Nya bloggen

Nu flyttar jag min blogg härifrån blogg.se till blogspot.com och den nya adressen är sandrachristinanilsson.blogspot.com
länkar  till den här. (och länken är fortfarande vit.)

länk: -----> http://sandrachristinanilsson.blogspot.com/ <-----

fiesta! :)



Emma sminkar sig och jag vöntar.Nu far vi till Frida. HEJ! :D

Utsparken

Blir tranan och utsparken ikväll. Längesen jag gjorde något så jag känner mig taggad,hoppas det blir kul :) Emma kommer hit om ett tag och jag ska snart gå och våga mitt hår. Sen blir det hem till Fritte K på lite förfest.

Have fun. Ciao! ;)

Förresten så har jag nu skffat en ny blogg och kommer snart att lägga ner den här. Ska bara fixa och trixa lite i den innan den är klar, så länkar jag hä när den är klar :)


Dagens...



dagens klädsel: Mysbyxor, vitt linne och blå tröja.
dagens frisyr: ofixat.
dagens låt: Boom Boom pow - Black eyed peas
dagens höjdpunkt: Jag blev klar med samhällsarbetet!
dagens att göra: Samhällsarbetet och träning
dagens vill ha: Varmare väder och fredag
dagens längtan: Fortfarande peace and love. Även morgondagen, jag är taggad :D
dagens snygging:  Edward Cullen. Titta på trailern till nästa film och mmm! Man kaninte sluta älska den mannen ;)
dagens roligaste: "Berben" som jag fick lyssna på på Idas mobil. haha :D Sånt där som låter verkligt när man lyssnar på det. Som om personen står alldeles framför dig, klipper i ditt hår och sånt. verkligt som F-A-N! :D
dagens tips: se allt positivt och var inte så negativ! Det blir vad man gör det.
dagens blogg: http://emmadamm.blogg.se/ (länken är vit) Hon är GRYM på att rita och gör sen linnen och sånt av dem.
dagens tvångstanke: Iingen,
dagens måste: Jag måsta lämna in samhällsarbetet och det har jag gjort så yey! :D

Min blogg kommer troligtvis flytta inom några dagar. Är så fruktansvärt trött på blogg.se, det är en krånglig bloggsida måste jag säga. Finns lättare har jag upptäckte, bland annat där vi har våran nystartade blogg för damlaget :D Väldigt ny och kommer väl troligtvis inte komma igång riktigt på ett tag, men jag länkar ändå här:
---> http://www.eifhandboll.blogspot.com <---




Onsdag

Det här var nog den sista "långa" dagen jag hade för terminen, trotts att den inte var sådär extremt lång. Ska dit imorgon och göra matte och samhälle iaf. Måste bli klar med samhällen! Kanske ska sätta mig och läsa lite sen så jag har lite pejl till imorgon. Efter skolan cyklade jag och Frida till IP och bowlande med Therese, Robban och pappa, hela handbollsgym förutom josse alltså. Hatar att förlora, allra helst mot pappa, men jag förlorade mot alla. Kom allra sist.

Pappa kom sent så vi hann börja och då var jag bra! Drog in en strike ganska tidigt och det är inte vanligt. Men så kom pappa och då skulle vi tydligen börja om och då blev jag ofc sämre :(  Drog in nån mer strike, lite spärrar och sen var det halvdåligt eller rännan hela tiden. haha. Men någon ska ju vara sämst med, varför inte jag?  Nu drog han precis upp det igen, och mina ilskna känslor kom genast tillbaka. Sen när vi fikade fick jag veta att han tydligen bowlat i div 2! :S Har jag det kankse? NÄ! det förklarar skruven han hade på sitt äckliga klot. Sa någon dålig förlorare? :D hahaha
Förutom det så var det kul.

Skulle egentligen åka till Kilafors och titta på balen, men när det blev så kallt och ösregnade så bestämmde jag mig för att skita i det. Kände inte för att åka typ en och en halv timme dit för att titta i en halvtimme-timme och sen åka lika länge hem igen. Hade man haft skjuts skulle det varit en annan sak, det går snabbare :) Och så sparade man ju pengar, yey!

Nu är jag hungrig och snart vankas det våfflor. mumms...


Grattis Syster 20 år!



De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen



Håkan Hellström säger alltid det rätta, när man själv inte kan sätta ord på betydelsen av en speciell människa.



The 90’s – ett försvarstal

Har precis tittat på The 90's - ett försvarstal av Henrik Schyffert och sitter här lite halv tom känns det som. Hjärnan är helt tömd på nåt sätt, fast inte på något negativt sätt. Nu är det inte så att jag helt plöstligt fått en ny syn på allting och hittat keningen med livet, utan att jag sett en sida från Henrik schyffert som jag aldrig sett för :D haha
Han kör någon slags stand-up med en blandning utav humor och allvar, och han gör det på ett sådan bra sätt. Jag har allid tyckt han varit kul, men han är ju så mycket mer. Allt han sa var inte roligt, det var allvarligt och det var så jävla bra och så jävla rätt. Att han sen kan lirka ihop det med humor gör det hela lite lättare. Måste bara säga det här kände ja, för det här var ta mig sjutton bland det bättre jag sett! Absolut värt att titta på! :)

länk: www.svtplay.se/v/1567695/the_90_s_-_ett_forsvarstal/the_90_s_-_ett_forsvarstal
(mina länkar är vita och jag orkar inte ändra, men den ligger där)



RSS 2.0