BollnäsEss

Nu kör vi! :D
Ikväll
BODYCOMBAT
Zumba
Imorgon
SH-BAM
Afro house Explosion
BODYATTACK
MTV Dance Michael Jackson
Power Endurance
Func. Gym Kettlebell
.
8 timmars träning framför oss. Vill knappt veta hur min kropp kommer att må imorgonkväll...Men de skiter man väl i nu!

Sant...

"It's hard when you miss people.
But if you miss them, it means you're lucky.
It means you had someone speical in your life. Someone worth missing."
.
"I just don' like the missing part so much."

Real talk, real life, good love, goodnight,

Jessie J – Who You Are

Kom igen nu android!


Ett år går fort

Idag fyller Bellabus ett år. Tiden går så fort! Nu får du stanna lilla skit, äldre behöver du inte bli.
Igår var det en underbar höstdag då jag kunde gå i t-shirt ute. Det skulle ha varit idag det så skulle Bella fått en lång skön födelsedagspormenad. Men tyvärr, det regnar och är så dyrstert ute att jag knappt vill sticka näsan utanför dörren. Det sög ju.



Cookie or poopie?

Jag bakade kakor för att Bella fyller år. Passande utseende... De såg bättre ut gräddade kan jag säga.

Ett om är ett om för mycket

OM kan vara bland de sämsta ord som finns har jag insett. Sätt tänk om framför en mening och de mesta tankar som kommer i ditt huvud är jobbiga eller frustrerande. Eller glada! Men det i längden kan faktiskt göra en frustrerad med. De är de tänk om som tär på psyket som oftast finns där. Till ingen nytta. För ett tänk om är just bara ett jäkla om, inget annat. I hjärnan försöker man febrilt att förändra redan hända saker och lösa framtiden med just ett tänk om. Men nepp, det är inget bestämt, det är inget som har hänt och det är inte hur något är. Det är ett om. Ett ord på två bokstäver som kan fucka upp en hjärna totalt. Rackarns skitord.

Hallelujah

I dessa tider då min dåliga ekonomi och bristen på jobb är ett faktum, är lycka att få lönespecifikationen i postlådan som visar en lönesumma på 4000 kr mer än man trodde på. Finns det någon högre makt så tack, det där behövde jag.

gissa vad vi åt till middag?


Hur man förgyller en lördagkväll

Man punkterar däck när det är stenmörkt ute och endast några plusgrader så man halvt frös ihjäl i väntan på att det nya däcket skulle komma på plats. Tur att vi hade en filt i bilen, tur att pappa kom precis bakom oss så vi inte stod där helt hjälplösa. Otur att det inte finns mycket värme i converse, det konstaterades under däckbytestiden.

En underlig grej

På en svenskalektion för 2-3 år sedan ringde ett okänd nummer till mig typ tre gånger, varje gång tröck jag bort eller lät det ringa. Ringer upp efter lektionen och kommer till en röstbrevlåda som säger "Hej, du har kommit till Marias taxi..."
Igår natt kl 00.29 låg jag helt lugnt i min säng och försökte sova då det ringer ett okänt nummer. Trycker bort det och slår upp det på hitta.se och ser att numret går till ett taxibolag i Umeå.
What's up med dessa taxibolag?? Verkar jag vara i behov av skjuts? Nej, inte direkt. Och verkligen inte vid dessa två tillfällen. Vill inte veta vad den taxametern skulle stått på när Umeå-taxin väl tagit sig till byn. Natt-taxa dessutom....

Friday I'm in love

Den där underbara sköna känslan över att få helg som man alltid fick förr när man gick i skolan infinner sig tyvärr inte på samma sätt i det arbetslösa livet. Jag blandar ihop dagarna och tror att en onsdag lika gärna kan vara en måndag som en lördag. Men men, fredagar är ju mysiga iaf! Har precis klivit upp och blev lite glad i hjärtat när jag såg att solen strålade mot de färgglada träden utanför. 8°C var gjorde mig kanske inte lika glad i hjärtat men det är ju höst så man ska väl inte begära för mycket. Jag drar istället på mig mössa och halsduk och ger mig ut på en morgonpromenad med Bella. Resten av dagen har jag faktiskt för en gångs skull något vettigt att göra och ikväll väntar tacos och mys hemma hos Camilla. Kan bli en rätt fin fredag det här!
Trevlig helg.

