Mysmåndag

Såhär får mina måndagar ofta vara :)

I've got sunshine

det är 21 grader varmt ute, det är 11 dagar kvar till skolan slutar och det gillar vi så ni tar vi kubb å filt med oss ner till öje! Bra måndagskväll, oja.

Söndag

Körkortsteoriplugg. Inte dåligt mycket man ska lyckas printa in i huvudet. Vägmärken hit, omkärning dit och tillägstavlor både hit och dit. För att inte talat om reaktionssträckan. Där är alla siffror och ord ett enda myller i mitt huvud. Men imorgon har jag provet gjort, imorgon har jag mitt försvar mot Kina klart på samhällen och det innebär att allt som återstår av andra året på gymnasiet för mig är en powerpoint-presentation. Den tanken glädjer mig. Något mer som skulle glädja mig nu vore mat för jag börjar bli rejält hungrig nu alltså.

olé!

Förlåt min schlagertokiga del av släkten, men det här bidraget är så klockrent! Det den här i sommar, uuha va bra. ;)


♪♫

Justin Nozuka – Soulless Man
Milow – One Of It - Single Version

Lördag

Sitter här i morgonrocken och drypande hår och förösker värma upp kroppen min. Tog en promenad och det blir kallt och blött om man hamnar mitt i spöregnet.
Nu väntar mat, dusch och jobb senare ikväll. Rätt lugn lördag alltså :)

Fredag

Nu är det ännu en gång helg. Började skoldagen kl 11.45 med att göra världens mest oseriösa nationellaprov. Eller provet var väl seriöst, men våran tyskaklass vet inte vad ordet seriös betyder. Vi vet inte vad nåt i provet betyder heller. Vi är rena skammen för tyskaklasser skulle jag tro. Men nu är det bara två veckor kvar och sen behöver jag inte ödsla en enda minut eller tanke till subjekt, predikat och dativ inom tyskan! Danke!
Ikväll ska jag umgås med Emma och vad vi hittar på återstår att se.

Borlänge

Dagen kommer spenderas med hela Sp2 i Borlänge på framtidsmuseum, Aqua Nova och mat på kupolen.
Sweet dag. Jobbig morgon dock...

...


Såpafotboll

En dag fylld av en lektion, betygssamtal på handbollsgym och såpafotboll. Såpafotbollen var stenkul, trots att vårat tappra tjejlag förlorade allt. Men samanfattningsvis: Stenkul, Svinhalt och rackarns gegigt.

Tisdag

-Tyska
-Gym
-Plugg
-ikväll?

22.23

Har ja sprungit till fågelkvitter och solnedång ikväll?
Går jag 50 min i skolan imorgon?
Ska jag spendera resten av den här kvällen med OC i sängen?
Är det 18 dagar kvar till sommarlovet?
Är jag glad i livet?
Säger som min gode vän Josse Lindh: Jajemuling!

Måndag

Så var veckan igång igen. Det gör mig inget, för ju fler måndagar som passerar desto närmare den 11 Juni kommer vi. Imorgon har jag, om jag har lite tur, en lektion mellan kl 13.50-14.40. Är det inte nice så säg??
Nu ska ja dra på mig löparkläderna och bege mig till stugan och ruscha lite där uppe medan mamma klipper gräset.
Måste bara påpeka en sak från min msn-konversation men storasyster alldeles nyss.
angelica säger: bad och saga nu.
Var det 21 du fyllde sa du??

.

Jadu, vad blev det av denna dag? Lyckades iaf ta mig igenom alla sidor till körkortsprovet och ska läsa lite till nu tänkte ja innan jag sover. Vad har jag annars gjort idag mer än läst teori? Jo, sovit. Fy fan vad min kropp och knopp var trött och slut. Det var meningen att jag skulle ut och springa och kära "grispasset" som pappa kallade det i vårat träningsschema men det gick inte. Kroppen sa ifrån totalt. Att masa mig ur min säng till övervåningen ett par gånger under hela dagen var jobbigt nog så... Ska låta kroppen få lite sömn så är den back on track nu till veckan igen då kanske. Var ju förresten hem till Elin och såg "Dear John" med henne, Frida och Josse med ikväll. Bra film. Gråtfilm.
Godnatt

Pluggsöndag

körkortsteori och Engelska och ryggläge i sängen är vad som gäller idag.

