Hej praktik Hej Norge

Ska smälla i mig lite mat och sen bär det av till Bollnäs med Frida och så tar vi tåget till Stockholm. En veckas praktik hos Hammarby handboll är vad som väntar och jag tror det kommer bli kanon! En veckas trevligt boende hos kusin med, inte helt fel det heller! Sen på fredag möter Elin upp mig i stockholm så flygr vi till Oslo till Angelica och ännu en gång är det dags att se Håkan på plats i Oslo!! :D Vilken vecka de kommer bli.
Tjingeling!

Grattis Sverige

Melodifestivalen - en musiktävling fylld med mest bara skit som blir sämre och sämre för varje år. TILLS Nicke Borg ställde sig på scenen idag. Tack Nicke för en riktigt bra låt och tack kära Sverige för att ni tog erat förnuft till fånga och röstade han till final och så kunde Lasse Stefanz gå å dö i kuliserna eller nå.
.
http://svtplay.se/v/2340348/leaving_home_med_nicke_borg

Saturday

Och så var det lördag igen då. Men det bästa med den här är att det kommer hinna bli två lördagar till innan det är dags för nåhon skola igen! en veckas praktik, en veckas lov efter de och avslutar med en studiedag på måndagen efter. 15 av freedom även kallat. Trots det faktum att jag släpat hem ungefär hela skåpet från skolan. Här ska det jobbas bort var tankten. Men jag tänkter inte glömma bort att ha lov heller, sånt ska man ta vara på!
Idag ska ja ner på ön å kika på tredje kvarten mot Hammarby, sen hem och packa, packa, packa och sen tänker jag göra ingenting resten av kvällen tror jag faktiskt. Äta tacos och tittat på melodifestivalen med en massa ananas och mörk choklad. Jag har liksom en bra kväll upplagd. Imorgon bär det av till stockholm och sen vidare till Oslo. Underbaaaaart!!
Trevlig helg.

Nattmusik

R.E.M. – Everybody Hurts
Keane – Everybody's Changing
OneRepublic – Secrets
Hurts – Stay
Jimmy Eat World – Hear You Me
Ben Folds – The Luckiest

Mina söta små liv

Hilda och Jonna drar skämt på träningen:
Hilda: Vet ni varför dvärgar inte spelar fotboll?
Vi: ?
Hilda: För dom skrattar så mycket när gräset killar dom på pungen!

Jonna (men ett rejält garv): Den här då! Snövit satte sig på ansiktet på Pinocchio så sa hon "ljug då din jävel"!
Det är mina småflickor det...

flyger högt men jag landar så dåligt

Jag gillar korta torsdagar, allrahelst idag. När jag fick chansen att få skjuts hem och inte gå hem i kylan släppte jag allt och åkte hem. Intog en härlig bakislunch bestående av blodpudding...Snacka om braklunch såhär dagen efter. Nu ska jag dyka ner i en mattebok och försöka att iallafall starta på min krönika som skulle in på respons idag. Trött på skoljobb, tur det är lov snart.

100-dagars


Lill-lördag!

Det är onsdag och det är 100 dagar kvar till vi tar studenten så det firar vi med mat och utgång på tranan! Egentligen är det 108 dagar men är man borta på praktik då får man fira när man kan :D
100 dagar kvar. Det är ingenting. 100 dagar sen vi satt på Jonnys i stockholm hörrni treor. Förstår ni att det är lika lång tid kvar som det har gått sen dess. Sa ju det - Ingenting!!!
Skål å hej :D

..

Backyard Babies – Abandon
Backyard Babies – Saved by the Bell

It's taking me higher

Min balklänning är klar klar klaaaaar! Tack för mig, det var det ja hade att säga idag. för utöver det har det då inte hänt ett pissss.
.
Litet, eller snarare många, låttips. Inte enbart lady Gagas utan hela Digsterlistan. Ny och bra musik.
Digster HITS: Lady Gagas nya!

Tisdagmorgon

Sitter och äter färsk ananas till frukost och det smakar juvligt. Blundar jag kan jag nog låtsas om att det är gröna gräsmattor, blommor och blåhimmel utanför med. Eller en sandstrand och Elin, går lika bra det.


