fre 27/2

Snart slut på lovet alltså. Tien bara rusar förbi. Idag har jag titta klart på fjärde säsongen av OTH (mycket jobbigt eftersom den femte är så dyr så nu har jag inget att titta på), solat med syster och ikväll varit och sett Benjamin Buttons otroliga liv på bio med Emma, maja och Johanna. Mycket bra film! :) Igår var jag i Gävle med Angelica och Sandra och oj vilken bra dag det blev! Hittade precis det jag ville och behövde och lite till. och åt skitgod kinamat till lunch. Perfa dag ;)
Imorgon blir det match mot alfta borta men först dop för lillfisan Nellie Lovelia Kiltorp.



Sportlov

Sportlovet rullar på och vad gör jag? Jo, ingenting! Och vad tycker jag om det? Skönt! :D Endel tycker det är tråkigt att man inte har nåt att göra udner dagarna och okej, det är väl lite segt ibland. Men jag har OTH-boxarna och tänker precis nu gå och spendera lite tid framför tvn här i vår sköna soffa på nedervåningen. (har kommit på att jag mycket hellre tittar på tv och film nere nu för tiden. Mycket skönare än riktigt tv-rummet uppe)
OTH here I come. Det är spännande för tillfället förresten ;);)
Sen ska jag göra något mindre kul. Hänga tvätt åt mammsen. Men men, lite får man väl ta.

Baby Goodbye



Jag ska heja på EMD i finalen iaf. Dom var bäst och ingen protest! :D
Som vi brukar säga; KÖÖÖNG! och missade någon deras ryck med bröstet eller? Det var grejer det. coola snubbar ;) haha

Och förresten, grattis Jonatan som fyller år idag. eller igår är det nu eftersom klockan är 31 minuter över ett. men still! :)

....


Jag skulle andas i det tomrum som blir över om du lämnar mig nu


Friday night

     

Fredagkvällen förändrades snabbt för mig. Hade planerat att ligga hemma och ta det lugnt bara men slutade på fest i Alfta. Lite spontant när Anna frågade mig där. haha :)

onsdag 18/2

Kändes som om jag hade en massa att skriva innan jag loggade in på bloggen. Nu kom jag på att det hade jag ngo inte alls. inte vad jag vet. Det har nog inte hänt något så speciellt alltså? som vanligt ungefär...
Värt att nämna är våran match emot Arbrå igår. Vi burkar ha en liten spärr i matcherna mot dem ochd et har helt ärligt aldrig varit en match jag sett fram emot, de brukar inte vara så kul. Minnena från första match dem i i år var väl inte de bästa då vi spelade den lätt sämsta matchen (måste det ha varit va?) någonsin och förlorade med typ 18 mål. Igår gick vi ut med en bra inställning och bara körde. Stämingen var på topp i hela hallen och tillsut blev resultatet 19-23. Väldigt bra från vårat håll! Vi var jättenöjd eftersom vi gick ut med andra förutsättningar än Arbrå, vi satsade inte på en vinst utan på att fokusera på vårat. Och det funkade ju. Jag var stolt över laget igår :) Imorgon blir det btw pulkaåkning och korvgrillning med samma lag. Det blir nog skojigt. Bara för att vi inte har någon träning imorgonkväll skulle Robban köra hårt med oss imorgon bitti på handbollsgym. Känns som om det kommer bli tungt att kliva upp imorgon ;D haha. Så känner man ofta, bara för att man är så j*vla trött! Men när man på lång sikt börjar känna själv att man verkligen utvecklas och man kan se skillnad, då är det värt alla tidiga morgnar man måste kliva upp för att träna. Robban är värd att få lite credit för det han gör. Han är fruktansvärt bra och vi är så grymt nöjd som får chansen att ha han.

Från det ena till någonting helt annat. Jag var på bio ikväll med Angelica och såg filmen Australia. Värd att se, mycket bra och fin film. Känslig som vi båda är på film så grät vi konstant sista halvtimmen tror jag. Men man ska vara beredd på träsmak, för den var lång. Min högra skinkade domnade bort och gjorde ont typ hela tiden :D

Jag hade något att skriva ändå, brukar bli så när man väl kommer igång. Synd det inte gäller mina förbannade läs-loggar till engelskan. har två stycken jag måste skriva till på fredag, jippie. Kommer troligvis lämna in dem senare som vanlgit. Tack för lovet så vi slipper engelskan på måndag. Känns tungt att skriva när jag vet att min "talande" engelska är betydligt mycket bättre än den "skrivna", som Marie sa till mig idag. Jag är nog inte så dålig, men jag sämre indom det området iaf. Så det skulle jag träna på. Känns kanon då att vi ska skriva uppsatts direkt efter lovet. YEY!

