Morgonstund

Tobbe fick ringa och väcka mig imorse och frågade efter Sandra eftersom han inte kände igen mig med min charmigt hesa morgonröst. Fick kasta på mig kläder, upp på cykeln och ner till skolan för att lämna in historian. Halvspringer lite småflåsande in i arbetsrummet och då säger Kenneth: Det rycktas om att du sov för en halvtimme sen? Varpå Jens och Tobbe garvar gott. Jag fick fram något i stil med hehehehe...jaa. Hej på er kära lärare, I know you love me. Nu är jag iaf så stenklar med skolan som man kan bli iaf.

23.33

Jag är trött som ett as och sitter och gäspar som en dåre och tvingar upp ögonen. Jag sitter nämligen och skriver den jäkla historiakompleteringen som ska ligga på Tobbes bord imorgonbitti. Så vad gör man? Jo man kämpar mot tröttheten, tänder lampan och drar på Gigi D'Agostino – Ininterrottamente.
Hard work work work. En liten gnutta kvar nu bara! Sen får jag sova. Och imorgon ska jag bättre på min balbränna ytterligare lite och spela brännboll med resten av studenterna i parken. Studentveckorna är en trevlig tid!

Can't get enough

Shakin' Stevens – Don't Tell Me Your Troubles
.
Det här, det är bra de!

Söndag

Sitter uppkrupen i soffan i myskläder med historiaarbete men utan huvudvärk och illamående som tur är. Men alla dessa fester som är inplanderade fram till studenten är jag tacksam om jag kan få fortsätta må sanne pass bra.
Satt och tittade vädret framöver och i Gävle visar dom 27 grader och sol nästa söndag. Oh.my.god! Håller det i sig kommer kvällen på furuvik med Håkan bli grym! Appropå Håkan satt jag och tittade på kvällen är din tidigare på morgonen och känslig som jag är sitter jag med tårar i ögonen när människor får sina drömmar uppfyllda och är alldeles sådär jätteglada. Jag har sagt till mamma att om det blir en säsong till av det där kan hon ju slänga en tanke till sin fina dotter som dör av tanken att få träffa och sjunga med Håkan. Då skulle man dö nöjd kan ja säga! Man kan väl få drömma iaf?

Love Love Love Love

Take That – Love Love

Change my mind

Skrev ett väldigt negativt inlägg nyss om hur sur jag var. Nu tog jag bort det, vill inte sprida så negativ känsla över min blogg i dessa annars så trevliga tider. Lite mat och jag mår bättre, även om vädret kan göra vem som helst på dåligt humör... Var och hämtade mitt jobbarschema för sommaren alldeles nyss och jag ska jobba kl 13.00-21.30 den 11 Juni. Eller inte då.... Den ställde storasyster så snällt upp och tog, då har en nybliven student som jag andra saker för mig!
.
Slänger in lite bilder från det senaste dygnet med. Jag, Frida och Elin tog oss en roadtrip till Ljusdal för lite mys med Angelina och besök i hennes lägenhet såhär två veckor innan hon flyttar ut och vi aldrig sett den förr. Stekande sol igår byttes till pissregn idag. Men inte led vi, trevligt har vi haft. Fika och prat i massor, precis som en liten tjejhelg ska vara.

Det snurrar i min skalle

Tror the party is still going on in my head. Hej otrevliga lilla huvudvärk. Men studentveckorna har sparkat igång på allvar nu iaf och jag vill inte veta hur man kommer må efter själv studentdagen...
Men nu ska jag ta mig i kragen och ta en dusch, för jag vill inte lukta usch jag vill stå högt i kurs, och sen ska jag bege mig till skolan för att äta den sista makarongrytan! som Elin och jag har hyllat den maten sen i 7an. De kan vi bara inte missa! Sen tar vi Fridas Rockbil och glider till Ljusdal och umgås med Angie.
Tack å hej leverpastej.


I don't care if the whole club is dead 'cause the party is in my head

Igår var dagen jag blev klar med skolan. Idag var dagen jag fick en kompletering... Men så länge det handlar om möjligheten till ett högre betyg och Tobbe är ovanligt snäll och ger en fram tills på måndag på mig så är det faktiskt värt det! Känner mig ganska dum om jag inte skulle ta den chansen...
Men inte ikväll! Ikväll ska jag skåla med mina vänner på tranan och fira att vi tar studenten om 15 dagar.
SKÅL och trevlig onsdagskväll! :)

Just idag mår jag bra!