Sanctum vs bigbrother

Hemma från bion som jag skulle säga var okej, men inte så mycket mer. Gratis var den ju så det var den iaf värd. Trånga urymmen i en grotta som fylls med vatten är ju kanon för mig som har både cellskräck och är lite rädd för vatten... Som tur var höll dom sig oftast till de rymligare delarna av grottorna så I survived!
.
Nu ska jag gå och skära upp lite vattenmelon och krypa upp i soffan och titta på big brother. Me like! Dryga, konstiga människor instängda i ett hus, Det gillar jag.
Ha de.

Det snurrar i min skalle

Går och pratar med Elin på väg ut från skolan. Vid biblioteket kommer jag på att jag har ett papper i min hand och kollar vad det var för papper jag hade tagit med mig. Visar sig vara en klasslista över SP3A med datum över när de skulle hålla sina svenskatal...!! Helt obegripligt.
För det första: VARFÖR går jag och håller i detta papper??
För det andra: var FAN fick ja det ifrån?!?
Min hjärna måste ha gjort något omedveted och på vägen från mitt skåp och ut ur skolan har handen liksom norpat åt sig detta mystiska och fruktansvärt ointressanta papper. Ibland lever kroppen sitt eget virriga liv, det e bra läskigt.
.
Nu ska jag snart rulla ner på byn för att gå på Sanctum med mina vänner, min första 3D-bio någonsin! Gratis är det med eftersom vi fått biljetterna från skolan. Är inte det vardagslyx så säg?
.
Neon Trees – Animal

Cause the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly

Låten kommer aldrig att bli dålig.
Owl City – Vanilla Twilight

Blundar

Less.på.vintern.
Vill inte titta i spegeln för det som tittar tillbaka är bara blekt och glåmigt. Usch, ge mig sommar.

Underbara lördag (igen)

Blev en fruktansvärt sur förlust mot Hällbo med 27-30. Men laget gjorde en grym insats och det är synd att det var så nära. Jag skrek mig hes på läktaren och började grina lite smått vid slutsignalen för ja tyckte laget var värd segern efter den insatsen. Allrahelst en så viktig match. Sån är jag, känslig ut i fingertopparna. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta på melodifestivalen med familjen och snart käka lite äppelpaj. Jag trivs som allra bäst när hela familjen är hemma, då mår jag kan ja säga. ♥ Appropå familjer och melodifestivalen - Höjden av pinsamhet måste ju vara att sitta i den satans guldsoffan i sändning. Jag dör lite av tanken...

Underbara lördag

Febern borta men hostan är värre. Fortfarande ingen match dock, men hey that's life. Ska slå mig ner på läktaren med dom andra två sjuklingarna Julia och Moa och skrika för allt vad min hals klarar av. Fy fan va spännande! Är nervös redan nu. Ikväll blir det mys hemma med grillat och äppelpaj. Man får äta så gött när Angelica är hem på besök :) Imorgon kväll är hon borta igen. Swish sa de, snabbvisit hemma denna gång.
.
Sitter och pratar med Elin om hur trött man är på vintern. Hon vill tömma vatten på en fläck bara för att se liiiite gräs. Under detta meterdjupa täcket ska det ju faktiskt finnas, även om det är rätt svårt att tro i detta läge. Skitfina dagar nu men nääädå, -25 grader sisådär så det är rena rama antarktis när man går utanför dörren. Ge oss vår NU!
Bara för det trotsar jag kylan och sitter jag å kollar på en ny studentklänning. Har köpt en redan men har hittat en ny jag är sugen på. Risken är jäkligt stor att ja klicka hem den inom kort.
Trevlig helg!

Sjuk

Feber, klen å hostig. Ingenting gick visst åt rätt håll. Matchen imorron ligger nog väldigt pyrt till för min del och jag vill bara grina.

Torsdag

blev en hemmadag detta. Ont i magen så då riskerar man inte att gå till skolan i dom magsjuketidert som är nu! Är bra nu så det var nog inget men man ska inte riskera nåt. Hes och hostig och ont i ryggen har jag med. Känns som om något inte står rätt till i min kropp... Bara att kurera sig så man är fit for fight på lördag! Match mot Hällbo hemma, inget jag ska missa! Plus att det vore ju trevligt att inte ligga däckad över helgen när Angelica är hemma.
Ska spendera dagen med att göra lite nytta å dona med projektarbetet istället idag, börjar ju bli lite stressigt. Den där jäkla rapporten vill ja inte ens tänka på, ja har ju inte ens fått ihop min bok än på långa vägar!

