Söndag

Två dagar av totalt stekväder. Har varit i stugan sen igår då vi hade kalas för Angelica. mysig kväll med grillning och glass. Fredagen hos Frida var kanonmysig den med. ska slänga in lite bilder här så fort jag lagt in dem t'änkte jag :)

Har ingenting att skriva så det blir en kort inlägg de här gången. Appropå värmen kan jag ju nämna att termometen stod på 33,3 grader i solen när vi kom hem för drygt 2 timmar sen. Min kropp sivder sådär smått som det gör när man varit i solen en hel dag. fast jag har inte bränt mig iaf som tur är.

Lalala lalalalala ilken härlig dag

Har inget speciellt för mig. Sitetr här och tar det lugnt bara. Funderar om jag ska sätta mig in i Indonesiens Historia eller inte ;D haha. Får ett hål på typ 2 och en halv timme på måndag och ska nog sätta mig och göra klart samhällen då så är jag ledig hela tisdagen och kanske torsdagen. Kan alltid hoppas att vi inte ska ha mera tyska, men det är nog för mycket begärt.

Tog en dagens-lista från emma :)
 
dagens klädsel:
just nu vit skön kjol, brottarlinne och t-shirt :)
dagens frisyr: Har inte fixat den än. Ska väl duscha och fixa den senare tänkte jag. Som vanligt blåst och "volumastrat" ;)
dagens låt: Någon somrig med Ted Gärdestad.
dagens höjdpunkt: skoldag som varade mellan 08.50-09-50 :D
dagens att göra: Plugga undan massa. Sen duscha och åka till Frida ikväll.
dagens vill ha: Sommarlov, pengar och Peace and love! :D
dagens längtan: allt med sommaren. Kusinens Bröllop kommer bli riktigt skoj :) Annars längtar jag tills ikväll.
dagens snygging: Hmm, ingen speciell just idag. Eller okej, en kille i Våra bästa år. Sjukt snygg!
dagens roligaste: Än ingenting. Ska till Frida och äta tacos och mysa ikväll så det blir dagens roligaste.
dagens tips: Njut av värmen och gör det mesta skoljobbet nu så är man ledig jättemycket nu dom sista dagarna!
dagens blogg: Min ;) mehehe.
dagens tvångstanke: Att plugga så jag kan lämna in arbeten och avsluta fler kurser.
dagens måste: Har inga måsten just nu, otroligt skönt :D

Hands up baby hands up



HAHAHA! :D

Onsdag

Sovmorgon imorse till 10.40, sååå skönt. Kliva upp typ 10 över 9 och känna sig utvilad! Det är inte vanligt när det gäller att kliva upp en skolmorgon. Nu sitter jag här och tittar i kokböcker, tittar på roomservice och säntar på att greys ska börja. Jag gillar onsdagskvällar, onsdagskvllar är sköna. Jag har kommit på att jag gillar mycket saker nu för tiden. Men det kan väl inte vara något större fel med det ändå, måste ju vara en positiv sak eller? Jag är en positiv människa helt enkelt. När  ändå pratar om att gilla saker kan jag påpeka att jag gillar room service, Johnny och Mattias är sköna typer det :D

Om en måndag är det den 27 Juni, lördag den 27 Juni. Det betyder sista dagen på Peace&Love och Håkan! Om en månad ska jag få se han, ingenting i världen ska få mig att missa den dagen och det uppträdandet! Detta innebär alltså att det är mindre än en månad kvar tills vi åker till P&L, oho! Oj, vad vi alla längtar. Jag håller mina tummart hårdare än hårdast förfint väder och 3 underbara dagar i Borlänge. Mycket bra band och artisiter, så det blir till att hålla stenkoll. Två stycken står allra högt på min lista och det är Håkan och The Kooks. Gud, så jag längtar. Nu är det bara husvagnsplatsen som är ett måste, vi ska jävlar i mig ha en! :) 

Det värmer i min mage, jag är lycklig! Och det är typ två veckor kvar i skolan, snart är ettan gjord. Jag är lycklig... :)

The Kooks - Naive http://www.youtube.com/watch?v=r-KnNVoFsCc


Barmark igång

Första barmarksträningen gjord nu, skönt var det :) Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte fick träna, helt seriöst. Skulle känna mig så otränad, lat och troligtvis tjock eftersom jag troligtvis skulle gå fli feeet D haha, nädå. Jag undar ibland hur jag skulle se ut och må om jag slutade träna hel, men fortsatte äta och leva precis som vanligt annars. Inget jag tänker ta reda på, men klura på det kan man ju iaf ;D haha. Träning är bäst helt enkelt! Länge leve träningen!  Handbollen allra helst,

