För en lång, lång tid

Det här kan seriöst vara en av de bästa låtarna jag hört på en lång, lång tid


Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu



Vi två hör hemma
I ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre



Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid



Jag kommer inte älska dig
För resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
Och tycka synd om mig själv



Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp



Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid



För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid



Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför vi måste vi såra varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid



För en lång lång tid
För en lång lång tid


<3

None


skoljobb

Det här med skoljobb vill man bara dö på ibland! Sitter med min engelskaartikel som ska lämnas in imorgon, och den kommer inte alls bli bra. minst 500 ord ska det vara, är på 377 när jag kollade nyss men då har jag en vit kvar. så Jag ligger väl hganska bra till så, men den kommer bli baja säkert. Kommer väl inte ha med allt som behövs heller, men det får väl vara så då...

Innebandy på friluftsdagen igår och vårat kära Gårdtjärns BK kom sist efter att ha förlorat alla matcher. Men roligt hade vi minsann! Vi var faktiskt inte så dålig, ganska bra faktiskt. var jämt mot endel ;D Nästa år, då jävlar!! Då kommer vi tillbaka finare och starkare än i år... ;)
Kan ju iaf berätta att vi fick pris för att inte ha någon utvisningsminut alls. haha. Medans många andra lag bråkade och även slogs en gång, tog vi det lugnt i vårat tjejlag. Eller vi hade 3 killar med, men mest tjejer iaf. Tjejer i fina färglada strumbyxor t o m :D

Nu ska jag försöka få ihop den här artikeln någon gång, sen blir det träning kl 20.00.


slänger in lite bra pluggmusik med (Det funkar annars med såklart...)

The Verve - Drugs don't work
Oasis - Don't look back in anger
Sam Cooke - Bring it on home to me
Amy McDonald - Youth of today
Håkan Hellström - Dom kommer kliva på dig igen
(Det mesta går här nästan, därför tog jag en bara...)



/Sandra


F*tta måste jag säga!

Jävla bajsmatch! Vi spelade inte skitdåligt men inte heller så bra, men hade ledningen i princip hela matchen och var värd det med tycker jag. Sen tappar vi allt och förlorar med 13-17. Sen finns det ju folk som inte är högt rankade hos mig just nu, och jag pratar faktiskt inte om folk i motståndarlaget eftersom man alltid stör sig på folk där. Det är ju match liksom, undrar om något lag någon gång inte känner så.
Men tyvärr finns det ju andra som är jääävligt långsinta och inte kan släppa saker som hänt förr och fick en liten känsla av att den personen tog ut det över  mig en gång ikväll, jävla idiot!
Att sådana personer kan få utbilda folk är sjukt!

Menmen, bara att bita ihop och komma igen. ny match på söndag mot Strand hemma. Hoppas på bättre lycka då...

/Sandra

Edsbyn - Alfta

Edsbyn - Alfta ikväll kl 19.30 på hallen så nu är det bara att tagga till! :)
Amanda och Matilda är ju tyvärr inte med eftersom Matilda åkte på en stukning och Amanda har träningsförbud p g a att hon har nå prolem med andningen, sitter i bröstkorgen eller hjärtat eller nå. Ska nog inte vara nå allvarligt men hon får inte träna på ett tag nu förräns det är uppkollat riktigt. Hoppas att båda två blir bra snart, för dom behövs :)

Men nu jävlar taggar vi ändå!
Heja oss!

/Sandra

Late shoow with Robin Bengtsson

Idol har ju under detta året mest bara gått utför, känns som om idol har haft sin bästa tid redan. Men trots det tittar man ju fortfarande och tycker att det är skapligt bra. Inte lika bra, men det duger. dom är fyra kvar nu och jag hoppas på att Johan åker nu nästa gång och sen så är det topp tre som jag evrkligen vill ha det. Där spelar det inte så stor roll hur det går. Jag tycker att Kevin är helt otrolig och hoppas verkligen på han i final, men mellan dom andra två är jag delad åt båda hållen. För några veckor sen sa jag soklart Alice, Men Robin B har höjt sig så jävla mycket och blivit den artist jag velat se han hela tiden. Han sjunger grymt, är snygg och rolig och charmig som få. Kan ju knappast bli bättre?

