Saker att reta upp sig på

Sitter just nu i telefonkö till kundservicen på netonnet då min juicepress jag beställde vägrar fungera. Tydligen tror sånna här företag att väntetiden blir mycket trevligare om man spelar samma jäkla musiksnutt om och om igen och med jämna mellanrum slänga in "det är fortfarande samtal före dig, men vi jobbar så fort vi kan för att ta emot just ditt samtal. Du har plats nummer fyra i kön..." Och så börjar musiken om. Sjukt irriterande. Jag kan den jäkla saxofontruddelutten utantill nu.

Världens bästa gäng

Dom här tjejerna alltså. Behövs inte sägas så mycket mer. Detta är början på något riktigt bra och jag är stolt som en....JA så stolt man kan bli! Det fanns ju en anledning att man tog sig ann en drös småidioter lite smått förra säsongen för att detta år göra det på allvar tillsammans med Julia och Angelica. Och tamme fan att vi gör ett bra jobb! Och de är våra småidioter, så det så!
Proud mama tacka för sig denna drivexhelg med ett leende på läpparna.

.


ta två betala för en

Älskar man mörk choklad måste man väl passa på att köpa på sig lite! Save some money!

Alfta Quren in my heart

Första, men definitivt inte sista gången, som jag åt på Alfta Quren idag. Sjukt god och fräsh mat! Helt salig efter den lunchen.

Hrgmfdgsgf#fhfiuw3#!!

Måste vara någon sorts oskriven lag att när man är som tröttast ska allt, och helst de lite viktigare sakerna, strula eller gå åt skogen. Sandra.orkar.inte. Sandra gnäller, grinar och går och lägger sig. Och Sandra slutar prata om sig själv i tredje person en annan Chris Keller.
Bajs. Imorgon blire helg.

En onsdagskväll

12 fjortonåringar, tre tränare, en etta på Bryggarn och ljudnivå på en sisådär 3000 Db = huvudvärk.
Aj. Lite sömn på det då kanske i mitt tysta och kolmörka rum, känns som en bra idé.

Fuck you right back som den där Zytomierska skulle sagt

Revanch och derbyseger med 12-32 och den satt som en fläskläpp den som man brukar säga! Nu ska jag lägga mig och sova gott! Imorgon väntar jobb eller ledig dag, den som lever får se. Detta oförutsägbara vikariejobb. Något jag vet iaf är att imorgonkväll ska jag mysa hemma hos Angelica med handbollsjänterna våra och käka pizza. Låter som en helt okej onsdag enligt mig.
Nu ropar sängen och jag tänker svara för gäspningarna rasar in i allt jämnare takt och gör jag inte något åt det sover jag snart här i soffan.
Godnatt.

We made it through storms, made it through rain It's been a long way and now I'm here

08.30 klev jag upp. Helt av mig själv, utan att nå jobb ringt och helt utsövd. SÅ tidigt är det kanske inte men joo, för att vakna utsövd av mig själv är det de. Bella har inte ens hunnit ner och väcka mig. Dock vaknar jag med en mycket snorig näsa och en kliande hals har jag haft ett par dagar nu. Kan de ligga en förkylning någonstans där under och gro? Bryt ut nu isf om du bums ska för bryter du ut till nästa helg när det är The Nike Blast kommer jag inte bli glad alltså. Men de skulle inte förvåna mig med min otur. Den brukar välja att tajma in sig åt helvete med allt jämt.
Nu morgonprommis och så lite frulle på de. Sen är det bara att ägna dagen till att tagga. Ikväll smäller de, returmöte borta mot Alfta! Hey ho!

Bästa träningslåten. Får en att ta i det där lilla extra vare sig kroppen vill eller inte.

My Chemical Romance – Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]

Måndag

Inge jobb och inge slit idag. Promenader med vovven och Grey's har varit mitt tidsfördriv. Nu ska jag pallra mig ut i luften på en löptur och ikväll ska jag få mysa med lite vänner och titta på handboll. Kommer bli en skön kväll detta.