Slutet som senast förra veckan tycktes vara obefintligt är nu här. Historiaarbetet från helvetet är inlämnat och därmed är jag nu efter 12 år klar med skolan! Och det känns bra jävla sjukt. Men ack så skönt!
Igår höll jag med Kent när jag såg ljuset vid tunnelns slut. Idag håller jag med KentA istället:
.
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Mina fyra finaste kommande datum!

31 Maj - Angelica flyttar hem!
3 Juni - Bal!
5 Juni - Håkan!
10 Juni - Student!
Och däremellan är i princip varje dag fylld med roligheter. Livet leker!!!!!

Söndag 22 Maj

Idag åker delar av mina hajmen-vänner till Ayia Napa. Själv ska jag åka upp och lägga mig i stugan och steka. För det är ju ungefär samma sak liksom... Tur vi har sol iaf!

Vår nye vän Traste(n) Linden


Lördag

En solig lördag är det idag! Jag tänker därför ta vara på alla soltimmar och steka ute hela dagen och mot kvällen röra mig inåt för att, surpirise surprise, plugga! Tre.dagar.kvar.
Men det som förgyller min kväll är att vi ska äta den födelsedagsmiddag mamma inte fick när hon fyllde 50, eftersom hon fyllde 51 i tisdags. Förra året var vi i Norge den 17 maj på hennes födelsedag och hade bokat bord på en skithäfitg restaurang typ 100 m upp i luften eller nå, högt var det iaf. Så hade de bara en specialmeny för det var nationaldagen så det ena som bjöds på var fisk... Mamma som är en sådan fiskälskare. Akta besvikelsen.
Så ikväll, ett år senare, blir det plankstek och äppelpaj till efterrätt. Så ska en lördag vara!
Peace out.

Nu hoppar laxen nu blommar häggen...

Det är när det är sånt här väder man vill sitta i parken och dricka rosévin om kvällarna eller spela kubb och lyssna på danza kuduro i små högtalare. Men det är en kväll som denna som jag återigen ska spendera inne vid köksbordet med bedömningsmatriser och Mahatma Gandhi. fyra.dagar.kvar!
Knäpper väl på musik och lagar god mat istället då. Man får vara glad för det lilla.

Mitt lilla skräp


Kopplar inte riktigt än.

Marie Rotter: Ja, lycka till med livet då hörrni!
Jösses... Det är på riktigt det här alltså.

Hårda studentfirare

Vi grillade korv, vi åt chips och dipp och några spelade boul. Sen skulle såklart olyckan vara framme när man drar igång så farliga lekar som att hoppa hopprep! Gamla klassikern ormen och någon sorts höjdhopp och sen hade vi två knäskador. Då packade vi alla in oss i bilarna och åkte ner och agerade moraliskt stöd på akuten för våra skadade studentvänner som fick halta därifrån på krykor. Vi fyllde väntrummet kan jag säga...
Sen packade vi in oss i den varma och trånga bilen och discodansade oss hem till byn igen med DJ Wikky Sixx Featuring Tom. Händelserik kväll och väldigt mysig och kul, om man bortser från Carros och Jonas knän förstås!
Nu säger jag godnatt för ikväll!

This has gotta be the good life

Jag klarade nationella med goood marginal och blev så glad och lättad att jag började grina. Vi sliter hårt på varje lektion nu och skriver så att fingrarna blöder för att bli klar med allt och på tisdag nästa vecka är jag klar med skolan. Det är 6 (!) dagar dit. Fy fan alltså.
Nu åker jag ner i parken med mina studentvänner och myser. Det är ändå bara 23 dagar kvar, då kan man trotsa vädret. Det finns filtar.
TJING!

judgment day

Hörde på expressens hemsida idag om att jorden går under klockan 18 nu på lördag. För det står det i Bibeln så därför finns det ju såklart igen tvekan om det... Jo men tjenare! Jorden få gå under hur mycket den vill, jag har annat för mig på lördag ändå så.
.
Annars hade jag min egna lilla domedag idag. Nationella i Matte B. Ett år efter att jag egentligen skulle gjort provet fick jag nu äntligen slutföra min kurs. Som jag slitit med alla extratimmar själv på skolan den här terminen efter jul. Klapp på axeln sandra, du måste ha klarat det. Trots att en viss man försökte bryta ner mitt självförtroende allt som gick imorse. Slänger mig i bilen för att skynda till skolan och det första man hör är "glöm inte bort att du är värdelös...". Tack så jävla mycket Björn. Up yours!