Glad alla ♥ dag

Glad alla hjärtans dag på er mina vänner! När jag kom till skolan imorse fick jag ett fint kort utav gulliga Elin och sen en väldigt trevlig överraskning - Tobbe var sjuk! Inget illa menat mot han, men det betydde att vi var gymmade och hemma den tiden vi egentligen skulle ha kommit till IP. Jag älskar när dagarna slutar oväntat tidigt.
När man kom hem hade sötfarmor varit hit med blommor till mamma och geléhjärtan och en söt sockerkaka. De e väl typiskt en farmor det så säg!
Pussar å massa kramar!

Måndag

Sitter och stirrar rakt in i solen denna måndagmorgon. Det är kritvitt ute, det är -22 grader och solen lyser mig rakt i ansiktet så att även hela jag blir kritvit. -22 grader... Kan nån människa förstå hur kallt det faktiskt är? Fy fan...
Men det är bara att pallra sig iväg till skolan för ännu en slitsammen vecka. Men det är snart helg igen och då kommer Angelica hem!!
Ciao.

Ett L hit eller dit...

Sitter och skrattar åt att jag och Frida mitt i vårat rus i lördags på Tranan blev helt hysterisk över att Mötley Crue skulle spela på tranan den här lördagen. Vi insåg inte förrän ett tag efter hur sjukt stort band de faktiskt är och att det inte kunde stämma. Men varför affisherna isf? För det stod "Mötley Crue 12/2 Tranan"! Det var jag hundra på. Nu fick vi svaret. Coverbandet Mötley CrueL spelar på tranan ikväll...
Spellistan hade ju lika gärna kunnat vara Riktiga Mötleys. Ja menar bygdegården i Delsbo, come on! Arenornas arena. Typ.

hemmakväll

Mamma: Stannar du hemma kan du ju nästan få lite fotmassage!
Min mor kan hon.

Myspys vid Backavallen!


Nu tar vi helg!

Fredagen avslutades med dans till studentsången, kladdkaka till historian och sen en ovanligt lätt samhällslektion! Jag varken somnade eller dog av annan orsak, utan ja hängde med hela lektionen och har lärt mig om kapitalflykt, aktier och säkerheten i att ha fonder. Är det inte trevligt så säg?
Nu ska ja klämma i mig spagetti och köttfärssås och sen packar jag och laget in oss i bussen för bortamatch i Avesta. Superfredag? Jajjemuling. Nu rullar vi!

If there is a will, there is a way

Mamma fick komma hem redan igårkväll istället för att pappa skulle ut i skitvädret till Gävle och hämta hem henne idag. Operationen gick jättebra och mamma mår bra. Lite ont såklart men konstigt vore annars. Ska man börja tro på högre makter någon gång så är det väl nu för allt har gått så jäkla bra den här tiden så man tror knappt det är sant. I början trodde ja de här skulle bli en tid kantad av dåliga besked. De verkade ju aldrig vilja ta slut till en början...Men det vände till det bättre och här är vi idag, snart har vi tagit oss igenom skiten. Med bravur. Min mamma är stark. Allt går bara man vill, bara man gör det tillsammans
♥ "If there is a will, there is a way" ♥

Let it snow

DET SLUTAR ALDRIG SNÖA! Herrejävlar alltså, hur mycket snö kan det finnas up there??
Jag fick gräva snö ur fickorna efter ja gått hem från skolan. Less är vad jag är på vintern.

Gandhi och jag.

Besvikelse är att komma hem med tron om att man ska få enchiladas till middag men mamma har ändrat sig och man ska få biffstroganoff istället. Eller när man kommer på det snarare, hade glömt att hon sagt det imorse...
LYCKA är dock när man varit och köpt apelsiner på lösvikt på ica (eftersom dom man köper i nät börjar bli lite torra) och de visar sig att den första man tar är helt underbart god! Länge leve apelsinen, gåva till människan.
.
Besvikelse nummer 1 förresten är när man går på biblan och ska låna en film om Gandhi som jag hittade där i fredags, så jag kan ha den till mitt historiaarbete, och det visar sig att filmen är utlånad!! Vem FAN mer än jag kan vara intresserad av att låna en film om Gandhi liksom?? Jaja, jag ställde mig på kö för den skojiga filmen istället då.
Fick nöja mig med en bok där jag läste att Gandhi som levde i celibat brukade sova naken med unga tonårsstjejer när han var 75 år. Ursäkta mig store Mahatma, du må vara en frihetskämpe och räddat hela indien men FY på dig, snuskhummer!

