Har aldrig förståt mig på moln, inte det minsta

Nu helt plöstsligt dök Håkan Hellströms - Båda sidor nu upp på min spotify-spellista och helt plötsligt kände jag hur glad jag blev och hur alldeles varm jag blev inombords. Tänk vad musik kan göra. Den här låten har jag inte hört på nästan ett år tror jag, om inte mer? har aldrig lyckats ladda hem den, och så nu dök den upp där. Jag är så glad. Och jag älskar Håkan.

Jag steg uppför med skjutna vingar genom glass-slott i aprilskyar
och fjädergrottor överallt, har sett de bästa moln.
Men nu skymmer de solen, de regnar och snöar på varenda en
och allt jag borde ha gjort men moln kom ivägen.

Jag har sett på moln från båda sidor nu,
från in och ut och ändå ser jag nu bara molnillusioner
och nu minns jag har aldrig förstått mig på moln, inte det minsta.

I't gonna be the one



underbar...

JAAAAA!



Endagsbiljetter kommer komma och vi kommer att få stå där i Borlänge i sommar ändå! I solen, i värmen ska vi står! jag lovar att det är varmt. Jag är så lycklig!

Så länge du är med mig

Syster funderar på att ta sitt pick och pack och flytta till Gävle till hösten. Lillasyster som jag är så har jag såklart väldigt delad åsikt i den lille frågan. Jag tycker på ett sätt att det ska bli jättekul att hon får sin egen lägenhet, fatta hur ofta jag kommer spendera tid där! Och den andra delen är raka motsattsen och det beror just på det jag nämnde. Jag vill ju ha storasyster hemma. Min storasyster liksom. Jag har bott med henne i 17 år och varit van att träffa henne i princip varje dag. Nu ska hon helt plötsligt flytta och lämnar mig ensam hemma. Ingen som hämtar mig efter skolan och som är hemma under dagarna med mig även fast det ibland är skönt att vara helt ensam. Ingen att åka till träningarna med, inget att glida över gatorna med Måns med. Okej, nu överdriver jag. Hon ska till Gävle, och kommer hem flera dagar i veckan. Men ändå! Jag har aldrig varit med om att ett syskon flyttat, jag är van att ha det på ett sätt och vill ha det så. Men alla blir vi väl stora. Tror det kan vara bra för henne med ett eget litet place. Men det kan hon ju skarpt räkna med att jag kommer hänga där. En storasyster är inte så tokigt faktiskt. Trotts att jag senast idag hade kunnat banka skiten ur na för att hon var en sån äckligt kaxig liten fjant. Men jag älskar na, man är ju ändå systrar :) Inga mil i världen kommer någonsin göra dig kvitt mig, jag är en envis jävel och hänger kvar. You know it ;)

Vi ses i Gävle Sis, I love you <3


Because I got high...



Kingen :D

Det finns inget bra klipp med deras låt "She won't let me fuck" men lyssna! haha. Glöm texten, den är för härlig! På youtube fanns bara skitklipp som inte var som den riktga låtan. Kul med en kille som enbart sjunger låtar om att bli hög tycker jag...hahaha

Onsdag 25/3

Blev hemma idag. Hade så fruktansvärt ont i halsen imose när jag vaknade och vi hade bara två lektioner idag så jag tänkte att jag stannar hemma. Nu har jag ätit lite glass, zyx och mucoangin så det är mycket bättre. Är ju oftast mycket värre på morgnarna också. Tur det, jag känner inte för att bli sjuk till i helgen!

Stockholm och matchen mellan Skånela - Lugi var kanon :) Jämt blev det också, 26-26 slutade matchen! Skånela imponerade men däremot inte Lugi. Hat inte sett någon utav dem spela förr men av den plats dom ligger i tabellen så borde nog Lugi ha varit bättre. Framåt var dom starkare men de var så jävla otaggade bakåt, så då släpper man såklart igenom. Innan fick vi träffa Skånelas tränare Frenne som pratade om deras handbollsgymnasium och lite träning. Han skulle tydligen vara lite mentor för Robban och hjälpa oss lite på vårat handbollgym! :D skitkul! vårat lilla med 4 pers liksom ;D haha. Han har två brorsor som spelar i Hammarby, status! :D haha

Appropå handboll så börjar slutspelet ikväll. yes yes yes!

