Gamla goda tiden!

Var bara tvungen att ta bilden av Frida. Vet väl inte om uttrycket "Det var bättre förr" stämmer i det här läget...Jag i en fräsig frilla som inte är av denna värld och en rund å go figur och Josse U på andra sidan som ser ut som en jävla minimänniska! Men ser inte hela stora laget stolta ut så säg?! :D

Han har Det.


Söndag

söndag bestående av mest bara massa handboll. VM och träning och nu ska ja skriva en inlämningsuppgift till handbollsgym.
Bronsmatch mellan Sverige - Spanien. Förlust med 24-23 och så var det VM:et slut, men en sur fjärdeplats. Det sög ju kan man säga. Satt uppkrupen i soffan och ville bara böla när sekunderna tickade ut och man insåg att det var kört. Doder skadad, Carlén skadad och Källman skadad, med tanke på det gjorde Sverige det jävligt bra! That's life, man får vara stolt att vara svensk ändå!
Nu har jag avslutat min söndag med att klicka hem lite sommarkläder från hm. Okej, det är Januari bara men man måste ju få göra något som livar upp det dystra vinterhumöret lite. Det är vi värd bestämde jag och Elin idag!
-
Ben Folds – The Luckiest
Ellie Goulding – Your Song

Breakaway

Cardiactavlan UF :) skitfina tavlor.

Lördag

Blev filmmys hos Josse igår med filmen Seven, en film som vi lyckats missa som alla höjer till skyarna för att den är så bra. Och den var verkligen så bra! Men obehaglig, psykopatiska seriemördare finns ju i verkligheten med så man blir ju lite nervös över hur sjuk värd vi lever i. Men ändå, fruktansvärt bra! Tips om någon mer än vi lyckats missa den alltså...
-
Nu ligger jag som en död fisk i min säng och vill mest bara sova. Somnade inte förrän någon gång mellan halv 3-3 inatt för att jag låg och laddade hem musik som jag kunde ha när ja skulle ta en promenad. Reulterade i att jag sov dåligt och vaknade redan 09.30 imorse vilket har resulterat i att jag är helt slut och klen. Jag var nyss väldigt nära att intala mig själv att skita i promenaden men nej, jag ska ut. Annars kommer det sluta med att jag sitter och sover i soffan på jobbet ikväll och det vore inte så bra.
Adjökens.

00.22

imorgon, eller tekniskt sett idag, är det fredag. Tack och bock för det. Jag tänker släpa mig igenom en tråkig skoldag och sen njuta av en kväll av handbolls-VM och film. Yes, det tänker jag. Och på lördag ska jag jobba och tjäna en liten, liten slant tänkte ja. Min helg, kort och gott.
Over and out, Godnatt från min källare.

In the summertime when the weather is fine

Jag vill köpa kläder! Elin satt inne på H&M på historian idag och jag hängde mig över och typ dregla. Okej, det gjorde jag kanske inte men jag blir så glad av att se alla vår- och sommarkläder. Skulle den meterdjupa snön utanför fönstrena försvinna skulle det matcha kläderna even better. Jag vill hänga bort biffjackan och springa runt i shorts och klänning. Och jag längtar till Gotland och jag längtar till Kreta i höst med Angelica.
Och jag sitter och planerar min andra tatuering! Får väl se när den blir av, snart kanske. En stor clown över hela skinkan så kan ja skrämma slag på mig själv om ja ser min rumpa i spegeln...hehehe.
-
Volbeat – I'm So Lonesome I Could Cry
Volbeat – The Mirror And The Ripper

I hear those words within a song but for me it's just lyrical

Sibel – Make Believe

piss

Ryggen är åt helvete. Igen. Jävla pissapa! Nu tänker ja lägga mig i soffan, vila ryggen och läsa psykologi som jag fattar absolut noll av. Dubbelpiss.

Hej måndag

Sitter jag och slevar i mig frukosten och är redo att åka till skolan så får man sms av Frida att Jens är sjuk. Jahapp, då blev det en pluggdag hemma istället då. Skriver både svenska och projektarbete bättre här hemma så varför ska ja släpa mig till  skolan flera timmar i onödan då för. Nä, får bli en kort skoldag mellan kl 14.05-15.25 med internationella relationer senare idag. Nu ska ja kasta mig in i min recension och försöka få lite fason på de!
Måste ju bara nämna med att vi vann igår mot Falun borta med 24-20 och när man kommer hem kunde man med ett stort leende på läpparna se på när Sverige piskade upp Kroatien i VM, GÖTT!

