You're just to good to be true

Vissa mäniskor ÄR helt enkelt bättre än andra...

Att du betyder oerhört mycket för mig är nog inget du inte redan visste. Allt du och jag har gjort med varandra har fått dig att bli lite som en extrasyster frör mig. Kankse den lillasyster jag aldrig haft eftersom jag burkar ha fullt upp med att hålla ordning på dig ;) Du och jag känner varandra så fruktansvärt bra efter alla dessa år och pratar ofta om hur trygg vi är med varandra. Vi känner inte det här behovet att om vi gör något måste vi vara tillsammans hela tiden för att inte någon annan på nåt sät ska komma mellan, Tyvärr så fungerar det ju så mellan endel kompisar.
Sist Emma sa till mig hur glad hon var över att ha en bästa kompis och jag glatt kramade tillbaka och förklarade hur mycket jag älskade henne var på förra tranan då båda var glatt påverkade och känsosamma och träffades där ute på dansgolvet ;D Men det är vi det :D

Du vet att du är en kanonpingla i mina ögon Emma, den allra bästa :D


let it snow let it snow let it snow

Eftersom det ändå har gått och blvit så höstigt och kallt kan det väl ta i rejält och övergå i vinter snar5 så man får mysa in sig i sköna jackor!

Köpte den här nya igår och jag bara längtar efter att riktigt få mysa in mig i den när det blir riktigt kallt :D

This ain't a song for the broken-hearted

Så var man sjuk då. Gick väl bara och väntade på att det skulle bryta ut, jag brukar liksom inte vara så beskyddad från det här med förkylningar. Det svider i min näsa känner jag för jag har snytit mig för mycket, uscha. för tillfället är jag väl ganska pigg, brukar bli så under dagarna och så blir det värre mot kvällen. Men jag känner mig ganska klen och svag i kroppen, alldeles benlös typ. jag känner mig som en säck... typ :P haha

Så det blir ingen träning för min del ikväll heller, bajs! Men jag ska kurera mig till tusen för på Lördag är det fotbollsavslutning och på söndag är det ju match! Då ska jag stå där på planen i våra übersnygga nya matchkläder och spela premiärmatchen mot forsbacka. ingen förkylning kan stoppa mig då ;)

/Sandra

23 sep kl 13.15

Datakunskap är nog allt bra värdelöst måste jag säga. Än så länge iaf... Får väl se vad det blir senare. Men just nu handlar det om XP-övningar som typ "byt bakgrundsbild". Hårda grejer....

Nu fick vi sluta om vi ville, låter bra i mina öron. en halv lektion undegär :D ska gå coh ta en frukt med Johanna

/sandra

Mummy Mummy Mummy

Var på bio ikväll med Frida, Anna och Josse. Vi skulle se "The mummy" med klassen imorron men eftersom vi hade träning då så fick vi gå ikväll. Filmen var rejält tråkig i början tyckte jag, mend et kan nog ha berott mycket på att det inte precis är den typ av film jag tycker om och därför var väldigt dåligt inställd till den. Hade i princip redan bestämmt mig för att den var dålig. Men lite bättre blev den iaf. Men när den väl började komma igång och bli lite bättre med krig och så, jaha, då var den slut! Så slutet var ganska dåligt måste jag säga. Inte för att filmen var så bra överhuvudtaget men slutet var ändå dåligt. Precis som Anna skrev i sin blogg som jag nyss läste satt hon och jag mest och hittade på roliga citat till filmen...måsta ju roa sig med nått. Det roligaste var ändå när ett av benranglerna till krigare slog av huvudet på en annan med spade. hahaha!

Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa i säng och läsa klart de kapitel jag har kvar till svenskan imorron :)
Godnatt

 / Sandra

Sön 21/9

Det första jag tänkte när jag vaknade imorse var "MATCH"! och så låg jag där och sprattla för mig själv i sängen och flinade glatt för mig själv trotts att jag var alldeles nyvaken. jag sjöng t om en bit av "I got soul, But I'm not a solider" innan jag slutligen studsade upp ur sängen och ut ur rummet där jag möte en förvånad mamma som direkt frågade:
- Vad går du på då?

MEN den glada, taggade känslan höll till någon gång efter halv ett då det ringer och jag får då veta att Forsbacka har inget lag så våran seriepremiär blir flyttad!
Fy fääään! Det var inga glada miner från mig då...
Rejält tråkigt för hela laget var rejält taggat. Men jag åkte iaf ner med Frida och trittade på nästan hela Div 1 matchen mot Delso som dom vann med 5-0, mycket bra! Så gick hon, jag och Anna till hallen sen för träning. Ganska lugnt men kul ändå :)

Imorgon är det Måndag och återigen tillbaka till die Schule.

/sandra


Träna träna och träna lite till

Fotbollsmatch i söndags
Träning handbollsgymnasiet måndag
Träning handboll ikväll
träning handbollsgymn imorgon
Träning handbollsgymn+ handbollsträning kvällen torsdag
INGET FREDAG (Egentligen fotbollsträning men jag funderar på att skippa de eftersom det är enda lediga kvällen i veckan)
Fotbollsmatch Lördag
Handboll söndag

och sen börjar vi om igen på en ny vecka... behöver jag säga att min kropp kommer vara mör? :P haha
Snart är fotvollen slut iaf så då är det handboll 6 gånger i veckan rakt av bara :) Men ack så kul det är! Känslan av att träna med världens bästa lag i världens roligaste sport är underbar. Klart som fan det är jobbigt att träna, det ska det ju vara. Ska man ta sig framåt kan det inte vara lätt hela vägen, det är motståndet i träningen som gör det roligare att utvecklas. Men all tid och all träning jag lägger ner, är så värd det. Bland det bästa jag vet är att åka ner dom där kvällarna några gånger i veckan och träna. Med er. Det är sanslöst vilket lag vi har, sanslöst...! Vi må vara barnsliga, vi är flamsiga, vi är ligger inte i topp på allt vi deltar i och vi går inte stenhårt för att vinna och mister det roliga. Det är det som gör oss till oss, till det underbart bra lag vi är.


All kärlek i världens åt Edsbyns Div 1, Tillsammans är vi Oslagbara

 

So happy Together

Det rodde vi minsann i land, praktikplatsen på Irland är vår! :D
Anna och jag tillsammans på en Irländsk internatskola för tjejer vecka 43. Det här kommer bli great. Fy fan va kul det känns, vilken chans man får. Det är inte alltför ofta det händer, och den ska vi minsann ta. Just nu känns det jävligt kul samtidigt som det inte känns som om vi ska åka, men det ska vi, snart t o m.
Har sagt det tidigare men det kan jag säga om och om igen, fy fan vad kul det känns! :D Men oj vad nervös man kommer vara för att bo i en familj och vara på en skola och prata engelska med alla... Jaja, det lär väl gå bra.

 
/ en glad Sandra                  



YO!

YO! I'm a Sp1Bare ;)

Imorron börjas det. Gjorde min sista dag med Sp1A idag.
Känns som om det här kommer bli riktigt bra :) Är lite förväntasnsfull på hur det blir nu faktiskt. Jag kniper tummarna hårt och hoppas på det bästa! :D
Detsamma gäller irlandspraktiken som skolan ska dela ut, känns som om min motivation inte kommer hålla. Men det ä bara till och vänta och hoppas!

Nu ska jag se på sjukhuset med min syster och mamma.

/Sandra


Den satt rakt i krysset...bokstavligt talat.

Edsbyn 6-1 Delsbo/Näsviken



 


Clean clean clean

Städdag! jag har dammat hella mitt rum, så nu är det rent och fräscht :)

Passade även på att ta bort min hylla över sängen och satte upp några tavlor istället.




