Fredag 30 Juli

Det pissregnar just nu rätt så rejält utanför vårt fönster kan ja säga. Känns som om den svenska sommaren har gjort sitt för i år. Eller ja, detta är väl vad man kan kalla svensk sommar egentligen. Men sommarvärmen är nog rätt så slut för i år, men man vet ju aldrig! Men inte ska jag vara den som klagar för om 11 dagar befinner jag mig i Neeeeerjaaaa! :D
Ikväll blir det mat på Atlantic med familjen och imorron släktträff i kygelvallen med pappas släkt. Alltid lika kul. och galet...
Trevlig helg :)

Vilken födelsedag

Kidnappning, vin på gräsmattan, dans på tranan och fyllekäk på max var vad min födelsedag hade att erbjuda. OCh här ligger jag nu med min mysiga förkylning. Men det kan jag gott ta, gårdagen var kanon. Mina vänner är nog dom allra finaste och sötaste. Tack för allt! :)

ARTOOOOOOON

Har en stark känsla i maggropen som säger att jag blir 18 idag och den stämmer så braaaa sååå :D
God mat och presenter med familjen först och senare ikväll kommer järngänget hit för lite förfest och sen utgång. Min förkylning anstränger jag mig för att skjuta upp med c-vitamin och min näsa rinner men det skiter jag i idag!!

Tisdag

Permässhelgen förstörde helgen och det ser lurt ut att jag dragit på mig en förkylning. Vaknade inatt och mådde inge vidare i hals och näsa och tänkte att det var den födelsedagen det... Men nu på dagen känns allt så mycket bättre och inte ska en hes hals stoppa mig imorgon ;) Har spenderat dagen hittills med Elin i min soffa där vi pratat igenom helgen, donat med bilder och lyssnat på Gröna små äpplen. Och idag fick ja lön. Bra dag!
Nu ska ja svida om till nå lämpligare kläder, ta cykeln och trampa upp till Emelie i Grängsbo med laget för en mysig grillkväll :)

WAKA WAKA

Dålig uppdatering här. Jag jobbar, fryser i kylan och lever livet på persmässan å längtar till min 18-årsdag så jag spenderar inte mycket tid vid datan tyväääärr!

Stugfest


Hade en liten fest i stugan med fina släkten. Mor har ju fyllt 50 och så blir det en trevlig anledning att träffas, äta mat och dricka vin. Höll igång i det orange/rosa partytältet en bit in på natten med allsång och vi hann med allt från Ronja Rövardotter till Emil i Lönneberga till Store gud till Kristina från Duvemåla till Michael Jackson. Mycket fin sommarkväll, regnet gjorde inget :)

Onsdag onsdag onsdag

Ska åka upp till stugan nu snart och sen ner och mysa lite i parken under playwood och lite senare tar vi bilen till Bollnäs och skjutsar syster och Sara till Tranan. Vem kör? JO, det gör minsann ELIN som skaffade sig ett körkort såhär på förmiddagen :D GRATTIIIIS! Och om en vecka, då är ja 18!
Trevlig kväll, det ska ja ha!

*

Nu lyser ängarna av sommarens alla blommor
Nu surrar bin och fåglar sjunger överallt

Söndag

Klockan är 01.09. Jag sitter och tittar på "How I met your mother" och är allmänt trött och uttråkad. Jag borde egentligen sova. Men det är ju mycket man borde.

den 17 juli

Storasyster är hemma och jag började dagen med att trött som ett svin tvinga upp mig klockan 9 för att börja morgonen med ett dopp på flytbryggan i morgonsolen. Vad gör man inte för sin syster liksom? Nu har sista handlingen till kvällen gjort och jag har precis tagit en dusch. Sista doningarna med mat och grejer nu och sen så vankas det fest i den lilla gula stugan i Åsen med fina släkten :)

Bästa 16 Juli!

Bästa Anna fyller 18 år idag och jag hoppas du får en trevlig födelsedag och trevlig utgång :D GRATTIS!!
Och om drygt 4-5 timmar åker mamma och jag till Falun och kl 20.30 glider bästa storasyster in med bussen från Oslo :D de kommande två veckorna kommer bli bra! och om bara 25 ynka dagar beger vi oss till Nerja. Nu e livet bra!


