regnet riktigt öser ner, träden blåser åt alla håll och det är kallt som satan. Jag älskar verkligen sensommaren.... Äh, nu kan mörka mysiga hösten få komma tycker ja för det blir ändå inte så mycket bättre än såhär känns det som. Mörka höstar med filmkvällar, mysiga kläder och tända ljus känns ganska välkomnande just nu!
Och imorgon är nog min sommar officiellt över för då är det dags att återigen inta salarna i voxgym. Redan sista året, sjukt hur tiden går. Och så tungt känns det faktiskt inte, även om man har ganska, eller väldigt många trötta dagar framför sig nu.
Sitter och stirrar rakt ut i regnet just nu i någon sorts trans. Tror skola och rutiner kommer göra mig gott.

Måndagkväll

Fångarna på fortet, en stor godispåse och en Emma är vad min måndagskväll kommer innehålla :)

söndag

Söndagkväll. I fredags gick jag och la mig någo gång efter 22 och igår var jag så jäkla trött och slut att jag vägrade gå ut när dom andra blev festsugen och sa att jag hellre stoppade näsan i hundbajs än gick ut. Så var spenderade jag min lördagkväll? Jo, på Tranan........

Nu har söndagen passerat och jag har avklarat ett långt arbetspass som var mitt sista för sommaren och det känns så skönt! Så nu står klockan på 23.14 och jag börjar INTE skolan imorgon eftersom man har den förmånen att börja på onsdag om man går i trean. Och tur är väl det för tanken på hur jag skulle se ut, må och känna mig imorgonbitti om klockan skulle ringa på halv 7 är lite smått skrämmande. Istället ska jag nu masa min trötta och sluta lilla kropp till min säng och där ska ja mysa in mig i täcket och sova hur jäkla länge jag vill!
Godnatt.


Och förresten, värt att lyssna på. http://static.sr.se/laddahem/podradio/SR_sommar_i_p1_100629030050.mp3

..

Fredagkväll. Har halvsovit mig genom hela jobbardagen i princip och väl hemma blev ja inte piggare. Så här ligger jag nu, strax efter 23 en fredagskväll och lyssnar på musik, läser skvaller och svarar på 50 valfrågor för att se vilket parti jag står närmast... inbiten samhällstjej alltså. Eller så är det ett önsketänkande för det är rena hjärngympan. Tobbe ska få ordning på politiken åt oss nu när skolan börjar så är vi redo till september! kanske...eller?

En sak jag nyss läste, som inte har nånting med politik att göra, är att Justin Bieber ligger på 7e plats på en lista med världens sexigaste män mellan 6an Johnny Depp och 8an Gerard Butler. Är inte Bieber typ 12?? Jösses.
Nu slocknar jag. Jobbardag imorgon igen.
Godnatt

I throw my hands up in the air sometimes ♪♫

Förresten.
Det här är Nerja för mig.

David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO)
Taio Cruz – Dynamite
Mohombi – Bumpy Ride
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)

Fredag

Fredag idag. Har avklarat ena delen av jobbarpasset imorse och kl 16 är det tillbaka för kvällsturen som gäller. Tur att mat ute står på schemat på fredagkvällarna. Har spenderat dagen i övrigt med att titta på OC. Detta underbara bra OC alltså. Ska vika lite tvätt så min mor ska slippa. Hon kommer hem idag och hon mår bra och den lättnaden går inte beskriva ♥ :)

I övrigt får vi väl se vad helgen har att erbjuda! Elin och jag har pratat höstmys och rutiner idag och sommaren är som sagt bäst, men det ska bli skönt med varma koftor och något att fylla upp dagarna med. Även om det råkar vara skola. Men hey, vi börjar trean så det kan man ta!

Hösten på ingång...

Jag må älska sommaren, men jag längtar efter att beställa ur H&Ms höstkatalog nu iaf!

Mami

För att du finns
för att du kan

Vi var i Spanien...

...och vi hade det jävligt bra på alla sätt och vis!!

Borta bra med hemma...äh!