En jävligt bra helg i Fågelsjö

Jävligt mycket snö, jävligt god mat, jävligt bra sällskap och jävligt kul.
Det var en rätt bra helg va? och en jävligt god kaka...eller?

I'm ready!

Kan man inte plugga får man prova skoterkläder istället. Now I'm ready!!

This sucks

MÅSTE plugga samhälle, MEN jag orkar inte. Det går bara inte komma igång och efter lektionen imorgon ska arbetet vara klart... Sa jag att ja inte orkar? Jag vill ha imorgon eftermiddag så jag kan packa in mig i bilen med Elin, Anna och Matilda och åka upp till fågelsjö för en helg med skoteråkning å massa mys! Jajjemän, det vill jag!
Imorgon ditt satans helvete är du inlämnad.

17.40

Mycket gjort på samhällene idag och en genomgång på historian som fick allting att kännas liiiite lättare iaf. Jag, Frida, Anna och Elin dansade runt i klassrummet innan lektionen börjar till olika former av studentsången och tro mig, det infann sig en trevlig liten känsla i maggropen! 143 dagar kvar, man måste ju få längta lite liksom!
Nu har jag precis kommit hem från gymmet och jag känner mig så allmänt slut i kroppen så ja mest bara vill slänga mig i en hög någonstans. Jag får skrivkramp av det här inlägget kan jag tala om.
Dusch, mat och lite samhällsplugg och tv ikväll tror ja minsann.
Veckans dödag i skolan är gjord, imorron går ja två timmar och det är nedförsbacke mot myshelg i Fågelsjö :D

Skolan å ja

4 timmars hål
Ett samhällsarbete
Kent å jag

Kent – Det finns inga ord
Kent – Ismael
Kent – Skisser för sommaren

Hammarby - Here we come!

Idag började Tobbe dagen med något mycket trevligare än att berätta hur många timmar det är kvar av terminen, att berättade att jag och Frida fått praktikplatsen hos Hammarbyhandboll som vi sökt! Min första reaktion var att halvt utropa ordet "NEJ!" vilket gjorde Tobbe lite fundersam eftersom jag sökt platsen. Men jag och Elin åker ju till Norge på fredagen så jag tänkt att där sket det sig med den platsen men näääääädå, vi ändrar planerna och åker från Stockholm istället! Allt går att lösa. Hammarby och Håkan på samma vecka, två stycken H:n som jag gillar väldigt mycket. Score säger jag bara!

Sover med världens bästa man, varför klaga?


En måndag sådär

Första måndagen för terminen kan vi bocka av. Jag spenderade dagen att springa upp och ner som en jäkla idiot i trapporna och leta internet hit och internet dit och vissa gånger vet jag knappt varför jag sprang där upp och ner och fram och tillbaka. Jag hamnade till slut med min laptop i cafeterian och nej, jag har inte fått storhetsvansinne när det gäller bloggandet och nej, jag går inte tekniklinjen heller. Jag jobbar med mitt projektarbete!

Har ganska nyss kommit hem efter att ha spenderat kvällen med födelsedagsfika, handboll och skrattkramp i magen hos Janssons pöjken som fyller 20 idag, tillsammans med Han, Erik, Therese och Ajla.
Ingen kan komma och påstå att jag inte lägger ner själ och hjärta i mina presenter iaf!

Live your life

Jag måste bara säga att allt känns så bra nu. Trotts att det är vitt, grått och regnigt ute. De gillar ja! Att det känns bra alltså, att det är grått, vitt och regnigt gillar ja inte. Byt ut det mot vårsol och barmark och livet leker.
Nu när halva Januari har gått och jag ser lite vad det här året kommer ha att komma med, kan jag med stor säkerhet säga att det kommer bli ett jäkligt bra år!

Rivigt väder!

-20 grader och det biter rejält i kinderna när man är ute. Men även om jag inte är något big fan av vinter och kyla nu när man passerat jul och nyår blir man glad när man får knalla i sånt här väder till gymmet :)

helg

Började i onsdags, slutade idag 2 dagar senare och ändå är jag så glad att det är helg. Fick ingn direkt mjukstart och den ångest jag haft för vissa ämnen blev besvarad med väldigt kort varsel. Så efter att han gnällt i 3 dagar nu ska jag försöka att börja bli lite positiv, det blir ju inte lättare för att jag bara klagar. Jag kommer dra ner, sluta är lite av en omöjlighet när man stirrar på sex sidors bedöminsmatris och mest bara vill kräkas på frihetskämpen Gandhi (No offence). Men den 10 Juni ska jag hoppa högt av lycka istället, bara å se framåt! Den sista halvtimmen på samhällen gaskade jag dock upp mig - då såg jag helgen komma!
Nu ska jag ha en lugn och mysig helg med massa handboll. VM på tv, kan ju inte bli så mycket bättre.