Jag och syrran kommer ju vara på plats i globen den 12e och se finalen, så jag hoppas på en riktigt bra en. Vilka som än är där. Just nu (och det kan väl mest räknas som nu ikväll eftersom jag ändrar mig hela tiden) hoppas jag på två killar, Robin och Kevin. Men Alice är grym hon med och absolut inte sämre.
Johan ska iaf inte stå där i finalen, det tycker jag inte. Jag har varken varit på den stora hat- eller älsksidan av honom. Mest tyckt att han förbättrat sig och gjort några skapliga, några riktigt bra och några riktigt dåliga framträdanden. Men mot de andra tre tycker jag inte att han är värd att slåss om en finalplats.

Måste ju länka till Robins olika klipp på tv4.se/idol. Jag sa nyss att han var rolig och charmig så det är bara att titta själv. Personligen älskar jag killen :D Finns många så det är bara att kolla på.

(länkarna är vita eftersom jag inte orkar byta färg, så dom 3 finns här nedanför fastän dom inte syns.)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.730708

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.702651 - Det här är humor

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.680904  - Det här är humor


Puss /sandra


00.00

Blev precis en ny dag, så det är numera söndag och inte lördag.
Kom iaf hem från gävle idag (nu räknar jag lördag som idag eftersom jag inte hunnit med att göra mycket under den minut sombara gått av söndagen).
Blev lite shopping idag, inte så mycket eftersom vi skulle åka hem ganska tidigt med tåget. han iaf handla lite saker, saker jag är nöjd med.
Gårdagen blev jättebra och kanonmysig med mat på världens mysigaste kinarestaurang, idol, fotografering, promenad i snövädret och pajbakning på natten :) en riktigt, riktigt lyckad helg med några av dom bästa jag vet :)

Puss /Sandra


Fredag i Gefle

Kl är 12.31 nu och om ca en timme och 20 min så ska jag, Emma och Johanna ta bussen till bollnäs och sen tåget vidare mot Gävle där vi ska träffa Majsan. Och även Ange, som kommer med ett tåg från ljusdal senare. Ska ha en rikgt myskväll ikväll i Majsans lägenhet som jag ser fram emot att se, den ska tydligen vara skitfin. Mat påkinarestaurang ikväll och sen får vi se vad som händer. Imorgon blir det lite shopping innan vi åker hem igen. Riktigt roligt och mysigt tror jag det kommer bli :)

Ha en bra helg
/Sandra

....

Innan jag gick upp för att lägga mig myste jag snabbt upp mig vid mamma i soffan med benen i hennes knä och huvudet på hennes axel. Då känner man hur mycket hon faktiskt är för en, och det kan nog alla säga att de känner för sina mammor, hur ofta man än bråkar. De har något speciellt de där.

Min lilla mami, jag älskar dig <3 :)


mina ögon faller ihop snart

Eller kanska inte, för dom är numera hela stirriga. Blir så när man ligger och stirrar på daan i knät här i sängen fast man egentligen är jättetrött. Måste sova snart helt enkelt.

Lång tisdag idag, men precis som vilket annan lång tisdag som helst. Förrutom att vi fick rulltårta på klassrådet och det börjar bli jättemörkt tidigt på dagarna. verkligen jättetidigt!
När jag åker till skolan är det mörkt och när jag åker hem har det hunnit blivit mörkt igen. instängd dygnets alla ljusa timmar. Låter ju toppen kan man säga...
Och så bytte dom lampor eller nå i taket idags å vi har haft det mörkt vid skåpen hela dagen med. Det var nog en väldigt mörk dag det här faktiskt...