Mami!

Att du är här idag och mår bra är värt mer än allt annat.
Grattis på födelsedagen världens starkaste och finaste mamma ♥

Lite efter sådär

När hon var med i melodifesitvalen tyckte jag inte alls att låten var något speciellt. Det är nu först jag faktiskt börjat smånöta den om jag ska vara ärlig. Den är faktiskt riktigt bra.
Loreen – My Heart Is Refusing Me

Monday today

9 timmars sömn och jag är back on track! Nu ska jag åka till skolan å dona med Gandhi och Amnesty som vanligt och sen ska jag åka hem och gräva ner mig i matteboken resten av dagen. Nationella imorgon. Skjut mig.

sundaymorning

Kom hem någon gång efter halv ett inatt efter en trevlig ikväll på Bagarn och var väl i säng runt ett. Mina hörhoppningar om att åka hem skapligt tidigt från festen för att få lite sömn inför idag grusades så fort jag lagt mig. Inge trött alls och när klockan närmade sig fyra hade den här paniken över att somna alls printat fast sig rätt rejält i hjärnan. Det slutade väl med att jag halvsov av och till de sista två timmarna innan alarmet ringde klockan sex. behöver jag säga hur trött jag är?? Men men, hur som haver, off to Birsta för shoppingshoppingshopping!!
Och förresten, Eric Saade kammade hem en tredjeplats till Sverige i Eurovision! Den bästa sen vinsten 1999!
Av någon anledningen var jag den enda glada på festen. Alla andra skulle bara gnälla på pojkstackarns låt. Var en glad svennebanan för sjutton!
Gäsp och hej, over and out.

So complicated, look happy, you'll make it

När moder jord drar på stora kranen där uppe och allt blir grått och dovt kryper jag i mina skönaste mysbyxor och den stora blå huvtröjan och slår mig till ro vid köksbordet. En hög skolarbeten och P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version på repeat är mitt sällskap denna fredagskväll. Konstigt nog så trivs jag.

True love never fades


Tråk-Torsdag

Det fina vädet har försvunnit för några dagar men det gör faktiskt inget. De betyder att man med gott samvete kan stanna inne och då är risken större att man kan ta tag i plugg med. Så länge solen snart återvänder är det alltså helt okej! För övrigt känner jag mig inte så alert idag... Regnet gör en inte så glad. Och klumpen i magen inför tisdagens nationella i matt växer. Menmen, that's life. Vi har iaf avklarat vårat sista engelska nationella imorse så nu är ett jobbigt ting ur världen. Nu ska jag trotsa regnet och ta en springtur, har en känsla av att det kommer bli blött värre. Sen ska jag plugga och plugga och plugga. Gud vilken rolig torsdag. Fast ne.

Om en månad tar vi studenten!

Därför drog vi ihop en mysig kväll i parken :)

Morgonstund har guld i mun

klockan är inte ens 10 och termometern visar närmare 20 grader. Smack!
Har hurtat mig igenom morgonen med en löpartur i värmen och nu ska jag äta frukost på alltanen. Om prick en månad tar jag studenten bara så att alla vet! Värt att påpeka liksom.
HEJSVEJS!

Den kan inte bli dålig. Någonsin.

Snow Patrol – Chasing Cars

en liten notering bara...

Fy fasiken vilket väder det är!!!!!
Måndag och plugg gör mig ingenting dagar som denna, jag går igenom allt med ett leende på läpparna!

Några månader om året, så att själen kan få ro.


Lördag

Vaknade väldigt pigg klockan 08.58 imorse. En lördag liksom! När var jag pigg innan klockan hunnit blivit nio sist liksom? Ingen Freddy Krueger som ville busa med mig i sömnen efter att vi sett Nightmare on Elmstreet igår men däremot en rätt mordisk Julia Jonsäll... Som jag till slut vann över. Och sen vaknade jag. Hoppas du mår bra idag Julia!
.
Sen har min dag fortsätt såhär: Jag åt färska (!) jordgubbar och yoghurt till frukost, kunde för första gången på två veckor lägga mig ett tag i solen igen och jag har nyss tagit en långpromenad med Elin. Nu står Tacos, Sm-finalerna i handboll och umgänge med Emma på schemat för kvällen.
Förbaskat bra lördag!