Se mig

http://svtplay.se/v/2071322/hemma_hos/caroline_af_ugglas
eftersom låten är helt omöjlig att hitta någonstans så ber jag er att klicka på denna länk och spola fram till minut 43. Du må vara lite weird, eller rätt mycket weird egentligen, men den här låten "Se mig" i länken och Caroline af Ugglas – Vi blundar går hett på min data nu kan ja lova. Då kan ja ta att du är konstig, för det här gillar ja.

Onsdag

Och så har även jag tagit tag i de här jäkla faserna. Har gjort en och klarade mig skapligt tyckte ja, även om ja inte klarade den. Vem klarar en fas på första försöket egentligen? Ska ringa och boka in några kärlektioner med nu när jag ändå är på gång. Sen ska ja snöra på mig skorna och ta en promenad. Vad dagen och kvällen annars har att erbjuda visar väl sig.

Gefle

Shopping och huvudmålet- Eclipse. Äntligen!
Dagens konstaterande:
1. Det kan bli jäkligt varmt i Gävle.
3. Vi hade inte behövt förboka biljetter eftersom det var 6 pers på bio, vi stod för hälften.
4. Filmen grym. Ingen överraskining.
5. Varenda en i Familjen Cullen är H-E-T!

the red car

Pappa har en röd gammal bil. Rutorna är den enda ACn och man lyssnar på kassettband. Pappas kassettband. Och när man åkt i bilen många gånger och banden har hunnit snurra några varv gillar man musiken!
Rocky Burnette – Tired Of Toein' The Line
Darts – Duke Of Earl
Shakin' Stevens – Don't Tell Me Your Troubles

Leave me alone ♪♫


Ljudet av ditt hjärta

Idag har jag först solat lite på flytbryggan med mamma och sen läst, läst, läst och läst lite till. Har varit djupt försjunken bland vampyrerna och varulvarna som vanligt nu och plöjt sida efter sida i tredje twilightboken "Ljudet av ditt hjärta". Har nu bara 10 sidor kvar som jag hinner läsa ut innan jag ser bion imorgon i Gävle med Anna och Elin!
Caroline af Ugglas – Vi blundar

Söndag

Söndagen har erbjudit en av mina segaste arbetsdagar på mitt jobb någonsin tror ja som slutade i dåliga skämt. Ikväll en jobbig och svettig träning och här sitter jag nu och verkligen stinker och ska ta en dusch och sen se andra halvlek av VM-finalen.
Blir vädret som SMHI visar imorgon ska det solas å badas iaf.
Tack och adjöss!

Lördag

Lite tacksam för att det här finvädret alla pratar om skulle komma idag inte verkar dyka upp, ser mest grått ut till min glädje som jobbar mellan 13-21.30. Har precis tryckt i mig lite frukost och ska snart göra ordning lite matlåda till jobbet och sen hoppa på cykeln. Ikväll får vi se vad som händer om det blir häng med trevliga vänner efter jobbet eller om jag åker till farmor där dom firat mamma och faster lite under kvällen. Skulle ju vara tacksam om jag hann se liiiite av Tysklands bronsmatch ikväll med men det får vi se hur det blir med den saken :)
Och nu är det 6 dagar kvar till Angelica är hemma! Och Till Italienfolket är hemma! och till Anna fyller 18! Den 16e blir nåt alldeles extra i år :D

I've got sunshine


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Lars Winnerbäck – Kom änglar

Fotbollskväll i stugan

Jag, Elin, Josse, Frida och Angelina drog upp till min stuga och tittade på fotboll och åt merängsviss. Tyskland förlorade som de flesta redan vet med 1-0 mot Spanien och jag deppade ihop lite där jag satt i fåtöljen. Inte blev det bättre att tre andra stod bakom mig och skrek och dansade när slutsignalen gick...Men om två år är det EM och om fyra år är det VM igen! Sen åkte den skaran av människor hem och jag och Elin stannade kvar och sov över. Vi tog en mysig rodtur i på sjön och sen satt vi inne i stugan, drack lite vin och pratade långt in på natten :) Stugkvällar är mysigt. Ställde kl på 09.00 för att vi skulle upp i tid och ut på våran flytbrygga och steka och bada. Vaknade av klockan och tittar ut för att se en helgrå himmel och där försvann dom badtankarna. Vi drog upp täcket och somnade om istället.

