Nyår!

Nu firar vi in det nya året med dunder och brak! Eller iaf med god mat, fina vänner, vin och fest :D
Skål och gott nytt år :D


2010 del 1

Som jag skrev i mitt förre inlägg har det här året varit en berg- och dalbana på alla sätt och vis. Men vad är ett år utan bilder? När jag tittar igenom dom ser jag att det som tur är har varit uppåt mest hela tiden! Mitt år i en o-organiserad bildbomb. Enjoy.

En vinter, vår och  försommar med fest, födelsedagsfirande av mamma i Norge, student, skolavslutning och massa mys.
Midsommar.
Jössebo - Vilken underbar sommarkväll!
Sommarmys i olika former.
Stugfest med släkten.
Årliga persmässan!
Kidnappning och utgång på min födelsedag :)
Nerja med mina bästa tjejer! Inte bara årets höjdpunkt utan även en av höjdpunkterna i hela mitt liv!




Träningslägret i Costa Brava i september med bästa laget var också otroligt kul.

Mamma fick bröstcancer

Där slutar sommaren. Hösten och vintern tar vi sen...




Life is a rollercoaster

Elin har skrivit ner året 2010 med bilder i sin blogg och när jag läser det blir jag både så glad och lite ledsen. Nya år är lite läskiga dom tycker ja! Allt blir så nytt och tjoff iväg med det gamla året och allt som hörde där till, det lämnar vi bakom oss. Så ska man se framåt och man har inte en enda jävla aning om vad året kommer att innebära. Hade något sagt till mig när jag stod med min tomma champagneflaska på en garageuppfart i Alfta på tolvslaget förra året att mitt 2010 skulle innehålla allt som det har innehållit, skulle jag inte tro den personen. Det här året har varit världens största jävla berg-och dalbana. Vissa gånger har det varit så hisnande roligt och vissa gånger har banan svängt så tvärt neråt så det enbart varit hemskt och läskigt och jag har velat kliva av flera gånger. Men man kan inte kliva av en berg-och dalbana när den susar neråt, det är bara att hålla i sig och hoppas att man överlever. Och det gör man ju. Och det har vi gjort. Berg-och dalbanan har stannat och allt har blivit lugnt. Vi har tagit oss igenom de läskigaste kurvorna, de tväraste nedförsbackarna och däremellan har vi skrikit högt av lycka när vi befann oss på toppen av banan! fan va bra vi hade de! Året innehöll två stora loopar som vände uppochner på allt, men efter en stund var vi tillbaka där vi var före, och vi ramlade inte ur. Berg-och dalbanan har stannat för att ta upp nya passagerare och dundra in i 2011. Vem vet vad denna åktur har att erbjuda??

Det kallas lov av en anledning

Min dag har varit fyllt med allt från människor som inte kan få barn till folk som försökt ta självmord till folk som blir kära. Jag har spenderat hela jäkla dagen framför OTH säsong 7. Måste ju passa på, Angelica och boxen åker hem om en vecka! Det som är bra med jullov, då får man göra absolut ingenting. Så de tänker jag fortsätta med!

15.50

Idag har jag ställt mig i bostadskö. Studentliv - here I come.

Annandagen

Juldagen och utången kändes lite överskattad, man hade förväntat sig något roligare så det blev mest bara segt tyckte jag. Somnade efter 5 ändå men har lyckats fått några timmars sömn inatt iaf som tur är. Ska snart ta en dusch så man känner sig lite fräschare och som människa igen och sen väntas julfirande hos farmor och Torgny, de e mys de! Så ska julen vara. Känner mig glad att ja inte skulle på bandy idag heller eftersom matchen nu har blivit inställd. så nu står alla där fulla och taggade för match och så blir det inget och själv ska man bara julmysa. Känner mig nöjd.

Snutten å ja

Bella är hemma och traskar runt och ser sig omkring, skaplig skillnad på ett stort, tyst hus och en lägenhet med typ 15 hundar och en katt...
Medan resten av familjen myser med henne hela kvällen far jag på tuppens med vännerna mina och de kommer bli väldigt kul tror ja. :D
Syns under borted, SKÅL!