Fin söndag. Finaste Nils ♥


Till slut tröttnar man

Hela mitt liv har jag fått försvarat det jag tycker om. Av någon anledning verkar jag tycka om det som alla i denna inskränkta del av Hälsingland valt att tycka illa om. Ofta utav anledning. Har nyss sett Sverige tappa en 11 måls ledning mot Polen i en match som slutade oavgjort och ja, det var så pinsamt dåligt att jag skäms. De borde alla skämmas. Men det som gör mig mest förbannad är att se människor som inte kan något om handboll, och egentligen inte ens bryr sig, uttala sig om detta. Att sporten handboll har förnedrat sig själv för länge sen och att man med 11 måls ledning i halvlev bara ska kunna gå ut och bara spela av en match är rent jävla SKITSNACK! Ett landslag ska kunna prestera på den nivån att de klarar det absolut, men det finns inget "bara spela av" i handboll. Eller någon annan sport för den delen. Jag har själv varit med och vänt ett 7 måls underläge till en vinst med 3 mål på 8 minuter. Nu spelar inte vi i landslaget med det är samma sport för sjutton.  Så ska man hålla undan i handboll ska man prestera i 60 min. That's it.
Sen har vi då bandyn, "kärringsport" nummer två där det uppenbarligen inte händer något enligt alla fruktansvärt insatta människor. Där har jag slutat tagit diskussioner om av den anledningen att jag inte orkar längre.
Och så slutligen Håkan. Den person som så många tydligen älskar att hata och helst av allt ska man påpeka de för oss som verkligen tycker om hans musik. Någon jag tröttnat ännu mer på att försvara.
Det jag inte förstår är hur folk, och ja allrahelst folk häromkring uppenbarligen, orkar lägga så jävla mycket energi på att klanka ner på vad andra gillar. Låt mig prata om handboll utan att få kärringsport kastad i ansiktet, låt mig nämna ordet bandy utan att få höra massa skit om byn och låt mig få lyssna och älska Håkan utan att någon jävel behöver kommentera det på något sätt. Man har alltså så jävla tråkigt och händelselöst liv själv att man måste klaga på andras intressen. En utav anledningarna att man vill utanför Edsbyns gränser, då helst till Göteborg.
- Staden som har regerande svenska mästare i handboll både på dam- och herrsidan och att kalla handboll kärringsport där vore rena dårskapen.
- Staden där Håkan är född och uppvuxen och att håna honom vore rena självmordet.
- Staden där bandy är för litet för att någon ens bryr sig om att klanka ner på dem som gillar det.
- Ett ställe där man kanske kan få tycka, säga och gilla det man själv vill utan spydiga kommentarer.

För en jävla gångs skull!
Jo, ibland tröttnar även jag och då kan jag inte hålla käften.

Snart på ett ICA nära mig!


Fastfood eller slowfood?

Avancerade till det lite idag och bakade egna grova hamburgebröd och gjorde coleslawsallad och hemmagjorda klyftisar till. Gott blev de! Och nyttigare om inte annat, det som var största anledningen. Men tillagningen kan man ju inte räkna med direkt när man kallar det snabbmat. När det var dags att äta insåg jag att jag donat i köket i drygt 3 timmar. Skulle bli lite väl långa köer i Donkens drive-in de....

Lite svårt att se att jag hatade henne i början av idoltiden. Måste väl ändå vara den bästa versionen av en vinnarlåts som någonsin gjorts?

Amanda Fondell – All This Way
Amanda Fondell – Hey Ya

Jorå, de rullar.

Idag har jag jobbat, imorgon ska jag jobba, snart är det helg, ikväll är det sveriges mästerkock, efterlängtade Frida kommer hem på lördag, det är snart bara tre veckor kvar bara till the nike blast och jag fick nyss ett stort sug efter smörgåstårta.
.
Så ni vet.

Back in school

Fick papprena från högskolan i jönköping idag och har precis kommit hem från försa infokvällen angående hälsingevux. Pluggrutiner ska åter bli en del av min vardag, om än betydligt mindre denna gång då det enbart är tre kurser. Skolan - Here I come!

Gameday!

Efter ännu ett långt uppehåll är det matchdags igen borta mot Mockfjärd. Krämperna mina gör sig påminda men en plötsligt krånglande sätesmuskel (skulle jag tro) och så kan man ana gamla tant Agda när jag går igen... är det inte höften så är det ryggen och är det inte ryggen så är det axeln och är det inte den så är det rumpan då tydligen... Är bara å köra på de! Ikväll vankas det lite sleep over hos systeryster med mat, film och sveriges första EM-match. fyra poäng, två till oss och två till Sverige, och den här dagen är fulländad!
Nu kör vi, fullt fart!