Jag vill guppa omkring på min gula madrass på medelhavets vågor.
Jag vill bli omkullslagen av en våg och tappa bikinin och skrubba knäna av trycket.
Jag vill skratta så ja nästan drunknar i vår pool.
Jag vill lyssna på fanta och rosé på våran takterass.
Jag vill sjunga Hot and cold med mina Hajmentjejer på karaokebaren Shambles.
Jag vill dansa mig svettig till Taio Cruz – Dynamite på Club seven.
Jag vill vandra hemåt i sommarnatten och vara så lycklig man bara kan vara.
Jag vill helt enkelt vara tillbaka i Nerja!

SPANIEN DÅÅ!

Säg det till alla
Jag är på väg
Det finns ju så mycket att se
Blå himmel däruppe
Och jag är på väg
Bästa platsen är där jag just är

Vi e på gång...

Detta är vad jag ska göra idag. Listan är ju dock betydligt längre...Men fin är den!
Har precis varit ute och sprungit och ska ta mig en dusch, trycka i mig lite mat och sen är det packning, musikfixande, kameraladdning och doningar på alla högsta nivå. Den här tiden imorron sitter vi på flyget. I LOVE IT!

Lika kul varje gång!


Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag
Carolina Wallin Pérez – Pärlor

Söndag

Min lilla tortyrjobbarvecka är över efter dagens pass och det känns så skönt! Även om det faktiskt gick snabbare än jag trott. Igår gjorde jag som många andra och dissade Björn och det jävla bandet, som det så fränt heter, och spenderade kvällen hemma med film med Emma och lite senare dök Martin och Andreas upp och då blev det spel. Fick även besök av Josse sådär på nattkvisten.
Nu väntar som sagt jobb, sen ska det träffas kompisar och imorgon stavas min dag P-A-C-K-A!! Fattar fortfarande inte att vi åker på tisdag...

Ordningen återställd

Det är smärta. Men som Sanna Jonsäll sa när hon visade sin mamma blåsorna: Det här är lycka!
Och det är sant. Skinnflådda fingfertoppar betyder ju bara en sak:
Barmarken är slut, nu är det handboll som gäller!

Onsdag

Efter kvällens jobbarpass är jag halvvägs genom jobbarveckan. Imorgon är jag helt ledig iaf, tack å lov. Men nu mat sen jobb som sagt och efter det fruktsallad och sex and the city 2 hos Elin. Kanske lyckas bättre den här gången än sist när vi skulle titta på den och jag inte kunde förstå varför ljudet var så dåligt och hur dom kunde prata så sluddrigt. Svaret? Elin hade laddat ner den dubbad på franska...

*

Vi har vingar av guld
och vi ramlar omkull
Och vi är fulla för kärlekens skull
Eldkvarn – Fulla För Kärlekens Skull


Stopp hej hallå!

Har avklarat dagens jobbarpass. Det här är dödens veckan med 6 av 7 dagar med jobb, och man blir lätt lite uttråkad. Kommer vara en glad tjej på söndag. Skulle varit ännu gladare på lördag men nu verkar det ju som woxnadalsnytt ljög i början av sommaren när dom skrev att Perssons pack och Engmans Kapell skulle spela i parken den 7e för det står då ingenstans om det. Besviken jag är! Jag som längtat efter Engmans... Men aja. Efter den här jobbarveckan är det iaf bara packa som återstår för om 8 dagar åker vi!!
Ikväll ska jag på möte, sen på dammatchen på ön och sedan umgås med Emma. Och idag skickade vi hem syster i Norrbaggarna igen. Kommer snart ja om du inte hinner hem så du hinner inte sakna mig för mycket syster ;)

7 Aug snälla?

Engmans Kapell – Pensionat Liljevahls
Engmans Kapell – Hälsingevind
Engmans Kapell – Norrlands Glimmande Guld
Engmans Kapell – I Goda Vänners Lag

Hey soul sister ♥

Fronda - mitt rop på hjälp:
Angelica för dig går jag genom eld och vatten
Det är ingen klyscha, det är bara så det är
Det känns som gud skröt när han skapa din själ
Det är ingen slump att du döptes till änglalik

Tro mig, du är bäst ♥

RSS 2.0