Smärta märta

Min rygg är lite halvt åt helvete och det är ju helskoj. Får se hur det blir med träningen ikväll eftersom träningen imorse som sagt har resulterat i smärta...
Sitter annars och räknar ut snittbetygen för att se hur man ligger till om man ska till å söka till högskola efter gymnasiet. Till min stora glädje ser det bättre ut än jag trodde så än ska ja inte ge upp mina drömmar om dietistprogrammet! Det är rätt kul faktiskt att se hur man ligger till. Så man vet om man kan ligga på latsidan eller kämpa hårdare som Syo-Eva sa till mig idag ;)
Tror jag ska släpa min in till soffan och vila lite. Det är rätt frustrerande att ha ont i ryggen, för det gör ju ont vad man än gör. Går man gör det ont, står man gör det ont, sitter man gör det ont och ligger man gör det ont....

.

Projektarbetstid vare ja.
Volbeat – A Broken Man and the Dawn
Coconut Records – West Coast

Julskyltning

Pappa: idag kommer de bli kallt.
jippie känner ja! Jag som aldrig fryser... Jag får dricka glögg för att värma mig då.
Första advent är det idag med! Nu börjar vi nedräkningen mot jul!
N Sync – Merry Christmas, Happy Holidays

Barn på nytt

Alla skriver om utgång hit och utgång dit läser jag om på facebook. Vad har jag gjort ikväll? Jo, jag har ätit chokladtomte och tittat på Pippi på de sju haven med Frida och Matilda. Ibland gillar man att plocka bort ettan i sin ålder.

Lördag

Hade tänkt gå och gymma och sola imorse runt 11-halv 12 tiden. jag vaknade 11.35 så det gick väl sådär med dom planerna. Tänkte istället dra mig mot IP nu istället men nä, min jävla förkylning vill tydligen annant. Nyser och snörvlar som en jävla dåre. Är jag seriöst konstant förkyld under vinterhalvåret på något sätt??
Imorgon ska jag stå ute i 4 timmar på en julskyltning. Mitt snörvliga jag kan knappt bärga mig...
Ska väl försöka få lite plugg gjort idag med, borde försöka sätta tänderna i en härlig inlämningsuppgift i matte C och mitt filosofiarbete. Skojsigt värre! Kvällen ska ja försöka göra något lite roligare av än vad min dag ser ut att bjuda på.
Ha de!
James Blunt – Stay The Night

Trevligt paket med posten idag!

Alla måste väl ändå älska barnfilmer? När vi blir äldre och ordet VHS inte längre finns med i ordlistan kommer vi vara så glada över vår kappsäck :D Dom gamla godingarna måste ju bevaras!

.

Flera timmars långa lektioner på fredagaeftermiddagar borde vara förbjudet. Jag örsker inte!
Jag deppar över bilder från Nerja och längtar till studentresa i Maj, ja de gör ja.
Men när ja kommer hem lyser de ljusstakar och stjärnor i fönstrena, ja de gör de!


Friday I'm in love

Idag är det fredag och det känns fruktansvärt skönt! Ikväll ska ja käka tacos, titta på idol och vila min lilla rygg som efter träningen igår var helt åt helvete. En megaalvedon på de och lite sömn och den är bättre som tur är.
Nu ska jag blåsa mit hår och sen blåsa ner mot skolan.
Ha en bra fredag, tjingeling!

♪♫

Bränner en ny bilskiva. Nu kan man glida (eller studsa mellan plogkanterna) med stämning!
Kelly Clarkson – Breakaway
Håkan Hellström – Det dom aldrig nämner
Håkan Hellström – River en vacker dröm
Håkan Hellström – Dom där jag kommer från
Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva
Mumford & Sons – Little Lion Man
Mumford & Sons – Timshel
Lars Eriksson – Rejected Love
Petter – Stockholm i mitt hjärta
September – Mikrofonkåt
James Blunt – Stay The Night
Eminem – Not Afraid - Explicit Version
Kelly Clarkson – Already Gone
Jay Smith - Like a prayer
Idol 2010 - All I need is you

Ledig onsdag

Elin och jag skulle till gymmet, men våra små förkylningar och en snabb blick ut genom fönstret satte stopp för dom planerna. Det är för sjutton storm! Nä, det blir innedag idag.
Jag ligger här å hostar å snörvlar och ska snart ta tag i samhälls- och filosofiarbetet och senare åka och jobba. Min hjärna däremot befinner sig 3 veckor framåt då storasyster kommer hem och vi ska klä gran, baka pepparkakor och julgodis. Det är precis vad jag vill ha nu, vad jag skulle behöva. Sen smiter tankarna iväg ännu längre fram i tiden efter den efterlängtade studenten och jag planerar i mitt huvud hur min, och kanske även Angelicas, lägenhet i Uppsala skulle kunna se ut... Det är nog det som kallas att drömma va?
Men nä, verkligheten innebär snöstorm utanför fönstret, en hängig sandra i rosa morgonrock och massa plugg.
3.veckor.kvar....