Julafton is over

Julmaten i magen, efterrätten på samma ställe och klapparna öppnade. En underbar kofta, en svinvarm mössa, underbara tekoppar och bästaste Håkan toppar nog mig lista. Nu fick jag (tyvärr) inte Håkan bokstavligt talat men jag fick iaf en konsertbiljett till i mars då han återigen spelar i Oslo och då ska man vara där igen då! Tack syster! Och det som gjorde det hela ännu lite bättre var att Elin, lika ovetande som mig, också fick en biljett så nu kan vi göra om den 12 november i år all over again och ännu bättre! För denna gång ska jag inte vara sjuk.
Men bästa julklappen av alla väntar som sagt imorgon. Uppe med tuppen för att åka till sundsvall och hämta hem Bella. Kvällen betyder utgång tillsammans med mina goda vänner på tuppens och annandagen innebär julfirande hos farmor med mera mat, mera efterrätt och mera klappar. Julafton är slut, men julen har för sjutton bara börjat!

God Jul önskar systrarna Nilsson! :)


Dopparedan!


Dan före dopparedan

Uppersittarkväll och mys med familjen och hjortronglögg och massa gott. Imorgon är det julafton och hela jag myser inombords :)

Dan före dan före dopparedan


Bara för att åren ska avslutas med en sån där lista...

ÅRET 2010
Hur har året 2010 varit för dig?
Upp och ner, men mest upp som tur är.
Bättre än förra året? Bortsett från mammas sjukdom så var det ett av de snabbaste och absolut roligaste åren någonsin.
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? Nerja, Costa Brava, körkortet och mammas sjukdom.
Har du flyttat under år 2010? nepp, inte längre än ner till Angelicas rum.
Har du hittat en ny låt som du älskar? absolut.
Isåfall vilken? Fulla för kärlekens skull - Eldkvarn om jag ska nämna en.

Största musikaliska upptäckten? Eldkvarn och Volbeat
Har du sagt jag älskar dig till någon? japp.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? japp.
Har du haft ett hemligt förhållande? haha, nej.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? gudskelov nej!
Har någon i din släkt avlidit? ja, men bara avlägset.
Har du slagit någon med knytnäven? Nää, så aggresiv är ja inte. Jag använder handflatan! 
Varit i slagsmål? Nä, det vore att överdriva.
Har du gjort någonting du ångrar? Jaa.
Har du skämt ut dig? Skämmer man inte ut sig på ett helt år gör man de bra, så ja.
Har du blivit tagen av polisen? Inte då.

Vilken skola går du på? Voxnadalens gymnasium.
Har någon varit elak mot dig i skolan? Ibland tycker jag lärarnas krav är bra elaka. Men nä, det kan jag inte påstå.
Hatar du ngn på din skola? Ogillar ja, hatar tveksamt.
Har du gjort ngt framsteg? Jo, det får man väl hoppas.
Haft alla rätt på ett prov? Skulle vara matten då...HAHA! Nu var man kul.

Har du förlorat en vän? Nej :)
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? nja, tror jag inte.
Har du ljugit för en bästavän? nej, ärligare än någonsin vågar jag säga.


Håller tummarna för allt i världen att vädret inte blir sämre så hämtar vi hem dig på lördag!
Längtar efter lilla tussen :D

Jullov, Julfest, Julstök!


Denna gran gjorde jag i dagis och envisades i många år att ha den med i granen...
Tur att jag tog mitt förnuft till fånga och insåg hur ful den var för några år sen nu.

Merry Christmas, Happy Holidays

Ville bara säga att jag numera har jullov!
Sms mellan mig och Frida:
Jag: Lov. Ordet smakar gött!!
Frida: Nästan goare än kräm å kräm som är sanne gött!