150

Hemma efter en kväll på tranan där jag till skillnad motför Magnus Uggla dansat nykter och agerat chaufför åt jäntorna mina. Nu ska jag krypa ner under täcker och vara glad att jag inte är en av dem som vaknar bakis om några timmar.
Godnatt

Zombie

kl är 07.35 och jag är på väg upp. Jag sitter i min säng och fryser och gäspar så jag får tårar i ögonen. Jag vill dra täcker överhuvudet och gosa ner mig och bara vara hemma, precis som igår! Jag ska masa mig uppför trappan, göra mig i ordning och åka till skolan om en timme. Undra hur många tusen andra det är som känner som jag idag?
Gissar på många.
Godmorgon

Det kanske är fel, men en bra metafor

Vapnet – Kalla Mig

Over and out!

Som genom ett mirakel har ångetklumpen i min mage blivit betydligt mindre på bara några minuter. Skolångesten som plågat mig sen julafton var slut ungefär, som fått mig att nästan vilja grina av tanken på skolarbetena, är borta. Eller borta var att ta i, inte fan längtar ja. Men helt plötsligt känns allt mycket lättare. En termin är allt vi har kvar, en enda ynka, pluttigen liten termin. Då kan man kosta på sig att anstränga sig utan att pressa sig själv för mycket ändå. Vi går mot vår och ljusare tider för sjutton! I mars drar jag och Elin till Oslo till syster och till Håkan och efter det börjar våren på riktigt, snön smäller bort och man kan sitta ute på stentrappan på hålen och låta solen värma våra bleka små ben :D Våren är underbar, och därefter kommer sommaren och därmed kommer bal och student. Allt blir vad man gör de till, det här inlägget ska jag komma ihåg om några veckor när jag ligger med huvudet på tangentbordet och stönar över mitt plågsamma arbete på internationella realtioner. Det är det sista vi gör. Säger som Ted Gärdestad:
Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för o o o ooh oss

B-E-L-L-A!

Sen vi skaffade hund har mamma fått någon väldigt förvrängd syn på mig och Bella. Nu för tiden är det här vad man hör:
- Sandra, måste du ligga i vägen hela tiden?
- Kom Sandra (Samtidigt som hon knackar på skålen med hundmat)
Och alldeles nyss:
- Ska vi gå ut och prova bajsa lite med dig Sandra?

Nej mamma, det är inte din snart 19-åriga dotter som ligger mitt på köksgolvet och biter i pappas tår. jag lovar.

Måndag

Jag har sovit 9 timmar och var ändå svintrött när jag vakna. Ser inte så lovande ut för onsdag.
Tror jag ska spendera större delen av dagen uppkrupen i soffan med "Så länge vi båda andas", det låter som en rätt chillig dag måste jag säga. På onsdag är det slut på allt vad frid heter då man inte längre får göra vad man vill. Då är det skituppgift på skituppgift som ska göras och så lägger vi lite stress på det så känns det hela mycket roligare! Men trotts allt, en enda sketen liten termin är vad vi har kvar. En enda. Kanske ska anstränga motivationen en sista gång, det lär ju vara värt det i slutändan. Tro inte att jag längtar efter dina lektioner bara för det Torbjörn, min hjärnaktivitet har liksom gått i ide under jullovet och är inte på valet-,Gandhi-,COP 15- nivå. Tyvärr.
Jag satt tidigare och funderade på hur värdelöst livet som blomfluga måste vara. Där har du min nivå.
Tillbaka till Forks.

Vad var det jag sa?

Matchen gick inge bra. Istället för att fira dränker jag mina sorger.
SKÅL!