Jag flyter bara med

Har dragit ned persiennen och satt mig inne men jag ser hur solen skiner genom de öppna fönsterna. Värmen på baksidan är ibland outhärdlig så därför blir det en bok i soffan istället. Har suttit och mixtrat med bloggdesignen och det slutade med att den ser ut precis som innan och ingen ändring gjord...Känner att jag inte orkar bry mig om bloggfärger för tillfället. Vampyrerna i Forks lockar mer.
Ikväll åker jag och tjejerna till min stuga och tittar på fotboll. Tyskland-Spaninen semifinal!
Har förresten hoppat hopprep på gräsmattan i värmen idag. Det tar i vaderna kan jag lova.
Kent – Skisser för sommaren
Kent – Gamla Ullevi
Jason Derulo – The Sky's The Limit

...

Jag: Kollade Lars Winnerbäcks speldatum ja på hemsidan för det skulle vara kul att gå på någon av hans spelningar i sommar. Men såklart var det 28-29 Juli i Järvsö och Gävle och då ska ju vi ut och så jobbar jag.
Mamma: Du får gå på det istället för P-mässan då.
Pappa och jag: P-mässan är inte då e, det är den 23-24.
mamma: ?...Ja justja, det är du som fyller år 28e.

Tack mamma för att du minns min 18-årsdag ;)
Det kom en förklaring sen så jag får väl hoppas att min egen mor inte glömt när hon klämde ut mig då.

Skönt att jag aldrig blir 25

När jag var ett barn talade jag så som ett barn
mitt sinne var så som ett barns och du vet 
jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur
Oskar Linnros – 25

Jobbvecka

Efter en hel vecka ledig, som jag lyckades pricka in bra eftersom det har varit kanonväder de flesta dagarna, är det back to work som gäller. jobb hela veckan lång förutom ons-tors och efter den veckan är det en hel vecka ledigt igen och den veckan kommer italienfolket hem och min förlorade och saknade storasyster! :) Så efter att ha tagit mig igenom denna jobbarvecka är det bara fina veckor framöver att se fram emot.

Denna lördagskväll

Har spenderat dagen på flytbryggan och badat i det otroligt sköna vattnet och sen nån timme framför tvn och sett Tyskland slå, eller snarare PISSAT på Argentina! Tack för det Tyskland, Ich liebe dich.
Jag som tyckte det kändes skönt med en lugn kväll i stugan vill nu inget hellre än att fixa till mig och åka till Forsparken eller vad som helst och leva härlig sommarnatt. Men nä, blir inget av det. Ska istället åka upp till stugan igen och tillbringa min kväll med vattenmelon i Forks bland vampyrer och varulvar tror ja.... Livet är en fest, med lite undantag.

Lördag

Blev inge söderhamn och bad idag. Åker upp till stugan och tar den lugnt denna lördag. Lägger mig på flytbryggan och steker med mamma och ikväll blir det grillat och  fotboll. Tyskland-Argentina! Hoppas att deutschländarna ska spela skiten ur Argentinarna ;)
Trevlig dag.

Frostis

Stekväder idag och vi packade badväskorna och drog till froskilen. Nu blir det mat i magen och fortsatt umgänge hos Ange. Imorgon blir det mera bad och denna gång på Stenöhavsbad :)

Nostalgiskt

För 5 år sen gled jag och Angelica runt i bilen på Edsbyns sommarvägar med den här i högtalarna och sjöng för glatta livet. Den danska gamla schalgerdängan är härlig än idag!

When I get older I will be stronger

K'NAAN – Wavin' Flag

Rainrainrain


Sommarstädning

Efter några timmars städande såg min rensade klädhög ut såhär och i garderoben är det sån jäkla ordning. Det sista är mammas förtjänst....Men som sagt, mycket kläder mindre och mycket mer plats i garderoben!
Och om det är möjligt så är min träningsvärk ännu värre än tidigare. Ta den värsta tänkbara träningsvärken och så smackar du in ALLT på samma ställe, i detta fall framsidan av mina lår, då får man en stel Sandra i bästa 90+anda. Jag har under dagen studsat nedför trappan med ett "aj" på varje steg och sen dragit mig uppför. Och så säger dom att träningsvärk är värre två dagar efter...! Vill jag ens kliva upp imorgon? suck.
Godnatt

RSS 2.0