måndag

Chilldag kan nog denna måndag kallas. Handbollsgym imorse, efter det en timme svenska och sen slut på skoldagen. slutade kl 11 alltså, inte något jag tackar nej till.  Hem och åt lite och så har jag varit iväg och solat med emma och efter det ätit mjukglass på pelles med henne, frida och Johanna. Det var sjukt gått med mjukglass idag. Men kolasås, Mmm!

Jag vet förresten inte hur jag ska göra med sommarjobb. Har ju kanske plantsättning, men efter förra året så är det ju inte konstigt att jag vtekar. Även om det är bara en vecka och med Emma. Ska iaf spara alla mina pengar nu, verkligen spara! Får jag inget jobb så är jag ju körd annars. Och så ska jag önska mig enbart pengar när jag fyller år, bättre det tycker jag. Vem har inte användning för pengar liksom? ;) Min mor kom med det bra förslaget, som jag inte ens tänkt på själv, att önska mig festivalpasset till P&L i present. Smart mamma jag har... Snacka om en lättnad att slippa betala det.
För åka vill jag verkligen, skulle vara sjukt kul. Verkar ju lite småkörrigt att få låna en husvagn som vi skulle vilja, så i värsta fall blir det väl tält. Även om det känns lagom lockande med allt skit och grejs. Tänk vad skönt med en säng att sova i :P haha. Vet ingenting om hur husvagnscampingen är där heller... Tror ingen vill låna ut en husvagn till en festival. haha. Hoppas det löser sig med allt :)


Happy time
















Min nya body lotion är banne mig fantatastisk. Mmm. Så mjuk och luktar SÅ gott! Mmm igen.

Sommarvärem idag ute, solen skiner genom fönstret och jag och Frida har planerat att kanske köpa festivalpass till P&L och stanna hela festivalen ändå eftersom vi har upptäckt vilka bra artister det är alla dagar och hur sjukt kul det skulle vara. Och på torsdag är det sista april då vi hoppas på lika varmt och med grillning, sol och fest.
Oh, fåglarna kvittrar utanför och termometern står på 18 grader en aprilkväll. Behöver jag säga att jag är lycklig?

Torsdag - Snart fredag

Måste ju säga Grattis Ange, hon fyller ju 17 år idag! :D  Grattis grattis grattis :)

Imorgon går jag i skolan till typ kavrt över 3, förlängd dag med en engelk film på sista lektionen p.g.a. att vi har för lite engelskatimmar inglagda. Så då tar vi igen dom två imorron så är det lugnt sen. Efter skolan bli det hem och packa, äta och greja för sen far familjen till Stockholm. Ser verkligen fram emot Lördagen, även om jag och Angelica ska ta första tunnelbanan som går på morgonen runt 6 där. Känns väl sådär lockande. Men det är ju idol-audition bara en gång! :D Kul ska det blir. Inga förhoppningar, men enh kul upplevelse. Jag var 12 när Idol sändes första gången och har sen dess velat sökt. Nu fyller jag 17 och äntligen får jag chansen. Det är något som jag ska ha gjort, och nu kommer jag få göra det :D Sjukt kul. Ska iag sjunga Ain't no sunshine - Bill withers.



Wish me good luck ;)

ondsag

Har precis kollat klart på Hammarby-Allingsås och Hammarby vann stort. Riktig överklassning med typ 29-18 eller nå. 1-1 i matcher, spännande värre :) Åström i målet kvar grym i målet. Hoppas verkligen på en final i år igen, då jävlar.

Emma och jag satt tidigare och slumpade bebisnamn och kollade vilka utav namnen vi helst skulle ha på våra barn i framtiden. Tänk vad kul at få döpa en bebis, va mysigt. Nu har jag verkligen fastnat för två namn, Wille och viggo. Så fina! Nu känner jag mig som en typisk tjej som bara vill bli äldre och få barn. Eller det vill jag väl egentligen inte. Det får komma långt i framtiden. Har väl andra saker att göra nu. Ska vara ung så länge man kan, jag gillart ;)

Sovmorgon imorron. Mmmm, man tackar :)

sa någon klockrent? :D



påsklovet = finito

Slutt och borta. Ett lov som för ovanlighetens skull faktiskt har kännts lång. Loven brukar ju flyga iväg i vanliga fall, men tro inte att jag klagar! Det har varit en skönt lov och det har varit som en påsk brukar vara, fet. Det är mat, godis och fika jämnt och vi har haft mindre och lugnare träningar en tidigare efetrsom säsongen nu är slut. Jag kan säga att jag nu efter lovet är mer än redo att ta upp hårdträning och inte trycka i mig lika mycket bajs. Men har man haft påsklov så har man, eller hur?

