Järngänget vårat!


.

Så var sis och jag med på en av mina favoritbloggar, jippiehey!
http://rodeo.net/tattoologist/

Blö

Lovet lider mot sitt slut. Har legat i solen ett bra tag nu så man är härligt rödblommig om kinderna och huden luktar sol. De e fint! Kan inte kära gud bara låta det här vädret hålla i sig till imorgon så man kan få vara ute på sista April?? Just nu är planerna i botten och om moder natur tänker dra in gråa moln så kommer även humöret åka i botten. Trökigt värre. Så vill vi inte ha de!

If I was a rich girl nananana....

Om jag hade haft ekonomi till att köpa ringar som kostar 500-1000 kr/st så skulle jag köpa upp varenda en ur Kenzas kollektion. Men ja, det var ju tyvärr ett jäkligt stort om de.... Gör ringar som en vanlig människa kan köpa för bövelen! Jag råkar nämligen inte tjäna lika mycket på min blogg som du gör, tro det eller ej.

Look-a-likes!


Molniga torsdag

Solen sken skönt tidigare idag och jag tänkte att nu jävlar ska jag ta med mig matteboken ut och lägga mig och steka! Då ringer Elin och undrar om jag ville med till hennes stuga och grilla korv och sola istället. Matteboken fick dissen. Vi hamnade till slut i min stuga då vägen till Elins var avstängd och där satt vi på baksidan och grillade korv med egengjorde grillpinnar. Solade vi? nja va... Det lade sig ett molntäcke över hela himlen när vi åkte, så så var det med den saken. Men det var ju mysigt iaf. Ska ta Bella på en liten promenad och sen ska jag, förhoppningsvis, försöka sätta mig med mitt arbete i internationella realtioner. Fy fan. Kan inte skiten skriva klart sig själv bara?
Dö och hej.

Day turns to night, night turns to whatever we want

Några veckor senare, några (läs otaliga) genomlyssningar senare och låten är fortfarande ren kärlek i mina öron. Den här i hörlurarna och ett leende letar sig alltid till mina läppar. Hela våren igenom och in i sommaren, jag lovar att den kommer hänga med hela vägen dit och troligtvis längre. Och när, eller om, jag väl lyckas nöta sönder den, då ska jag vänta till i höst och ta en kvällspromenad i solen. Där ska jag återigen låta det välbekanta trumkompet och Ryan Tedders stämma fylla mina små öron. Och samma leende ska åter leta sig fram på mina läppar.
.
"When you're happy like a fool
Let it take you over"

Solen är varm och solen är toppen

om ett litet tag åker Angelica tillbaka till norge igen och hennes tio dagar hemma har gått otroligt fort. Precis som allt annat gör nu för tiden. Så länge hon har varit hemma nu är hälften antalet skoldagar vi har kvar efter lovet. Hur fan ska jag hinna klart med historian är den största frågan som cirkulerar i min skalle...Och när hon kommer hem nästa gång flyttar hon hem och det är 3 dagar innan balen. Käre värld.
Men nu är det som sagt lov i en vecka efter en fin, men lite smått misslyckad påskhelg. Utgången på långfredagen tog slut då jag var jätteotaggad och istället valde att åka hem och umgås med släkten resten inpå natten där. Påskafton innebar korvgrillning i stugan och sen utgång på tranan på kvällen tillsammans med både mina och Angelicas kompisar. Underbar förfest med sol på Elins balkong och där slutade det lyckade med den kvällen. Ytterligare 80 spänn i inträde för att gå in och vända på tranan och sen åka hem igen. Inte lika frivilligt denna gång... Kan liga en gnutta övertaggning bakom denna helg! Men sådant är livet! Nu har jag njutit i solen resten av helgen, börjat äta frukost på altanen och idag käkat årets första mjukglass. Håller tummarna för att solen fortsätter lysa lika fint hela veckan och så hoppas jag på en fin sista april.

Känner ni ruset?

Ikväll är det fest i hela huset. SKål och trevlig påskafton!!!

Nu går jag på mitt allra sista Påsklov!


Vårmys i parken


Godmorgon Godmorgon!