Josse 19 år!

Födelsedagsbarnet! GRATTIS!

Skål!

Vinst mot Borlänge med 32-26 och Josses födelsedag det firar vi med fest!
Hej på er!

Fredagsmys

Nu är det helg. Jag har myst med Elin och Matilda ikväll och imorgon väntar hemmamatch mot Borlänge och sen födelsedagsfirande och utgång. Tror förresten min lort till far har börjat smitta mig med sin förbaskade förkylning, Jag snorar lite smått och det har kliat i näsan hela kvällen. Jag som tycker att jag klarat mig så länge den här gången utan att vara sjuk... Jaja, imorgon ska ja må bra iaf.
Puss godnatt.
.
Space Kelly – Leaving On A Jetplane

Torsdag

Sitter här efter en träning och smuttar på en smoothie gjord på melonbollar. Detta underbara påhitt som finns borta vid fruktdisken på ica - en hel frysbox med frysta bär och frukter på lösvikt! Är det inte för fint så säg? jordgubbar, björnbär, hallon, blåbär, melonbollar, tärnad kiwi, persikohalvor... Kommer bli min nya favorithörna på ica det där. Tur man kan hitta små glädjeglimtar i vardagen. Något som inte är lika kul är att jag börjar kl 10 egentligen imorron men ska åka till skolan och göra matte kl 8. Friviligt. Ska man ta tag i matte B så man står med ett betyg i slutet av Maj så är det bara att ta tag i de. Att veta att min framtid med högskola liksom hänger på att jag klarar det gör att det är lättare att ta tag i det. Samtidigt känner man inte alls pressen liksom...
Imorgon är det helg. En helg med hemmamatch mot Borlänge och födelsedagsfirande för Lindhan med utgång. Fint!
godnatt!

Ta ner mig på jorden igen

Efter vår FN vecka började vi med vårat arbete i internationella relationer A om klimatkonferensen i Köpenhamn. Det var i början av november och fram till lektionen idag var tre sidor allt jag hade åstakommit. Resten av lektionstiden har jag spenderat till att stirra på skärmen och grämt mig över vilket pissarbete det är och hur lite jag fattar. Tills idag. Det, det och det skulle vara klart den här veckan annars SKA man komma på måndag på studiedagen och ta ikapp stod det understruket på tavlan bakom Tobbe. Tack för sparken i baken, det som behövdes tydligen. Tobbes ord var som den lilla gubben i Berocca Boost-reklamen. Nu sitter jag här med 7 sidor arbete, 4 fler än imorse, i fas med vad jag ska göra för första gången på länge och en stundande ledig måndag framför. High five!

Onsdag - nedförsbacken.

Besvikelse är att hämta hem efterlängtade klädpakten från HM och när man provat igenom allt är det enda man kan ha ett par örhängen. Allt annat var för stort. Tur att Jeansshorts och klänningar inte är riktigt vad jag går klädd i än så jag kan ju kosta på mig att skicka tillbaka och byta. Nu ska jag ägna min onsdagskväll till gernderpespektiv och en liten mattegenomgång på datan. Läser man matte B lite efter såhär så får man genomgångar i powerpoint när man inte har lärare att ta till! Hej å hå, bara att ta tag i skiten.

Party Up Tuesday!

Riktig kort-tisdag som bestod av handbollsgym och sen en historialektion där jag gjorde mer än vanligt! Eftersom jag den senaste tiden inte klarat av att göra något alls på det där helvetesarbetet så är det ingen större bedrift egentligen. Jag kom helt enkelt på en sak ja ska undersöka och skrev ca två-tre meningar om det. Slut som människa, jösses. Jag och Frida dansade resten av lektionen istället, det blev en så mycket trevligare atmosfär då.
DMX – Party Up (Up In Here) - Album Version (Explicit) (Source)
.
Jag ser förresten ett ljus i framtiden nu - stuga på Gotland första veckan i Augusti bokad! Älskade Gotland, hade det inte varit en ö hade jag nog banne mig flyttat dit! Vi ska bo bland får och lamm, är det inte äkta gotländskt så säg?

RSS 2.0