Men jag har hunnit med att spendera mycket tid med mina kompisar under lovet, varit till gävle en snabbis coh till bollnäs en dag så det blev lite nya kläder. Inte mcyket, men lite. Appropå träning så var vi till Gävle för att hämta hem ett litet gymutrustning vi köpt, så nu börjar vi få till ett riktigt skaplkig mini-gym i källaren. Vi har en crosstrainer, en cykel och numer en bänkpress med bengrejer och hantlar och jox. Här ska tränas :D haha. Jag har även börjat övningskört och färgat håret och klippt raklugg igen. Mycket bra och skönt lov :)
Tillbaka till skolan, kan väl knappast påstå att jag mär suppertaggad. Alla säger jämt att "efter lovet ska jag ta tag i skolan". Men det är aldrig någon som gör det, alla är lika skoltrötta efter en vecka igen. Mycket möjligt att det kommr bli sån nu med. Men the big lov är inte så himla långt borta, bara typ 50 dagar. Det får bli till att stå ut den sista tiden nu :)

Godnatt

påskafton

Kanondag ida! sol och 20 grader varmt och snön börjar smälta bort. nu kommer minsann våren och det känns så bra bra bra.
Blev en kväll på Emmas altan i infravärmen tillsammans med henne och Frida. Vi spelade först spel, jag och frida vann över emma och annica, och sen satt vi och pratade om allt möjligt i nån timme. dom är bra dom där två. Verkligen jättebra! :)

LOV

Jag säger bara påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov

:D


22.52

Jag har suttit med datan sen jag kom hem idag nu tror jag. med små avbrott för tv och mat, vilket liv! haha :D men jag har haft viktiga saker för mig...typ iaf. Har letat efter en ny Mp3 eftersom min tackade för sig igår precis till vi skulle åka från sundsvall, skojskoj. Har hittat en som verkar riktigt bra med 8 gb minne och så får man en dockningsstation med på köpten, och det kostar bara 799 :-. Billigt värre säger jag. Tyvärr så märkte jag när det var dags att beställa att den inte kundes beställas över internet utan måste köpas på plats. Fuck off!
Har skickat ett mail och kollat om den kommer kunna beställas senare. hoppas hoppas!

Imorgon är det min tur att äntligen få stå i kiosken. som jag har väntat! Hehe, eller inte då. Uscha vad tråkigt. Men bäst att ha det gjort. Men läste på Elins blogg om saker hon ska ha klart innan lovet och kom på att matten och iaf ett utav samhällspassen kommer jag behöva imorgon.

Nu sängen.


Jag ryser...


SOPRENT!

Jag är totalt slutkörd. Kroppen värker som bara den när man försöker gå och mina ögon faller snart ihop. Helgen i sundsvall har varit jättekul med väldigt roliga matcher från vårat håll. åkte idag i semin i B-slutspelet i en match mot Sollefteå som vi förlorade med 14-15 mot. Sur förslut, man ville ju så gärna vinna där. Men vi gjorde en grymt bra insats och hämta upp fleramålsunderläge och kämpade in i det sista. Jag blir så glad när vårat lag verkligen står upp för varandra och visar vad vi går för. Det vet jag att fler i laget tycker om när vi får visa...

Nu hade jag tänkt lägga mig och titta på avsnittet av halv åtta hos mig från i torsdags eftersom jag missade det men nej nej, det gick ju inte. Varför måste man betala för precis allt? Varför kan man inte bara låta alla ha tillgång till webb-tv utan att behöva ha abonnemang och skit. jävla fjant grejer!
En annan sak som gjorde mig väldigt irriterad under dagen var att när vi skulle åka hem, och man var sådär otroligt trött och slut och inte ville göra något annat än att krypa upp i bussen och titta på film, lyssna på musik och sova. Jag knäpper på min Mp3, den låser sig, slår av och går inte få på igen. Varför just då underade jag?! vi hade inte ens åkt fån sundsvall än och jag hade sett fram emot lite musik. Jaja, purken som jag blev fick jag väl titta på film istället då tänkte jag men nej nej, då fanns det ingen dvd i bussen. Så det blev inte någonting av med det heller.
Jag drog jackan över huvudet och somnade.

GODNATT

och förresten, Hammarby blev klar för semi ikväll, yes!! :D


Långa vägar

Friluftsdag idag. Vilket i vårat (Frida, johanna, jag) betydde ett varv runt ullungen, drygt 9 km. Sen tacos på skolan, gå hem (kort stopp på ip för solning), duscha, gå ner på byn igen, buss till bollnäs, gå ut till karlssons, gå tillbaka, glass på krokanen, hem, träning, HÄR!
Min dag var det där, jag har hunnit med mycket. och fatta vad vi har gått! Emma kom tills det var dags att äta hon också, men hon tog inte den första långpromenaden med oss,  hon orkade nog inte somd et verkade. Av någon anledning sov hon hellre? ;)
Sitter nu och lägger in masa ny musik på min mp3, gäller ju att ladda upp för helgen. För imorgon åker vi till Sundsval...igen. tredje året vi är där nu. Men kul ska det bli, det är det alltid. Och vi bor på samma dagis som förra året så jag och jullan kan ha vårat rullstolsrace i år igen! Det är härligt med cuper ;)

GODNATT

RSS 2.0