Det här med avslutade kurser och inställda lektioner gör mina veckor väldigt bra nu för tiden. Jag minns inte när jag hade en hel skolvecka med alla lektioner senast. En lektion i måndags, kort dag igår, en lektion idag lite oväntat sådär när tobbe ställde in, kort dag imorgon och ledig fredag. Så rullar det på and I like it. Nu ska jag sätta mig med matteboken och plugga lite ändå, men jag gör ju det hellre hemma iförd min stora blåa huvtröja och Lillamy-tofs på huvudet och när jag fått sovit ut, än att pallra mig till skolan klockan 8 för att göra det. nej tack.
Nu ska jag gå och bråka lite med mina andragradsekvationer.
Det enda som fattas är lite mera sol. Men det kanske kommer om man har tur!
Volbeat – Heaven Nor Hell
Volbeat – Who They Are

Tisdagkväll

Jag har lärt mig att somna före klockan tolv på kvällarna eftersom jag numera är stentrött när big brother slutar. Detta är en bedrift för mig som har svårt att somna tidigt. Jag önskar jag vore den sortens människa som kunde somna klockan tio och vakna utvilad och pigg när klockan ringer. Men nee, kommer nog aldrig hända.
.
Idag när jag kom hem från skolan la jag mit ute i bara bh och trosor och solade och jävlar annama vad varmt det blir när solen ligger på som värst! Sommarvärme alla gånger. Men de gillar vi. Vissa av oss skippade ju det här med studentresa så man får ju jobba på så gott man kan för att få en någorlunda bränna till balen som närmar sig med stormsteg. Det är så sjukt lite tid kvar så ja känner mig helt knäpp, men på ett trevligt sätt. I helgen är det påsk och jag är taggad som en gris.
Nu tänker jag gå och sova som en gris med för jag är svintrött...Godnatt!
.
Wakey!Wakey! – Light Outside

Muffinsbak a la Nilssons!

Är det snart påsk ska muffinsarna vara fina och färgglada!

Älskar du livet så lev det med mig

Började dagen med att följa med storasyster till Arbrå som stöd när tattoo number two skulle infinna sig även på hennes kropp. Sen myste vi i solen och njöt av att vi snart får lov!

17 april 2010...

Det här är idag prick ett år sen och jag hoppas att det snart är dags för grillpremiär med tjejerna för den här våren också. Det var den här kvällen vi gled runt i Annas bil runt Alfta och Edsbyn och vrålade med i Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt. De va en jäkligt fin vårnatt minns jag :)

Fina älskade vår

Angelica kom hem igår kväll så idag åkte hon och jag till farmor, fikade och sen tog vi en prommis hem från knåda i det underbara vädret. Termometern hos farmor visade helt seriöst 30 grader idag!! I solen då såklart... but still!
Nu ska vi packa in oss i bilen och åka till Knåda igen. Alla andra verkar tagga för utgång, jag taggar för nästa helg och åker på 60-års kalas istället ikväll.
Trevlig underbar jäkla lördag på er. Den som inte mår bra i detta väder kan ta sig.
PUSS

Avslutning med laget

Avslutning i Bollnäs igår med tacos, marrängsviss och förbaskat trevligt umgänge. Tävlingar, prisutdelningar och skratt i mängder. Det var en fin kväll helt enkelt.
Tack för i år tjejer. Ni är helt underbara!
Men ingen rast och ingen vila, eller jo drygt en månad, sen sparkar vi igång igen! Barmark och intervaller - here we come!
Medaljer fick vi med för vår fina prestation och tredjeplats i Div 3!

Ledig dag

Det här var en jävligt bra dag att vara ledig på. Solen skiner och klarblå himmel. Mamma och jag har precis varit ner och storhandlat inför påsken och inför att Angelica kommer hem. Det är jäkligt bra att hon kommer hem, för då försöker vi trycka in all god mat på den tiden hon är hemma.
Lite lunch ska jag få i magen sen åker jag, mamma och Bella upp och sätter oss i solen i stugan. Kan ju inte bli så mycket bättre! Eller jo, ikväll har vi avslutning med laget i Bollnäs med tacos och massa mys. Det här är en redig mysvecka kan jag konstatera. Och imorgon är det fredag. igen. Och då kommer Angelica hem.
Det går bra nu kompis det går bra nu.

En helt ny värld. En plats jag inte visste fanns.

