Gotland bland får och kenodragare

Packar bilen och far en vecka till en av jordens bästa platser.
Hörs då, huj.

So I wait for fate to find me


Persmässa

Solen sken och det var en pretty great sommarkväll igår. Men den var väldigt kul. Förutom att min röst försvann så fort vi kom till mässan. Alla trodde jag skrikit mig hes till Svenne Rubins som jag inte ens var där och såg...Men någon hade sett den bakom baren i slänten ner mot vattnet när jag frågade så jag får leta den där idag, för den kom aldrig hem inatt. Ikväll blir det en lugn kväll dock i kontrast till igår. Lämnar byn och far mot Gotland kl 6 imorgonbitti så det blir nycktert, lite jobb åt handbollen på mässan, Kôlbulle och sen hem och sova. Känns just nu rätt skönt faktiskt. Något annat som känns skönt är Gotland. Som sjutton också.

Min födelsedag

Ja jag fyllde ju också år ja! Igår va det minsann. Fylla 19 en torsdag och vara fökyld. Rätt så oparty va? Inte 18 inte 20 utan 19...Jäkla mellanåldrar. Men om ett år är jag 20 den här tiden! Det är ju kul att tänka. Förutom att jag fick en förkylning i present i år igen (hur påhittigt var det liksom...?) så fick jag lite trevlig dryck, pengar och tågbiljetter och boende i Göteborg två dagar i september. För JAAAAAG ska få uppfylla min lilla dröm om att se Håkan på hans hemmaplan i Götet!! Lycka eller vad? Inte så illa pinkat att fylla 19 ändå alltså.
.
Förresten. När man dagen efter sin födelsedag får för sig att svara på allas grattis-inlägg på facebook så ska man tänka om. Man tröttnar...Och efter ett litet tag är "Tack" världens fulaste ord och man undrar om det verkligen heter så??

Pappsens födelsedag - Grattis! ♥


JAA!

Öppnar kylskåpet och pappa har köpt kaviar ändå. Min frukost är räddad. THANK YOU!

Bakissöndag

De har varit få den här sommaren som sagt, men idag är faktiskt en sådan där bakissöndag som jag inte kan påstå att jag saknad. Plus för att jag inte känner mig nå bakis! Inte mer än att jag bara är väldigt seg, än så länge iaf. Hade en kanonkul kväll på yran igår och har äntligen fått dansa lite för första gången på ja vet inte hur länge. Nu ska jag fixa mig lite frukost och dunka ner mig framför tvn igen. Mycket ledsen över att vi inte har någon kaviar hemma, det är ju typ ett måste dagen efter man festat...depp.

Tankar till vårat grannland

Satt vid köksbordet idag på jobbet, helt tyst och ensam bredvid radion. Radion som pratade om händelsena i Norge, räknade upp dödsantalt och intervjuade överlevande. När man ser bilderna från Oslo är det som att se en krigsdrabbad stad i något av länderna i mellanöstern. Men det är det inte - Det är Norge. Vårat grannland. Tårarna trängde upp sakta men säkert när jag lyssnade på radion. Jämförelser till terrorattacken vid World Trade Center. Ett dåd värre en något annat världen har skådat under jättemånga år. När allt börjar gå in vill jag bara grina. Det här är på riktigt helt. jävla. sjukt! Norge liksom, vårat grannland! Hade lika gärnat kunna varit vi. Så berättar Angelica att vissa svenskar i den facebookgrupp hon är med i som heter "svenskar i Oslo" driver med händelsen. Hur omogen och respektlös man måste vara för att göra något sådant finns det nog inte ord för. 92 personer var den sista siffran jag hörde. 92 oskyldiga personer som fått satt sitt liv till för en sådan idiot! Att skämta om en sådan sak är fan ett brott i sig. Min sysetr bodde nyss i Oslo. Jag har en kompis som är där på besök och som hörde explosionen!! 92 familjer har mist någon de älskar för att en jävla högerextremist valt att bomba mitt i Oslo och sen med ett leende skjuta ihjäl över 80 osyldiga ungdomar på en ö. Den som vågar skämta om en sådan sak har fan ingen skam i kroppen.

göshanimej va slut

Det må vara skönt att komma in efter en springtur och bara kunna ramla ihop och slippa ta ett steg till. Men segheten som kommer därefter är inte lika kul! Jag känner mig som en lealös fisk ibland, kroppen bara är liksom...Men nu har ja gjort mig en sketagod smoothie och dunkat ner mig här och samlat krafterna igen. Tittar ut och är glad att jag sprang när jag väl gjorde det eftersom det började pissregna typ två minuter efter att jag kommit hem.
Nu ska det duschas och donas och sen iväg på jobbet och direkt vidare på Brännbollsyran ikväll. Hoppas på en kul kväll.
.
Förresten måste jag ju bara säga något om det här i Oslo. Fy fan! Vart är världen på väg? Tack gode gud att Angelica inte är kvar. Hemskt.

