To rock the night away

That's the jingle bell rock...!
Sitter och lyssnar på julmusik och kan inte göra annat än att längta till den vita, mysiga julen är här. (hoppas på en vit iaf).
Dom har t om fått upp fullt med ljusstakar och stjärnor på Elektra här i byn och jag bara myser inombords varje gång jag åker förbi. Det är en speciell tid det där. väldigt speciell. :)


home sweet home

Även om veckan på Irland var helt underbar så är det väldigt skönt att vara hemma igen. Bilder finnas på saandranilsson.bilddagboken.se

äorkar inte skriva så mycket om det nu men bra har det varit. Iaf tiden utanför skolan då vi harumgåts med den otroligt bra familjen vi bode hos, shoppat, varit på stranden och gått en dag, varit på musikal och liknande :) Skolan ville man baa ifrån mest. Var i "slapp-klassen" och där blev alla galna på rasterna mellan lektionerna. De sprang på borden och skrek. Då menar jag skrek!! helt sjukt...
Ska packa uppmin väska nu iaf, tråkigt nog.

Just nu längtar jag sjukt mycket till måndag för att jag ska på träffa mina söta små vänner. Angelina, Emma och Johanna är alla i Ljusdal på dex där jag egentligen också skulle vara. Har inte träffat dom på över en vecka. Angelina har jag inte träffat på två veckor t om. Saknar dom faktiskt sjukt mycket! Så på måndagkväll blir det riktigt mys :)

/s


Ireland Baby!

Nu ska jag sätta igång med packningen för imorgon åker jag och Anna till Irland. Det känns helt sjukt!  :D
Ska bo hos en familj som heter O'Conner och praktisera på en katolsk flickskola. Det lär bli en upplevelse kan jag lova...

Skitspännd men det ska bli riktigt kul tror jag nog.

Syns om en vecka. hej hej :D

Fre 3/10

Jag är trött! hela jag är trött. Fast jag ska piggna på mig lite nu innan kvällen så jag kan vara social och trevlig. Är hungrig som en varg så snart blir det mat. Fläskfilé med kroketter, mumma. Var iväg en sväng till farmor och torgny nyss och fikade lite, mumma det med jag jag lova.
Annars har vi orienterat idag, något som faktiskt är riktigt kul när man väl kommer igång. Tidigare idag hade jag gjort vad som helst för att slippa i äckelkalla vädret. Men det gick utan problem, sprang VG-banan som var mycket lättare än jag trott så jag ångrar att jag inte tog MVG nästan...hade man sprungit tillsammans på den hade den inte varit några problem såg det ut som på kartan.

Efter jag ätit ska jag ner och träffa Johanna, Emma och Angelina (någon mer tro?) för dom ska äta pizza och sen blir det bandy :) Efter det vet jag inte vad vi hittar på. Ska väl iaf hem och sova och vila upp mig till SM som blir imorgon. Ska bli fruktansvärt roligt. Riktigt bra lag med så det kommer bli jävligt tufft, men man lär ju säg nånting av det också. Viktigast det :) Så vi kommer bo på skolan vi också, tillsammans med alla andra lag.

Kopierar vårat spelschemat från Anna och lägger in :)

Lördag 13.00 EDSBYNS IF/HF- BORLÄNGE HK
Lördag 17.30 EDSBYNS IF/HF- AIK

Söndag 11.30 EDSBYNS IF/HF- ÄLTA IF
Söndag 16.00 EDSBYNS IF/HF - RIMBO HK 


RSS 2.0