Busstripp till Stockholm

Idag kom Robban med det fett bra förslaget att åka till Stockholm imorgon eftermiddag och titta på Skånela - Lugi med handbollsgym! :D Så vi har hyrt en minibuss så ska Robban, hans fru Annica, pappa, jag, Frida, Josse och Therese. Riktigt kul kommer det nog att bli. Såär vi lediga på onsdag eftermiddag från handbollsgym och får sovmorgon på torsdag tror jag. Lite skönt det å ;D

slut på helgen

slut på helgen igen. Varför går helger så fort för, jävligt onödigt.
Sista matchen igår i Forsbacka slutade med förlust efter en väldigt dålig insatts av oss så det var inte så konstigt. Efeter det blev det Pitchers i gävle där vi tittade på bandyfinalen. Spännande som fan och bra match! Synd nog förlorade byn och det kändes ju även det surt som fan. Men jag förstår inte vissa som inte kan ta det som bra förlorare och nästan anklagar laget! Herregud, någon gång kommer segersviten sluta och de tog sig faktiskt till final och har gjort samma sak i alla cuper och liknande i år typ. Vi har blivit så bortskämda så folk bara tar för givet att dom ska vinna. Fatta vilken press det måste vara. Men de flesta tar det såklart bra och stod kvar och stöttade laget ändå långt efter, det är riktigt bra supportrar det! :)

Det bra med den här dageb var lite shopping i Valbo och festen på kvällen. Så lite bra mitt i allt detta skit :)

idol

ansökningsblankett utskriven och den 25 Mars kommer jag stå i kön i Stockholm. Jag har ju inte precis några förhoppningar och tror inte att jag ska gå vidare men jag har sagt redan från första året att jag ska söka det år jag fyllt 16. Förra året fyllde jag för sent, men nu är det dags. Angelica lovade för flera år sen att följa med så det är lugnt, jag behöver inte åka själv iaf :) Jag ska göra det, det är något jag ska ha gjort helt enkelt! :) Missar uttagningen i Gävle eftersom den är samtdigt som vi är i Sundsvall, så då blir det att åka till Stockholm.

Friday night light

Imorgon är det sista matchen för säsongen i Forsbacka, och den segern ska vi  ha! Samtidigt är det SM-finalen som man pissigt nog missar, men får se nästan hela matchen på storbilds-tv på pitchers i Gävle på vägen hem. Jag vill komma hem med två segrar, snälla ge mig det då? Isf blir det till att fira! :D

Min mage står nog åt alla håll nu känns det som, En fett stor potion med pestokyckling och sen B&J på det... uuäääh, Men mums! ;)

Mmmm....


Mmmm....


Slutspel

Den 24 mars börjar slutespelet i handboll och SVT kommer så
ända typ alla matcher, som dom gjort med bandyn nu. Sitter med tabell och resultaten framför mig på datan tillsammans med kvartfinalsomgångerna som nu är vald och jämför resultat och spekulerar med mig själv om hur det ska gå :D haha. Det svåra är att handboll är en sån sport där man kan pika rejällt för att i nån match spela väldigt ojämnt, så reultaten är ju ibland väldigt olika mellan samma lag, typ i returmötena. Men jag tror det kommer bli ett roligt slutspel iaf. I finalen den 9 maj vill jag se hammarby - .....? Jag skulle vilja se dom mot typ redbergslid, men det tror jag är kört för dom har sävehof i kvarten och jag tror inte på att dom tar dom i 5 matcher. Sävehof är för stark. Jag tror btw att Sävehof tar hem hela skiten i år. Men som hammarbyare jag är så hoppas jag ju såkart inte det! :D Hammarby har inte gått lika bra i år, men kan kankse komma i slutspelet nu då. Den 9 maj sitter vi på plats i globen iaf, vilka lag det än blir ;) Jag är faktiskt medveten om när jag skriver det här att jag typ är den enda som är insatt i det här och att kankse inte en jävel bryr sig, men det kan ju vara kul att skriva av sig också... :)