*

Sandra Älskar sommaren. Hej!

Träden är så fina och marken är så grön

Har haft en lång sovmorgon och har nu hunnit sitta ute i solen på baksidan ett tag. Älska solen och värmen som äntligen är här! Gräset är långt och grönt och jag har för första gången i år nu gått barfota över gräsmattan och fått gräset mellan tårna. hihi. sommaren gör en glad alltså.
Nu drar jag mig mot skolan för en kort liten skoldag :)

Torsdag

Idag hittar ni mig med datan i knät, benen på soffbordet, papper runtomkring mig och näsan i worddokument efter worddokument. Här ska avslutas kurser! och jag gör det tillsammans med Milow – One Of It - Single Version.
Imorgon har jag sovmorgon till kvart i 12. Tack.

Jag vill också vara russare och ta studenten i Norge

Kanske någonting för våran Barty det här?

Nörge!

Han är riktigt!
Angelica=stirrig. Mamma= förmåga att blunda på kort.

Home sweet home

Hemma på svensk mark igen och jag är ytterst tacksam och glad att komma hem till ett somrigt och varmt Edsbyn! Den värme som säkert håller i sig typ en dag till om vädret på yr visade rätt...
Dagarna i Norge har iaf varit väldigt trevliga och mysiga med syster  och mamma och jag måste ju slänga in ett stort grattis i efterskott till mamma min nu då som fyllde 50 år igår! Jag orkar inte skriva nå vidare speciellt nu. Känner att orken tryter. Eller lusten snarare kanske. Slänger in bilder sen nån gång.
Imorgon är det back to school som gäller!

Norge nästa

Har efter mycket packande nu gått och lagt mig och ska försöka få lite sömn innan det är dags att kliva upp kl 4 (!!!)... Jag lider med mig själv. Men sånt är livet. 11.30 lyfter vi från Arlanda och sen väntar några förhoppningsvis trevliga dagar i Oslo med mamma och syster. Tyvärr ingen pappa då pga operationen. Shopping och mys och sen på måndag blir det att fira mammas 50-årsdag och Norges nationaldag - Syttende maj ju!
Trevlig helg allesammans.

Fredag

Precis hemkommen från Bollnäs med mamma. Blev lite nya smycken, en plånbok och en cocosolja som jag fick med mig hem från stan. Var ut till sjukhuset sen och hälsade på pappa som opererat höften sin. Tyckte synd om han så ont som han hade. Inte dåligt stel han var kan man säga, förstår varför han ska hoppa på kryckor i 6-8 veckor. Tur farmor finns hemma och tar hand om honom eftersom jag och mamma åker till Norge :) haha. Men jag kan ta en stel pappa i några veckor om man får en pappa som kan gå normalt utan att det gör ont sen resten av livet 

Dags för lite träning, dusch och mat nu och resten av kvällen går väl åt till packning. 05.30 imorronbitti lämnar vi byn och 10.30 lämnar vi Sverige. Schönt :)

Hey soul sister


Torsdag

Jag vill ha lördag nu. Jag vill åka till Norge, äta hotelfrukost, shoppa, fira mamma och ha det skööönt.
Ska snart dra mig ner mot IP för att gymma med Julia och sen får vi se vad denna lediga torsdag har att erbjuda!

Born to run

Jogg 30 min + intervall 30 min + stretch. Det är vad som står på vårat träningsschema för uppehållet idag. Och värre blir dom. Tur att jag liksom älskar att springa.....
suck. Aja, ta sig i kragen upp till kygelvallen nu då sen hem och ta och se vad som händer ikväll.