Igår klädde vi julgranen och slog in julklappar och bäst av allt, vi trottsade snöstorm och skitvägar för att åka till Sundsvall och titta på hundvalp! Vi ska liksom skaffa hund! Livet är för kort för att inte ta vara på roliga saker helt enkelt så på lördag hämtar vi våran lilla vovve och jag myser i hela kroppen av tanken på den lilla tussen. Farmors min kommer bli oslagbar på annandagen när vi ska dit och fira jul, hon vet nämligen inget. Så springer någon på min farmor så knip...
Nu är det dags att sova för imorgon är det julbestyr igen. Pynta, baka pepparkakor och julgodis är vad som står på schemat så då ska man upp i tid tydligen har jag fått höra. Kommer vara lite mot min vilja men jag har tre veckor på mig att sova så jag kanske offrar mig.

Lördag

Sitter i mysbyxor, sovtröja och mössa. Jag kan nog klassa in bland topp tre på sunkigast i världen just nu. Håret skulle må bra av en omgång schampo och balsam och jag skulle behöva lite frukost. Dock är jag inte sugne på nånting alls vilket gör det lite tråkigare att rota fram något att äta... Tråkigt är det på tvn med. Hittade till min glädje att det var handboll, enda som var värt att titta på. Trodde jag iaf, tills matchen började. Att två så dåliga lag får spela EM är fan illa. Tråkig morgon kan detta sammanfattas som! Ikväll blir det andra bullar, då är det julfest med styrelse och ledare :)

En vecka kvar!

Magnus Carlsson (duett med Molly Sandén) – Julens tid är här

Myspyyys! Idag är en glad dag, jag är helt uppspelt!

Så länge du är med mig

Tackar Azra för den fina julklappen! Den pryder min byrå fint nu. Och tack David Lindberg som jag hörde hade ritat den :)
Jag är nog mig lik där nere i hörnet men Håkan är bra mycket finare i verkligheten, men de kan jag ta!

Torsdag

Det är torsdag idag och imorgon är det fredag och det innebär en jäkla fjuttig vecka till julafton! Vad är de som händer med tiden?? Men inte klagar ja, jag älskar jul och har en mysig julkänsla i kroppen i år! Pappa och Angelica sitter i en bil på väg hem från Norge så om ett par timmar är dom hemma och då är det juligt på riktigt när syster kommer hem. I helgen ska det kläs gran, pyntas, bakas pepparkakor och julgodis och ha julfest med ledare och styrelse i handbollen. Gosh så trevligt de kommer bli!
Har precis kommit hem på min kortisdag i skolan som varar i två timmar på torsdagar och nu ska jag ta tag i sista julstöket i mitt rum, kliniskt städat ska det bli!

Torsdag

Det är torsdag idag och imorgon är det fredag och det innebär en jäkla fjuttig vecka till julafton! Vad är de som händer med tiden?? Men inte klagar ja, jag älskar jul och har en mysig julkänsla i kroppen i år! Pappa och Angelica sitter i en bil på väg hem från Norge så om ett par timmar är dom hemma och då är det juligt på riktigt när syster kommer hem. I helgen ska det kläs gran, pyntas, bakas pepparkakor och julgodis och ha julfest med ledare och styrelse i handbollen. Kommer bli en trevland helg detta.
Har precis kommit hem från min kortisdag i skolan som varar i två timmar på torsdagar och nu ska jag ta tag i sista julstöket i mitt rum, kliniskt städat ska det bli!

Tonight tonight :)

Jajjemänsan!

Luciavaka

Vi hade luciavaka på skolan. Vi sjöng, vi myste och vi lekte mörkerkurragömma. Och sen var det ett slitet luciatåg som intog arenan på måndagmorgonen...

Counting all the assholes in the room, Well I'm definitely not alone

Har precis funnit ny favoritmusik att plugga till - Volbeat! Erkänn att jag växer i dina ögon hela tiden Frida?!