I studenternas stad. Det var där jag skulle bo. Det är där jag sett mig själv nästa vår, i min fina lilla etta som jag ständigt inreder i hjärnan. Jag ser de gröna gräsmattorna, ån som rinner genom staden och det studentliv jag bara längtar efter, trots min skoltrötthet. Dietist i Uppsala - Där såg jag mina framtida tre år!
Nu sitter jag och tittar på tvåor i Gävle för mig och Angelica... Och så vänder allt igen. Helt plötsligt ligger allt öppet framför en igen. Jag skulle väldigt gärna vilja se mig själv till hösten, till våren eller till hösten nästa år. Var sjutton kommer jag vara då?!? Käre värld. Vem vet vad det blir av oss. Studenttiden måste ju vara den mest förvirrade tiden under ens liv. Elin sa idag att jag är sinnesförvirrad och hon kanske hade rätt ändå. Det jag vet är att jag om mindre än två månader tar studenten. Vad som händer efter det, de får vi se! Vad det än är ser jag fram emot det men skräckblandad förtjusning!
Sommaren först, sen så. Då jävlar.

Onsdag 13 april

Precis innan jag lämnar skolan får jag veta att vi inte har någon engelska imorgon och är därmed helt lediga! När jag kommer hem öppnar jag mitt deklarationsbrev och skådar att jag får tillbaka 7000 spänn på skatten från ifjol! Vilken härlig onsdag. Ikväll ska jag göra den ännu lite trevligare och dra mig till grannrundan för lite födelsedagsfika hos Unefäldtan. Där är det aldrig brist på fika kan jag lova. Gott sånt dessutom. GRATTIS PÅRE!



Fin tisdagskväll

Man ska ju tacka sina tränare på något sätt efter en fin säsong. Vi gjorde det genom att kidnappa dem, köra dem runt, runt på ovanåkers alla möjliga vägar och områden tills Marie blev åksjuk och sen gav vi dem en trevlig middag på Take Off i Bollnäs. Gööörtrevlig kväll måste jag säga :)
.
Matildas kommentar när hon fråga vad de fanns för mat där och jag skickade menyn från deras hemsida var bäst:
- Men gud vilken god mat dom har. Det finns ju t om pyttipanna!
Alla älskar vi exklusiv restaurangmat...

Hard work work work

Idag ska jag ah en flitig dag i skolan! Punkt och slut!
Pluggmood on.
Volbeat – I Only Wanna Be With You
Foo Fighters – Rope
Foo Fighters – I Should Have Known
The Sounds – Better Off Dead

Käre värld vilka kontakter man har.


HEJ!

Jag tror skolan försöker fjäska för mig. Korta dagar jämt! Slutade idag 11.40 då Engelskan blev inställd så istället för att behöva pinas framför min egen photostory åkte jag och tog en fika på Café Rost och sen tog jag en spontansväng in på Linneas och kom ut med ett par jeansshorts för 200 ynka små peningar! Som jag har letat efter ett par sköna jeansshorts, och då hittar jag ett par som t om är rätt billiga för att vara just jeansshorts. It's a good day! Och bättre ska den bli, ikväll blire go mat å trevlig umgänge och lite överraskningar!
.
Tyckte Anna hade fällt den bästa kommentaren om skolan på sin blogg iaf: Men jag var ju duktig i tvåan iallafall!
Tametusan - Jag håller med! Man kan ju inte få allt här i världen liksom, vad begär dom av oss?

Måndag

Måndag har alltid varit en hatdag. Helgen är slut en lååång skoldag tar vid. Men det är det slut med nu! Jag har numera en lektion på måndagar och kan gott sova ut för att inte behöva masa mig till skolan förrän vid två tiden. Man kan därmed kan börja dagen utan stress och ta en promenad med bella på grusiga gånvägar och chockas över var fan snön tagit vägen?!? Det är helt underbart! Termometern visar 15 grader, solen skiner och jag och Elin har precis tagit en promenad runt ullungen. vem bryr väl sig då om två maffiga och gosiga skavsår på hälarna? Inte jag iaf.
.
En annan sak värd att nämna - Det är idag 29 skoldagar kvar till vi tar studenten! OCH det är allt som allt mindre än två månader tills dess. Eftersom det var 10e igår är det mindre än två idag. Jag känner livet i mig!!!
Puss påre!