Onsdag

Ska bara åka till skolan och dona av sista dagen för denna vecka så har vi helg sen. Sen får det gärna bli lördag så mamma och jag kan åka till Norge. Jag längtar dit och jag längtar bort ett tag, ska vi så skönt och kul :D förhoppningsvis då.
Får väl skänka far min en liten tanke som just nu ligger och opererar höften sin. Hoppas på att allt går bra så kan man få en pappa som faktiskt kan gå normalt och ta på sig strumporna utan att det gör svinont :)

Är det inte verklighet så drömmer jag

Nu är sista handbollspasset avklarat och det är dags 3 veckors uppehåll med egna löppass som vi har fått schema på. Jag som älskar att vara ute och springa liksom... stön. Nu sitter jag och lyssnar på Ted gärdestad och tänker snart ta en dusch. Ted är en mycket mysig kille. man. eller var kanske.
Imorgon får vi helg, tack om bock!
Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå
Ted Gärdestad – För kärlekens skull
Ted Gärdestad – Låt kärleken slå rot
Ted Gärdestad – Sol, vind och vatten

Tisdag

Det är tisdag och näst sista dagen på denna vecka, sen får vi helg. Höhö! Det går bra nu, kompis det går bra nu!


Train – Hey, Soul Sister

Somewhere over the rainbow ♪♫



Monday today

En regnig måndag så jag ägnar kvällen till att ligga i myskläder i en säng här i underjorden i mitt rum. Eller okej Angelica, ditt rum. Men nu för tiden ser jag det som mitt. Här ser jag inte ens skymten av något regn eller grå himmel och jag kan drömma om gröna ängar och solsken medan jag pluggar lite engelska! :D

10-årsjubileum

8 maj 2000. Det kan ha varit en helt vanlig dag. Det kan också ha varit en dag som förändrade några människors liv en smula. Som gjorde deras leenden på läpparna en aning bredare. Som fick deras hjärtan att bulta hårdare. Som berörde dem på ett sätt de inte riktigt upplevt tidigare. Unga som gamla. Något unikt startade. Den 8 maj 2000 var nämligen dagen då singeln Känn ingen sorg för mig Göteborg släpptes. Och Håkan Hellström dansade in i våra liv – för att stanna där.

Hela min mage blir varm av att läsa det där och längta tillbaka till sommarnatten i Borlänge förra året. Då var jag mitt allra lyckligate lilla jag. Jag är verkligen såld på denna människa och vad han gör... det är nästan lite nördigt. Men det kan ja ta.

Söndag

- plugga
- övningsköra
- baka till klassrådet
- promenad med mamma
- städa


Sådär slutade min dag. Plugget kunde jag ju fetglömma eftersom glömska jag hade glömt både engelskan och religionen i skolan... pantskalle. Jag som skulle ha redovisning imorgon för att jag är ledig sen, det gick i stöpet det. Nog för att Molin-Philips kallade mig för expert inom häxrörelsen bara för att jag skrivit om det. vad tror hon egentligen?? Det sitter liksom inte inpräntat bakom pannbenet på mig. suck.
Men men, imorgon är det måndag som sagt och det är en kort liten fjantvecka att ta sig igenom. Vi går till onsdag! Och på lördag åker jag och mor min över till syster i Norge och återvänder inte till skolan förrän nästa onsdag, vilket innebär en kort vecka igen fast åt andra hållet! tjohej och tjohå. Emma sa idag att det är 22 skoldagar kvar. Det enda jag kan säga om det är JÖSSES! och tack tack tack!


Inte långt kvar nu, in i kaklet nu bara!

Söndag

- Plugga
- Övningsköra
- Baka till klassrådet
- Promenad med mamma
- Städa lite???
Stenkul söndag. verkligen. Promenaden var nog det enda roliga.

Lördagskvällen

Denna lördagkväll innebär grill och mys med tjejerna hos Elin :):)

In the summertime when the weather is high

Allt är klappat och klart! Nerja med tjejerna 10-17 Augusti och sen tillbaka till spaninen och Costa brava för träningsläger med handbollen mellan 2-7 september.  Behöver jag säga att jag längtar och att slutet på denna sommar kommer bli grym??

hej mitt i natten

Jag ligger lite halvt utslagen och slocknad i soffan. Stentrött men har ingen lust att ta mig till sängen heller. har legat och stirrat på en "ny flik" på dataskärmen i flera minuter. Jag måste verkligen pallra mig i säng.