Skulle jag gilla någon sida skulle det vara den här!

Elin och Frida - Check this out! Finns en anledning till att jag i ren panik jammlar oavbrutet och dumförklarar folk när jag tittar på skräckfilm.

Elin min vän

Som svar på ditt inlägg om Judy min vän Elin (http://fixaenmuffins.blogg.se/2011/september/judy-min-van.html) och ditt konstaterande på förfesten i förrgår att jag "såklart" kunde den låten. Här ger jag dig anledningen:
Pausunderhållningen från melodifestivalen 2000. Vi spelade in det för att mamma gillade det så mycket. Och jag. Jag kan hela medley än idag, och det var här jag lärde mig de meningar jag kan ur Judy min vän Elin! Spola fram till typ 4.40, lyssna och njut.

regnet det bara öser ner

Seriöst, what's up med vädret? Det har ösregnat konstant sen jag klev ur sängen. Och långt före det har jag fått höra. This sucks.

Hey, den har fuckat upp igen!

Det är farligt att göra ingenting. Pratade med mamma i telefonen i hallen, lägger på, går in i tv-rummet och helt plötsligt står jag dubbelvikt av smärta och tar stöd mot väggen. Ryggen valde att packa ihop och nu kan jag varken gå, stå eller gå utan att det gör fruktansvärt ont. Kul söndag! Lovely.

Det enda som gick därifrån den natten var telefonledningar och tågrälser

Ligger med iskalla fötter och småsnurrig skalle och i sängen och försöker värma upp mig själv efter en tranankväll. Den första för min del sedan dagen efter studenten. Det var ett tag sen kan man säga. Inte den sämsta kväll jag varit med om men en kväll med vissa konstateranden...Tranankvällarna kommer inte direkt öka i höst efter den känslan jag fick ikväll. Jag kom med ett tåg från Göteborg idag. Det enda jag kunde tänka på under hela kvällen var hur mycket jag önskade att det var mitt hem och att jag pluggade i den universitetsbyggnad jag gick förbi i förrgår. Strax bakom Håkans Magasinsgata. Ja, precis dit drömde jag mig bort. Och precis där såg jag var jag är beredd att kämpa för att få mitt liv att fortsätta.

På förr.

I högerkanten på facebook kommer det upp vad du gjorde just den dagen något år tidigare. Den här statusen hade jag tydligen för två år sedan. Rätt frustrerande att försöka komma ihåg vad den handlade om. Allrahelst med tanke på de lite smått kryptiska kommentarerna. Det var en måndag så jag var varken full eller bakis, så det hade ingenting med mitt huvuds död att göra. Sånt här stör mig helt enkelt. punkt.

Imorgon imorgon imorgon

Jag mostår frestelsen att köra mina fingrar riktigt djupt in i ögonen och gnugga tills de får den där fina blodsprängda färgen. Det är sjukt svårt när det kliar såhär mycket, och sådär röd är de ändå så det spelar ingen roll. Samtidigt rinner min näsa och jag nyser och gnuggar ögonen ur mig omvartannat. Big surprise att jag är förkyld! Var väl gått en månad eller två nu sen sist så det borde väl vara dags... Jag måste ha Sveriges, eller iaf Edsbyns, sämsta immunförsvar. Trots min enorma konsumtion av bär och frukt som ska innehålls så bra vitaminer! Orättvisst. Och alltid lyckas jag bli förkyld till jag ska någonstans eller ska göra någonting, denna gång inget undantag. Men jag ska inte låta min förkylning påverka de kommande dagarna! För imorgon kl 06.15 sätter jag och Angelica oss på ett tåg till Göteborg. Sen blir det två dagar av shopping, Liseberg och det viktigtaste såklart - Håkan! På hemmaplan i Göteborg! Innan en förkylning ska få förstöra de. Glöm de.

Engelsmannen på idol

Engelsmannen: Jag måste gå på SFI ikväll.
Per Lernström: Svenska för invandrare.
Engelsmannen: Nej, svenska för idioter!
.
Skön inställning!

Bakom mina solglasögon

Donade med lådor och grejer i förrådet idag och gjorde ett fint fynd i en låda. Dessa brillor köpte jag på Cypern år 2000. Jag ska göra skärmbrillorna heta igen! Eller ja, igen och igen... De var nog aldrig heta. Men däremot upptäckte jag nu 11 år senare att själva glasögonen är ju faktiskt helt okej snygga. Och så blommiga bågar på t om. Läckert!