In my head

Har konstaterat tre saker de senaste dagarna:
1. Att sjunga jättejättehögt i bilen när du är ensam är helt sjukt kul. Och jag undrar alltid hur väl det hörs ut om ja kanske inte åker så snabbt?? Musik hörs ju väldigt väl liksom.
2. Man känner sig aldrig så ful som när man sitter hos frisören. slickat hår fullt med färg, öronen rakt ut och en plastpåse på huvudet. Hey gorgeous. Där lär man inte träffa sin drömprins, det är ett som är säkert. Ska va om han råkar vara blind då.
3. Jag längtar mer än någonsin efter att flytta! Jag inreder min blivande lägenhet i huvudet konstant och blev helt pirrig av att titta på home-avdelningen i H&Ms höstkatalog. Allt detta kan bero på att jag numera inte har en skola att återvända till i höst, vet att ja ska söka skola till våren och nu bara har en höst och vinter framför mig med att raffsa ihop alla slantar jag kan få för att överleva ett kommande studentliv. Ett halvår bort. Dra mig baklänges vad nära ändå, när man bott hemma i 19 år liksom.

Vattenshow i Orbaden

Jag, Angelica och Camilla drog iväg till Orbaden såhär på kvällskvisten och tittade på en vattenshow med vattenskidor. Vi planerade även att vi skulle försöka oss på det själv i vår stuga senare, jag skulle få ro jävligt snabbt bara...Pyramiderna skulle dock inte bli så imponerande på två.

Konsten att ordbajsa

Sommarn rullar på. Jag har börjat jobba igen och spenderar resten av dagarna med att inte göra så mycket alls. Den här sommaren måste ju gå till historien som den där jag gjort allra minst saker. I alla fall hittills. Vad hände med sommaren då vi åkte och campade, eller sommaren då vi ragglade runt sådär jättelyckliga på P&L eller sommaren då jag åkte till Spanien två gånger på en måndad? Jaha, de var förr de ja. Såhär är det att ta studenten, då skaffar alla jobb eller flyttar och så spenderar man mer tid med kortspel med familjen i stugan än vad man pimplar vin med tjejerna. Men that's life, var sak har sin tid! Nu har jag ju faktiskt mycket att se fram emot de två kommande månaderna så jag tänker då inte klaga. Gotland, Märsta, kreta och därimellan lite fest å lite stojj och jobb som trappas av. Se där - Där kommer den fina sommaren igen!
.
Nu ska jag gå och få lite kläder på kroppen och blåsa mitt hår. Det finns vissa nackdelar med att kuta runt i bh och trosor i typ några år efter man har duschat. Nyss var ett exempel. Stod och pratade i telefon och bestälde klipp- och färgningstid för mitt slitna burr med en brungrå fartrand i mitten som kallas utväxt. Iaf så ringde det såklart på dörren, så jag kikar ut genom köksfönstret i hopp om att det ska vara en försäljare och slippa öppna. Men nä då tittar den okända killen såklarr upp mot fönstret i samma ögonblick som jag tittar ut. I bara bh och trosor såklart. Och med handduk på huvudet. Så jag får ta på mig det som ligger närmast till, pappas stora munkjacka och öppna ikklädd den, trosor och handduksturban. Fint. Allt han ville var att ge mig en tidning om Kom & Se-festivalen...Dah. Jag ska inte komma och se nånting.
.
Två långa inlägg på rad beror på att jag bor i stugan under stora delar av sommaren utan internet och passar på att blogga när jag är hem. Därför tycker jag att jag har så mycket att skriva om när jag väl är hemma för som jag skrev i början är min sommar fylld av så mycket roligheter... Det kallas att ordbajsa. Sånt man blev tvungen att lära sig för att fylla ut långa historia-inlämningar till Torbjörn. För att pimpa upp det långa inlägget lägger jag in lite bilder som bevisar att ja faktiskt gjort NÅNTING den senaste tiden och inte har ett helt sorgligt liv.
Adjökens.




Svag av hunger satte jag mig och drack en smoothie på nian i väntan
på att Anna skulle sluta och I'm in love! Yummie.
Kvällen då Anna och jag badade i fontänen mitt i Gävle. Alla idéer
är så bra sent på natten med alkohol i kroppen! Dagen efter när kläderna
är pissblöta och man inte har något att ta på sig känns den mindre genomtänkt.
Släktträff
Stugmys

Brist på saker att göra.