Defying gravity


En helg i sundsvall

En helg i sundsvall med handbollscup är avklarad. Även om resultaten inte blev vad vi hoppats på är jag så stolt och glad över tjerjerna mina. Jag är tränare till världens finaste och skönaste tjejer! Och Angelica, bilden i mitten är mms:et som inte kom fram inatt... Hilda Dahren med sin så kallade farmorsmin.
.
Sundsvallscupens anordnare har en förmåga att inte kunna vara nytänkade och serverade samma kebabgryta som när jag spelade cupen första gången som typ B-flicka. Den kebabgryta som Frida Karlsson och många andra fått magsjuka efter de ätit. Och eftersom alla vi andra tycker den är allt annat än god dissade vi alla den i år och intog en betydligt godare middag på Max! Och McDonalds eftetersom vissa inte var nöjda efter Max...
En fin helg allt som allt. Att få bo på hotell, sova gött och få hotellfrukost slår högt när cup annars handlar om halvpysande luftmadrasser, delade toaletter och allmänt kaos. Även om det såklart också har sin charm som Julia sa.
Tack för en fin helg. Nu ska ja sova gott inatt, jag är så trött, trött, trött i huvudet.

Min bok är hääär!

Sicken lättnad! Den blev precis som jag ville ha den :) Inga fel hittade. än iaf...

110408

Gör mig redo för första riktiga skoldagen den här veckan för min del. Att jag tar mig till skolan för att göra matte kl 8 på morgonen varje fredag när jag egentligen börjar kl 10 är något jag ger mig själv en eloge för av två anedningar. 1. Jag hatar matte. 2. Jag hatar tidiga morgnar.
Men inget av det väger upp hur mycket jag skulle hata att få underkänt i nationella, inte få betyg i matte B och på det viset grusa allt vad högskoleplaner i uppsala heter. För efter den 17 maj tänker jag inte ägna en enda sekund, minut, timme, dag eller vecka till åt något som har med matte att göra. DÄRFÖR drar jag mig till skolan kl 8 varje fredag med ett falskt och trött leende på läpparna. Så det så.
.
Efter denna oftantligt långa skoldag, som fredagar faktiskt är, så ska jag kasta mig hem och få i mig mat, ta väskan min och sen bär det av till sundsvall för lite handbollscup. Första gången som icke spelare - dags att dra på sig coachdressen! Och så pricken över i:et - Hotellfrukost. Go to hell hårdförlägning, här kör vi på riktiga grejer.
Glad helg blå älg!

..

Om någon vill fylla på mitt konto är det helt okej! Jag ska inte bli arg, jag lovar. Det är orätvist med så mycket fina vår och sommarkläder och ett konto som inte matchar det riktigt. Kanske ska offra mina sista slantar på en klädbeställning när Angelica kommer hem så kan jag leva barskrapad fram till studenten eller nå. De e ju också kul. Fast ne.



10.25

Det här måste ju ha varit den lugnaste skolveckan på länge det för min egen del. En lektion i måndags, sjuk tisdag, ledig igår, sjuk idag och så var det bara imorgon kvar! Tro inte att det är sådär jättekul, man blir rätt uttråkad. Tror jag ska dunka ner mig och kolla på en av alla dessa filmer jag har men aldrig har sett.
Skojsigt inlägg. Men det här är vad min vecka bestått av så.

I’d catch a grenade for you, Throw my hand on a blade for, I’d jump in front of a train for you, You know I'd do anything for you

Sista maj är inte långt borta.

Efter ett tungt dygn.

Jag ser något händer där nere i hörnet. Hoppet växer inom mig. Kan det vara sant?
Ett stort leende sprider sig över mitt ansikte. Det är sant!
INTERNET ÄR TILLBAKA!
Att man kan vara så beroende av internet är helt sjukt. Inte kunde man plugga, inte kunde man kolla facebook, inte kunde man göra det inte det... Man får lite abstinens. Men nu är man tillbaka på banan iaf :)

Jag älskar solen och solen älskar mig

Det är bara 9+ och solsken som kan få det att rycka på detta viset i mina löparben!
Neon Trees i lurarna, grusiga vägar, solen i ögonen, ett lite halvtungt flåsande från mitt håll efterom jag glömde astmamedicinen och en massa blöta Bellapussar när man kommer tillbaka... I love it!

Livet är som bäst när det är spontant

"Jag ska inte gå ut innan påsk!". Det sa jag efter Tuppens för tre helger sen. Nu har båda de två helgerna efter det slutat med utgång... Men livet och utgång är som allra bäst när det blir spontant så jag tänker banne mig inte klaga! Man måste ju passa på att njuta med. Allrahelst efter man har slitit 8 timmar en lördag med ett högskoleprov!

Det här är humor!


Helgens konstaterande

Man får huvudvärk av champagne...

kloka kineser


1 april

Hoppas att vädret är Moder Jords aprilskämt.
Far åt helvete äckelsnö.

RSS 2.0