Sm♥♥thie!

Den här till frukost kan vara bland det bästa som finns just nu.
.
vaniljyoghurt
Äppeljuice
ananas
hallon
jordgubbar
blåbär
och så hyvla ner lite ingefära.



Älskar min nya mugg från starbucks. Har letat i månader och helt plötsligt stod den där framför mig på ett starbucks i Chania på Kreta. Hallelujah-moment.

Den moderna bloggvärld vi lever i...


En helg av egentligen ingenting

En helg av grill, chill och ett enda stort bara vara. Kvällar i soffan med B&J, film, familj och vänner är skönt. Jag tänker fortsätta helgen på samma sätt med! Mysdressen på, ryggläge intaget och här tänker jag återigen i stort sett bara vara. Händelsefull helg? Njaa. Skön helg däremot? Jajjemän!

I don't wanna break it, no break it!

Ska det vara en låt jag alltid kommer förknippa med Kreta så måste det vara R.I.O. – Like I Love You - Video Edit. Rena rama glädjepillret som gick på repeat så fort jag fick välja låt på spellistan.

Yummie...

Sitter och läser på en receptsida och hittar rätten Blodpannkakor. Godare än blodpuding står det. Tycker ordet blodpannkaka inte låter så inbjudande och läser jag receptet vill jag mest kräkas av tanken.

Ingredienser

1 liter blod
1 liter mjölk
5 dl ströd bröd
3 dl vetemjöl
3 dl grahmsmjöl
.
Jag har alltid varit en stor älskare av blodpudding och hade det som en favoriträtt i skolan medans andra tackade gudarna för potatisbullarna. Och jag veeeet att de innehåller grisblod, jag är inte helt dum. Något folk kan säga för att avskräcka en men nope, tyvärr är jag inte den lättäcklade sortens människa. Men vem kan bli sugen på denna mat av att läsa detta?? Blodpudding köper man färdigt och behöver inte bry sig. Här ska man rätt och slätt hälla ner en liter blod i sin pannkakssmet typ!! Tänk en stor tillbringare med blod! Jag ryser. Helt plötsligt blev det lite vampyrvarning på maten. När de massproducerar blodpudding är nog tillbringarna betydligt större förstår jag med men då slipper man iaf se det... Jag skulle ju aldrig få för mig att göra hemmagjord blodpudding liksom. Jag undrar liksom var man ens köper blod? Hua, rysningar var de ja.

Take a devlin

Efter ett pass boxercise som körde slut på mina armara och gjorde det jobbigt att tvätta håret, for jag till Emma för lite kvällsmys. Frukt, Chokladfondue och filmen "min låtsasfru" eller "Just go with it". SJUKT gott och SJUKT kul film. Filmer kan vara kul så man drar lite på smilbanden, filmer kan vara kul så man fnissar till och filmer kan vara som denna så man apskrattar sig igenom den. Väl värd att se! Fin vän, fin film, fin kväll. Imorron ska jag och samma fina vän pallra oss iväg till arbetsförmedlingen vi med... Stackars arbetslösa satar.

Ελλάδα - Grekland

We had a pretty awesome time! Oh yes we had!

lillprinsessan ♥


Gilla den prispressen

Mitt bland conversekopiorna och mängderna av märkesväskor och solglasögon av fake stod de där framför oss i en butik mitt i Agina Marina. Äkta uggs från märket UGG! Till ett pris som är mer än hälften av vad de kostar att köpa eller beställa här hemma i Sverige. Var som att stoppa fötterna i en enormt fluffig, mjuk och len vante. Eller kanske socka. Mina fötter kommer må gött i vinter!

There is no place like home

fyra timmars sömn i en liten skolåda till hotellrum på Arlandas Rest&Fly och sen tåg hem klockan 8 imorse. Edsbyverkenskylten som dyker upp framför en och man är äntligen hemma! Underbar vecka på Kreta, men ändå väldigt skönt att komma hem. Alldeles lagom och alldeles nöjd. Nu ska jag äta grillat och bara mysa i soffan med massa frukt innan jag kryper ner i min renbäddade sköna efterlängtade säng. Skönt att va hemma.

RSS 2.0