Hänne ligger jag, utslagen i Annas stora bäddsoffa. Anna den stackaren fick masa iväg sig till jobbet för en och en halv timme sen medan jag lugnt kunde ligga kvar och dåsa. Gårkvällen innehöll det allra mesta, både Göteborgasre som inte hade alla fåglar hemma och även ett spontant men inte så genomtänkt bad på vägen hem... Men kul hade vi. Lär ju inte glömma det på ett tag iaf. Nu ligger jag och födriver tiden här innan Angelica och mamma kommer ner med lite kläder så jag kan ta mig ut härifrån. Tack gode gud att dom skulle ner till Gävle idag så jag kan få skjuts hem. Och torra kläder... De andra är lite blöt. Wonder why?? Fast sist jag kolla spöregnade det ute så de skulle väl inte märkas någon skillnad om jag gick ut med dem på mig. Förrutom att jag kanske skulle dra på mig en förkylning då kanske.
.
Nu ska jag sluta jamla strunt. Ikväll ska Elin bjuda mig på tacos, vilket jag just nu älskar henne för. Bara tanken sitter fint. Imorgon är det dags för den årliga släktträffen och senare ska vi fira Annie för hon fyller ju liksom år imorgon med! Sen är det söndag och sen börjar jag jobba igen. Happ! De va de.
Trevlig helg, adjökens.

On the edge of glory

Tandborste, kläder och vin nedpackat. Nu tar jag och drar till Gävle för lite shopping och trevligheter med världens bästa Anna! Snälla, söta, rara Gävle - VAR SOLIGT!

"Allt slutar här"

Här ligger jag vaken klockan 02.55. Hade det varit en vanlig tisdagskväll skulle jag gått och lagt mig när jag började gäspa när klockan var runt 23. Istället stannade jag uppe några timmar extra, trotsade tröttheten och åkte på midnattspremiär av Harry Potter och dödsrelikerna del 2! Den allra sista filmen liksom. Någonsin. EVER! Jag gick på lågstadiet när första filmen kom...En ny film varje år sen dess. Sen nu ba pang poff slut. Himla tråkigt alltså. Men filmen var en värdig avslutning, så bra bra bra. Den allra bästa t om va nästan? Nu ska jag sova och vaknade till en ny ledig dag. Jag gillar att ha en ledig vecka, ingenting att klaga på liksom.
Godnatt.

Jag och min nya myspartner

Jag gillar inte Chris Keller, men jag gillar Tyler Hilton.
Tyler Hilton – Glad - Acoustic Version
Tyler Hilton – Missing You
Tyler Hilton – When It Comes - Revised Album Version

But it's my heart that's breakin' down this long dusty road of mine

Tyler Hilton – Missing You

Livsnjutare eller vad?

Rosé och sommarkväll. That's pretty awesome.

fräsch tjej

Jobbpass avklarat, träningspass avklarat, dusch ej avklarat... För er som missat det är det jävligt varmt ute. Tack vare min bästa vän i dessa tider, min lilla bordfläkt har ja vaknat lite till liv igen och svetten hart slutat forsa i mitt ansikte. Fräscht - I know!
.
Nu ska jag njuta av att vara ledig en frdagkväll och först käka lite Atlanticmat med mor och far för att fira deras semester och sen ska jag nog ägna kvällen och åt trevligt umgänge och kanske lite rosévin om man har tur. Kanske en liten utgång med om vi känner fört, det får kvällen utvisa!
Trevlig helg.

Ännu en sommarkväll

Anna: Åh vad jag tycker om er!
Jag: inte jag. Men alla andra mina kompisar var upptagna ikväll.
.
Ibland är jag för rolig för mitt eget bästa.

Sandra med världens sämsta självdisciplin.

Sista jag tänkte innan jag gick och la mig nyss var "imorron, då jäklar ska du städa rummet Sandra!!". Samma tanke som jag tänkt de närmaste dagarna nu. Sen hann jag inte mer än lägga mig så slog det mig, det ryktas ju om kalasväder imorgon! Käre värld, då har jag väl bättre saker för mig än att kuta runt i rummet med en dammtrasa. Städningen kan ta sig där solen inte skiner. Ja blåser runt dammet med min fläkt istället för att inte kvamna i värmen som är här inne. Städning är en värdslig sak. Lär väl regna nån dag mer under sommaren tänker ja så.
Godnatt.

Kom gullungar med posten idag

Finklassen da!!

I had the time of my life

Idag är det en månad sen vi gick på bal. Alltså ca tre veckor sedan vi tog studenten. Vart tar tiden vägen? Något man längtat så länge efter var över på ett kort ögonblick och nu brukar jag tänka tillbaka på den dagen vi sprang ut på balkongen. Lyckan! Jag blir alldeles bölig av tanken. Nu är det mest bara jobb, jobb och jobb som gäller... Det är inte lika kul av någon anledning. Jag vill va student igen.

What are words If they're only for good times

Chris Medina – What Are Words
Den rösten alltså. You've got to love it.
.
Nu ska jag åka och averka ännu en jobbarkväll bland så många andra.
Trevlig fredagskväll.

RSS 2.0