The world is closing in. Did you ever think that we could be so close, like brothers. The future's in the air, I can feel it everywhere. Blowing with the wind of change.


Aj.

Det finns en nackdel med att springa på vintern. Kroppen spänner sig omedvetet för att inte halka vilket resulterar i att man idag går lite illa. Träningsvärk släng dig i väggen, här har man värkande höfter som en 80+ kärring med ledproblem. Ska skaffa broddar på mina löpardojorna så kanske kroppen kan slappna av.

Spring för livet om det är dig kärt

För mindre än ett år sen hatade jag att gå ut å springa och var extrem motståndare till denna träningsform. Nu är jag den som ger mig ut i -10°, som flåsar lyckligt i den kalla luften och som ler glatt mot spegelbilden av ett snötäckt ansikte när jag sedan kliver genom dörren hemma igen. Jag bara älskart!

Kopparcupen

Cuphelgen i Falun med världens finaste (och ibland trögaste) gäng är över och vi kan lämna en förbaskat kul helg bakom oss. Två av helgens bästa kommentarer fäldes av kusinerna Jonsäll. Appropå trögt gäng liksom...:

I bussen på vägen dit hade vi två busschaufförer med oss då en kvinna körde och gubben hennes satt bredvid. Han kommer under tiden vi åker bak till oss och frågar om värmen är bra varpå Jonna tittar lugnt på han och frågar: "Ska inte du köra?"
("Kalle Ankas campingsemester"-varning på den)

Clara Jonsäll pumpar sin pysande madrass för typ femte gången samma kväll och samtidigt som hon drar ut sladden ur väguttaget ställer hon frågan: "Finns det någonstans man kan ladda mobilen?"
.
Men dom är ju rolig iaf!


VM-guld såhär på småtimmarna!

Avslutade dagen, eller snarare började denna nya dag med ett JVM-guld. Fuck va häftigt!!
När den glada kicken lagt sig så jag kan börja känna mig trött igen ska jag sova och det kan jag göra gott!
Woho!

Konsten att ta bra kort...

Knappt så jag tror mig själv när jag säger att jag var nykter med tanke
på ögonen...Men de var ja. 
Snacka om att titta djupt i glaset...
Och nånstans där gav vi upp. Att få till bra foton är svårt.

Nyårshelgen i Funäs och Bruksvallarna


Nu har vi käkat lunch och sagt hejdå till Matilda som imorron sätter sig på ett plan till USA. 13 månader innan hon kommer hem! Jag kan inte ens greppa vilken lång tid det är. Och nu ska ja väl ägna en tid åt att böla. Usch, tur man slipper göra det här ofta! Ha det bra och njut av upplevelsen, du kommer få det helt underbart!
Kram fina vän så ses vi nästa år!!

Den årliga listan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog studenten! Och tyvärr var det en engångsföretelse....

Och så firade jag nyår i fjällen.


Har du några nyårslöften?
Om det inte kör ihop sig med skola eller något annat i höst så ska jag banne mig springa tjurruset i Oktober!


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix.

 

Vilka länder besökte du?
Grekland och norge,

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Nojat och analyserat. Eftersom det är mitt största problem alla år, jag bara är sån.


Bästa minnet från 2011?
Oj, på ett helt år hinner man få fina minnen. kör minnen istället.

- allt som har med studenten att göra är rätt svårt att toppa!

- Mammas sista behandling såklart.

- Semestern på Gotland med familjen.

- Kreta med Angelica.

- Konfettiregnet under "Känn ingen sorg för mig göteborg" på Håkans konsert i just Göteborg.

- Synen och känslan och av att stå högst upp på ett vindstilla fjäll på nyårafton är också en bild som kommer finnas kvar.

 

 

Bästa köpet?

Då jag tog steget in i smartphonevärlden och resan till Kreta.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
nöjen?


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det mesta så länge jag gjorde det med människor jag tycker om.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

gladare! :)


Favoritprogram på TV?
Oj, ingen aning. Är en riktig allätare när de kommer till tv.


Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
En vändning i livet med allt vad det innebär.


Vad ser du mest framemot med år 2012?
Att få söka högskola till hösten och flytta om jag kommer in. Kommer jag inte in ser jag inte alls fram emot det.

 

 

År 2012 - Let's make it a good one!


RSS 2.0