Ledig tisdag

= pluggtisdag!

Måndag

Back in school och projektarbete står på schemat. Idag och mina två lediga dagar efter den här ska stavas P-L-U-G-G! Stora delar iaf, jag vet ju själv hur det brukar gå om man enbart ska plugga.
Hur det går med pluggandet ikväll återstår att se. Först å främst ska jag till Allan Norell och se om han kan få bukt på min jäkla axel. Vore jag väldigt tacksam över isåfall.
Nu ska jag nöta Jay och skriva logginlägg. Händelserik måndag.


.

September – Mikrofonkåt
Christer Sandelin – Hjärtats Ensamma Slag

Den killen kan


Jag ryser.

Stockholm

Treorna åkte till  Stockholm där vi gick på Sacomässa, teater på dramaten och studiebesök på riksdagshuset. Det sista var riktigt kul! Däremellan hann vi umgås på bästa och trevligaste sätt och fira att det då var 200 dagar kvar tills vi alla tillsammans tar studenten!
Stannade sen kvar i Stockholm resten av helgen och hade mys i Länna med kusiner, kusinbarn och faster. Riktigt lugn och mysig tjejhelg har vi haft och efter en dag på stan igår med Anna, Sonja och Nellie har jag nu tyg till min balklänning! Inte för att Nellie var till så stor hjälp vid just det tillfället. Hon mest sjöng å var glad och till slut somna hon. Söt som få är det lilla grynet :) Trevliga och mysiga dagar som sagt.

12 år sen...

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
Puss morfar ♥

KÖRKORT! :D

Skönt? aa, typ då.

Awake my soul

Engelskan inställd så då får man sluta kl 12 typ. Det är inte helt fel. Vi som tänkt stanna kvar till kl 16 typ och plugga matte. Så blev den med den saken. Det blir en till pluggdag hemma, men det behövs väl. Vill få allting gjort nu, då menar jag allting...
Ska pressa mg igenom lite historia, samhälle, filosofi och projektarbete nu. Eller det är vad jag har tänkt iaf, risken är väl stor att jag gör typ en av de här sakerna.
Hej å hå, då kör vi.

Walking in a winter wonderland

Ute är det så vitt så vitt så jag nu kallar vår årstid vinter. Hösten brukar annars ha en förmåga att hålla på länge eftersom det ska slaskas å ha sig så jäkla länge. Men nu är det snö och det är vinter. Därför drar man på sig varma tröjor, sätter på julmusiken å spanar på julbelysningen på altanen som mamma tyckte det var lite för tidigt att knäppa på men det tyckte inte jag! Mysche mysigare såhär... Det är ju bara två helger kvar till första advent liksom :D
Nu ska jag försöka att dyka ner i historiaarbetet som snart ska vara klar. Jag är jättestressad och har lite ångest över skolan. Men som Julia lugnade mig med innan jag gick från skolan, man ska inte stressa sönder. Julmusiken lugnar mig me, så nu ska ja ta en sak i taget. Det handlar om prioritering!

River en vacker dröm

Vi två, 17 år var mäktig som fan, Hurricane Gillbert bättre än någonsin, Nu kan du få mig så lätt lika underbar som vanligt och under Jag vet vilken dy hon varit i bara myste ja. De nya låtarna var underbara, de gamla lika underbara som de alltid varit och jag har haft två och en halv av de bästa timmarna i mitt liv inne på Rockefeller i Oslo en regnig fredagkväll i November. magiskt. ♥

Norge

Första morgonen i Oslo. Natten har varit lite av en pina då jag har snorat å haft svårt att andas. Jävla allergier... Ännu värre när man inte vet vad det är. Min släng av förkylning gör inte saken så mycket bättre den heller. Ska stoppa i mig tabletter, ta en dusch och ge oss iväg ut och hitta på något. Sen ikväll är det efterlängtade bästa Håkan på Reockefeller. Bra dag detta!!

.