Jag, Anna och Frida bestämde idag att vi ska gå in för sm-finalen och klä oss som riktiga fans ;D då hoppas ja verkligen på hammarby ju! Vi visste inget kvartsfinalslottning heller men nu vet jag, och jag tycke ju anna skulle försöka sätta sig in bättre nu när allt känns på tv. Så varsågod:

IK Sävehof - Redbergslids IK

Alingsås HK - LIF Lindesberg

IF Guif - Lugi HF

Ystads IF HF - Hammarby IF HF

Det där är min kvartstippning, nu får vi väl se ;) Oh, vad kul!


Sweet kissin in the moonlight

Jag kan sätta hundra spänn att jag kommer nöte sweet kissin in the moonlight - thorleifs i fortsättningen nu :D hahaha. Ingen kan påstå att den inte är hurtig iaf. hahah, sen är den väl kanske inte den bästa men glad blir man. Massa bra musik nu!

EMD - Baby Goobye
FloRida - Right Round
Beyonce - Single ladies Den är grym!

Jag är ännu en gång partysugen... ;)

somewhere over the rainbow

En lugn söndag efter gårdagens bravader. Jättekul kväll hos Ida med jättegod mat och mycket skratt. Jag kände mig minst, men så är det väl bara ;D haha. När de andra åkte på tranan åkte jag ner på byn där jag möte upp Anna och vi tog en promenad och mötte Matilda och gick hem till henne där vi bara låg och pratade om det ena och det andra.
Den här dagen spenderar jag mest i sängen med datan i knät, lyssnar på Jason Castro och läser på till idrottsprovet och Män som hatar kvinnor. Den sista boken är mycket troligare att läsa kan jag lova, den blir bara bättre och bättre. Men nu måste jag lyfta på röven en snabbis, jag får träsmak. Jag tror att jag ska lägga mig tidigare ikväll och titta på notebook innan jag sover, det låter great det.

00.30

Man slutar aldrig hoppas, även fast man ibland inte ens vet vad man hoppas på. Förhoppningar är väl någonting man ska leva på, även om man vill eller inte.

fredagen den 13e

Ingen fredag är dålig, inte ens nunmer 13. Fredag innebär helg och jag är alltid lika tacksam och glad när den kommer! :D
Ikväll ska jag hem till Emma och ikväll ska jag även testa en av magnums nya glassar. Har planerat hela veckan att jag skulle köpa den i helgen så det ska jag vad som än händer, haha. Den är som gjord för mig; mörk choklad, bitar av mörk och vit choklad inutti och browniebitar. MMM! kan inte misslyckas.
Imorgon blir det 20-års fest för kusin Ida som fyller år och därefter drar alla över 18 på tranan, så liten som jag är följer jag inte med. Får möta upp mina yngre vännr själv och frotsätta festen, har vi tur så har edsbyn gått till final (missar ju tyvärr semin imorgon, bänkad första halvlek framför tvn iaf!) och då lär ju mina vänner som kämmer direkt från uppsala ha humöret på topp ;) Låter som en great helg enligt mig.