Imorgon har jag sovmorgon till 10.40, skönt? Fast det kallar inte pappa för sovmorgon, då är man halvledig sa han. hehe, bara för att han kliver upp 5 varje morgon typ :P Jag gillart iaf!
Har precis ätit en tallrik med vaniljfil och flingor, något mer jag gillar. Tack Anna för att du sa att vaniljfil och fick mig att testa. Det är riktigt göttans. Nu skriver jag värdelöst känner jag, inlägg om vaniljfil liksom. Därför sätter jag stopp.

stek stek stek

Det är varmt som fan,  I love it. Vädret från imorse håller i sig, så även mitt humör. Liigger här och lyssnar ppå musik och njuter. Tummen upp för Johan Palms första album My Antidote :) Riktigt bra fktiskt, enligt moi.

Nu ska jag steka mer och sen kl 4 ska jag titta på top model. Repriserna av gamla säsonger går ju om och om igen på 4an, dom slutar aldrig utan börjar bara om och om igen. Vilket jag love ;) Älskar programmet och tycker fortfarande att det är lika kul, även fast jag sett vissa säsonger 4 gångar. Den förr och  den här är bästans iaf, så de förgyller mina eftermiddagar lite dessa avsnitt ;)
Ikväll blir det mer tv, Solsting och snedsprång! :D Jag är ju ett big fan (som vickis skulle sagt) av buskis a la stefan och krister-style. Har sett det sen jag var liten och tycker de tär så sjukt kul och ikväll är det den senaste som går på tv, den som vi btw var ner till falkenberg för att titta på i somras. Behöver jag nämna att jag var lycklig då? Seriöst så hade det varit en liten dröm ända sen jag var liten, så jag var som ett barn på julafton när vi väl var där. Alla har vi ju våra drömmar, det där var min ;D haha, inte många som förstår varför och varför det är kul, men jag gör! hurvudsaken det ;) Nu är nästa steg att flytta till Falkenberg, inte enbart p g a det där utan för att jag älskade staden, så mysig och fin. Synd att det ligger så långt bort bara :)

Nu kommer det stora moln, fuck it. Me don't  like!

måndag morgon

Kl är 07.44. Solen skiner, fåglarna kvittrar, det är 15 grader såhär tidigt på morgonen och jag är glad glad glad! Vädret gör allt! :D

Nu ska jag fara till skolan och träna lite handboll. Måndagmorgon=Handbollsgym :)

Alla vi som gillar vädret klappar nu



Hej hej sommar!

Kvällen igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, upp på begert, ner från berget, gå runt på stan åka, åka hem, sova. haha ;D Men sånt får gå det med, måste ju göra lite spontansaker ibland med. Nu harb jag iaf kommit hem från söderhamn oc ligger och steker i solen. mmm... fast nu gick den i moln.

HEJ lördag

Lördag idag, som mer känns somom det är söndag. Att suta mnitt i en vecka sätter hjärnan i obalans, men det tar jag mer än gärna. Har varit en lugn dag hittills. Tidigare idag var jag, mamma och angelica på erikshjölpten för att hitta en tillfällig soffa till stugan och så hittade jag en litet kap i form av ett par skor för 45 kr! Då är de värd att köpa, jag menar 45 kr! haha. Igår hittade jag även ätligen ett par gladiatorsandaler, skitsköna och inte så farligt dyra, 299 kr.

Nu ska jag vika lite tvätt åt mamma, sen ska jag göra mig iordning lite för sen blir det fest i söderhamn. Lite spontant och snabbt sådär, men det är kul det å :)




Onsdag= Helg...?

Onsdag och veckan är slut, hur mycket gillar man inte det liksom? Om någon inte vet svaret på detta som inte ens skulle behöva kallas fråga, så är svaret; väldigt mycket! Just nu vill jag bara spy, bajsa och stampa lite på allt som har med skolan att göra. Varje dag ser man denna nedräckning på väggen som 3orna satt upp för att räkna ner dagarna till studenten, och mer och mer vill man bara att de där tagarna ska ta slut. Herregud, vi har jobbat hårt och bra hela året, nu är sommaren snart här. Vi pallar inte mer, vi har inte orken till att sätta oss in i en till engelskabok, en novellanalys eller jämföra ett höginkomstland med ett låginkomstland.Men det är ju just det vi gör, allt det vi inte orkar gör vi. Bah, snart är det slut. Naturen kan vi iaf checka av från listan, ända kursen som är avklarad. Men snart ska vi som sagt ro i land de andra med, gäller bara att ge allt de sista arbeterna nu som både Jens och Kenneth sagt till mig. Jovars, motivationen är inte hög men vad gör man. När är den riktigt hög egentligen den där motivationen...ärligt?