Alvin and the chipmunks

En film som absolut bör ses! På engelska och inte dubbad till svenska då rösterna låter enbart helsjuka.
Filmen är rolig, mysig och har den bästa musiken :D Såg den hemma hos Johanna igår, inträngd i hennes minirum tillsammans med henne, angelina, emma, carro, maja, jonatan, martin och hennes lillasyster Julia. Trångt är bara förnamnet, jag satt fastkilad i hörnet hela filmen. men det gör väl alting bara lite mysigare, haha.
Annars dansade vi i princip hela kvällen, iaf Julia. Vad småbarn går på som lyckas hålla dom igång HUR länge som helst är ett mysterium. Fast det slutade med att hon somnade i soffan strax innan vi åkte hem någon gång efter 1.
Men min nacke har fått känna av hur det är att vara bakgrundsdansare åt duracellkaninen. Jag har ganska ont idag efter att ha head-bangat hela holydiver tillsammans med Carro igår... :P
Vi byggde med kaplastavar med och det kändes som om man gick i lekis igen, skitkul! haha. vi lyckades bygga av alla så tornet blev högre än oss alla, yeah!

kl 15.00 är det samling på ön sen runt 16.00 tror jag, är det match mot Delsbo/Näsviken. Då jävlar! förlust med 3-1 borta mot dom men vi hade lika gärna kunnat vinna, det kändes surt. Så vi är ett revanschsuget lag idag kan jag lova! :)


/ Sandra




Jag börjar samhälle för andra gången...

...inom loppet av 4 veckor.

Sådär, idag blev klart. Måndag kvar i Sp1A och från och med tisdag tillhör jag Sp1B. Ett val jag nu känner mig nöjd med.

Min första tanke när klasserna kom var bara ett stort kaos av tankar! Skämtade dom? var det såhär klasserna var uppdelade? Tiden vreds tillbaka 3 år där jag satt i vårt lilla kapprum på Lillboskolan och grät för min nya klass i 7an. Samma sak hände nu en gång till. Samma Sandra men tårarna kom nu framför datorn hemma i huset på Lillbo när hon läste om sin nya gymnasieklass.

Men 3 veckor i Sp1A visade mig att allt inte var skit bara. jag har under dom här veckorna lärt känna några nya som jag tycker jättebra om, och har absolut inget emot klassen, det är en bra klass!  Både jag och Matilda blev  t o m tveksamma när vi fick höra att vi nu fick byta. Det som vi inte fått 3 veckor tidigare som gjort oss så fruktansvärt besviken.  Men i slutändan kände jag att jag kommer få ett bättre år i den andra klassen. Det kommer bli kanon tror jag och nu så är jag jättenöjd och skitglad!  Och så är det alla de bra lärarna. Den omtalade mannen som jag hörde så mycket bra om. Som jag nu kommer få! Kenneth! :D 

Så nu jävlar ska det här bli ett bra år, det kan jag lova!

/ Sandra

One more time from the top...

Hur
många gånger har jag inte bestämt mig för att ta tag i det här med bloggandet och efter bara några få inlägg gick det i stöpet. Kanske ska jag låta bli att avlägga det löftet till mig själv och bara skriva för skrivandets skull när jag känner för det?
Ja, det låter bra i mina öron :)

Har sett "Just my luck" hemma hos mig med Emma och Ange ikväll. Och så har jag ätit den 55 kr dyra men ack så goda glass! Tänk dig allt det bästa i livet, i glassform. har du Ben&Jerr'ys ;D Vi har skrivit och läst i gamla kompisböcker och skrattat och chockats åt alla möjliga saker!
Helt plötsligt när vi sitter där i mörkret och tittar på film så vänder sig Ange mot mig och frågar:
- Kan man smälta getost?
Vad säger man...?

Tchüs Tchüs



RSS 2.0