Dö-dagen till ända

Jag tror inte det är någon i vår klass som uppskattar torsdagar. De är långa med mycket lektioner och man blir helt slut. Den här var ovanligt bra faktiskt, jag har varit på bra humör hela dagen. Min mage har krampat av allt skratt. Men det är ju tur att vi har kul iaf!
Imorgon är det fredag och slut på denna skolvecka, alltid lika skönt. Ska gå och sola efter skolan imorgon hade jag tänk och efter det hem och färga håret måntro?? Köpte färg för några dagar sen men kan inte bestämma mig om jag ska färga det nu eller inte. Blir lite ljusare och lite mer mot det guldbruna håret då verkar det som. Bara det inte blir som pernilla wahlgren ser ut på framsidan, för då blir jag alldelesf rö guldblond tycker jag. Men det är nånting jag stör mig på. det är en dubbellåda typ, den utanpå är den "nya" med pernilla och så är den gamla inuti. personerna på bilderna har definitivt olika hårfärger. Så jag undrar hur dom båda såg ut innan eftrsom de har så olika resultat. En är mer guldbrun och en guldblond. Får se hur jag gör imorron, mest för att fräsha upp hårfärgen och få bort utväxten. Nu ska jag packa och åka på träning.

tisdag

Denna långa dag. Fast torsdagar är betydligt värre, men 20 min kortare.

Träning väntar inom en timme, känns jävligt tungt faktsikt. Min träningslust för dagen ligger på noll. Jag har alltid lust att träna, eller man gör det bara automatiskt. Det är som att gå till skolan ungefär, man gör det uta att tänka på det. Men det är ju betydligt roligare. Men just idag och just ikväll känner jag mest för at stanna hemma, krypa upp i soffan och läsa "männ som hatar kvinnor". Men det ska jag inte, för jag ska träna.... sucksucksuck. Nu var orken  på noll. Ont i magen har jag med känner jag.

Jag längtar till helgen. Känns som om den här veckan är lång.

There's nothing like you and I



We spent some time
Together walking
Spent some time just talking
About who we were
You held my hand so
Very tightly
And told me what we
Could be dreaming of

There's nothing like you and I
Nothing like you and I
There's nothing like you and I

J*vla shit

4-5 till sirius efter förlängning. Ett edsbymål som skulle gett dem ledning med 4-3 blåstes bort för offside, som det tydligen inte skulle ha varit. Jävligt jobbigt att spekulera i sånt eftersom matchen kunde ha blivit helt annan då. men nu är det som det är och om det säger jag bara jävla skit!

nattie nattie

Ligger och tittar på fråga olle på webb-tv just nu. Martin björk är en sjukt kul person mste jag bara säga :D haha. Snygg är han också... Måste ha nåt att titta på innan jag somnar så då blev det fråga olle. wiho :P haha

Saturday 7/3

Dagen kommer väl masa sig fram lite lugnt nu fram till kvällen eftersok jag bara är hemma och gör ingenting. Fast klockan är ändå 15.27 nu, så dagen har ju faktiskt gått fort hittills. Sitter och lyssnar på mycket gammal musik just nu och hittar många jättebra låtar. Jag gör nästan alltid så att när jag laddar hem nya låtar eller skivor så läggs det ju längst ner i spellistan och då lyssnar jag bara på dem om och om igen. Men så börjar man schuffla mellan alla dessa 2000 låtar som ligger i spellistan på winamp och hittar alla dessa bra låtar som man inte lyssnat på på länge. Då blir jag så glad :)
T ex Brad Paisley - Whiskey lullaby lyssnade jag på nyss. Den låter kan man inte kalla annat än otroligt megafin! Även Seconhand Seronade - Your call som jag lyssnar på id etta nu.  Jag är verkligen på lugnt myshumör just nu. Allt lugnt går hem just nu.
För att släppa det lugna så lade jag nyss in en gammal eva och adam-skiva på på datan, haha :D Det är verkligen kul med gammla låtar ibland. Jag la mest in den för att jag ville ha två låtar därifrån: Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Götebrog (Håkan-klassiker!) och Joakim Hillson - pussel som jag råkar tycka är bra ibland ;D Låtar från 2001...det var ett tag sen det.
Appropå mys så är jag jättesugen på att titta på the Nootebok. Skulle jag få in den på bärbara datan till ikväll skulle det vara perfa, mysa ner sig med den i sängen när vi kommer hem. Ska nämligen till Knåda och käka Tacos ikväll :) Blir nog en bra kväll det här!