Volbeat – Fallen - Edit
Volbeat – Still Counting
Volbeat – A Broken Man and the Dawn


Jag är död

Jag är inte människa, jag är en zombie. Är det morgon, kväll eller natt? Jag sa nyss till mamma "inatt när jag sov..."
Då menade jag tiden jag sov mellan 9.30 - 16.00 idag. Vakor är rätt trevliga, att vända på dygnen inte fullt lika kul.
Och så har ja min jävla rygg som blev sämre igår. Och min jäkla mage som inte fått mat på 24 timmar snart så den är helt tom så jag inte ens är hungrig. Kanske ska ta och mata den lite. Usch, kan det inte bara gå några timmar så får man gå och lägga sig igen.

14.42

Efter en låg dag igår fick man sova ut idag så nu är man pigger. Har tagit tag i julstädning av mitt rum, vilket kan behövas. Eftersom jag numera sover nere i Angelicas gamla rum spenderas inte mycket tid här i rummet mer än när jag byter om. Därför ser rummet ut som en stor avlastningszoon för det mesta. Har precis hittat min säng under shoppingpåsar, kläder, papper och väskor. Angelica kommer hem på torsdag och ska då sova i sitt rum så det vore ju liksom trevligt om jag grävt fram sängen tills dess. Nu ser den ovanligt tom ut. Dags att ta tag i nästa katastrofzoon - min hylla med smycken. Bomb värre än den lilla påstådda terrorattacken i stockholm har smällt av på min hylla. Bara att hugga tag i skiten, förunder smyckena finns det hyllor som skriker efter att bli dammade.
Ikväll blir det en lugn träning och inatt luciavaka på skolan :) Imorgonbitti klingar våra ljuva (?) toner genom gymnasiet. Kära hjärtanes, kan ju gå precis hur som helst kan man säga.
Trevlig tredje advent på er alla!




Just idag är jag stark, just idag mår ja bra!

Bortamatch mot Forsbacka idag. Med 8 min kvar ligger vi under med 24-17, tar time out och vinner matchen med 27-24! Vi vinner alltså sista 8 minuterna med 10-0! Tårarna sprutade hos megakänsliga Sandra Nilsson, fy fan vad jag är stolt över vårat lag, så himla starkt gjort! Serietabellen är trevlig läsning :D
En fet jävla puss tjejer.

Fredag

Matte nationella avklarat och jag håller alla mina tummar, det vill säga båda, stenhårt för att det ska ha gått vägen!
Annars har vi käkat skumtomtar och softat på Richards kontor idag, varit på mysig luciakröning ikväll och imorgon är det tidig morgon för då vankas det shopping i Valbo med laget och sen match mot forsbacka lite senare.
Trevlans helg allesammans!

hey ho let's go!

Idag har jag köpt mig en nyårsklänning och biljett till Tuppens på juldagen.
Ikväll ska jag träna och göra matte så att hjärnan glöder. Nationella imorron, here I come.

Jajjemuling!

Att veta att Frida och jag har en praktikförfrågan hos KIF Kolding som ligger och väntar gör mig glad i magen bara av tanken på att få åka. Tyvärr tror jag chansen är liten men va fan, hoppet är det sista som överger människan!
Danskarna (eller iaf vissa) är ju liksom inte så dålig att titta på heller...

Litet konstaterande bara.

Tanken slog mig nyss när jag kom in på facebook. Daniel Adam-Rays låt Gubben i lådan måste nog vara den mest citerade på statusuppdateringarna någonsin...haha. Seriöst, direkt när låten kom ppdaterade var och varannan med texten "Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks" och sen dess har dom dykt upp lite nu och då i olika former. Han lyckades med den låten kan vi nog konstatera, alla minns då texten det är ett som är säkert. Glömmer man så leta bland statusuppdateringarna, man kan nog få ihop hela låttexten där snart.
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag och Elin göra årets bandypremiär!

Låt mig få bära dig när du svag

Julkonserten gick bra och jag lyckades få fram något vettigt att säga även om ja tyckte att jag skakade fram många av orden. Eller så var det för att mina ben skakade... Lyckades sjunga lilla mamsen till tårar när jag sjöng Sarah Dawn Finer – Kärleksvisan tillägnad henne iaf, hihi. Det hade hon inte väntat sig minsann.
Nu ska jag klämma dagens avsnitt av julkalendern eftersom jag inte såg det imorse och imorgonbitti är det ju ett nytt så det gäller att ligga i fas! Imorgon är det upp i ottan med för att ta sig till skolan klockan 8 och jobba matte. Tidiga morgnar är aldrig okej, när man gör det FRIVILIGT för matematikens skulle är det mindre än okej tror ja.
Btw, det här är mitt 700e inlägg på bloggen såg jag. Ska vi gissa hur många av dom som består av enbart skit?

