Min önskelista




Måste göra som man brukar göra innan jul, och som Elin gör mest hela tiden, och lägga ut min önskelista ;)
Det här och en vit jul är allt jag önskar mig :D


Två filmer på tre dagar


I lördags med Angelica i gävle:
Behöver jag säga att jag längtar efter trean?? my godness....


Ikväll med Frida här i byn:
Helt okej. Bättre än tvåan, sämre än ettan. :)


All I want for christmas...



...is you!

Live before you die

matchen mot Strand slutade med vinst 13-15 men vi gjorde en skitmatch, så vi tackar för två poäng och glömmer den sen.

Imorgon, och resten av veckan, kommer innebära att ta sig i kragen i skolan och få nå gjort. Facebook förbud och peppning av varandra, nu ska vi banne mig komma något vart i högen av alla arbeten.
Nu blir det Troja och sen om några timmar så är det väl dags för sömn så man kan tagga till inför våran pluggar-vecka!

HEJ


Lördag

Jag Kastade mig fram och tillbaka i soffan av skratt!


Gamla tider...



                

Alla har vi väl varit lite mindre än vad vi är nu? colla tjejer redan då! ;)

Lördag

Heldag i Gävle med syster avklarad. Först lite shopping, dock inga julklappar som jag som tur är inte ska köpa så många i år. Det blev ett par jeanslegging, en mysig kofta, ett par örhängen, strumpbyxor och ringar. Efter den shoppingen åt vi lite kinamat innan vi knallade till bion för att se New Moon, äntligen! Som man väntat!!
Ettan är svårslagen, så bra som den är, men tvåan är skitbra med. Man kan nog aldrig klaga på en twilightfilm. Det enda negativa är att Cullens inte är med lika mycket så man får mindre Edward att sukta över ;) haha. Nu längtar jag som ett litet as till nästa år och nästa film. Åter igen: hur ska man kunna vänta?!

Blir en lugn hemmakväll med The proposal och glass. Imorgon bär det av till Strand för match, dags att smiska dom lite =)

Bra lördagkväll på er alla!


That was when I ruled the world



Är det den 12-åriga Darindyrkaren som talar från mitt undermedvetna måntro? ;)
Nja, är ju inte precis insat i hans musik nu för tiden men jag måste säga att jag tycker att hans version av Coldplays - Viva la vida är riktigt bra :)

Fredag

Den alltid så efterlängtade fredagen är här, och om 45 min mär den även slut. Alltså helger är retligt korta måste jag säga. Man går och väntar i 5 jäkligt långa dagar i skolan på att den där underbara helgen ska komma, och när den äntligen kommer!...Ja då är det måndag lika snabbt det där. Någon kom på helgerna för att man skulle få lite snabb vilja att njuta av för att sedan kassta in en i allt bajs och jobbigt som händer under veckorna. Inte chysst den personen alltså, dålig fördelning kallas det.

Har iaf spenderat mina fredagkväll med att först träna småtjejer i handboll, själv eftersom Frida inte hann hem från Gävle så jag har haft fullt upp kan jag säga. Är inte det lättaste att hålla reda på 13 st 10-åriga tjejer när dom i slutet av träningen ska spela match jag jag ska stå i mål (helst åt båda samtidigt), sköta bytena åt dom, döma matchen och ta hand om någon liten tjej som fått en smäll där och ett sår där. Och ÄNDÅ har dom så rackarna mage att stå och klaga när jag släpper in i princip varje boll...
"Sandra, nu ska du ta allt!" Sa en tjej. Jo, varför inte? Jag skulle ju göra allt annat så...
Åkte sedan hem och åt mig en rejäl och efterlängtad portion tacos innan jag åkte, eller snarare körde till Emma eftersom jag satt bakom ratten. ;) Där jag har tittat på idol och umgåts med Henne, Jonatan, Martin, Johanna, Linnea och Maja. Fin kväll. Dock tar den slut nu för jag ska pallra mig i säng om jag ska orka upp imorgon. Tar det tidiga tåget till Gefle med syster för lite shopping och sen New Moon kl 13!! Längtar :D

Godnatt
Puss och kram och nyp i stjärten.


The best little girl in the world

Har passerat halva engelskaboken nu, kort paus och ska om ca två minuter när jag har publicerat detta och loggat ut från facebook, kasta mig tillbaka in i mitt rum och in i Kessas värld med anorexia igen. Vi har bookshop imorgon på engelskan och då ska boken vara utläst, så det är en jävla tur att min bok faktiskt är bra för en gång skull! Händer inte ofta i skolan, för nu är det inga problem att läsa och det känns jäkligt skönt.

Kl 8 blir det träning och sen hem och sova och imorgon, ja då är det minsann fredag igen! Jag klagar inte, tackar och tar emot.

Puss och kram på alla!

I'm back

Ett drygt halvår blev det med blogspot innan jag var åter här på blogg.se.
Jag har saknat det lite, trots att vissa grejer med bogspot är så sjukt mycket enklare men hey, hur mycket gör jag med bloggen egentligen mer än skriver? Min blogspot-adress ligger kvar, vill ju inte ta bort den riktigt för den kan ju vara kul att ha kvar och kolla i, precis som jag gjorde med den här och det var la tur nu när jag kom tillbaka!
Har inget mer att skriva just nu, det är en vanligt älskad onsdag och jag sitter med pyamas och mjuka tofflor och tittar på tv. Så ska en onsdag vara, jag älskar dom.

Ha en fortsatt trevlig kväll och välkommen tillbaka till mig själv! :D


RSS 2.0