Nu ska jag plocka lite tvätt och sen titta på bandy. Ha en bra lördag!

Dream on dream on

Jag har precis skrivit klart det snabbaste skolarbetet någonsin tror jag. Det känns väldigt fel att ha en inlämningsuppgift på handbollsgym, men så är det minsann! :) Skulle skriva ner varför vi spelar handboll, vilka mål vi har och vad vi förväntar oss utav nästa säsong. Enkelt, busenkelt faktiskt. Tänk om alla läxor kunde vara såhär enkla, vad skön skolan skulle vara. Sätta sig vid datan och utan att ens behöva tänka efter skriva ner en sida direkt. Mmm...

Jag sitter just nu och lyssnar på James Morrisons skiva som jag laddade hem för Annas skull ;) haha. Den är verkligen jättebra, gillar den skarpt. Han har verkligen en otroligt mysig och härlig röst som bara gör en så lugn. Appropå musik så kan jag inte sätta ord på hur mycket jag vill se Håkan Hellström i sommar. Jag blir så ledsen vid tanken på att han bara gör en ynka spelning och det är på P&L. Det dåliga är nämligen att det inte finns några 1-dagsbiljetter dit. Iaf inte än...Någon som vet om sånt kommer? Jag vill stå där i sommar, men Anna som jag lovat att ta med mig, och min syster som lovat att skjutsa oss, men bara ben och en cider i handen och allt folk runtom mig i en varm sommarkväll. VEM vill inte ha det där?! Eller okej, på festivalområdet får man kanske inte dricka eget ju... vi får ta en på en parkbänk utanför, det sa Anna idag på naturen ;D Det är min egen lilla midsommarnattsdröm som Håkan så vackert skulle ha sjungit.

Nu ska jag gå och köra ett litet träningspass i pannrummet på crosstrainern. Kanske får bort lite av min förbaskade träningsvärk.

It's indie rock 'n roll for me

Jag är lite bored. Angelica och mamma har fått magsjuka. Fast dom är pigga nu och har inte spytt på hela dagen, förutom mamma en dag. Men snart är väl jag smittad tänker jag. Fast jag brukar vara skapligt imun mot magsjuka så jag har kankse tur som vanligt :)
Jag är förresten väldigt irriterad att piratebay inte fungerar! Är det bara segt internet eller har det nåt att göra med den där rättegången måntro? Allt annats funkar ju så... Irriterande!

02.29

Kl är 02.29 och snår väl snart över till pricka halv 3. och jag ligger i min säng och gör ingenting. Barra stirrar mig blind på dataskärmen.Jag borde sova...
Den här dagen har jag hunnit med mycket. Dop för nellie, sen match och ikväll vara jag med lite folk hos Becci och kollade på melodifestivalen bl a. Som förresten sög ikväll!
Dopet var iaf mysigt och jag slänger väl upp lite bilder senare nån gång. Matchen var jättebra men vi förlorade så jävla surt med 23-24. De tog time out med 14 sekunder kvar och lyckades sen göra mål. Misstänktsamt för många steg på henne dock, men det var det hela matchen. Och ingenting jag tänker skylla på. Så är det bara. Jävligt jävligt surt bara! Den poängen hade varit skön. En match kvar nu bara så är säsongen över. Suck :( och förresten så är det bara en dag kvar så är lovet också över.SUCK!
Borde skriva och skicka in min fjärde reading log imorron, annars blir väl inte rotter nå glad. Den skulle ha varit inne fredagen innan lovet :P

Nä, nu borde jag verkligen sova. Får se om jga gör det snart.
GODNATT

Uppdatering 02.46:

Jag börjar bli hungrig....

RSS 2.0