Livet är bra orättvist.

Okej, läget är såhär att jag är lite förkyld och har väl en släng av min allergi med i vårtider såhär. Så jag vet inte vad det är som påverkar mest, men snorig är jag iaf! På vår sista lektion idag tyckte Frida att det fick räcka med min "täbbta däsa". Så jag löste problemet med näspray och nu sitter jag här med fria andningsvägar och kan klingange uttala bokstaven N igen. Är jag nöjd med det? NEJ! För den förbaskade nässprayen som friskat upp min näsa tog även bort min smak! För nu är det såhär att det är fredag. Vi ska äta väldigt god mat här hemma och sen stod det filmmys på agendan och vad är filmmys utan något gott att äta? Jag går nu, på fullaste allvar, och snyter mig för att åter bli täppt i näsan och få smaken tillbaka och den goda fredagskväll jag hoppats på.
Tänk att detta irriterande vardagsting kan göra en så arg. Aldrig får man vara nöjd heller...

Fredag puss.

Veronica Maggio – Satan i gatan

Hej på mig.

- Jag är jättebra på att överanalysera saker och få dåligt samvete för smågrejer.

- Jag sover inte gärna ensam hemma då jag är mörkrädd och har alltför livlig fantasi i de lägena.

- Jag har ett starkt behov att tvätta händerna jätteofta varje dag.

- Jag önskar att jag upptäckt min kärlek till Volbeat tidigare då de spelade på P&L -09 och jag inte ens brydde mig...

- Jag älskar mina två tatueringar för att de står för något som betyder otroligt mycket för mig.

- Jag älskade Darin när han var med i Idol och svor på att man visst kunde vara kär i en kändis.

- Jag kan inte se ett enda avsnitt av Grey's Anatomy utan att böla.

- Jag önskade mig nog någonting fint när jag såg mitt första stjärnfall på en camping i Leksand med Emma för många år sedan.

 



en liten fundering...

När jag tog en liten kvällsrunda med Bella nyss kom jag att tänka på en sak. Är det bara jag som finner ett stort nöje i att gå och småkika in i tv-rummen hemma hos folk och se vad de tittar på på tv? Nu menar jag inte att jag smyger bland buskarna på deras gård och trycker upp näsan mot fönsterrutan, utan att jag spanar på avståndet utifrån vägen. När det blir mörkt är nämligen en tv ofta det enda som syns inifrån hus då det lyser upp ganska mycket. Jag vet bland annat att i ett av husen på grannrundan kollade dom på Madagaskar ikväll och i deras grannhus var det trav som gällde! Det bor lite nyfikenhet i oss alla, därför kan man finna nöjen i dessa små vardagsting minsann.

en liten fundering...

När jag tog en liten kvällsrunda med Bella nyss kom jag att tänka på en sak. Är det bara jag som finner ett stort nöje i att gå och småkika in i tv-rummen hemma hos folk och se vad de tittar på på tv? Nu menar jag inte att jag smyger bland buskarna på deras gård och trycker upp näsan mot fönsterrutan, utan att jag spanar på avståndet utifrån vägen. När det blir mörkt är nämligen en tv ofta det enda som syns inifrån hus då det lyser upp ganska mycket. Jag vet bland annat att i ett av husen på grannrundan kollade dom på Madagaskar ikväll och i deras grannhus var det trav som gällde! Det bor lite nyfikenhet i oss alla, därför kan man finna nöjen i dessa små vardagsting minsann.

.


Jag känner någonting är på gång...

Det välbekanta killandet i både näsa och hals är på väg igen och jag nyser mest hela tiden. Vågar nog sätta en tjuga eller så på att jag är sjuk inom en snar framtid. Förkylningen, min trognaste men rätt så otrevliga följeslagare.

Life is a rollercoaster

Jag gillar inte att jag inte fick min sovmorgon imorse och jag gillar inte att de tär kallt ute, flyger lite snö då och då och luktar regn. MEN  jag störtgillar att biljetterna nu är bokade!! Jag, Angelica, Elin, Frida, Anna och allas våran älskade Håkan tillsammans i Juninatten. Puss på de!


Dagen efter valborg

Gårdagen blev riktigt rolig och idag är jag trött som en gris. Tårarna rinner för att jag gäspar så mycket. Känns som det kommer bli en sovardag.
hej.

RSS 2.0