Edsbyn - Forsbacka

Optimala laddningslåten går för fullt, nu jäklarns!

lite av en mysfavorit för tillfället

Oskar Linnros – Annie Hall

Million pieces tonight

Jullovets andra spelkväll avslutad och det slutade med vinst i 2 spel utav 3 för min del - bra jobbat till mig och mina lag! Nu ska jag snart dyka in i en värld av vampyrer och varulvar, inte helt otippat menar jag Twilight. Har för andra gången tagit tag i bok 4 efter att alla tråkiga skolböcker kom ivägen för den njutbara läsningen i höstas... Det ska inte hända denna gång. Imorgon är det seriestart igen efter juluppehållet med hemmamatch mot Forsbacka och jag tror vi alla är taggade till tusen för ännu en seger! Kvällen hade jag tänkt ta det lugnt bara men nu smög ju lusten å att följa med dom andra ut... Vet inte hur jag ska göra säger ja men känner jag mig själv rätt står jag på dansgolvet på tranan den här tiden imorgon. Eller sitter på max, sist var jag ju där först av alla redan vid kl halv ett så man vet ju aldrig! Men nä, det sistnämnda hoppas vi inte på, det var rätt trist.
tjuga på att jag slänger iväg ett trevlig festinlägg innan jag åker imorron??
Godnatt

18.56

Dagarna under lovet är mest bara ett enda virrvarr. Hade lika gärna kunnat vara tisdag idag typ, men det är fredag och det är ju alltid trevligt. Har varit till bollnäs idag med pappa och nu är frisör till balen bokad. Tur jag är klar med princip allt nu, ett halvår före. Man ska ju vara ute i tid liksom. Om någon dag dimper min studentklänning ner med Nu ska ja klämma lite mat och sen ska jag umgås, jag vet bara inte var än.
Adios!

5 mars

Jag, Elin och Angelica tillsammans i Oslo igen, precis som i november. Att ha detta att se fram emot lyser upp den kalla och alltför vintriga tillvaron.
2 månader bort, återigen 2 steg från paradise. Man ska ha hört liveversionen av Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt för att förstå storheten i den här människan.

Äntligen ser man ögonen på lilltussen :)

Rea rea rea

Kavaj och mysig kofta för 350 kr. Det får man väl ändå kalla ett bra köp??
Rea är ett fint påhitt måste jag säga.

På repeat

Cold is the water
It freezes your already cold mind
Already cold, cold mind
And death is at your doorstep
And it will steal your innocence
But it will not steal your substance

But you are not alone in this
And you are not alone in this
As brothers we will stand and we'll hold your hand
Hold your hand

And you are the mother
The mother of your baby child
The one to whom you gave life
And you have your choices
And these are what make man great
His ladder to the stars

But you are not alone in this
And you are not alone in this
As brothers we will stand and we'll hold your hand
Hold your hand

And I will tell the night
Whisper, "Lose your sight"
But I can't move the mountains for you

Mumford & Sons – Timshel

Mitt lov. typ.

7 säsonger innan du kom in i OTH. Varför frågar jag mig?
One tree hill är vad jag gör nu för tiden förresten. Har klämt över en säsong på lovet. Det är tur man har något att göra liksom för tro mig, det är typ det jag gör om jag är inom husets väggar. Därav ekar min blogg rätt tomt också, jag gör ingenting som skulle vara av intresse för någon alls. Knappt för mig själv ibland vågar jag påstå.

Spelkväll med mina vänner!

Spelade med andra ord och med vilda gester och jag skrattade tills jag blev helt klen!

Josse U: Han har en kompis som heter Molgan.
Josse L: Alfred!!
Josse U: Nej!
Josse L: Men är det inte Alfred??

Josse L: Ett annat ord för pingis. Låter nästan som ding-dong!
Josse U: ??

Matilda: Det är en grön, lång gurksak!

bra skit

Wakey!Wakey! – Dance So Good

..

9 dagar kvar av jullovet och jag har skolångest. Det är inte okej alltså.

Härlig start på året

Börjar årte med att dra på mig en förkylning och att få ont i ryggen igen...kul. Är helt slut och har inte gjort något annat än att sovit i två dagar nu. Skulle gärna fortsätta till ikväll om ja fick men de är väl inge vidare tänker jag.
Hatar att vara sjuk. Får se om ja kan tvinga mig att spela handboll sen.
Hej.

1 Januari 2011

Vilket fruktansvärt tungt datum! Första dagen av ett helt år... Men alla år ska väl börja någon gång och någonstans så varför inte idag. Hade en väldigt kul kväll igår med tre-rätters, spel och lite förfest hos Matilda och sen åkte några av oss vidare till Oskar i Alfta. Kom hem runt kl 5 så idag vill man mest bara gosa ner sig i ett hörn och sova.
Nu ska jag slöa mig igenom hela första dagen på det här året och sen är det bara resten kvar. 364 dagar, sen är det dags igen. Då har man tagit studenten med. Jösses amalia. Och mer?

RSS 2.0