Godnatt :)

Glad alla hjärtans dag

1 timme och 55 min försent. Men vad gör väl det? Hellre sent än aldrig, right?

Kvällen har spenderats hos Anna med hennem elin, josse, ange och matilda. Mys och skratt i överflödd med en skvätt dålig humor. inte en så liten skvätt heller. ;)

GODNATT!


1 2 3 4

Jag är en partymyra! 5 6 7 8 Jag är en diskoråtta! 9 10 11 12....

Sådär ser min och Frittes konversation ut för tillfället. Jag borde verkligen sova nu.

PS. Vi är ust nu uppe på 29 30 31 32.... DS.

Håkan eller inte?

Det enda jag visste till i sommar var att jag skulle se Håkan, det var bestämt. Men såklart så gör han en enda spelning på hela jävla sommaren och det är på P&L, som jag då inte ska på. Tänker inte betala nästan 1500 för en artist, eftersom dom andra inte intresserar mig. Men jag har kollat upp och han gör ju massa spelningar nu i februarie och mars, bl a en i Gävle den 20/2. Det är inte samma sak, för Håkan är ju sommar för mig så jag ville se han på det sätt som Anna och jag tänkt.
Våran bild bestod av sommar! Blå himmel, bruna i en varm och mysig sommarkväll på Grönan skulle vi stå och se underbara Håkan. Men det sket ju sig som sagt!
Så nu funderar jag på Håkan i Konserthuset i Gävle i Februari eller ingen Håkan alls? Hmm...

Äntligen på väg

Det finns ingen annan låt som kan få min mage att bli alldeles varm och vända sig åt alla möjliga håll som äntligen på väg - Håkan Hellström. Fågelkvitter i början och han sjunger om sommar. Att det är Håkan som sjunger gör inte saken sämre eftersom han är sommar för mig. Men den här låten är så bra och speciell efetrsom vi sjöng den här med skolkören på skolavslutningen i somras då vi gick ut 9an. Åh, den är så fin! :) underbar!

sjuk sjuk sjuk

Japp, sjuk är just vad jag är och därmed blir det ingen tranan för mig kväll. Hade sett fram emot en riktigt kul kväll med alla tjejer men nejnej, det sket ju sig dirket det. Lite bättre idag än igår iaf, nu orkar jag iaf ta mig ur soffan. och utan att frysa. Igår låg jag nere i soffan med myxbyxor, huvtröja, varm filt och så eldade mamma jättemycket och ändå frös jag så fårt jag rörde på mig. Men nu är det som saggt lite bättre, fast jag fick feber inatt istället. och ont i ryggen! =/
Jag gillar inte mitt rum och min säng när jag är sjuk. Jag sover jättedåligt inne där och ingeting är skönt. Någon gång när jag varit som mest sjuk har jag fått panik där inne t om... Näe, soffan på nedervåningen is the shit :) Nu ska jag gå upp och värma lite lunch och snyta mig ;)

och GRATTIS JOSSE förresten! :D


Alces Alces

Alces Alces = älgen, europeiska älgen för att vara noggrann. Fast den heter säkert samma sak även om den inte är europeisk. Vem bryr sig egentligen? ;D
Sittr här iaf och försöker komma någon vart i mitt arbete om Alces Alces, talet vi ska hålla inför klassen när vi är på Järvzoo. Det har kännts totalstopp som om man inte kommer någonstans. Men nu har det börja släppa lite, jag har fått ihop en del ändå. Nu är det bara det här fruktansvärt roliga (lite ironiska där) delen kvar att sätta ihop allting. Först ska jag få ihop hur ekologismens syn på djur och miljö kommer påverka älgen och hur alla olika miljöfaror som t.ex. växthuseffekten och försurning kan komma att påverka älgen. Och sen ska jag få ihop det till ett tal med. Hua. Tur vi har många lektioner till det här i skolan. Ska lämna in talet för respons på torsdag men vi har ju alla samhälls -, svenska-, och naturlektioner på oss så :)

Hungrig är jag också. Ska snart äta risgrynsgröt, mammas hemagjorda. Det är grejer det! :)
Något bra ikväll på TV måntro? kan la höppas.


Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le

Matchen ikväll mot strand slutade 14-15 till Strand. Jävligt surt känns det. Nya tag nu bara...
Jag gillar söndagkvällar faktiskt. Träningarna eller i det här fallet, matchen, ligger tidigt så man har hela kvällen hemma att ha det lugnt sen. Istället för under veckorna då vi tränar till 21-22 på kvällen. Nu väntar jag på att klockan ska bli 21 så ska jag mysa ner mig i soffan och titta på The Holiday, mysfilmen med stort M! :)

RSS 2.0