..

Sebastian – Life On Mars
Eldkvarn – Kärlekens Tunga

En tisdag

har suttit med gamla nationella prov i matte B ett bra tag nu och nött. Vissa saker fattar man enkelt, vissa saker börjar ja få en sån där ahaaa-känsla på när jag känner igen det och på vissa saker, tyvärr en stor del av dom, känner jag mig som ett ? Ska bara få lite hjälp i mattestugan och av Azra den här veckan tänkte jag så ska man väl ändå kunna få ett litet G iaf på nationellaprovet på fredag? Så hård kan väl världen ändå inte vara att den tänker underkänna mig nu när jag gör min verkliga slutspurt i allt vad matte heter?? Eller jo, det kan den säkert men man kan ju hoppas att det går bra!
Ikväll är det dags för julkonsert så jag ska väl träna på sångerna någon gång till och fundera lite på vad jag ska säga. Ska prata om mitt projektarbete så det vore ju tacksamt om det kunde komma något vettigt ur käften på en...

Fikamys

Fick en inbjudan om julfika hos Josse och det tackar man inte nej till. Lussebullar, kakor, julmust och ljus e fint en kväll med go' sällskap!


omg...


Heartbreaker. Heart of stone.


If no one will listen

Är rätt less på mycket för tillfället. tänder min lilla julgran i hörnet och får lite mysig julstämning i rummet. 19 dagar till jul, 16 till jullov och 12 till Angelica är hemma. Jag vill inte ringa till henne kl ett på nätterna på väg till max med iskalla händer och blåslaget lår, då ska hon vara i samma land och samma kommun och gärna i typ samma snödriva...
Nu ska jag avsluta min lessa söndag med att dunka ner mig i soffan och se en beckfilm.

Fuldans

En utgång som blev lite väl övertaggad slutade med ett ömmande lår och svinkalla fötter. Men det var ju kul så länge det varade iaf.

Good lördag

Vinst mot Falun hemma idag med 26-23 om ja minns rätt och nu leder vi minsann serien!
Dags att svida om, få i sig mat och the partymood is on! Utgång nästa!

...

Det snackas ofta om ideal. Om jag hade ett ideal för hur jag inte vill se ut så vore nog detta ett rätt bra exempel.
Kära hjärtanes... Hon lär ju aldrig drunkna med dom där läpparna. eller tuttarna.
Muminvarning kvinna!

Freitag

Slut på ännu en skolvecka efter den här dagen och jag har egentligen ingenting att säga. Det är prick tre veckor till julafton idag och hade det här varit facebook hade jag tryckt på gilla-knappen.
Nu ska ja ut i kylan! Brrrr va trevligt....
Clay Aiken – The First Noel

Nu äre bra

Äter lussebulle och känner mig allmänt nöjd. Idag har jag hoppat av Matte C och mitt härta och allrahelst min hjärna är nu väldigt lättade! Nationella i matte B nästa fredag bara sen är det no more matte för min del. EVER! And I like it :D

I vår vackra vita vintervärld

Okej, jag må hata kyla och att frysa och gillar inte att termometerna står mellan -10 och -20 varje dag man ska till skolan nu, MEN något jag däremot gillar är att redan vid första avsnittet av julkalendern är marken ute knallvit! Har ju varit lite halvdassigt vissa år med bar mark fram till en vecka före jul eller så då det snällt ramlat ner några snöflingor så det iaf skulle gå att göra en snöboll... Ska de va så ska de! Vit jul ska det vara och i år finns det ingen tvekan om att det kommer bli en. Nu ska jag göra mig ordning och bege mig ut i kylan.

RSS 2.0