nä, nu måste jag banne mig sova. Godnatt

/Sandra


upp som en sol och ner som en pannkaka

Kvällen började bra, precis som jag hoppats på. Men kvällen slutade innan den ens hade börjat riktigt. En kväll som tyvärr inte blev det jag hade hoppats på, utan riktigt dålig. Fy satan. Men som jag sagt så många gånger idag, man lär sig av sina misstag. Så det blev inte mycket till dans, isfblev det mest bara downstairs.... Menmen, man får komma igen nästa gång och då ska det bli den kväll jag ville ha :D

Ikväll ska jag hem till Emma och mysa med henne, Frida, Johanna, Linnea och Maja. Maja har förresten klippt av sig håret och blonderat det ännu mer. Jag längtar nå så grymt till att se henne. Tror det är skitsnyggt!! :D

Puss /Sandra

fiesta på fågeln ikväll

Tranan ikväll, och vi har taggat hela dagen :D haha. Har varit sugen på att festa länge nu så jag hoppas på en bra kväll.
Ska äta lite kyckling och ris snart och efter det ska jag hem till Emma där det blir lite förfest lite senare. Ska dit och fixa iordning mig först. Men som sagt, en bra kväll hoppas jag på. Som vi sa idag på matten "Det blir så roligt som man gör det" och då ska det nog inte vara pågra problem, inte är vi den tråkiga sorten inte ;D

Jag säger bara Downstairs...upstairs...ledstången...hissen!

Ha en skön kväll

Puss / sandra


(Förra tranan)

Learn To fly

Mina nyklar är äntligen tillbaka! Pär hade lämnat in dom i cafeterian på badet när han hittat dom på läktaren. Det gjorde den här dagen mycket bättre direkt och jag blev så glad att jag kramade Riggan :D haha. Annars skulle jag bli tvungen att fixa nya nycklar, USB-minne och skit. Nu behöver jag bara ett nytt lås eftersom jag tyvärr lät Stina bryta upp det idag. Eller bryta och bryta, klippa med megasaxen.

Träningen ikväll var ganska lugn eftersom det är SM i helgen. Kommer bli väldigt roligt, speciellt skönt är det också eftersom vi får bo på hotell. Hallelujah säger jag bara. Riktiga sängar och riktig frukost. mmm, jag myser. Delar rum med Kajsa och  Frida T. Det blir väl mest sova vi kommer göra på rummen, känner jag vårat lag mest så lär vi nog umgås hela kvällen först ;)

Imorgon är det fredag alltså, vi åker på lördagmorgon. Får väl se vad jag hittar på då, blir väl till att umgås med mina vänner. Vilket jag inte alls har något emot. Idoltittande brukar väl fredgarna innebära. Synd bara att programet blir sämre och sämre, det har nog sänts för många år nu. Dags för nåt nytt, trots att jag gillar programet är det inte alls vad det en gång var.
Appropå musik så är jag väldigt sugen på tranan nästa fredag. Eller okej, inte just nu för  nu är jag skapligt trött och ska gå och sova. Men i de pigga delarna av mina dagar känner jag att det skulle vara kul att hitta på nåt, var ett tag sen nu.
Appropå musik igen, så skriver jag med lite lyssnadsvärda låtar enligt mig :)

Take care
/Sandra



Amy McDonald - Youth for today
Foo Fighters - DOA
Foo Fighters - Learn to fly
Bon Jovi - These days
Katy Perry - Hot 'n cold
Rihanna - Breakin' Dishes
Chris Brown - With you



Ett litet inlägg om hår

Jag älskar allt som har med hår att göra. Josse sa en gång till mig i omklädningsrummet att hon inte visste någon som hade så mycket hårprdukter som mig. Så mycket tycker jag inte att jag har, men däremot har jag haft en massa olika. Det är för att jag har världens plataste och tråkigaste hår om jag inte gör något med det.
Men jag älskar att göra saker med håret, och då menar jag inte konstiga uppsättningar, utan bara att sköta det bra ändå.
Jag måste t ex skölja och blåsa det varje morgon för att få någon volym eller struktur på håret överhuvudtaget.
Mamma har lyckats skitbra när hon köpte två st nya likadana hårföner eftersom vi annars bråkar om vem som ska få ta den med sig eller lämna den hemma när någon av oss ska bort. Då kan jag tilläga att det är skitbra hårföner jag snackar om, grymma fakitskt ;)