Men nu är det 4 dagar ledigt, jag tackar och tar emot. Har spenderat kvällen hos Ange i ovanåker med henne, Frida och Maja. Vi har ätit marängsviss, tittat på tv och åkt båt. Ange är en grymming på det där med båtar hon. och då snackar vi inte en liten fjanteka (som råkar vara det enda jag kan köra), utan en riktig rejäl en båt. ;) Tovigt hår fcik man på köpet iaf, inte lika kul.

Nu ska jag titta på något avsnitt av vänner innan jag somnar. Jag älskar verkligen den serien, så fruktansvärt köng köng köööng. Lika kul nu som alla andra gånger jag sett avsnitten.

Natti!

torsdag

Jag hatar idrottsprov.

Godnatt

Fredag...

...som nyss övergick till Lördag. Kl är 01.03, jag borde sova. Ska upp och åka buss imorron till stockholm och se SM-finalerna i handboll :) alltid lika kul tycker jag! Fast roligast hade givetvi varit om Hammarby stått där, så hade jag gått in för det kan jag lova, Bajare som man är ;) hehehe. Istället ska jag heja på Alingsås, som faktiskt slog ut Hammarby i 5e avgörande semin. De är sjukt värd ett guld.

Tyska nationella dag, läsförståelse. Min enda kommentar är: HAHA!
Men tack för att veckan är över...uuuääh.

Blev hallonpaj och film hos Emma ikväll med henne, Frida och Angelina. Twilight, Mmm. tredje gången jag ser den och den blir inte sämre. Alla som har en crush på Edward Cullen räcker upp en hand?

Nu måste jag sova. Godnatt :)

ännu ett idolklipp



Något bättre en tidigrae då. Det är ju så man myser! :)

HAHA!



Lyssna på den fina, utdragna tonen efter 5 sekunder!!  :D hahaha

Onsdag

Kommit igång bra med Historiafördjupningen idag och har bara romarrikets fall kvar. Lämnat in för respons till kentan :) Känns skönt att det börjar försvinna lite. Min stress börjar chilla av, haha. Nu ska jag alldeles strax åka på Atlantic och äta med laget och ha det mysigt med lite prisutdelning och så. Jag gillar avsltningar, allti lika kul :D haha. Och jag är pepp inför barmarksträningen i sommar. Det vankas "skitig styrketräning" som min far så fint kallar det då vi ska släpa tractordäck och brandslangar och så ska vi ha typ boxercise och grejer. ett hallpass med, det är lilla pricken över i:et!

Grattis till Axel som blir 8 idag med! sjukt vad stor han blir. Var det inte jag som var minst i släkten alldeles nyss?

Oasis - Stop Crying your heart out



Goodie Good!

Plugg plugg plugg

Idag har faktiskt varit en äkta pluggdag. Brukar säga ofta att jag måste plugga och ska göra det nrä jag kommer hem från skolan. men det förstår väl alla att jag hittar roligare saker att göra när jag kommer hem...
Men idag! Snacka om att ta sig i kragen, hade liksom inget annat val med den här mördarveckan. tack för att vi slutade tidigare idag säger jag bara. Började imorse med att jobba lite med naturarbetet innan skolan eftersom jag fick sms av Lina att matten var inställd så fick jag ju en timme över innan jag skulle åka. Var ju klar redan, så jag kunde inte precis gå och lägga mig. Sen så stannade jag efter lunchen, när vi egentligen ahde slutat, och jobbade undan lite på svenskan. klar med hela A-delen på det nu. känns skönt :) Efter det åkte jag hem och har jobbat HÅRT med naturen sen dess. seriöst, jag har slitit! :P haha. Men nu är den iaf klar i princip. Måste bara leta upp lite, lite ny fakta om Thailands landskap eftersom jag råkat blanda ihop min fakta om Frankrike och Thailand och skrivit att Pyreneerna och Alperna låg i Thailand. nae va?  :P hehehe. Läst lite i engelskaboken till imorron med så jag har bara 10 sidor kvar, tar dom när jag går och lägger mig. Lite jobb borta, snacka om lättnad
SKÖNT iaf, med stora markerade bokstäver S-K-Ö-N-T!

Nu ska jag träna i vårat lilla mini-gym ;) Har man träningsuppehåll så har man...

Lördag

Solen har skinit hela helgen och hela dagen. Me like! Var till Iggesund med pappa tidigare och hämtat husvagnen aliaas "pimp-vagnen" :D Nu ska den bara pimpas till riktigt fint och sen är vi redo att inte Borlänge. mehehe :D

Ska srax åka på Pelles och köka glass med Emma, Ange och Maja. Bra kväll hoppas vi på :)

Sista April :D











"Du var full och jag var full i aprilsolen" - Håkan H

RSS 2.0