Dagens

DAGENS VILL HA: Norge nästa lördag. 
DAGENS HÄNDELSE: Vi hade en rolig musiklektion! Och jag lyckades övertala mamma att göra nudlar och kyckling.
DAGENS LÅT: Cat Stevens - Can't keep it in
DAGENS DUMMASTE: inget är dumt en fredag.
DAGENS DROG: vårväder
DAGENS FAVORIT: solen och det faktum att det är helg.
DAGENS HUMÖR: glader!
DAGENS ORD: "pojkens ståtliga korv" och "köttklubba". Vi jobbar med språkundersökning om könsord på svenskan...

Fredag

Igen! great. Sista handbollsgymsträningen genomförd imorse, gissat gåtor på tyskan och skrattat och för en gångs skull SJUNGIT oss igenom en musiklektion. Avslutade med en glass på pelles i solen med tjejerna och nu har jag lite ont i magen... Ikväll blir det film och vad resten av helgen har att erbjuda återstår att se! :)

Trevlig helg

Can't keep it in

Slut på torsdagen. Religionen inlämnad och efter min redovisning på torsdag är kursen äntligen klar och det känns rackarns skönt. Ikväll blir det fystest på hallen med cooper, brutalbänk, flygande tio bland annat. Vore ju lagom förjäkligt och irriterande att göra sämre ifrån sig än när vi gjorde det sist... Blir till att ba ösa då och trotsa psyket ;) Det som jag är så bra på...hard work work work!

Cat Stevens – Can't Keep It In kusin sa åt mig att lyssna på denna och jag måste säga att jag gillar den skarpt!

Vårdonad blogg

Nu är det Maj och det är banne mig vår nu även om värmen är lite upp och ner. Därför har bloggen blivit lite vårdonad!

Onsdag

Lovely onsdag. igen. Hur fan kan veckorna gå så snabbt?!? Imorron är det torsdag som är en kort dag så tjoff var det fredag igen då. Men såhär nära sommarlovet är ju det rena lyckan så. Imorse var jag tidigt i skolan och hann skriva rätt bra på samhällsarbetet, blev klar med religionen och kom igång rätt bra på geografin senare. Klapp på axel på mig för att jobba i skolan brukar inte riktigt vara min starka sida. Ikväll blir det god grillad mat, greys anatomy och inget plugg. Gillart.


Jag har varit vilsen lisa

Gävletrippen blev något utöver det vanliga. Maxmat, rugbyspelare, fulingar, virr, vägarbeten, hamrångefjärten och bufflar.
Jag har skrattat så jag fått kramp. Mina vänner är fina!

High on life

Jäkla snö. Första jag gör imorse är att ramla med cykeln så mammas cykelkorg är lite lagom sne sådär. Tur den smält bort i princip helt och hållet unde dagen. Kvar på gräsmattan här hemma dock, det gillar jag inte. Men dags att glömma snön nu. Snart hämtar Josse upp mig så ska hon, jag, Frida, Elin och Matilda ta en tripp till Gävle för Frida ska till tandläkaren och sen blir det mat på max! :)

Skratta eller gråta?

Gråta.

Josses konsverk!

Det här skickade Josse precis. Pysslat lite hon. Det var en trevlig sommar vi hade nere på ön minsann :D

Ta mig tusen dagar härifrån

stop, hej, hallå
jag ville bara säga
du är inte ensam
om att bära denna längtan
Perssons Pack – Tusen Dagar Härifrån

Söndag

Börjar väl bli människa av en idag igen efter denna helg. Dagen igår halvsov jag mig igenom först i soffan på jobbet och sen slumrade jag till i sängen hemma hos Frida innan vi  åkte hem och jag kunde dunka mig i säng och dö. typ. Sömn är det bästa som finns så nu är man väl sånär som på banan igen. Nu blir det handboll på tv, sen promenad med mamma och vad som händer ikväll är sånt som märks. Helgen har iaf varit bra. Sista april hos Hedlund var jäkligt trevlig :) bilder finns på http://eelinyouknow.blogg.se/ eftersom jag själv är sämst på att ta med mig min kamera vid sånna tillfällen.
Imorgon är det måndag igen. Fan va tiden går. Snart är det sommar!

Död

Idag lever man i en bubbla. Känner för att sova några år till. Istället åker jag och jobbar och tjänar lite pengar. Det är inte helt fel det heller.

RSS 2.0