När jag vill göra något annat med håret så vågar jag det med min vågtång från OBH nordica."Riktiga" lockar är inget för mig för om jag gör hela håret ser jag ut som en kärring då håret drar ihop sig. hahaha :D


 
Min superhårfön som jag lever med! SalonDry control från Philips


Min vågtång Wavemaker från OBH nordica. Den är grymmt bra den med.


Saltvattenspray + volyspray från bedhead.

Saltvattensprayet ska i blött hår innan föning och den andra speayen efter. Klart! skitbra grejer säger jag bara. Man förstår ju varför det är så kul med hår när man märker hu mycket olika produkter det finns att använda. Nu blev det ett redigt littet hårinlägg här, det var någt nytt :)

Måste lägga in en bild på vad som står högst upp på min önskelista med. Har nämligen haft lite insider information av Majsan som går frisör att den ska vara bra :) Ovh jag tror den passar mig för allt med volym passar mig! Det gillar vi...


Volumaster av Björn Axen OBH nordica

Hittade förresten en bra sida med massor av hårsaker:
www.eleven.se

/ Sandra


Jag säger som förr: Intresseklubben antecknar noggrannt!

Ibland blir jag helt förundrad när jag kikar på folks bilddagböcker. Okej alla som lägger ut listor, det tyckte jag själv var skitroligt förr men tycker inte det nu längre så jag gör det inte längre. Men iaf, man hittar ibland olika "frågegrejer" som folk svarat på eller vill att andra ska svara på som mest får mig att vifta med intresseflaggan och säga "vänta, jag ska bara gå och bra mig ett tag. nu är jag klar" (för att citera Julia Jonsäll).  Alla får väl lägg ut vad dom vill. Men seriöst, vem tycker att någon av dom här verkligen är kul att svara på eller veta svaret på?

vad är jag? Snygg, sovsäck, tandläkare


Om du fick veta att jag var med barn, vem skulle du misstänka var pappan?


Vem passar jag bäst ihop med?
(kanske kul för den personen att höra men jag har seriöst aldrig läst många svar, och om det finns svar så verkar dom ofta ganska självklara)


Hur kåt är jag på en skala 1-10? (men snälla, HA!)



Okej, här kommer då min fråga:

Vem bryr sig?!

This is the life

Historian klar. "skriv det där sandra, den behöver inte vara lång" sa Kenneth, jag skrev 3 sidor...
Men det kan ju knappast göra det sämre, jag hade väl bara mycket att skriva. Tur att man lämnar in ett utkast på gymnasiet så man har chansen att göra om, ta bort ellerlägga till grejer. Tyckr det är skitbra, det hae man inte möjlihet till på högstaidet. Då var det inlämning, betyg klart.
Upptäckte imorse att mina nycklar var borta, så imorgon får jag gå till Ebbis eller Stina och be dom bryta upp det sen. Jag hoppas att jag råkat låst in nycklarna, annars har jag ingen aning om var dom kan ha tagit vägen.

Gick iaf och tog en mysig liten fika på Cafe Centrum tillsammans med Emma, Johanna och Frida efter skolan. Satt där jättelänge och pratade. Tänk vad otroligt skönt det är att bara prata, prata, prata. Vi har så mycket att prata om nuförtiden så det är ju helt förträffligt. haha.

Ska rätt min historia nu och sen hoppa i säng.

Puss /Sandra


This is the life- Amy McDonald
Katy Perry - Hot and Cold
Foo Fighters - DOA

RSS 2.0