Petter – Stockholm i mitt hjärta

Norrbagarna nästa

Packar å donar på. Imorgon kl 7 lämnar jag och Elin byn och runt kl 17 imorgon är vi i Oslo. Kommer bli en jävligt finen helg detta. Hänga med syster och Elin och gå på HÅKAN.kan en helg i Oslo bara inte misslyckas! :D
"Jag är pojken i glasögon hon var kär i en gång"

VOTE FOR ANNA JOHANSSON!


blä för tisdag

Jag har nästan ett halvt historiaarbete kvar men ingen lektion kvar. Jag måste göra det men han ingen motivation kvar tyvärr. Om jag någonsin haft motivation för detta krigsarbete vill säga. Är väl bara att ta sig i kragen tänker ja.... Våran brandvarnare stör mig med sitt pipande också. Det brinner dock inte, den verkar bara ha taskiga batterier. Och all dena jävla spotifyreklam! Ingen kulig eftermiddag detta.

Är detta låtlistan från turnén kan inte fredagen bli annat än magisk!


Måndagmorgon

Jag.är.död.

slut på lov

Klockan ställd på 07.30 igen. Skola igen. Lovet har varit sjukt skönt men det betyder inte att jag är redo för skola! Jullov typ nu skulle sitta fint. Jag vet att bortanför denna natts sömn ligger en ny skolvecka med bland annat ett matteprov. Sa jag att Jullov skulle sitta fint...?
Himla tur jag har Oslo och Håkan att se fram emot nu till helgen och helgen efter det Stockholm. November kanske kan gå rätt snabbt om man har tur.

Halloween var det ja!

Bra kväll - kul kväll - varm kväll!

Tonight we're going hard hard hard ha ha hard

Jag älskar mina vänner. Både med och utan halloweenutstyrsel! ♥
Vi ska ha en riktigt kul kväll hoppas ja. Kvällwn hittills har varit väldigt trevlig!
Halloween är ett trevlig påhitt ändå :D

Let's party!

Halloweeeeeeeen :D

Otroligt fint


like it

Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i

Fredag

Känns som lördag. Dagarna har slagit slint på skallen min. Har tagit en lååång övningskörningstur med pappa över Los och Ljusdal å ja vet inte allt. Nu ska jag åka och handla med mamma och ha en lugn kväll hemma med idol. Olle ska sjunga "Free Fallin", det kan inte bara misslyckas.


You know we’re superstars

Kan nog inte bli på så mycket bättre humör tror ja! Har precis kommit hem efter sconesmys hos Elin och nu dansar jag mig fram i tvättstugan och viker tvätt. Ke$ha – We R Who We R Jag kan helt enkelt inte få nog! Humöret på topp som sagt!

Edsbyn - Avesta

Ikväll kl 20.30 är det dags. Jag har varit taggad sen förra matchen så nu jädrar!

Circle of life

Jag är en ältande person. Har alltid varit och kommer nog alltid vara. Ändå ba liksom.
Nu ska ja älta med Lars Eriksson och sen sova.
Godnatt
Lars Eriksson – Rejected Love

Onsdag

Jag är lite smått mobilberoende har jag insett. Blev tvungen att lämna in min på lagning idag och under dom tre timmarna i Bollnäs utan mobilen kände jag min nervös, naken, exposed och rädd...typ iaf. Mamma lyckades som tur var rota fram min gamla nokia som är helt okej så man slipper sitta med mammas gamla goding. Som mest bara är gammal egentligen. Jag sitter förresten med mössa på mig inne som en annan liten hiphoppare eller nåt i den stilen. Och den kliar mellanåt i pannan... Men nu är jag så ful i håret så jag inte kan ta av den. Är inte livet hårt ibland så säg?

Duktig flicka

Jävligt nöjd med sig själv för tillfället. Nu åker jag och jobbar.

Halloweenkostymer...

Maja: Jaa, du kan vara en såndär katastrof!!
Emma V och Sandra: ??
Maja: Eller orkan mena ja!

Tack å bock!


Skrivet 1 nov 2010 07:08 Roffe i Alfta (Ej registrerad)

Det är hopp om Sverige när det finns sådana ungdomar

Kommentar på ljusnans hemsida om mitt projektarbete. Tur man är uppskattad :D hihi



.

Mumford & Sons – Little Lion

Måndagmorgon

Första dagen på lovet, fan va skönt att sova ut en måndag. Trodde jag ja...Vaknade för en halvtimme sen kl 8.30 och är inte nå trött. Nu en halvtimme senare har jag till och med hunnit göra en fas. En underkänd men skitsamma, jag har gjort en iaf. Nu ska jag pallra mig ur sängen och upp och försöka få mig lite frukost innan jag knallar ner till gymmet. Nu när det är lov kommer varje gymningsdag kännas som lördag, härligt!
Kl 16 blir det lite fotografering med Elin till hennes projektarbete och ikväll ska jag äntligen få mitt hår klippt av Maja och så passar jag på att umgås med henne och Emma med. Emma som förresten fick körkort förra veckan så ikväll hoppas jag på att vi ska glida lite!
Nu jäklar är magen hungrig, frukosten kallar.

RSS 2.0